Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν επέλεξε η Sony τον Βαρδή για τη Νατάσα.Η ίδια η Νατάσα τον προσέγγισε
καθώς ήταν μεγάλη της επιθυμία να συνεργαστούν.Το είχε δηλώσει αρκετές φορές.
H Nατάσα Θεοδωρίδου δεν φοβάται να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ! Δείτε την.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια που εμφανίζεται πάντα πολύ λαμπερή πάνω στην σκηνή δείχνει τη φυσική της ομορφιά και φωτογραφίζεται χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Η Νατάσα Θεοδωρίδου που βρίσκεται σε studio ηχογράφησης για ένα νεό τραγούδι με τον δημιουργό Αντώνη Βαρδή, βρήκε την ευκαιρία για ένα γλυκό ενσταντανέ με τον γιο του, Γιάννη Βαρδή. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram και αποδεικνύει ότι μια γυναίκα το μόνο που χρειάζεται για να δείχνει όμορφη είναι αυτοπεποίθηση και χαμόγελο!
stelios έγραψε:H Nατάσα Θεοδωρίδου δεν φοβάται να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ! Δείτε την.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια που εμφανίζεται πάντα πολύ λαμπερή πάνω στην σκηνή δείχνει τη φυσική της ομορφιά και φωτογραφίζεται χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Η Νατάσα Θεοδωρίδου που βρίσκεται σε studio ηχογράφησης για ένα νεό τραγούδι με τον δημιουργό Αντώνη Βαρδή, βρήκε την ευκαιρία για ένα γλυκό ενσταντανέ με τον γιο του, Γιάννη Βαρδή. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram και αποδεικνύει ότι μια γυναίκα το μόνο που χρειάζεται για να δείχνει όμορφη είναι αυτοπεποίθηση και χαμόγελο!
afn έγραψε:Αν δεν κουνιέται τίποτα στην μουρή, δε φοβάσαι ποτέ...
Αν έχει κάνει πια τόσες πλαστικές αυτό το σαγόνι γιατί δεν το φτιάχνει;Μάλλον υπερβολές.Είναι να μην σου βγει το όνομα.
Προσωπικά δεν νομίζω πως η Νατάσα έχει κάνει κάτι περισσότερο από ότι οι υπόλοιπες τραγουδίστριες.
panosif έγραψε:H Νατάσα μόνο σε μένα αρέσει σα γυναίκα τελικά.
την έχεις δει απο κοντά
το περασμένο καλοκαίρι ήταν στη διπλανή ξαπλώστρα σε παραλία της Ρόδου..η μουρη της δεν είναι σπασμένη η ρυτιδιασμένη αλλά είναι άσχημη
Ναι την έχω δει αρκετές φορές και μάλιστα άβαφη και μου φάνηκε μια χαρά.
Γενικά όσοι την έχουν δει από κοντά μου λένε επίσης πως είναι γοητευτική και την αδικεί η τηλεόραση.
Άσχημη σε καμία περίπτωση δεν την βρίσκω.