Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)
Θελω να κανω ενα σχολιο σοβαρα...αυτη η παπαρια του βερτη ειναι δυνατον να σπρωχνεται τοσο πολυ??
Δηλαδη τι σου κανουν τα pr ρε φιλε...Μιλαμε για ενα απο τα πιο μπουζουκολελε-β διαλογης κομματια που εχει βγαλει ποτε του.
Δηλαδη τι σου κανουν τα pr ρε φιλε...Μιλαμε για ενα απο τα πιο μπουζουκολελε-β διαλογης κομματια που εχει βγαλει ποτε του.
Είπαμε ρε συ... Όσο πιο μέτριο, τόσο το καλύτερο.
Εγώ το έχω συνειδητοποιήσει πια...
Μια πίκρα την έχω και ένα ζόρι το νιώθω είναι η αλήθεια, αλλά... ας πρόσεχα!

Life is a RollerCoaster...
Δεν ειναι ετσι ρε Μαγδα και το ξερεις.Αρκει να υπαρχει παντα μια δυνατη στηριξη και προμο ωστε στην συνεχεια ο κοσμος να το βαλει οσο ψηλα θελει.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Είπαμε ρε συ... Όσο πιο μέτριο, τόσο το καλύτερο.
Σε γενικές γραμμές, έχεις δίκιο, δεν αντιλέγω.
Για να έχει όμως στήριξη το τραγούδι, πρέπει το τραγούδι να έχει και κάποιες προδιαγραφές.
Αν δεν τις έχει, καταλήγει καμμένο.
Και μια απ' αυτές τις προδιαγραφές είναι να είναι εύπεπτο, light (αν μιλάμε βεβαίως για τραγουδιστές ελαφρολαϊκούς).
Για να έχει όμως στήριξη το τραγούδι, πρέπει το τραγούδι να έχει και κάποιες προδιαγραφές.
Και μια απ' αυτές τις προδιαγραφές είναι να είναι εύπεπτο, light (αν μιλάμε βεβαίως για τραγουδιστές ελαφρολαϊκούς).
Μαγδα μου στηριξη και μονο αρχικα για την διαφημιση μερικα πληρωμενα views στο youtube(διοτι οκ παιδια δεν μπορω αυτα τα σε 1 μερα στην ελλαδα εκ views λες και απευθυνομαστε σε αγορα 300 εκΜΑΓΔΑ έγραψε:Σε γενικές γραμμές, έχεις δίκιο, δεν αντιλέγω.

Η απηχηση του κομματιου μετα φαινεται στα live κλπ που πιστευω οτι ειναι η πιο εγκυρη πηγη.
Spicy
"Το Καλοκαίρι" του Φοίβου με τον Διονύση Σχοινά, είναι στην 1η θέση του επίσημου IFPI AIRPLAY CHART!!!
Με την αγάπη και τη στήριξή σας αυτό "Το καλοκαίρι" μπήκε για τα καλά στις καρδιές όλων μας και θα παραμείνει!
Πηγή: Mediainspector

"Το Καλοκαίρι" του Φοίβου με τον Διονύση Σχοινά, είναι στην 1η θέση του επίσημου IFPI AIRPLAY CHART!!!
Με την αγάπη και τη στήριξή σας αυτό "Το καλοκαίρι" μπήκε για τα καλά στις καρδιές όλων μας και θα παραμείνει!
Πηγή: Mediainspector

Και φετος το καλοκαίρι το μεγαλυτερο hit το έχει ο Διονύσης!
Ψυχή για τα σίδερα...
Μπραβο ρε Νιονιο

Που κολλάει ο Σαββόπουλος;GUNNER_10 έγραψε:Μπραβο ρε Νιονιο![]()

Πάντως μπράβο στον Διονύση που απ' ότι φαίνεται έχει καλό pr.Δεν κατάλαβα κιόλας.Καλύτερος είναι ο Βέρτης;

Επίσης μπράβο και στον Φοίβο που γράφει ακόμα επιτυχιάρες.

ειμαστε 2 ειμαστε 3 ειμαστε 1013 ...panosif έγραψε:Που κολλάει ο Σαββόπουλος;GUNNER_10 έγραψε:Μπραβο ρε Νιονιο![]()
![]()
Πάντως μπράβο στον Διονύση που απ' ότι φαίνεται έχει καλό pr.Δεν κατάλαβα κιόλας.Καλύτερος είναι ο Βέρτης;![]()
Επίσης μπράβο και στον Φοίβο που γράφει ακόμα επιτυχιάρες.

Περα απο την πλακα νομιζω οτι μονο με τον σχοινα ο φοιβος θυμιζει κατι καλο απο τις παλιες εποχες..τουλαχιστον στο ποπ κομματι.
Βασικά ο Διονύσης αντικατέστησε το Νίνο στη Spicy στον οποίο έγραψε ωραία ποπ κομμάτια που έγιναν επιτυχίες.GUNNER_10 έγραψε:Περα απο την πλακα νομιζω οτι μονο με τον σχοινα ο φοιβος θυμιζει κατι καλο απο τις παλιες εποχες..τουλαχιστον στο ποπ κομματι.
Ευκαιρία είναι τώρα που ο Φοίβος σταμάτησε να γράφει στα 101 σκυλιά της Δαλματίας

στον Διονύση και να του γράψει έναν ωραίο ποπ δίσκο.

Νομιζω εισαι σκληρος με καλλιτεχνικα μεγεθη οπως ο Πανος ο Καλλιδης και λοιποιpanosif έγραψε:Βασικά ο Διονύσης αντικατέστησε το Νίνο στη Spicy στον οποίο έγραψε ωραία ποπ κομμάτια που έγιναν επιτυχίες.GUNNER_10 έγραψε:Περα απο την πλακα νομιζω οτι μονο με τον σχοινα ο φοιβος θυμιζει κατι καλο απο τις παλιες εποχες..τουλαχιστον στο ποπ κομματι.
Ευκαιρία είναι τώρα που ο Φοίβος σταμάτησε να γράφει στα 101 σκυλιά της Δαλματίαςν' αφοσιωθεί εξ' ολοκλήρου
στον Διονύση και να του γράψει έναν ωραίο ποπ δίσκο.

Μιλάμε ακόμη για δίσκους;
Ένα τραγούδι το χρόνο και πολύ είναι. Αν θέλετε κιόλας. Αν δε θέλετε, τζους.

Γιατί όχι; Μια χαρά βγαίνουν δίσκοι ακόμα παρά την κρίση.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Μιλάμε ακόμη για δίσκους;![]()

Εννοώ ότι ο Φοίβος το' χει ξεχάσει το άθλημα.panosif έγραψε:Γιατί όχι; Μια χαρά βγαίνουν δίσκοι ακόμα παρά την κρίση.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Μιλάμε ακόμη για δίσκους;![]()
Ο τελευταίος που έκανε -αν δεν κάνω λάθος- είναι του Καρρά.
Και νομίζω ότι δεν έχει όρεξη να αρχίσει ξανά.
Ναι με τον Καρρά ήταν το τελευταίο του album πριν 2 χρόνια.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Εννοώ ότι ο Φοίβος το' χει ξεχάσει το άθλημα.panosif έγραψε:Γιατί όχι; Μια χαρά βγαίνουν δίσκοι ακόμα παρά την κρίση.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Μιλάμε ακόμη για δίσκους;![]()
Ο τελευταίος που έκανε -αν δεν κάνω λάθος- είναι του Καρρά.
Και νομίζω ότι δεν έχει όρεξη να αρχίσει ξανά.
Απλά το είπα με την λογική πως τώρα γράφει μόνο στον Διονύση και όχι για 6-7 τραγουδιστές ταυτόχρονα οπότε θα ήταν πιο εύκολο να κάνει ένα album.
Αλλά και με digital singles να συνεχίσουν μια χαρά θα είναι για τον Διονύση.Έχει ήδη δύο στα δύο.

- billakos24
Το κομμάτι είναι ΤΕΛΕΙΟ και ταιριάζει γάντι με το φετινό καλοκαίρι!
Μετά το ''Εν λευκώ'' της Μποφίλιου, την ''Επιμονή'' της Ζουγανέλη, ο Διονύσης τραγουδάει το επόμενο anthem της γενιάς μας!

Μετά το ''Εν λευκώ'' της Μποφίλιου, την ''Επιμονή'' της Ζουγανέλη, ο Διονύσης τραγουδάει το επόμενο anthem της γενιάς μας!

All of our endings can be found in our beginnings...
Μπράβο για το τραγούδι, αν και δεν περίμενα την επιτυχία του να πω την αλήθεια.
Τώρα μετά από 2 χρόνια συνεργασίας καλό θα ήταν να περάσουν και στην κυκλοφορία ενός δίσκου οι 2 τους
να ακούσουμε και καμιά μπαλάντα από τον Διονύση που του ταιριάζουν κιόλας, να δούμε και ο Φοίβος τι μπορεί
ακόμα να γράψει πέρα από τα εύκολα σουξεδάκια του καλοκαιριού.
Τώρα μετά από 2 χρόνια συνεργασίας καλό θα ήταν να περάσουν και στην κυκλοφορία ενός δίσκου οι 2 τους
να ακούσουμε και καμιά μπαλάντα από τον Διονύση που του ταιριάζουν κιόλας, να δούμε και ο Φοίβος τι μπορεί
ακόμα να γράψει πέρα από τα εύκολα σουξεδάκια του καλοκαιριού.
Χθες χτύπησε κορυφή στο ημερήσιο chart.
Τελευταία ανανέωση IFPI chart: 12-07-2015 / 0:47
Official IFPI Top 5 Week to date
1 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΧΟΙΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
2 I NEED YOUR LOVE SHAGGY FAYDEE
3 LOVE ME LIKE YOU DO ELLIE GOULDING
4 TAKE ME TO CHURCH HOZIER
5 ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ Σ' ΑΓΑΠΩ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
http://www.mediainspector.gr/v2/

Τελευταία ανανέωση IFPI chart: 12-07-2015 / 0:47
Official IFPI Top 5 Week to date
1 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΧΟΙΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
2 I NEED YOUR LOVE SHAGGY FAYDEE
3 LOVE ME LIKE YOU DO ELLIE GOULDING
4 TAKE ME TO CHURCH HOZIER
5 ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ Σ' ΑΓΑΠΩ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
http://www.mediainspector.gr/v2/
06/07/2015 - 12/07/2015
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
Μικτό:1 (+2)
Ελληνικό chart:1 (+1)
http://www.airplaychart.gr/index.php?ts=1436735450
650.000 + views το clip.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
Μικτό:1 (+2)
Ελληνικό chart:1 (+1)

http://www.airplaychart.gr/index.php?ts=1436735450
650.000 + views το clip.