Κωνσταντίνος Αργυρός
Re: Κωνσταντίνος Αργυρός
Για πάμε δυνατά ... #NewSongs #Cobalt #Proves

-
to sampouan pou kollaei?
διαφημισηChronisgreek έγραψε:to sampouan pou kollaei?

Backstage από τη φωτογράφιση για το Teatro

- billakos24
Ειρήνη έγραψε:διαφημισηChronisgreek έγραψε:to sampouan pou kollaei?

All of our endings can be found in our beginnings...
Νέα τραγούδια .... Νέος Δίσκος, σε λίγες ημέρες ένα πρώτο δείγμα!! #NewSongs #Argiros #Cobalt #NewConcept #Live #Teatro #Studio

I like people too much or not at all.
-
“Το συμπέρασμα” – Νέο τραγούδι από τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με “Το συμπέρασμα”.
Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στα ραδιόφωνα της Ελλάδας. Μετά το δίσκο “Δεύτερη Φορά” και τα hit singles “Να της πεις”, “Δεύτερη Φορά”, “Εσένα Θέλω”, “Πάρε με αγκαλιά” και “Δε χωρίζουν οι καρδιές” ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με νέο single, προπομπό της νέας δισκογραφικής του δουλειάς που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music μέσα στο 2016.
Από τις 23 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εμφανίζεται μαζί με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα στο Teatro Music Hall.
Είστε έτοιμοι για ολοκαίνουργιο Κωνσταντίνο Αργυρό;
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με “Το συμπέρασμα”.
Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στα ραδιόφωνα της Ελλάδας. Μετά το δίσκο “Δεύτερη Φορά” και τα hit singles “Να της πεις”, “Δεύτερη Φορά”, “Εσένα Θέλω”, “Πάρε με αγκαλιά” και “Δε χωρίζουν οι καρδιές” ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με νέο single, προπομπό της νέας δισκογραφικής του δουλειάς που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music μέσα στο 2016.
Από τις 23 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εμφανίζεται μαζί με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα στο Teatro Music Hall.
Είστε έτοιμοι για ολοκαίνουργιο Κωνσταντίνο Αργυρό;
-
Το τραγούδι θα φέρει την υπογραφή των Χρυσοβέργη-Γιατρά γιατί νομίζω του έγραφαν τραγούδια;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- fylakas_aggelos
Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.Έχει ακουστεί ότι θα κάνει πολυσυλλεκτικό δίσκο,και θα έχει μέσα και κομμάτια των Χρυσοβέργη-Γιατρά.johnytzitzi έγραψε:Το τραγούδι θα φέρει την υπογραφή των Χρυσοβέργη-Γιατρά γιατί νομίζω του έγραφαν τραγούδια;;;
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Στούντιο ... Νέα τραγούδια #Studio #NewSongs #Argiros #Cobalt #Teatro

- fylakas_aggelos
Το κομμάτι του δεν βγήκε σήμερα!Έχω περιέργεια να δω τι στυλ θα ακολουθήσει.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
και δημιουργούς θέλω να μάθω.fylakas_aggelos έγραψε:Το κομμάτι του δεν βγήκε σήμερα!Έχω περιέργεια να δω τι στυλ θα ακολουθήσει.
Την Παρασκευή 16/10 ο Κωνσταντίνος θα είναι καλεσμένος στο πρωινό του Ant1..Εκεί θα ακούσουμε και το νέο του τραγούδι.
ξερουμε το υψος του??
"Το ταξίδι ξεκινάει" .... απ´ την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια & στίχους Λευτέρη Κιντάτου!!! #NewSong #Argiros #Cobalt