Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
creativeuser έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.[/quote} Εγω παλι οχι! Και ενα αρκετα μεγαλο κομματι γνωστων μου που πηγαν να τη δουν live δεν αμφιβαλλουν επισης!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ LIVE.
Δεν μου λεει κατι αυτο!
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ "ΠΗΓΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ".
Good for you! Το κοινο που τη χειροκροτουσε ομως κατι πρεπει να σου λεει! Δεν μπορει!
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΩ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΑΙ?ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ Π.Χ Ή ΣΤΟ ΠΕΡΟΚΕ.
Φυσικα! Απο οσο ξερω, το χειροκροτημα ειναι μια μεγαλη αποδειξη οτι ο τραγουδιστης η η τραγουδιστρια ειναι αποδεκτη απο το κοινο.
minerboh έγραψε:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ LIVE.
Δεν μου λεει κατι αυτο!
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ "ΠΗΓΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ".
Good for you! Το κοινο που τη χειροκροτουσε ομως κατι πρεπει να σου λεει! Δεν μπορει!
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΩ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΑΙ?ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ Π.Χ Ή ΣΤΟ ΠΕΡΟΚΕ.
Φυσικα! Απο οσο ξερω, το χειροκροτημα ειναι μια μεγαλη αποδειξη οτι ο τραγουδιστης η η τραγουδιστρια ειναι αποδεκτη απο το κοινο.
AΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΕΦ Ή ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΕΛΕΝΑ ΓΚΡΕΚΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ 4ΗΜΕΡΑ FULL ΣΕΖΟΝ AΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟ "ΝΟΤΕS LIVE".ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΑΞΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ?
immortal έγραψε:Ασε μας ρε Creative που θες να βαλεις λαικες τραγουδιστριες να γεμισουν το ΣΕΦ... δεν θα εχει λουλουδια εκει ουτε μπριζόλες... κανεις δεν θα παει
AN BAΛΟΥΝ 300 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ,ΕΝΑΝ ΜΕΤΡ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ(ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΙ ΤΑ 50ΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ),ΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΟΥΪΣΚΑΚΙΑ,ΗΧΟ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΙ 100-200 ΠΑΚΕΤΑ ΝΕΚΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΦ.
Συνεβη και αυτο! Οταν ηρθε στα Γιαννενα να τραγουδισει το Cezaria ηταν πατης με πατως!
Υπαρχουν και φτασμενες τραγουδιστριες που δεν μπορεσαν να γεμισουν μαγαζια απο αυτα που λες! Για ΟΑΚΑ και τετοια δε ξερω αλλα οταν τραγουδαει σε μεγαλες πιστες τα τραπεζια ειναι γεματα! Και αυτο σιγουρα κατι λεει!
Οσο για την Γκρεκου που λες αφου καταφερνει να γεμισει το μαγαζι και εισεπραττε χειροκροτημα, μια χαρα! Αυτο, σιγουρα κατι μου λεει εμενα!
Το λεει και το τραγουδι αλλωστε: ''θα φανει στο χειροκροτημα''
immortal έγραψε:Ασε μας ρε Creative που θες να βαλεις λαικες τραγουδιστριες να γεμισουν το ΣΕΦ... δεν θα εχει λουλουδια εκει ουτε μπριζόλες... κανεις δεν θα παει
AN BAΛΟΥΝ 300 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ,ΕΝΑΝ ΜΕΤΡ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ(ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΙ ΤΑ 50ΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ),ΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΟΥΪΣΚΑΚΙΑ,ΗΧΟ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΙ 100-200 ΠΑΚΕΤΑ ΝΕΚΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΦ.
So True
H Aντζελα παντως ειχε πει τα ξεχωριζει τα νεκρολούλουδα απο το κοτσάνι