Κατά την γνώμη μου ήταν φάουλ αυτό που έκανε η Σκορδά.Είναι δικαίωμα του καθενός να συμπαθεί ή να αντιπαθεί κάποιον.
Η Νατάσα δεν βγήκε δημόσια να κάνει κάποιο προσβλητικό σχόλιο για τον Λιάγκα ώστε να μπει στην διαδικασία αυτός ή η γυναίκα του να της απαντήσουν.
Με την παρέα της στο σπίτι της ή όταν βγαίνει για καφέ μπορεί να λέει ότι θέλει όπως και ο καθένας.
Είμαι σίγουρος εξάλλου πως οι περισσότεροι διάσημοι θάβουν ο ένας τον άλλο στις παρέες τους.
Από την άλλη θεωρώ λογικό η Νατάσα να μην συμπαθεί τον Λιάγκα.
Έχει αναφερθεί στο ονομα της μέσα από την εκπομπή του πολλές φορές και όχι με κολακευτικά σχόλια.
Θα αναφέρω κάποια που έχει τύχει να ακούσω ο ίδιος.
Έχει πει πως της αρέσουν οι νεότεροι άντρες και οι γυναίκες αυτές ονομάζονται τεκνατζούδες,πως έχει κάνει αρκετές πλαστικές ενώ όταν είχε βγάλει ο Μαυρομουστακάκης την φήμη πως βγαίνει η Νατάσα με τον Αρναούτογλου είχε πει πως αποκλείεται να ισχύει γιατί ο Γρηγόρης κάνει ερωτικές σχέσεις μόνο με ωραίες γυναίκες.Ο Λιάγκας λοιπόν θα έπρεπε να αντιδράσει πιο ψύχραιμα στην πληροφορία πως η Νατάσα δεν τον συμπαθεί.
Ένας άνθρωπος με τόσο καυστικό δημόσιο λόγο θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος να διαχειριστεί με ψυχραιμία τέτοια σχόλια και αντιδράσεις.
Επιπλέον το σχολιό του πως διατηρείται καλά δεν τον τιμά.Δεν είναι ωραίο ένας άντρας να μιλάει έτσι για μια κυρία και μάλιστα δημόσια.
Τέλος αν η Φαίη δεν είχε αναφερθεί σε σχόλια που της μεταφέρθηκαν από τρίτους,που δηλαδή μπορεί και να μην ισχύουν,δεν θα υπήρχε συνέχεια.
Τώρα είμαι σίγουρος πως σε επόμενη εμφάνιση-συνέντευξη της Νατάσας θα ερωτηθεί για το θέμα χωρίς ουσιαστικά να έχει επιλέξει η ίδια να ξεκινήσει όλο αυτό.
I like people too much or not at all.