Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εμένα με τρελαίνει!!Ένας ανηψιός μου που είναι 15 χρονών,θέλει να τον πάω στο FEVER περισσότερο για να δει τη Στικούδη!Και έχει και ωραία τραγουδάκια,το "Σαν να μην υπάρχω" είναι πολύ όμορφη rnb μπαλάντα,και τα κομμάτια "Μη" και "Πάλι απ'την αρχή" ακούγονται πολύ ευχάριστα!
Από Universal έβγαλε 4 digital singles "Μη","Οκ δεν τρέχει τίποτα","Απ'την αρχή","Σαν να μην υπάρχω".Και 2 που έμειναν απέξω,από τον πρώτο δίσκο "Αγγιξέ με" και "6 εκατομμύρια".
panosif έγραψε:H Στικούδη υπέγραψε με τη Sony Music.
Σφαζονται βλεπω ποια εταιρια θα παρει το κελεπουρι. Βρε Κατερινα θελω να σε ακουω να μιλας (με μετρο βεβαια), να σε βλεπω (και ποιος δεν θελει ) αλλα το τραγουδι τι το θες? Οχι τιποτα αλλο αλλα πανε και χαμενα τραγουδια που θα μπορουσαν να ειχαν πει αλλοι.
panosif έγραψε:H Στικούδη υπέγραψε με τη Sony Music.
Σφαζονται βλεπω ποια εταιρια θα παρει το κελεπουρι. Βρε Κατερινα θελω να σε ακουω να μιλας (με μετρο βεβαια), να σε βλεπω (και ποιος δεν θελει ) αλλα το τραγουδι τι το θες? Οχι τιποτα αλλο αλλα πανε και χαμενα τραγουδια που θα μπορουσαν να ειχαν πει αλλοι.
Ούτε θέλω να την ακούω γιατί λέει μυθικές κοτσάνες, ούτε να τη βλέπω γιατί μου θυμίζει την Όλιβ Όιλ που έκανε αποτυχημένη ανόρθωση στήθους και εννοείται οτι δεν θέλω να τραγουδάει γιατί η φωνή της μου θυμίζει τον Άλβιν απο τα Τσιπμανκς που σνιφάρισε ληγμένη κόκα!