Φοίβος
-
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
nai akoma k sth marw eixan kanei gero promo k aporw pws den egine xryso...
stelios έγραψε:λογικα θα πρεπει να βγαλουν ολοι οι καλλιτεχνες της spicy αλμπουμ για να ξαναβγαλει η δεσποινα.πιστευω ομως οτι η βανδη θα εχει ιδιαιτερη μεταχειριση.πιστευω καλοκαιρι θα εχει νεο τραγουδι και χριστουγεννα αλμπουμ.
δεν το πιστεύω
το καλοκαίρι θα το βγάλουμε με το "γι'άλλη μια φορά" και βλεεεεεεεεεέπουμε για μετά!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
ποιος γιασεμής; είναι στην εταιρεία;stelios έγραψε:τους αλλους λογικα θα τους παει με digital single για φετος.αν και καλλιτεχνες οπως καλλιδης και γιασεμης,καλυτερα να μην τους βγαλει τιποτα.
απαπα! τώρα το είδα ότι είναι κι εκείνος!deba έγραψε:ποιος γιασεμής; είναι στην εταιρεία;stelios έγραψε:τους αλλους λογικα θα τους παει με digital single για φετος.αν και καλλιτεχνες οπως καλλιδης και γιασεμης,καλυτερα να μην τους βγαλει τιποτα.
αυτόν γιατί τον έπαιξαν τα άλλα παιδάκια στα χριστούγεννα;

το γι'αλλη μια φορα παιζεται ηδη στα ραδιοφωνα και εχει ανακοινωθει οτι ειναι το νεο της single απο το αλμπουμ.ελπιζω να δουμε και κλιπ συντομα.συνηθως δεσποινα-φοιβος πανω στον ενα χρονο κυκλοφοριας βγαζουν κατι νεο.τι θα πει στα mad εξαλλου το sunday?ο γιασεμης ανεπισημα ειχε κλεισει με τον φοιβο απο το καλοκαιρι.τοτε δεν το πιστευα.τωρα ειναι επισημο.του εβγαλε το"ουτε ζεστη ουτε κρυο"και υπαρχει ως καλλιτεχνης στο site της εταιριας.
I like people too much or not at all.
το γι'άλλη μια φορά εγώ περιμένω να πει στα mad
το ήθελε και πέρυσι έτσι κι αλλιώς αλλά δεν την άφησαν (/-ε!)
ίσως κανένα τραγούδι τα Χριστούγεννα;
δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου κάνει πιθανό για καλοκαίρι αν και θα ήθελα πάρα πολύ κάτι νέο στα mad
ένα και καλό παρακαλώ!
το ήθελε και πέρυσι έτσι κι αλλιώς αλλά δεν την άφησαν (/-ε!)
ίσως κανένα τραγούδι τα Χριστούγεννα;
δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου κάνει πιθανό για καλοκαίρι αν και θα ήθελα πάρα πολύ κάτι νέο στα mad
ένα και καλό παρακαλώ!
αυτο που δεν την αφησαν με ειχε κουφανει οταν το ειχε πει.απλως πιστευω οτι αφου παιζει ηδη το για "αλλη μια φορα"μεχρι μεσα ιουνιου που ειναι τα mad θα εχει παλιωσει ως single.τι να πω,ως παιδι και εγω αισιοδοξο. 

καλό είναι να ελπίζουμε μωρέ!
εμένα πάλι δεν με κούφανε καθόλου!

εμένα πάλι δεν με κούφανε καθόλου!

re paidia syggnwmh gia kokkinou den einai to section...mpika kai vgika 10 fores nomizwntas oti kapou allou clikarw 

pantws to erwteuthka to petyxainw polu suxna sto radio. Fainetai oti aresei
παιζει αρκετα.αναρωτιεμαι αν οντως κυκλοφορησει το αλμπουμ της αρχες απριλιου το ερωτευτηκα
ειναι ο προπομπος η θα βγει και αλλο τραγουδι λιγες μερες πριν το δισκο?
Πόσα να βγούν; Βγήκαν 4 προπομποί. Πάντως εάν έχει λιγότερα από 12 κομμάτια συνολικά (χώρια το Όντως remix), τότε ο Φοίβος θα 'ναι για τρελλές κλωτσιές!stelios έγραψε:παιζει αρκετα.αναρωτιεμαι αν οντως κυκλοφορησει το αλμπουμ της αρχες απριλιου το ερωτευτηκα
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
κοιτα εχουν ξεκινησει ηχογραφησεις απο σεπτεμβρη.ακομα και το "γεια" λιγοτερο πηρε για να ηχογραφηθει και ηταν και διπλος δισκος.πιστευω 7 κομματια θα εχει συν τα 4 και το remix του "οντως".ασε που στους στιχους δεν νομιζω να ειναι ολα δικα του.
to eroteuteytika se sfera kai dromo paizei para poly alla einai logiko...me aytous synergazontai.
-
- Site Admin
GUNNER_10 έγραψε:to eroteuteytika se sfera kai dromo paizei para poly alla einai logiko...me aytous synergazontai.
στα άλλα παιζει καθόλου??
Can you answer??
Re: Φοίβος & Spicy Artists
θεσσαλονίκη παίζει πάντως στους σταθμούς
κοσμοράδιο, όλα και 99 το παίζουν αρκετά
το έχω ακούσει εγώ που δεν ακούω και τόσο τους ελληνικούς!
κοσμοράδιο, όλα και 99 το παίζουν αρκετά
το έχω ακούσει εγώ που δεν ακούω και τόσο τους ελληνικούς!
το τραγουδι εχει καλυτερη πορεια απο τα προηγουμενα της.θα βγει και το κλιπ συντομα.
ma ta proigoumena ths kale mou antrwpe den epaixan oute mia forastelios έγραψε:το τραγουδι εχει καλυτερη πορεια απο τα προηγουμενα της.θα βγει και το κλιπ συντομα.

entaxei ena klassiko arkoudotsifteteli typou petreli einai(thelw kai ta pathainw).
-
- Site Admin
GUNNER_10 έγραψε:ma ta proigoumena ths kale mou antrwpe den epaixan oute mia forastelios έγραψε:το τραγουδι εχει καλυτερη πορεια απο τα προηγουμενα της.θα βγει και το κλιπ συντομα.![]()
entaxei ena klassiko arkoudotsifteteli typou petreli einai(thelw kai ta pathainw).
γιατι το μασαι και το λυπαμαι ειλικρινα δεν επαιξαν αρκετα??
Can you answer??
πες μου μια μπουζουκοντιβα που δεν εχει βγαλει αρκουδοτσιφτετελη?μην δω και την κοκκινου εντεχνη.GUNNER_10 έγραψε:ma ta proigoumena ths kale mou antrwpe den epaixan oute mia forastelios έγραψε:το τραγουδι εχει καλυτερη πορεια απο τα προηγουμενα της.θα βγει και το κλιπ συντομα.![]()