Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
ΦΙΛΕ JDARMODY ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 9Ο..Η ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 2000...ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ.ΧΡΥΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ..ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ...ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΟΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΑΔΙΦΩΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΛΙΓΟ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ...ΧΑΡΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ..ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ..ΦΤΕΡΑ ΓΥΡΕΥΩ..ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΕΙ..ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ..ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ..ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΩ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ..ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ Η ΑΓΑΠΗ..ΕΣΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ..ΕΓΩ..ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑ..ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΤΟΥ ΤΕΡΖΗ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΟ...ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..
Καλά εδώ που τα λέμε οι επανεκτελέσεις που έχει κάνει ο Νότης δεν είναι και τίποτα γνωστά τραγούδια που τα ήξερε όλος ο κόσμος στις πρώτες εκτελέσεις του. Αυτό είναι ένα συν του Νότη που παίρνει ουσιαστικά εντελώς άγνωστα κομμάτια που δεν τα ξέρει κανείς και τα κάνει δικά του. Το αθάνατο νερό δεν είναι καν επανεκτέλεση γιατί οι στίχοι είχαν αλλαχτεί εξ ολοκλήρου από το αρχικό.
Υ.Γ. Το γνήσιο λαϊκό τραγούδι έχει πεθάνει χρόνια από το ραδιόφωνο. Για την ακρίβεια το μπουζούκι. Ζεϊμπέκικα δεν βγάζει κανείς πια κι αν βγάλει κάποιος δεν έχει καν μπουζούκι μέσα. Όλοι οι γνήσιοι λαϊκοί τραγουδιστές έχουν παράπονα από το σημερινό ραδιόφωνο. Αυτό που επικρατεί σήμερα στα ραδιόφωνα είναι τα καγκουρολαϊκά που δεν έχουν κανένα μουσικό όργανο μέσα και όλα είναι μηχανικά φτιαγμένα από υπολογιστές.
Υ.Γ. Το γνήσιο λαϊκό τραγούδι έχει πεθάνει χρόνια από το ραδιόφωνο. Για την ακρίβεια το μπουζούκι. Ζεϊμπέκικα δεν βγάζει κανείς πια κι αν βγάλει κάποιος δεν έχει καν μπουζούκι μέσα. Όλοι οι γνήσιοι λαϊκοί τραγουδιστές έχουν παράπονα από το σημερινό ραδιόφωνο. Αυτό που επικρατεί σήμερα στα ραδιόφωνα είναι τα καγκουρολαϊκά που δεν έχουν κανένα μουσικό όργανο μέσα και όλα είναι μηχανικά φτιαγμένα από υπολογιστές.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Δεν περιμένω κομμάτια του παρελθόντος. Περιμένω όμως από τον κορυφαίο καλλιτέχνη της χώρας να επιδεικνύει τον ίδιο ζήλο που δείχνει για τα κοινωνικά κομμάτια και για τα υπόλοιπα τραγούδια του. Ο Νότης είναι φωνητικά σε εξαιρετικό επίπεδο και πρέπει να το εκμεταλλευτεί, απέχει έτη φωτός από τους υπόλοιπους. Αλλά βγάζοντας τόσα κοινωνικά κομμάτια και γενικότερα δίσκους ανά διετία κάπου χαλάει το πράγμα.giannis21 έγραψε:ΦΙΛΕ JDARMODY ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 9Ο..Η ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 2000...ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ.ΧΡΥΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ..ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ...ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΟΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΑΔΙΦΩΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΛΙΓΟ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ...ΧΑΡΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ..ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ..ΦΤΕΡΑ ΓΥΡΕΥΩ..ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΕΙ..ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ..ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ..ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΩ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ..ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ Η ΑΓΑΠΗ..ΕΣΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ..ΕΓΩ..ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑ..ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΤΟΥ ΤΕΡΖΗ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΟ...ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Δεν περιμένω κομμάτια του παρελθόντος. Περιμένω όμως από τον κορυφαίο καλλιτέχνη της χώρας να επιδεικνύει τον ίδιο ζήλο που δείχνει για τα κοινωνικά κομμάτια και για τα υπόλοιπα τραγούδια του. Ο Νότης είναι φωνητικά σε εξαιρετικό επίπεδο και πρέπει να το εκμεταλλευτεί, απέχει έτη φωτός από τους υπόλοιπους. Αλλά βγάζοντας τόσα κοινωνικά κομμάτια και γενικότερα δίσκους ανά διετία κάπου χαλάει το πράγμα.[/quotjdarmody έγραψε:giannis21 έγραψε:ΦΙΛΕ JDARMODY ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 9Ο..Η ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 2000...ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ.ΧΡΥΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ..ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ...ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΟΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΑΔΙΦΩΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΛΙΓΟ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ...ΧΑΡΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ..ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ..ΦΤΕΡΑ ΓΥΡΕΥΩ..ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΕΙ..ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ..ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ..ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΩ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ..ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ Η ΑΓΑΠΗ..ΕΣΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ..ΕΓΩ..ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑ..ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΤΟΥ ΤΕΡΖΗ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΟ...ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..
Ετσι μπραβο φιλε. Ο Νότης εχει μπει στην τελικη ευθεία.πρεπει να φορτσάρει.η φωνη του ειναι ακομα εδω δεν πρεπει να την θυσιάζει στον χρονο ,νοτη βγαλε δίσκο καθε χρονο και επικεντρώσου στις ερμηνείες γιατι εισαι ερμηνευτής εισαι σε αλλο επίπεδο σε επίπεδο Καζαντζίδη Μητροπάνου.κοψε το νήμα οπως σου αρμόζει αρχοντικά
-
παιδες με πληροφορησαν πως μεσα δεκεμβρη θα βγει ο δισκος με τα πρωτα 7 κομματια
Ο δίσκος είναι σίγουρα έτοιμος; Μήπως έχουμε κάποια αλλαγή στα κομμάτια;dionisis24 έγραψε:παιδες με πληροφορησαν πως μεσα δεκεμβρη θα βγει ο δισκος με τα πρωτα 7 κομματια
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ο δισκος ειναι έτοιμος αλλα ο λόγος που ο Νότης περιμένει να κάψει και αλλο τα κομμάτια ειναι ανεξήγητος.εφτα τραγουδια ειναι και θα επρεπε ηδη να εχουμε τον δίσκο.εγω δηλώνω ξενερώμενος.δυο χρονια αναμονη κτλ.ξεκινησε και ο Νότης με φούρια να βγαλει τον δίσκο και εκει που τον εχει έτοιμο αποφασίζει να βγει ενάμιση μηνα μετα απο την αρχική του επιλογη.και να λέγα πως ξαναμπήκε στούντιο για νεα ηχογραφηση με στόχο την άρτια ηχογραφηση για παραδειγμα επαναλαμβάνω άρτια ηχογραφηση μας εχει ξανα στο περιμενε.ξενερωμα και παλι
Μιας και τα κοινωνικά είναι επίκαιρα πάρτε και το Top 10 των κοινωνικών.
Εξαιρούνται: Γενέθλια, Η Στέλλα η Σμυρνιά, Ήταν τρελός, Αδελφέ μου, Ο γιος της Κυρα-Λένης. Για ευνόητους λόγους. Επίσης εξαιρούνται κομμάτια που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά, θανάτους και προσωπικά.
1. Ναυάγια
2. Όλα τα είδα
3. Ντροπή σε όλους μας
4. Πατρίδα μου*
5. Πρόβατα
6. Διεφθαρμένη συνουσία
7. Το αγγελούδι
8. Τα κλεμμένα
9. Πέτα ψηλά
10. Μα εγώ είμαι Έλληνας
*Εναλλακτικά το Δεν υποχωρώ αν το Πατρίδα μου το βγάλουμε εκτός συναγωνισμού. Εκτός συναγωνισμού βγάζω και το Ελλάδα μου του Μουκίδη.
Υ.Γ. Η σειρά έγινε από το παλιότερο εως το νεότερο.
Εξαιρούνται: Γενέθλια, Η Στέλλα η Σμυρνιά, Ήταν τρελός, Αδελφέ μου, Ο γιος της Κυρα-Λένης. Για ευνόητους λόγους. Επίσης εξαιρούνται κομμάτια που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά, θανάτους και προσωπικά.
1. Ναυάγια
2. Όλα τα είδα
3. Ντροπή σε όλους μας
4. Πατρίδα μου*
5. Πρόβατα
6. Διεφθαρμένη συνουσία
7. Το αγγελούδι
8. Τα κλεμμένα
9. Πέτα ψηλά
10. Μα εγώ είμαι Έλληνας
*Εναλλακτικά το Δεν υποχωρώ αν το Πατρίδα μου το βγάλουμε εκτός συναγωνισμού. Εκτός συναγωνισμού βγάζω και το Ελλάδα μου του Μουκίδη.
Υ.Γ. Η σειρά έγινε από το παλιότερο εως το νεότερο.
-
ακριβωςBillbill έγραψε:Ο δισκος ειναι έτοιμος αλλα ο λόγος που ο Νότης περιμένει να κάψει και αλλο τα κομμάτια ειναι ανεξήγητος.εφτα τραγουδια ειναι και θα επρεπε ηδη να εχουμε τον δίσκο.εγω δηλώνω ξενερώμενος.δυο χρονια αναμονη κτλ.ξεκινησε και ο Νότης με φούρια να βγαλει τον δίσκο και εκει που τον εχει έτοιμο αποφασίζει να βγει ενάμιση μηνα μετα απο την αρχική του επιλογη.και να λέγα πως ξαναμπήκε στούντιο για νεα ηχογραφηση με στόχο την άρτια ηχογραφηση για παραδειγμα επαναλαμβάνω άρτια ηχογραφηση μας εχει ξανα στο περιμενε.ξενερωμα και παλι
-
ναι ειναι ετοιμος ..jdarmody έγραψε:Ο δίσκος είναι σίγουρα έτοιμος; Μήπως έχουμε κάποια αλλαγή στα κομμάτια;dionisis24 έγραψε:παιδες με πληροφορησαν πως μεσα δεκεμβρη θα βγει ο δισκος με τα πρωτα 7 κομματια
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Οπως εγινε και με τη τριλογια Ματωμενο Δακρυ 13/12/09 (αν θυμαμαι καλα)παιδες με πληροφορησαν πως μεσα δεκεμβρη θα βγει ο δισκος με τα πρωτα 7 κομματια
ΥΓ Εδω και 2 μερες ακουω το 'Προξενιο' απο το Sfera Κυπρου!!
Ολη αυτη η αναμονη για ενα μαμημενο εφταρι.,για να γράψει στο εισαγωγικό.13/12/2009-13/12/2016.κτλ κτλ κτλ.δεν λεω ορθώς πράττει ,αλλα ρε για ονομα του θεού μην βγάζεις τιποτα προς τα εξω ρε νοτη.,μην καις τα κομμάτια.τα ακούσαμε ολα.καντο οπως πρεπει μια φορα ,αφου υπαρχει που υπαρχει ανυπομονησία Καντην να φαινεται γλυκιά,τωρα που τ ακούσαμε ολα μονο γλυκιά δεν ειναι.ξενερωτη ειναι τι αλλο να πω.πφφφφφφφ
-
Καλά θυμάσαι την ημερομηνία! Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ήταν τότε.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Οπως εγινε και με τη τριλογια Ματωμενο Δακρυ 13/12/09 (αν θυμαμαι καλα)παιδες με πληροφορησαν πως μεσα δεκεμβρη θα βγει ο δισκος με τα πρωτα 7 κομματια
ΥΓ Εδω και 2 μερες ακουω το 'Προξενιο' απο το Sfera Κυπρου!!
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή κάποιων να βγάζει δίσκο κάθε χρόνο. Ποιος μεγάλος καλλιτέχνης με τόσα χρόνια στο στερέωμα βγάζει πιο συχνά;
Θεωρείτε ότι οι θαυμαστές έχουν ανάγκη συνέχεια από νέα τραγούδια;
Προσωπικά προτιμώ μια ριζική αλλαγή στο πρόγραμμα των εμφανίσεων και όχι να τις εμπλουτίζει με νέο υλικό μόνο.
Δηλαδή πόσο καλύτερα θα ήταν να είχε μόνιμα στο πρόγραμμα αντί το "Χάρε" και το "Εγώ κι η μοναξιά", το "Του φεγγαριού ο γιος" ή το "Δεν πόνεσα" ή το "Συγχώρεσε με". Στα κοινωνικά αντι το "Άκου φίλε" ή το "Μα εγώ είμαι Έλληνας", να είχε μόνιμα το "Ντροπή σε όλους μας" ή το "Όλα τα είδα".
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Συμφωνω φιλε!!!Τα ξαναπαμε ομως αρκετες φορες εδω μεσα...τα περισοοτερα δεν τα γνωριζει η ορχήστρα ,τα ξεχασε ο Νοτης κτλ κτλ.Προσωπικά προτιμώ μια ριζική αλλαγή στο πρόγραμμα των εμφανίσεων και όχι να τις εμπλουτίζει με νέο υλικό μόνο.
Δηλαδή πόσο καλύτερα θα ήταν να είχε μόνιμα στο πρόγραμμα αντί το "Χάρε" και το "Εγώ κι η μοναξιά", το "Του φεγγαριού ο γιος" ή το "Δεν πόνεσα" ή το "Συγχώρεσε με". Στα κοινωνικά αντι το "Άκου φίλε" ή το "Μα εγώ είμαι Έλληνας", να είχε μόνιμα το "Ντροπή σε όλους μας" ή το "Όλα τα είδα".
Για το "Του φεγγαριού ο γιος" καποιος φιλος της σελιδας εγραψε σε παλαιοτερο post οτι ο Νοτης το ειπε μια φορα ζωντανα το 1998 κι επειτα πηρε ορκο να μην το ξαναπει λογω των παιδιων του ??? (αν γνωριζει καποιος περισσοτερες πληροφοριες ας μας διαφωτισει!!)
Πολυ κριμα γιατι ειναι ενα τραγουδι που αγαπηθηκε απο Νοτικους και μη.
Πιστευω αν το ελεγε σε καθε ζωντανη του εμφανιση θα γκρεμιζετουν το μαγαζι!!!
Re: Νότης Σφακιανάκη
Ναι πρεπει να βγαζει δίσκο καθε χρονο.ο Νότης και καθε Νότης δεν τραγουδά για σενα και για μένα ουτε μονο γι αυτους που πηγαίνουν στα μαγαζιά οπου εμφανίζεται ,αυτοι που ειναι απο επαρχία αυτοι που ειναι φαν του και δεν γουστάρουν να ακούνε τις αυτοτελείς ιστορίες για παραδειγμα η άλλους δίσκους του επειδη εχει χρονια να βγαλει.αυτο που θελω να πω ειναι οτι η επαφή με τον κοσμο πρεπει να αναθερμαίνεται Καθε χρονο οπως γινόταν παλαιότερα.τα μεγάλα διαστήματα "αποχής δίσκου " διαμορφώνουν λαθος εικόνα για τον καθε τραγουδιστή κτλ ,ειναι τυχαίο που για τον δικό μας λενε οτι ειναι εξαφανισμένος μονο η αθηνα λογω των εμφανίσεων γνωρίζει τι παιζει και ειδικα εμεις που γράφουμε. Τωρα αν εσενα σου αρεσει καθε τρια χρονια να ακούς τον αγαπημένο σου τοτε οκ ειναι άποψη σου εμενα προσωπικα κσι οπως σε παρα πολλούς άλλους δεν μας αρεσει η "αποχή " οπως επισης δεν μας αρεσει να ακούμε τον καθε δίσκο πρωτα Λαιβ και μετα απ τους δίσκους.απλα πράγματα
Το να βγάζεις κάθε χρόνο και δίσκο δεν είναι ότι καλύτερο γιατί "καις" τα κομμάτια του δίσκου όταν έχεις διαμαντάκια ακόμα να δώσεις. Για μενα ο κατάλληλος χρόνος είναι κάθε 1μιση χρόνο. Πάνω από 1μιση είναι υπερβολικό. Οι μόνοι που βγάζουν κάθε χρόνο (ίσως και πιο σύντομα από χρόνο) είναι ο Καρράς και ο Οικονομόπουλος. Δεν μου αρέσει αυτό.
Υ.Γ. Και ο Γιάννης Βαρδής στην Panik. Έφυγε από Heaven.
Υ.Γ. Και ο Γιάννης Βαρδής στην Panik. Έφυγε από Heaven.
Ποια Διαμαντάκια καίγονται του νοτη ;;;δεν τον ακουω πουθενά αλλου εκτος απο τον ντέρτι αντε και σποραδικά σε καναν αλλον.να ελεγα οτι τον παιζουν στα ραδιόφωνα θα συμφωνούσα μαζι σου.απ την αλλη εμεις που τον ακούμε δεν καίμε τιποτα.τον Οικονομόπουλο που τον παιζουν τρένο και βγαζει καθε χρονο βλεπεις να του γινεται κατι κακό οσον αφορά την εικόνα του κτλ ;;;εγω μονο καλα βλέπω και ακούγοντας τα τραγουδια του για παραδειγμα με κεντρίζει στο να παω να αγοράσω τους δίσκους του.του νοτη πρωτο δίσκο που αγόρασα αν και τον ειχα απο φιλο μου ηταν το ενθύμιον.τον έλιωσα και στην συνεχεια αγόρασα τις νότες μετα το πέμπτο βήμα κτλ.ολα αυτα τα λεω γιατι το μαμημενο το ραδιο την κανει την δουλεια του είτε με νεα είτε με παλια τραγουδια αρκεί να παίζονται.καποια στιγμή ο Νότης το χε αναφέρει αυτο οτι δινει χρονο ανάμεσα στους δίσκους ουτως ώστε να αναδεικνύονται ολα τα τραγουδια.ειδατε πουθενά να αναδεικνύεται οτιδηποτε περα απο δυο τραγουδια ;;;;αν ειναι ετσι τοτε τα προηγούμενα χρονια που παιζόταν του νοτη 4-5 τραγουδια απο καθε δίσκο του για ποιο λογο ηταν συνεπής στον χρονο πανω και κατι ;;;αρα κατι αλλο ειναι και οχι το κάψιμο ,μηπως ειναι το συμβόλαιο της εταιρίας ;;;μηπως ειναι το οικονομικό ;;;μηπως ειναι η διάθεση του νοτη;;;δεν ξερω τι ειναι εγω και άλλοι πολλοί δεν θέλουμε εκπτώσεις θελουμε συνέπεια,εχω βαρεθεί να ακουω δικαιολογίες της πλάκας τελος πάντων.ο καθε ενας εχει την άποψη του
Μας ζαλισατε με τις μετριοτητες του Νοτη και με το ποτε θα βγει ο δισκος και αν τον παιζουν τα ραδιοφωνα...αν ειναι καλα τα τραγουδια, βαλτε το δισκο κ λιωστε τον οπως κανω εγω ολα τα χρονια κ μην περιμενετε επιβραβευση απο κανενα σταθμο. Λες κ δεν ξερετε πως στηνετε το κολπο ολα τα χρονια! Αν δεν ειναι καλα τα τραγουδια, ακουστε κανεναν αλλο κ αφηστε το Νοτη ησυχο...ενα τραγουδι ειναι καλο αν ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ....οχι αν το παιζουν τα ραδιοφωνα...ΤΕΛΟΣ!
Εκτός τόπου και χρόνου.αλλα λογις να αγαπιόμαστε. Αλλα γράφει ο ενας αλλα απαντάει ο αλλος και μετα λεμε γιατι εχουμε φτάσει εδω που φτάσαμε.οτι να ναι.ρε φιλε αυτο γράφω εγω οτι ενα τραγουδι ειναι καλο αν το προωθούν τα ραδιόφωνα;;προφανώς υπαρχει μεγαλο προβλημα επικοινωνίας.τελος πάντων δεν ειμαστε ετοιμόλογοι και δεν συζητάμε απ οτι κατάλαβα.καληνυχτα μας
Πρωτον θεωρεις οτι ο Νοτης δε βγαζει διαμαντακια (οπως τα λετε) κ δευτερον ο οικονομοπουλος παει τρενο κ ποσο καλο του κανουν τα ραδιοφωνα που τον παιζουν κ μπλα μπλα μπλα...
Αρκετοι τραγουδιστες εχουν ωραια τραγουδια, το πακετο Νοτης δεν το εχει κανεις ομως! Πουθενα να μην παιζεται ο Νοτης, παλι δεν τον φτανει κανεις!
Ενα τελευταιο για τους δισκους του: ο Νοτης ειναι ο μονος που θα συμπεριλαβει στο δισκο του τραγουδια ΟΛΩΝ των ειδων...μπαλαντες, ροκιες, χασαπικα, τσιφτετελια, ζειμπεκικα, διοτι με τα τραγουδια του δομει το 3ωρο προγραμμα του...δεν καταφευγει σε τραγουδια αλλων, οπως κανουν πολλοι αλλοι κ οι οποιοι εχουν δισκους με πανομοιοτυπα τραγουδια! Κι εγω θα προτιμουσα πχ να μην εχει τσιφτετελια, ομως ο ιδιος δεν παρεκλινει αυτης της τακτικης κ το σεβομαι...
Αρκετοι τραγουδιστες εχουν ωραια τραγουδια, το πακετο Νοτης δεν το εχει κανεις ομως! Πουθενα να μην παιζεται ο Νοτης, παλι δεν τον φτανει κανεις!
Ενα τελευταιο για τους δισκους του: ο Νοτης ειναι ο μονος που θα συμπεριλαβει στο δισκο του τραγουδια ΟΛΩΝ των ειδων...μπαλαντες, ροκιες, χασαπικα, τσιφτετελια, ζειμπεκικα, διοτι με τα τραγουδια του δομει το 3ωρο προγραμμα του...δεν καταφευγει σε τραγουδια αλλων, οπως κανουν πολλοι αλλοι κ οι οποιοι εχουν δισκους με πανομοιοτυπα τραγουδια! Κι εγω θα προτιμουσα πχ να μην εχει τσιφτετελια, ομως ο ιδιος δεν παρεκλινει αυτης της τακτικης κ το σεβομαι...