Κάτσε ρε παιδί μου και εσύ..είπαμε θα είναι φθηνό τραγουδάκι..Αντικειμενικότατα πάντα χωρίς να το έχουμε ακούσει.Φοβάμαι ότι οι πόρτες του Μεγάρου Μουσικής θα κλείσουν ερμητικά μετά από αυτό και η Γιώτα Νέγκα δε θα ξανατραγουδήσει με την Έλενα..stathis2b_ έγραψε:Αλίμονο, στην Παπαρίζου δίνουν όλα τα τα φθηνά τραγούδια και σε άλλους ή αλλες τις υπερπαραγωγέςpaidaki έγραψε:Καλά και "πρωτιά" να πιάσει θα παραμένει ένα φτηνό κακό τραγουδάκι.Eagle8 έγραψε:Καλα οταν θα πιασει πρωτια θα τριβετε τα ματια σας για το "τραγουδακι"![]()
Κανεις δεν μίλησε για την τραγουδάρα.Ενα εύθυμο καλοκαιρινό κομμάτι είναι.Κακο ομως όχι, όταν έχουμε ακούσει τα τέρατα από άλλους
Φοίβος
Re: Spicy / Διονύσης Σχοινάς κλπ
- stathis2b_
Αυτό με τα Μεγαρα και τις Νέγκες να το πεις σ'αυτούς που σοκαρίστηκαν με τον τίτλο και το teaser λες και δεν εχουν ακουσει αναλαφρα κομματια.nick2907 έγραψε:Κάτσε ρε παιδί μου και εσύ..είπαμε θα είναι φθηνό τραγουδάκι..Αντικειμενικότατα πάντα χωρίς να το έχουμε ακούσει.Φοβάμαι ότι οι πόρτες του Μεγάρου Μουσικής θα κλείσουν ερμητικά μετά από αυτό και η Γιώτα Νέγκα δε θα ξανατραγουδήσει με την Έλενα..stathis2b_ έγραψε:Αλίμονο, στην Παπαρίζου δίνουν όλα τα τα φθηνά τραγούδια και σε άλλους ή αλλες τις υπερπαραγωγέςpaidaki έγραψε:Καλά και "πρωτιά" να πιάσει θα παραμένει ένα φτηνό κακό τραγουδάκι.Eagle8 έγραψε:Καλα οταν θα πιασει πρωτια θα τριβετε τα ματια σας για το "τραγουδακι"![]()
Κανεις δεν μίλησε για την τραγουδάρα.Ενα εύθυμο καλοκαιρινό κομμάτι είναι.Κακο ομως όχι, όταν έχουμε ακούσει τα τέρατα από άλλους

Εχω πει την άποψη μου για το κομμάτι στο thread της Ελενας και σίγουρα δεν το έχω εκθειάσει.Αλλά απέχει πολύ από να το χαρακτηρίσω κακό όταν εχουμε ακούσει πραγματικά κακά κομμάτια που λόγω καλής ενορχήστρωσης αρκετοί τα θεωρούν και υπερπαραγωγές..
Και το λέω εγώ που δεν έχω την καλύτερη άποψη για τον Φοίβο λόγω έλλειψης έμπνευσης τα τελευταία χρόνια.
Βρε Stathis κι εσυ!... Αυτοι που το καταψηφιζουν ειναι απλα θιασωτες του Κων/νου Ναζη με τα εγκεφαλικα του.
Ο Φοιβος απλα προκαλει πανικο...η Ελενα θα κανει το σουξε του καλοκαιριου κ αυτο ενοχλει καποιους...τι να κανουμε ?:fan: κακο ξε-κακο θα σκαρφαλωσει σε "ανεμοδαρμενα υψη"
Ο Φοιβος απλα προκαλει πανικο...η Ελενα θα κανει το σουξε του καλοκαιριου κ αυτο ενοχλει καποιους...τι να κανουμε ?:fan: κακο ξε-κακο θα σκαρφαλωσει σε "ανεμοδαρμενα υψη"

Μήνυμα από το παλιό μέλος του φόρουμ minerboh:
"Μάγδα μου, βάλε την εικόνα στο φόρουμ να γελάσετε λίγο!"

"Μάγδα μου, βάλε την εικόνα στο φόρουμ να γελάσετε λίγο!"

Life is a RollerCoaster...
Ξεκάθαρα πάει για #1 και για big success. Κι ας λένε ό,τι θέλουνEagle8 έγραψε:Καλα οταν θα πιασει πρωτια θα τριβετε τα ματια σας για το "τραγουδακι"

- fylakas_aggelos
Πήγαν και οι Vegas Spicy.Single artists κι αυτοί λοιπόν.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Στο ΣΟΚ fm έπαιξαν πολλά αποσπάσματα και φαίνεται πολύ καλό, ειδικά η γέφυρα ακούστηκε πολύ ωραία! Για να δούμε! 

-
Τελικά αυτό που ακούμε είναι το πρώτο ρεφραίν. Το δεύτερο πολύ με πόρωσε!!!!!!
Είναι ξεκάθαρα
"το πιο μεγάλο σουξέ"

"το πιο μεγάλο σουξέ"

-
δεν ξερω αν μπορουν να αντεξουν τα ραδιοφωνα τετοια χιταρα! 
μονο αρνητικο οτι μου θυμιζει παλιοτερες παραγωγες του φοιβου με tus κλπ
(θα το ξεπερασω στα πρωτα ακουσματα)
αλλα η ελεναρα θεαρα το απογειωνει...

μονο αρνητικο οτι μου θυμιζει παλιοτερες παραγωγες του φοιβου με tus κλπ

αλλα η ελεναρα θεαρα το απογειωνει...
το σίγουρο είναι πως τα ραδιόφωνα το περιμένουν πως και πως... και το ότι υπάρχει και το ξένο σε 2 εκδόσεις για να παίξει στα ξένα ραδιόφωνα, και ότι το έχουν δεχτεί ήδη (το Mad Radio το παίζει ήδη), σημαίνει ότι πάμε για Top10 χαλαρά σε 3-4 εβδομάδες
-
Πολύ καλό είναι...η Έλενα το απογειώνει!!!
Σουξεδάρα!!!!

Σουξεδάρα!!!!

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
terma to akouga to prwi sto amaxi! polu porwtiko...!
Ειναι πορωτικο!... Το ακουγα απανωτα. Ηχος σημερινος με ανεβοκατεβασματα. Η δε Ελενα... συγκλονιστικη ερμηνεια!
Εξαιρετικο!
Εξαιρετικο!

Κι οχι μονο. Παει κατευθειαν για πρωτια. Οσο για την φτηνια που λενε μερικοι, ας μεινουν σε σαμπανοφουσκες καψουρεμενεςtgoj18 έγραψε:το σίγουρο είναι πως τα ραδιόφωνα το περιμένουν πως και πως... και το ότι υπάρχει και το ξένο σε 2 εκδόσεις για να παίξει στα ξένα ραδιόφωνα, και ότι το έχουν δεχτεί ήδη (το Mad Radio το παίζει ήδη), σημαίνει ότι πάμε για Top10 χαλαρά σε 3-4 εβδομάδες

- stathis2b_
Και που να δεις κάπου αλλού, τι κράξιμο έχει πέσει που δεν περιορίζεται στο τραγούδι αλλά προχωράει και στην Έλενα.Και μιλάμε σε ομάδα του Facebook που είναι της κουλτούρας, αυτή της EurovisionEagle8 έγραψε:Κι οχι μονο. Παει κατευθειαν για πρωτια. Οσο για την φτηνια που λενε μερικοι, ας μεινουν σε σαμπανοφουσκες καψουρεμενεςtgoj18 έγραψε:το σίγουρο είναι πως τα ραδιόφωνα το περιμένουν πως και πως... και το ότι υπάρχει και το ξένο σε 2 εκδόσεις για να παίξει στα ξένα ραδιόφωνα, και ότι το έχουν δεχτεί ήδη (το Mad Radio το παίζει ήδη), σημαίνει ότι πάμε για Top10 χαλαρά σε 3-4 εβδομάδες(εχε χαρη που δεν εχω προσβαση στο section της Ελενας
)

Μεχρι που ζητάνε την απόσυρση της και οτι σε 5 χρόνια αν συνεχίσει έτσι θα πουλάει κρέμες Vercatela

Δηλαδή έλεος