ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
thrilos

Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

thrilos

To Elliniko My Way tou Frank Sinatra

thrilos

Ti thelei to skoulariki???. H Elena to ekane kai htan aisxos.
thrilos

Egine tragoudistiria kai h Maggie twra :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:
thrilos

supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

thrilos έγραψε:

Egine tragoudistiria kai h Maggie twra :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:
Είναι και νέο τραγούδι,αν και πριν 3 μήνες έβγαλε cd,που περιείχε τις συνεργασίες με Όλγα Φαρμάκη,Κατερίνα Στικούδη,Μαρία Ματσούκα!
Άβαταρ μέλους
zaxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zaxos »

Συντομα προκειται να ακουσουμε στα ραδιοφωνα αλλα και στα MAD VMA 2012 το νεο ελληνικο τραγουδι της Ελενας Παπαριζου!, υστερα απο την τελευταια της επιτυχια στην Ελλαδα "Γυρνα Με Στο Χτες".
Πηγη: Hello magazine
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

zaxos έγραψε:Συντομα προκειται να ακουσουμε στα ραδιοφωνα αλλα και στα MAD VMA 2012 το νεο ελληνικο τραγουδι της Ελενας Παπαριζου!, υστερα απο την τελευταια της επιτυχια στην Ελλαδα "Γυρνα Με Στο Χτες".

to oti niotho den allazei den htan????....to mr perfect de to ypologizw kan..
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
_Nylon_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από _Nylon_ »

thrilos έγραψε:
polu diaforetiko.oraia sunergasia. :wink:
Get a life
its free
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

ΝΕΟ ΣΟΥΞΕ - ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΑΙ ΣΑΧΤΙΡΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ .....

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Άβαταρ μέλους
stathis2b_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stathis2b_ »

Slim_Shady έγραψε:ΝΕΟ ΣΟΥΞΕ - ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΑΙ ΣΑΧΤΙΡΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ .....

:lol: :lol:
Anemos2006

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Anemos2006

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Για να κατεβάσετε δωρεάν το κομμάτι πατήστε εδώ

Η Θεοδοσία Τσάτσου και ο Γιώργος Μίχας έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουν δισκογραφήσει μαζί κομμάτια που αγαπήθηκαν πολύ τόσο από το ραδιόφωνο όσο και από το ελληνικό κοινό. Αυτή την άνοιξη επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο "Χώρα Θεά". Η Θεοδοσία ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, σε στίχους και μουσική Γιώργου Μίχα και η χημεία τους είναι για μια ακόμη φορά εκρηκτική! Το "Χώρα Θεά" δεν είναι μια καινούρια ερωτική ροκ μπαλάντα, αλλά η δημιουργική έκφραση μιας άγριας κραυγής σε μια χώρα όπου όλα καταρρέουν.
Το "Χώρα Θεά" είναι ο προάγγελος του νέου, πολυαναμενόμενου album της Θεοδοσίας Τσάτσου και του Γιώργου Μίχα. Για περισσότερες πληροφορίες stay tuned!

"Χώρα Θεά"

δεν είναι το προσωπό σου,
το υπέροχο κορμί,
το ωραίο χαμογελό σου,
η αφορμή

δεν είναι τα δυο σου μάτια
τα χείλη τα φιλιά,
τα σκόρπια μου κομμάτια,
η μοναξιά

είναι μια άγρια κραυγή,
απέραντη οργή,
μια βόμβα που τώρα
πάει να εκραγεί
ζωή αδειανή,
ελπίδα κενή
και το αύριο που σκάει
μέσα από μια ρωγμή

δεν είναι το σεξ απίλ σου,
η άδολη ομορφιά,
το μαγικό προφίλ σου,
η ανεμελιά

δεν είναι που φωτίζεις
σαν ήλιος το πρωί,
τη μίζερη ζωή μου,
η αφορμή

είναι μια άγρια κραυγή,
απέραντη οργή,
μια βόμβα που τώρα
πάει να εκραγεί
ζωή αδειανή,
ελπίδα κενή
και το αύριο που σκάει
μέσα από μια ρωγμή

σε μια χώρα γυμνή,
μια χώρα πληγή,
μια χώρα που έχω
βαθιά ερωτευτεί
μια χώρα Θεά,
που μου βαζει φωτιά,
μια χώρα που αρχίζει
εκεί που ο νους σταματά

μια χώρα γυμνή,
μια χώρα πληγή,
μια χώρα που έχω
βαθιά ερωτευτεί
μια χώρα Θεά,
που μου βαζει φωτιά,
μια χώρα που αρχίζει
εκεί που ο νους σταματά

εκεί που ο νους σταματά
εκεί που ο νους σταματά
εκεί που ο νους σταματά
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Συνεργασία έκπληξη για τον Ολλανδό Dj και παραγωγό!

Ο Dj San ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη Nikki Ponte, σε ένα ολοκαίνουριο single με τον τίτλο "Love's Like Breathing". Ένα dance κομμάτι, που περιμένουμε από μέρα σε μέρα να κυκλοφορήσει.

Ο Dj San και η Nikki Ponte, μιλούν μέσα από ένα video για τη συνεργασία τους, ενώ μπορούμε να ακούσουμε και ένα πολύ μικρό δείγμα από το νέο single.

o opoios mas eixe apasxolhsei nwritera me ayto:
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Ωραίο ακούγεται από την εισαγωγή το κομμάτι της Nikki Ponte.Σίγουρα θα ακουστεί πολύ το καλοκαίρι.Όλα τα κομμάτια που έχει βγάλει,( "I don't wanna dance","Hey you","Remembering the summer nights") είναι πολύ καλά.Και ειδικά τα 2 τελευταία παίζονταν συνέχεια στα ραδιόφωνα!
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

zaxos έγραψε:Συντομα προκειται να ακουσουμε στα ραδιοφωνα αλλα και στα MAD VMA 2012 το νεο ελληνικο τραγουδι της Ελενας Παπαριζου!, υστερα απο την τελευταια της επιτυχια στην Ελλαδα "Γυρνα Με Στο Χτες".
σταματα αυτα τα και καλα δελτια τυπου, χωρις να ειναι! δε λεει πουθενα για "Γυρνα με στο χτες" στο Hello. Απλά αναφέρει 2 νέα ελληνικά τραγούδια.
mad_king

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad_king »

ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΠΑΝ??
thrilos

Katapliktiko!!

Club Mix edw

http://mediasoup.gr/sites/default/files ... 0FINAL.mp3

Με μια μοναδική ερμηνεία ο δημοφιλής καλλιτέχνης Χρήστος Δάντης έδωσε “πνοή” στην σύνθεση του νεαρού και ταλαντούχου συνθέτη Γιώργου Βολίκα, ο όποιος περιγράφει την πρώτη του συνεργασία:

''Πραγματοποιώντας τα πρώτα μου βήματα στον τομέα της σύνθεσης έχω την τύχη να συνεργάζομαι με σπουδαίους ανθρώπους στον χώρο της μουσικής. Αναντίρρητα, μία από τις πλέον σημαντικές μουσικές μου εμπειρίες, υπήρξε η συνάντηση και η συνεργασία μου με τον Κώστα Αποστολόπουλο (μέλος των Stereomatic).

Εξαιρετικά ειδικός στο είδος του, με τεράστιες μουσικές γνώσεις και πείρα συντέλεσε τα μέγιστα στην ενορχήστρωση μιας πολύ αγαπημένης μου σύνθεσης “Οceano d’ amore” (Ωκεανός Αγάπης) την οποία ερμηνεύει ο Χρήστος Δάντης.

Sτην κυριολεξία, με συνεπήρε ο επαγγελματισμός του, οι μουσικές συμβουλές και υποδείξεις του καθώς επίσης και η καθοδήγησή του. Σημαντικό κεφάλαιο στην ενορχήστρωση της σύνθεσης μου αποτελούν οι τρεις εξαίρετοι μουσικοί, οι οποίοι με τις πλούσιες μουσικές τους δεξιοτεχνίες έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στο “Oceano d’ amore” (Αναστάσιος Δράμπαλης: τρομπέτα, Μαρίνος Χειμωνάς: τρομπόνι, Χρήστος Κουμούσης: πιάνο).

Το “Oceano d’ amore” συνθέθηκε πριν από ένα χρόνο. Αυτό που δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να φανταστώ είναι η ταυτότητα που θα του έδινε η φωνή του… η φωνή του Χρήστου Δάντη.

Βράδυ Δευτέρας και περίμενα από στιγμή σε στιγμή να ξημερώσει για να ηχογραφήσουμε την φωνή του. Ο Χρήστος καταφθάνει στο στούντιο και μόλις τον είδα πραγματικά δεν μπορούσα να μιλήσω. Του δίνω τους στίχους του τραγουδιού, το σιγοτραγουδάει…

και από εκεί και πέρα το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα!

Κατά την διάρκεια ηχογράφησης της φωνής του, ο Χρήστος πραγματικά σε κάθε στίχο που ερμήνευε.. κατέθετε ολοκληρωτικά την ψυχή του, το ύφος του, την εμπειρία του, την μουσική του παιδεία.

Κάθε λεπτό που περνούσε προσπαθούσα να ταυτίσω το ‘’τότε’’ (όταν πρωτάρχισα να γράφω τις πρώτες νότες του τραγουδιού) και το ‘’τώρα’’ (την στιγμή που άκουγα να ολοκληρώνεται η σύνθεσή μου με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την φωνή του Χρήστου). Καθόμουν πίσω από το τζάμι του στούντιο και ένιωθα τόσο τυχερός και περήφανος που στα 20 μου έχω την τιμή να ερμηνεύει τραγούδι μου αυτός ο τεράστιος τραγουδιστής. Προσπάθησα πολλές φορές να συγκρατήσω την συγκίνησή μου βλέποντας τον Δάντη να χαμογελάει καθώς το τραγουδούσε.

Πλέον δεν είναι τραγούδι μου.. είναι τραγούδι μας γιατί μέσα από την ερμηνεία του, έδωσε μορφή και αξία στο “Oceano d’ amore”. Πραγματικά τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε.''

Ενορχήστρωση: Κώστας Αποστολόπουλος STEREOMATIC

Η ηχογράφηση των οργάνων πραγματοποιήθηκε στούντιο: “The Garden” – Θάνος Παπαδέλλης

Η ηχογράφηση της φωνής του Χ. Δάντη πραγματοποιήθηκε στο στούντιο: “AIOLIA”

http://giorgosvolikas.gr/index.php/2-ev ... amore.html
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

I like people too much or not at all.
Απάντηση