Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Κατι ακυρο και απο μενα...Μπορει καποιος παρακαλω να μου δωσει λινκ απο τα καινουργια τραγουδια; γιατι μονο το ΠΡΟΞΕΝΙΟ εχω ακουσει... :smile: :smile: ευχαριστω!
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

johnytzitzi έγραψε:
Billbill έγραψε:Ο ιδιος ο Νότης δεν ακούει την διαφορα η δεν ασχολείται καθόλου και εχει αφεθεί ,τι συμβαινει γνωριζεις ;;;
Ισχυρίζεται σε συζητήσεις που του έχω κάνει ότι "ο Μανώλης και ο Λευτέρης κάνουν εξαιρετική δουλειά στο studio".
Του αρέσει απόλυτα το αποτέλεσμα που ακούει.
Μετα το στούντιο που γινεται το μαστερινγκ εκει δεν ελέγχει ;;;αν του αρεσει το αποτελεσμα αν αν αν ;;;;
Επισης γιατι διαφώνησε με τον αργυριου αν μπορεις να απαντήσεις φιλε μου.
Οντως ο βλάχος δεν τολμάει να μιλήσει λεει σε ολα ναι ,λαθος αυτο
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Τον έχουμε απομυθοποιήσει πλήρως πάντως το Νότη. Αυτός τελικά είχε καμιά ιδέα ποτέ; Ή όλα προέρχονταν από τους τότε εξαιρετικούς συνεργάτες του;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Δεν μου αρέσει όταν φοράει αυτό το μακρύ δεν τον κολακεύει καθόλου γιατί έχει τέλειο σώμα για την ηλικία του και δεν τον αναδεικνύει. Τέσπα. Απίστευτη ερμηνειάρα στο Στράτος σαν να ακούς το XXX.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Γνώμη μου το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια.

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Εγώ από την αρχή ξεχώρισα τα πάθη και το νησί θεωρώ ότι σε εποχές Πέμπτο βήμα κλπ θα τα ξεραν και οι πέτρες και σήμερα θα τα νοσταλγουσαμε..Αν γίνει βέβαια ή κατάλληλη ηχογράφηση...Τα παθη ειδικά αν ακούσεις προσεκτικά καποιες λέξεις δε είναι αυτές που νομίζεις στο πρώτο ακουσμα και σιγα σιγα πιάνεις το νόημα του..πολύ ψαγμενο..Οι πιο πολυ βέβαια μιλάνε για τη γραβάτα που είναι για μένα το τρίτο που ξεχωρίζει ενώ το κοινωνία στο μείον δε το θεωρω τόσο δυνατό..Άσε που πολύ φέρνει στο οδως ελλήνων...
ΥΓ:Σχετικά μς τις εμφανίσεις όσοι πηγατε έχει καμία σημαντική διαφορά η τα ίδια πάλι? Επισης δε ξέρω τα views κλπ τι δείχνουν εγώ βλέπω το κόσμο στη είσοδο κάθε βδομάδα πιο κρύο αντί να ναι πιο ζεστός που μαθενεετε υποτίθεται το τραγούδι.. Επίσης σε μια λίστα με τα αιρ πλευ που είδα είναι 35 όχι τίποτα φοβερό αλλά εδώ δε είχαν φτάσει ερωτικά του Νοτη τελευταία και εφτασε ενα κοινωνικό..
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

ΔΥΝΑΜΗ!!!
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Βγάλανε και τη φωτογραφιούλα ο Νότης με τους "καλύτερους ηχολήπτες" της Έλλαδας. :fan:
Άκούσανε το δίσκο που μόλις επέστρεψε από το mastering όπως έμαθα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Ανεβηκαμε και στην 11η θεση στις τασεις του youtube. αν και αυτο συνεβη λογω της πολυ αυξημενης ροης του σαββατοκυριακου. ενταξει ας μην περιμενουμε πολα πραγματα σε οτι αφορα την απηχηση. νομιζω τα κοινωνικα μεχρι εκει μπορουν να περπατησουν εκτος αν ειναι επιπεδου Ελληνα, κλεμμενα κλπ... που παμε σε αλλο λεβελ. τετοια τραγουδια βεβαια δεν βγαινουν καθε χρονο...
Billbill

johnytzitzi έγραψε:Βγάλανε και τη φωτογραφιούλα ο Νότης με τους "καλύτερους ηχολήπτες" της Έλλαδας. :fan:
Άκούσανε το δίσκο που μόλις επέστρεψε από το mastering όπως έμαθα.
Στο μαστερινγκ γινεται ολη η δουλεια.δεν μου λες ακουσες καποια γνωμη πανω στο τελικό αποτελεσμα,;;;τι πιστεύεις ;;;Θα αναδειχθεί η φωνη του και τα τραγουδια η παμε για μέτριο αποτελεσμα.;;;
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Καλά μερικοί έχετε κολλήσει απίστευτα στο θεμα "η φωνη του Νοτη(στους δισκους)" και "οι ηχολήπτες του Νότη" και δεν "τα ακουει ο Νότης πριν βγουν" κλπ..ε θα καταθέσω κι εγώ την άποψη μου οπως και εσεις που ειναι φυσικα δικαιωμα σας και απόλυτα σεβαστό...προφανώς και εχουν αλλαξει οι εποχες οσον αφορά τα τραγούδια και τα παντα,εννοω οτι και γω θα ηθελα καθε δισκος να ειναι 5ο βημα, επταψυχες κλπ κλπ....δεν φταιει ο Νότης απόλυτα για μενα, σιγουρα εχει κι αυτος το μερίδιο του αλλα εδω καποιοι εχουν βγαλει συμπερασμα οτι ο Νοτης ειναι στο τελειωμα και στην τελικη ευθεια της καριερας του. Απο πού αυτο? ξερετε κατι που δεν ξερουμε? η μηπως οταν τον ακουτε στο εκάστοτε μαγαζί λέτε δεν ακόυγεται? μάλλον το αντιθετο...συμφωνω οτι η φωνη δεν ειναι 5ο βημα κλπ κλπ αλλα ειναι η φωνη ενος πιο μεγαλου ηλικακα Νοτη που και πάλι ομως σου βγαζει ολα τα συναισθηματα και ειδικα στο μαγαζι ανατριαχιαζεις....δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν την αποψη μου ειπα και ελπιζω να καταλαβαίνετε πως το εννοω. και τελος οσον αφορά τις δουλειες τις πιο προσφατες που δεν αρεσουν σε πολλους απο οτι καταλαβαινω οκ το δεχομαι αλλα γιαυτο εχει δισκογραφία ενας ανθρωπος εαν δεν σου αρεσει κατι ακους κατι αλλο που εχει βγαλει πιο παλια. ξερω οτι ολοι θελουμε τα νεα κομματια αλλα το ξαναειπαμε δεν γινεται ολοι οι δισκοι να ειναι κορυφαιοι.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκη

Εεεεεεεεεεεε οταν λεμε ηχογραφησεις σαν τις νότες πέμπτο βήμα κτλ εννοούμε την ηχώ και την ακουστική και οχι αν εβγαλε τραγουδια ανάλογα.ποτε θα το καταλάβετε αυτο.ολα αυτα τα συναισθήματα που σου προκαλεί Λαιβ να στα προκαλεί και στους δίσκους.να αναδυκνειεται η φωνη στην ηχογραφηση και οχι το αντίθετο.δεν περιμένει κανενας τραγουδια σαν τοτε αλλα ηχογραφησεις σαν τοτε ,οοοοκκκ!!;;
Άβαταρ μέλους
J&B

Εptapsyxos87, μάλλον δεν κατάλαβες τι λέμε... Καταρχάς, κανείς δεν είπε ότι ο Νότης είναι στην τελική ευθεία της καριέρας του, αν το πιστεύαμε δεν θα ενδιαφερόμαστε για τέτοιες "λεπτομέρειες"... Κανείς δεν περιμένει δίσκους όπως το 5ο Βήμα έχουν περάσει άλλωστε 20 χρόνια, αλλά αν βάλεις στη σειρά όλους τους δίσκους του θα παρατηρήσεις πως εδω και 5-6 χρόνια οι παραγωγές χαρακτηρίζονται από "προχειρότητα" σε όλα τα επίπεδα...

Στο τέλος της καριέρας του το μόνο που θα μας μείνει θα είναι οι δίσκοι του και τα τραγούδια του για αυτό έχουμε και το παραπάνω κόλλημα...
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

J&B έγραψε:Εptapsyxos87, μάλλον δεν κατάλαβες τι λέμε... Καταρχάς, κανείς δεν είπε ότι ο Νότης είναι στην τελική ευθεία της καριέρας του, αν το πιστεύαμε δεν θα ενδιαφερόμαστε για τέτοιες "λεπτομέρειες"... Κανείς δεν περιμένει δίσκους όπως το 5ο Βήμα έχουν περάσει άλλωστε 20 χρόνια, αλλά αν βάλεις στη σειρά όλους τους δίσκους του θα παρατηρήσεις πως εδω και 5-6 χρόνια οι παραγωγές χαρακτηρίζονται από "προχειρότητα" σε όλα τα επίπεδα...

Στο τέλος της καριέρας του το μόνο που θα μας μείνει θα είναι οι δίσκοι του και τα τραγούδια του για αυτό έχουμε και το παραπάνω κόλλημα...
Δεν διαφωνω το ειπα και πιο πανω οτι υπαρχει διαφορα στην ηχογραφηση που λες και συ με πιο χτυπητό παραδειγμα τις 16ΑΙ που μερικα τραγουδια ειναι σαν να ακούγονται απο πηγάδι..,καλο ειναι να γινεται τετοια κουβέντα να λεμε τις απόψεις μας οπως ειπες γιατι ενδιαφερόμαστε για τον καλλιτέχνη. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει για τις δουλειες που αναφέφερες ισως εχει πεσει γενικά ο πήχης στην μουσικη ισως ο Νότης επικεντρώνεται στο μήνυμα του τραγουδιού στον στίχο και δεν ασχολούνται τοσο οσο παλια...μακαρι ο επερχόμενος να ειναι σε καλα επίπεδα για να γουσταρουμε όλοι......
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Αυτό με την ηχώ που λες φίλε είναι επεξεργασία η οποία αναδεικνύει την φωνή του Νότη.Αν θες ηχώ υπάρχουν εφαρμογές να ακούς έτσι όλη την δισκογραφία του κοντού.Η ηχογράφηση πρέπει να είναι καθαρή αρχικά και αν χρειάζεται να μπει και το εφέ.Η τριλογία των Ματωμένων Δακρύων αποδίδουν ακριβώς την φωνή του Νότη και πρέπει να είναι οδηγός για τις μελλοντικές ηχογραφήσεις.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
J&B

Σίγουρα θα είναι καλύτερος φαίνεται και από το promo, επίσης ο δίσκος είναι με κοινωνικά οπότε ο κοντός θα το προσέξει στα επόμενα 2 επτάρια δεν ξέρω τι θα γίνει... :lol:
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

J&B έγραψε:Σίγουρα θα είναι καλύτερος φαίνεται και από το promo, επίσης ο δίσκος είναι με κοινωνικά οπότε ο κοντός θα το προσέξει στα επόμενα 2 επτάρια δεν ξέρω τι θα γίνει... :lol:
:lol: :lol: ε ναι τα κοινωνικά έχουν άλλη μεταχείριση απ τον κοντό...θα δούμε πιστεύω ότι με πρόσφατο παράδειγμα το "προξενιό" έχει γίνει καλύτερη δουλειά....
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Η αληθεια ειναι οτι εδω και καιρο συζηταμε το προβλημα της ηχογραφησης και του αποτελεσματος της και συμφωνω οτι υπαρχουν πολυ κακες στιγμες στα αποτελεσματα των τελευταιων δισκων...και δεχομαι οτι τα χρονια εχουν περασει και οτι ο Νοτης εχει μεγαλωσει και οτι εχει αλλαξει και συνεργατες κλπ...αλλα ρε παιδια!!!εχετε ακουσει ΣΤΑΝ;?;?(μη με φατε για τον Σταν).Ακουσα το πρωϊ ενα τραγουδι του στο ραδιοφωνο (και ζηλευω που σ'εχει) και επαθα πλακα!!!παραδειγμα προς μιμηση ο ηχος!!!
Billbill

Δεν είναι μόνο ο Σταν φιλε,σ όλους τους άλλους γινεται πολυ καλη δουλεια στην ηχογραφηση.σ όλους αναδυκνειεται η φωνη τους,μονο στον νοτη το συναντάμε τα τελευταια χρονια.τι επειδη εχει πολυ καλη φωνη δεν του προσέχουν τις ηχογραφησεις ειναι λογική αυτη δεν μπορω να καταλάβω τι παιζει.ελπιζω απο φετος να αλλάξουν προς το καλυτερο τα πράγματα.για να δουμε τι θα ακούσουμε
Απάντηση