Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
θα συμφωνησω... συγκεκριμενα τα δυο τραγουδια που ανεφερε ο φιλος ειναι οντως παρα πολυ μετρια. παρα πολυ μετρια ειδικα αν τα συγκρινουμε το παρελθον τους. γιατι και αυτοι εχουν πει ωραια τραγουδια.
ομως επειδη εχω κανει ακριβως το ιδιο και ακουω ραδιοφωνο αυτες τις μερες, και επειδη παλιοτερα εχω εργαστει για 10 χρονια σαν μουσικος παραγωγος, εχω να πω οτι ο κυριος λογος υπαρξης του ραδιοφωνου σαν μεσο και κατ επεκταση της μουσικης που παιζουν ειναι η ψυχαγωγια. μιλαω για τα μουσικα ραδιοφωνα μην επεκταθουμε στα δημοσιογραφικα γιατι εκει παιζουν και αλλα πραγματα. ναι και στα μουσικα υπαρχει δαχτυλος. καθοδηγηση και οπως αλλιως θελουμε το λεμε. ομως δεν μπορει ο αλλος που επιλεγει εναν σταθμο για να ψυχαγωγηθει, να ακουει για τους ελληνες τους κλεφτες τους μιζαδορους σχολασε ο γαμος και τετοια πραγματα. εγω εχω ενα μαγαζι και παιζω πολυ Νοτη για να περναει η ωρα μου ευχαριστα αλλα οχι κοινωνικα.
ναι..τραγουδια σπουδαια δεν υπαρχουν πια. εδω και στην ξενη μουσικη με τοσο πλουτο, στα παλια γυρνανε. επανεκτελεσεις remix και αλλεσ τετοιες αηδιες. σαν να στερεψε παγκοσμιως η εμπνευση. ομως ειναι τραγουδια ειτε μας αρεσουν ειτε οχι..
ελπιζω να καταλαβαινετε το πνευμα μου και πως γραφω οτι γραφω γιατι οπως προσωπικα εχω ξανα γραψει δεν μου αρεσει η κοντρα και η αντιπαραθεση για την παραμικρη λεξη που γραφεται σε ολα τα φορουμ. μεγαλωσα για αυτα.
μου αρεσει που ο αρχοντας το κραταει και συνεχιζει με τα κοινωνικα του ομως θεωρ οτι το παρακανει. και υπαρχει λαθος τακτικη. παντα γνωμη μου. απο την αλλη το σκεφτομαι και αλλιως. προφανως δεν τον ενδιοαφερει και τοσο το πραγμα και θελει να κανει το κεφι του. οκ μαζι του.απλως τα κεφια πληρωνονται. καθε κεφι με διαφορετικο τροπο. δεν θα χασει εμας τους φανατικους ευκολα. ομως δυσκολα θα κερδισει και καινουριους..
και παλι παιδια γνωμη μου ολα αυτα.
ομως επειδη εχω κανει ακριβως το ιδιο και ακουω ραδιοφωνο αυτες τις μερες, και επειδη παλιοτερα εχω εργαστει για 10 χρονια σαν μουσικος παραγωγος, εχω να πω οτι ο κυριος λογος υπαρξης του ραδιοφωνου σαν μεσο και κατ επεκταση της μουσικης που παιζουν ειναι η ψυχαγωγια. μιλαω για τα μουσικα ραδιοφωνα μην επεκταθουμε στα δημοσιογραφικα γιατι εκει παιζουν και αλλα πραγματα. ναι και στα μουσικα υπαρχει δαχτυλος. καθοδηγηση και οπως αλλιως θελουμε το λεμε. ομως δεν μπορει ο αλλος που επιλεγει εναν σταθμο για να ψυχαγωγηθει, να ακουει για τους ελληνες τους κλεφτες τους μιζαδορους σχολασε ο γαμος και τετοια πραγματα. εγω εχω ενα μαγαζι και παιζω πολυ Νοτη για να περναει η ωρα μου ευχαριστα αλλα οχι κοινωνικα.
ναι..τραγουδια σπουδαια δεν υπαρχουν πια. εδω και στην ξενη μουσικη με τοσο πλουτο, στα παλια γυρνανε. επανεκτελεσεις remix και αλλεσ τετοιες αηδιες. σαν να στερεψε παγκοσμιως η εμπνευση. ομως ειναι τραγουδια ειτε μας αρεσουν ειτε οχι..
ελπιζω να καταλαβαινετε το πνευμα μου και πως γραφω οτι γραφω γιατι οπως προσωπικα εχω ξανα γραψει δεν μου αρεσει η κοντρα και η αντιπαραθεση για την παραμικρη λεξη που γραφεται σε ολα τα φορουμ. μεγαλωσα για αυτα.
μου αρεσει που ο αρχοντας το κραταει και συνεχιζει με τα κοινωνικα του ομως θεωρ οτι το παρακανει. και υπαρχει λαθος τακτικη. παντα γνωμη μου. απο την αλλη το σκεφτομαι και αλλιως. προφανως δεν τον ενδιοαφερει και τοσο το πραγμα και θελει να κανει το κεφι του. οκ μαζι του.απλως τα κεφια πληρωνονται. καθε κεφι με διαφορετικο τροπο. δεν θα χασει εμας τους φανατικους ευκολα. ομως δυσκολα θα κερδισει και καινουριους..
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Την γνώμη μου την εχω πει και θα την πω ξανα.διπλωματια και τακτική τίποτε αλλο δεν χρειαζεται.προσωπικα γουστάρω τα κοινωνικα στυλ πάθη γραβάτα δικαστής κτλ αλλα για να περάσουνε στον κοσμο δεν περνάνε με το στανιο και με το ντέ και καλα αυτο θα παιξει στα ραδιόφωνα. Πρωτα περνάς τα ερωτικά και με έξυπνο τροπο περνάς και το κοινωνικό σου.μεσα απο τα ραδιόφωνα δεν θα περάσει παρα μονο στους νοτικους.για να περάσει στο ευρύ κοινό χρειαζεται δισκος με ερωτικά που να σκοτώνουν προγραμμα στο μαγαζι που να σε τελειώνει,διπλωματία στις δηλωσεις με έξυπνες τοποθετήσεις και οχι χοντροκομμένες αληθειες,κατ αυτο τον τροπο δεν στιγματίζεσαι δεν διαιρεισαι δεν μπαίνεις σε κομμάτια ουτε σε χώρους.αρα λοιπον δύσκολα θα περπατήσει το προξενιό,τα πάθη θα ειχαν αλλη δυναμική,
Αρα λοιπον ετσι οπως εχουν τα πράγματα στην αγορά εξω και στα ραδιόφωνα κτλ χρειαζεται καθε χρονος επαφή με τον κοσμο μέσω των δίσκων ενα το κρατούμενο και δευτερον εκει που βγάζεις ρε νοτη τα ποντικια για παραδειγμα θυσίασε το ( σιγά το τραγουδι που θυσιάζεις οπως και πολλα αλλα πως γινεται αυτο δεν υπολόγισες καλα ) θυσίασε τα λεω και βαλε ενα τραγουδι που θα περπατήσει για καιρο σαν αυτα που αρέσουν έστω κσι αν δεν σου κανει εσενα ουτως ώστε να ακούγεσαι στην πιάτσα και μετα παίξε το παιχνιδι σου οπως εσυ ξερεις .αυτα ειχα να πω αν και με τα γραπτά δεν ειμαι καλός στο να αποτυπώνω το νόημα που θελω αλλα ελπιζω θα καταλάβετε ολοι σας
Αρα λοιπον ετσι οπως εχουν τα πράγματα στην αγορά εξω και στα ραδιόφωνα κτλ χρειαζεται καθε χρονος επαφή με τον κοσμο μέσω των δίσκων ενα το κρατούμενο και δευτερον εκει που βγάζεις ρε νοτη τα ποντικια για παραδειγμα θυσίασε το ( σιγά το τραγουδι που θυσιάζεις οπως και πολλα αλλα πως γινεται αυτο δεν υπολόγισες καλα ) θυσίασε τα λεω και βαλε ενα τραγουδι που θα περπατήσει για καιρο σαν αυτα που αρέσουν έστω κσι αν δεν σου κανει εσενα ουτως ώστε να ακούγεσαι στην πιάτσα και μετα παίξε το παιχνιδι σου οπως εσυ ξερεις .αυτα ειχα να πω αν και με τα γραπτά δεν ειμαι καλός στο να αποτυπώνω το νόημα που θελω αλλα ελπιζω θα καταλάβετε ολοι σας
Θα φέρω και ενα παραδειγμα σ αυτα που προανέφερα.θες να περάσεις το κοινωνικό σου ;;;ε ωραία πηγαινε για παραδειγμα Χριστούγεννα πρωτοχρονιά ξερω γω στην εκπομπή στην υγεια μας ρε παιδια που εχει καθιερωθεί και την παρακολουθεί ο μέσος Έλληνας και παίξε όλες τις επιτυχίες σου και μη και στο τελος πες και δυο τρια κοινωνικα με Αρ χ δια κανε και μια έξυπνη δηλωση δίχως θυμούς κτλ και θα δεις αν περνάει η οχι ,αλλα τοσο καιρο νοτη έπαιζες το παιχνιδι του καθε παπάρα που στην ειχε στημένη και έβγαινες ο " κακός " εσυ και σου την έλεγε μετα ο καθε Λιάγκουρας και η καθε παπάρω,καταλάβατε τι εννοώ περί εξυπνάδας και διπλωματίας ;;;μονο ετσι
Φιλε bill μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Εσυ προτεινεις στον Νοτη τωρα για να καταλαβουμε να παει με τανερα τους, να κανει αλισβερισια, να στρογγιλεψει τις αποψεις του, να γινει δηπλωματης και αλλα πολλα για να τον δεχτει το συστημα. Λες με αλλα λογια ο νοτης να γινει κατι αλλο απο αυτο που ειναι 25 χρονια τωρα. Χιλια συγνωμη που στα λεω καπως ωμα, δεν το συνηθιζω, σεβομαι ολων και παντα τις γνωμες αλλα επειδη σε βλεπω να επιμενεις καιρο σ αυτες τις αποψεις τοτε μαλλον λαθος τραγουδιστη ακους και δεν το χεις καταλαβει.
Χαχαχα, συγνωμη που θα στο πω αλλα εισαι βαθιά νυχτωμένος και καλυτερα υποδείξεις να κανεις στον εαυτο σου,απ την αλλη ο ιδιος ο Νότης δεν ειπε οτι ο σκοπός που εχει ερθει στην ζωη ειναι για να τραγουδαει και να περνάει τα μνμ του;;(ανέτρεξε σε κάποιες συντευξεις) εεε λοιπον με το στανιο δεν γινεται να αλλάξεις τιποτα παρα μονο με διπλωματία αυτο λεω με απλα ελληνικα.τωρα αν εσενα σου αρεσει να παιζει το παιχνιδι των άλλων και αυτοι οι άλλοι να τον δουλευουν τοτε εισαι μικρός στην ψυχή.,γι ποιο λογο να μην τους δουλέψει ο ιδιος;;τελος πάντων αν κρίνω απο τις απόψεις σου και απόψεις άλλων τοτε τζαμπα τραγουδαει ο Νότης κοινωνικα γιατι δεν τραγουδαει για σενα αλλα για όλον τον κοσμο κσι ο κοσμος αλλάζει με εξυπνάδα οχι με χοντροκοπιες οσο και αν αυτες οι χοντράδες ειναι αλήθεια.
Ο δικός μου γολγοθάς - ανθρωπου αναβασις ,τοσο λιγο τον ξερω που μπαίνω στο μυαλό του και εμπνέομαι γενικό τίτλο και θεματικό ,
Κανενας δεν δέχεται διαφορετική άποψη ( φασισμός)
Ο δικός μου γολγοθάς - ανθρωπου αναβασις ,τοσο λιγο τον ξερω που μπαίνω στο μυαλό του και εμπνέομαι γενικό τίτλο και θεματικό ,
Κανενας δεν δέχεται διαφορετική άποψη ( φασισμός)
Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα. Σαφέστατα τα κοινωνικά του Νότη δεν είναι εύκολο να παιχτούν στο ράδιο, και εννοείται δεν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις. Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι πως και ο Νότης έχει βγάλει τα τελευταια χρονια τραγουδια καθαρά ραδιοφωνικά όπως το αν θα σε χασω, το καλε μου αγγελε, το ξεχασε με , το ετσι είναι ο ερωτας κτλ τα οποία όμως για αδιευκρίνιστους λόγους δεν ακούστηκαν καθόλου η ελάχιστα. Και η ερώτηση μου είναι η εξής διότι δεν είμαι μέσα στα μουσικά πράγματα να ξέρω. Σε αυτό ευθύνεται ο Νότης, η δισκογραφική του , ή οι σταθμοι;;antonisinfo έγραψε:θα συμφωνησω... συγκεκριμενα τα δυο τραγουδια που ανεφερε ο φιλος ειναι οντως παρα πολυ μετρια. παρα πολυ μετρια ειδικα αν τα συγκρινουμε το παρελθον τους. γιατι και αυτοι εχουν πει ωραια τραγουδια.
Θα συμφωνήσω. Αν άλλαζε στιλ ο Νότης και γινόταν του συστήματος, εμένα τουλάχιστον από θαυμαστή θα με έχανε. Μπορεί να διαφωνώ σε πολλά από αυτά που κανει, αλλά τουλάχιστον δεν τον εχει αλλάξει το πέρασμα του χρόνου..sotirakos έγραψε:Φιλε bill μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Εσυ προτεινεις στον Νοτη τωρα για να καταλαβουμε να παει με τανερα τους, να κανει αλισβερισια, να στρογγιλεψει τις αποψεις του, να γινει δηπλωματης και αλλα πολλα για να τον δεχτει το συστημα. Λες με αλλα λογια ο νοτης να γινει κατι αλλο απο αυτο που ειναι 25 χρονια τωρα. Χιλια συγνωμη που στα λεω καπως ωμα, δεν το συνηθιζω, σεβομαι ολων και παντα τις γνωμες αλλα επειδη σε βλεπω να επιμενεις καιρο σ αυτες τις αποψεις τοτε μαλλον λαθος τραγουδιστη ακους και δεν το χεις καταλαβει.
Re: Νότης Σφακιανάκ
Στην ερωτηση σου για το ποιος οφείλεται θα σου απαντήσω ο Νότης με τις δηλωσεις του,γι αυτο μιλαω φιλε για διπλωματία και αλλα τέτοια.γι αυτο και δεν ακούς τα τραγουδια που ανέφερες γιατι το σύστημα ειναι αδηφάγο και επαναστατώντας κατ αυτον τον τροπο( άσχετα αν ειναι σωστα όσα λεει)δεν εχει αντίκρυσμα.καταλβαονεις τι λεω;;ο ιδιος το εχει δηλωσει Ότι τον ενδιαφέρει το κοινωνικό ( και μένα με ενδιαφέρει) αλλα οπως εχεις δει με τον τροπο που τα περνάει προς τα εξω και εννοώ για τις δηλωσεις του εκει το χει χασει και λεω το χει χασει γιατι παιζει το παιχνιδι του καθε παπάρα και τον φέρνει προ τετελεσμένων απαντήσεων ξέροντας ηδη τις απόψεις του ο καθε ενας.καταλαβαινεις τι εννοώ διπλωματια τωρα;;;παρτο αλλιως πιο έξυπνα αν θες να ξυπνήσεις τον κοσμο χωρις να σε πάρει μυρωδιά το σύστημα αλλιως θα σε πούνε γραφικό φασίστα κτλ και θα σε αλλοιώσουν.περα απο μας που τον ξέρουμε και που θα τον καταλάβουμε ο υπόλοιπος κοσμος ;;;;θα τον κακό χαρακτηρίσει. εκει βρισκουν και τον χτυπάνε ποτε θα το καταλαβετε.τι μας εχει μάθει η ιστορια ;;;σκεφτείτε ολοι λιγο τι θελω να πω.djibril έγραψε:Θα συμφωνήσω. Αν άλλαζε στιλ ο Νότης και γινόταν του συστήματος, εμένα τουλάχιστον από θαυμαστή θα με έχανε. Μπορεί να διαφωνώ σε πολλά από αυτά που κανει, αλλά τουλάχιστον δεν τον εχει αλλάξει το πέρασμα του χρόνου..sotirakos έγραψε:Φιλε bill μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Εσυ προτεινεις στον Νοτη τωρα για να καταλαβουμε να παει με τανερα τους, να κανει αλισβερισια, να στρογγιλεψει τις αποψεις του, να γινει δηπλωματης και αλλα πολλα για να τον δεχτει το συστημα. Λες με αλλα λογια ο νοτης να γινει κατι αλλο απο αυτο που ειναι 25 χρονια τωρα. Χιλια συγνωμη που στα λεω καπως ωμα, δεν το συνηθιζω, σεβομαι ολων και παντα τις γνωμες αλλα επειδη σε βλεπω να επιμενεις καιρο σ αυτες τις αποψεις τοτε μαλλον λαθος τραγουδιστη ακους και δεν το χεις καταλαβει.
Απ την αλλη αν εσεις θεωρείτε λογικό να δινει συνεντεύξεις στον καθε παπάρα τοτε παω πάσο.εγω θα προτιμούσα να μιλούσε οπως στις παλιές συνεντεύξεις που τον άκουγα με το στόμα ανοικτό ,ήρεμος σωστός μετρημένος παντα ( αυτο ειναι διπλωματια )
Και υποτίθεται εδω μεσα μιλαμε για τα παντα ( για τα λάθη του για τα σωστα του για το πως θα ηταν καλυτερα κτλ)
με εβαλες λιγο σε κοπο να ψαξω αλλα χαλαλι σου. δες εδω (απ τα πολλα που εχεις πει) τι ειπες παλιοτερα. <<ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ>> Μόνον που οταν εν τελη θα και αν εχεις καταφερει το σκοπο σου, θα εισαι ηδη υποταγμενος.Billbill έγραψε: μερικες φορές χρειαζεται να υπό ταχθείς για να καταφέρεις τον σκοπό σου. αυτα θελει η κοινωνία. Μονο ετσι θα την κερδίσεις και το κοινωνικό που σε τρωει μεσα σου μονο ετσι θα το μεταφέρεις στον κοσμο.με τροπο νοτη με τροπο
ΥΓ. δεν σε προσβαλω, ουτε σου απαγορεψα να πεις την αποψη σου. απλα εχω διαφορετικη αποψη απο σενα και την καταθετω.
Re: Νότης Σφακιανάκηςω να
Μερικές φορές πρεπει υποταχθείς για να καταφέρεις τον σκοπό σου ειναι φράση που χρησιμοποίησε ο Οδυσσέας οταν τον ρώτησε ο Αχιλλέας γιατι να ακολουθηςεις τον Αγαμέμνωνα στην Τροια και γιατι να τον ακολουθηςω Και εγω. μ αυτο καταλαβαίνεις οτι μερικές φορές χρειαζεται να εισαι διπλωμάτης για να κερδίσεις αυτο που θέλεις.και δεν βλέπω που ειναι λαθος το να προστατεύεις τον εαυτο σου απο το σκυλευμα που θελουν να σου κάνουν.απο την αλλη αν εσυ εχεις καποια καλυτερη ιδέα για το πως θα μπορούσε ο Νότης να τα βαλει με το σύστημα να το κερδίσει και συγχρόνως να κερδίσει την εγρήγορση και την αφύπνιση του Κοιμώμενου έλληνα τοτε εδω ειμαι περιμενω την τοποθέτηση σου.
Η δικιά μου η άποψη εχει βγει έπειτα απο ώριμη σκέψη και δεν ειναι της στιγμής ουτε άγεται απο συναισθήματα θυμού κτλ κτλ.
Η δικιά μου η άποψη εχει βγει έπειτα απο ώριμη σκέψη και δεν ειναι της στιγμής ουτε άγεται απο συναισθήματα θυμού κτλ κτλ.
η γνωμη μου ειναι πως ο νοτης το εχει κερδισει το συστημα διοτι δεν εχει υποταχθει. τοσο απλα. οσο στεκεται στην απεναντι οχθη ειναι νικητης. αν περασει απεναντι, εχασε. επισης ο νοτης περα οτι ειναι ενας παρα πολυ μεγαλος καλλιτεχνης, συνάδει να λεει και τις αποψεις του με το μυαλο και τις γνωσεις που εχει. ενταξει ας μην τρελαινομαστε. εχει πει και μαργαρηταρια. κανεις δεν ειπε πως ο νοτης ειναι ο σολων. λεει τις αποψεις του οπως θα τις ελεγε ενας απλος πολιτης. τωρα γι' αυτος που τον σκυλεουν την απαντηση την εχει δωσει ο ιδιος... "χεστηκ@ τι θα πουν. πες τους να παν να γ@μ...θουν".
-
ας πς ενα παραδειγμα.
πριν χρονια λοιπον που ο νοτης ηταν στην universal και τοτε εκανα ραδιοφωνο αλλα σε μικρο σταθμο που δεν ειχαμε playlist. τοτε λοιπον η υπευθυνη της universal μου ειχε στειλει τον δισκο που ειχε κυκλοφορησει του Γιαννια που ηθελε να παιζουμε το track no1. σε μια τηλεφωβνικη επικοινωνια μου μαζι της της ειχα πει χαρακτηριστικα "μου αρεσει πολυ το 6..αυτο παιζω.." και μου ειχε απαντησει "οχι ρε τι κανεις αφου το 1 προωθουμε εσυ τι παιζεις!!!" σιγουρα λοιπον σε ενα ποσοστο και μεγαλο μαλιστα ευθυνονται και οι εταιρειες.
απο εκει και περα βεβαια εχω και ενα αλλο παραδειγμα που ο κοσμος εστελνε μηνυματα για να ακουσει κατι που δεν το παιζαμε. θελω να πω οτι αν ενα τραγουδι αξιζει, οπως και να λεγεσαι οτι και αν λες, το τραγουδι θα ακουστει γιατι θα το ζητησει ο κοσμος.. ξερετε ποσες συζητησεις καναμε αργοτερα σε αλλο σταθμο που παιζαμε με playlist ειχαμε κανει γιατι ο κοσμος εστελνε μηνυματα για τραγουδια που δεν ηταν στην playlist? οποτε αναγκαστικα θελοντας και μη τα περνουσαμε... πως δηλαδη εμφανιστηκε ο Δημακης που χρονια τραγουδουσε, ξαφνικα εμφανιστηκε στην αθηνα? γιατι καποιοι ασχοληθηκαν μαζι του για τον α ή β λογο..
ειναι ενα περιεργο πραγμα...αλλα οπως και να το κανεις αν τωρα εβαζε ο γκαλης τα παπουτσια του, θα ηταν ο γκαλης του παρελθοντος? θελω να πω οτι το συστημα αλλα και ο απλος κοσμος εχει ξεχασει τον Νοτη, ή τον θυμαται οποτε και οπως του βολευει... εννοω οτι δεν ξερει τι ακριβως κανει τι τραγουδαει και ολα αυτα..δυστυχως. γιατι εχει χασει οντως πολυ ωραια ταργουδια. που ομως ειναι λιγοτερα απο το παρελθον...ο κοσμος θελει να τραγουδησει,να μερακλωσει πεστε το οπως θελετε. οχι να προβληματισθει. εδω εγω προσωπικα με το στρες που περναω στην ζωη μου, ουτε δραματικες ταινιες δεν βλεπω. δεν θελω προβληματισμο.. περυσι ακουγοντας live τον Ελληνα, με πηραν τα κλαμματα στο μαγαζι 1,90 ανθρωπο σαν μικρο παιδι. για το που μας καταντησαν ολοι τους. οι αλλοι στο τραπεζι ομως ειχαν ξενερωσει την ζωη τους και σταυροκοπιουνταν που ειχα δακρυσει...
και παλι παιδια διχως ιχνος φανατισμου και παντα λεγοντας την αποψη μου.
πριν χρονια λοιπον που ο νοτης ηταν στην universal και τοτε εκανα ραδιοφωνο αλλα σε μικρο σταθμο που δεν ειχαμε playlist. τοτε λοιπον η υπευθυνη της universal μου ειχε στειλει τον δισκο που ειχε κυκλοφορησει του Γιαννια που ηθελε να παιζουμε το track no1. σε μια τηλεφωβνικη επικοινωνια μου μαζι της της ειχα πει χαρακτηριστικα "μου αρεσει πολυ το 6..αυτο παιζω.." και μου ειχε απαντησει "οχι ρε τι κανεις αφου το 1 προωθουμε εσυ τι παιζεις!!!" σιγουρα λοιπον σε ενα ποσοστο και μεγαλο μαλιστα ευθυνονται και οι εταιρειες.
απο εκει και περα βεβαια εχω και ενα αλλο παραδειγμα που ο κοσμος εστελνε μηνυματα για να ακουσει κατι που δεν το παιζαμε. θελω να πω οτι αν ενα τραγουδι αξιζει, οπως και να λεγεσαι οτι και αν λες, το τραγουδι θα ακουστει γιατι θα το ζητησει ο κοσμος.. ξερετε ποσες συζητησεις καναμε αργοτερα σε αλλο σταθμο που παιζαμε με playlist ειχαμε κανει γιατι ο κοσμος εστελνε μηνυματα για τραγουδια που δεν ηταν στην playlist? οποτε αναγκαστικα θελοντας και μη τα περνουσαμε... πως δηλαδη εμφανιστηκε ο Δημακης που χρονια τραγουδουσε, ξαφνικα εμφανιστηκε στην αθηνα? γιατι καποιοι ασχοληθηκαν μαζι του για τον α ή β λογο..
ειναι ενα περιεργο πραγμα...αλλα οπως και να το κανεις αν τωρα εβαζε ο γκαλης τα παπουτσια του, θα ηταν ο γκαλης του παρελθοντος? θελω να πω οτι το συστημα αλλα και ο απλος κοσμος εχει ξεχασει τον Νοτη, ή τον θυμαται οποτε και οπως του βολευει... εννοω οτι δεν ξερει τι ακριβως κανει τι τραγουδαει και ολα αυτα..δυστυχως. γιατι εχει χασει οντως πολυ ωραια ταργουδια. που ομως ειναι λιγοτερα απο το παρελθον...ο κοσμος θελει να τραγουδησει,να μερακλωσει πεστε το οπως θελετε. οχι να προβληματισθει. εδω εγω προσωπικα με το στρες που περναω στην ζωη μου, ουτε δραματικες ταινιες δεν βλεπω. δεν θελω προβληματισμο.. περυσι ακουγοντας live τον Ελληνα, με πηραν τα κλαμματα στο μαγαζι 1,90 ανθρωπο σαν μικρο παιδι. για το που μας καταντησαν ολοι τους. οι αλλοι στο τραπεζι ομως ειχαν ξενερωσει την ζωη τους και σταυροκοπιουνταν που ειχα δακρυσει...
και παλι παιδια διχως ιχνος φανατισμου και παντα λεγοντας την αποψη μου.
-
καλα αυτο με τον γκαλη ειναι ατυχες παραδειγμα...
ΑΚΟΥΣΤΕ DERTI ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΝΟΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΛΑΙΚΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ..ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ..
Να πω κάτι χωρίς παρεξήγηση αλλά είναι η γνώμη μου.Είμαι ο μόνος που χαίρομαι επειδή ο Νότης δεν παίζει στους <<μεγάλους>> σταθμούς όπως σφέρα,λάμψη,δρόμος,ρυθμός,κλπ;Δεν καταλαβαίνω οι φανς του Πάριου,του Νταλάρα,της Αλεξίου,του Τερζή,του Μητροπάνου (παλιότερα) παραπονιούνται επειδή δεν παίζουν στα ραδιόφωνα οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες;Εγώ τον Νότη περισσότερο σε αυτήν την κατηγορία καλλιτεχνών τον τοποθετώ και φυσικά όχι με Κιάμο,Βέρτη,κλπ.Θέλω να πω όταν ακούω εναν από αυτούς τους σταθμούς και εκεί που έχει συνεχόμενα Φουρέιρα,Σταν,Τσαλίκη μου φαίνεται κάπως άμα στο καπάκι παίξει Νότη.Εντάξει σίγουρα καταλαβαίνω την επιθυμία σας(και δικιά μου) να μάθει ο κόσμος τα καινούργια τραγούδια του Νότη γιατί υπάρχουν πολλά που αξίζουν αλλά δεν έγινε και τίποτα ο Νότης έχει πάρει την θέση που του αξίζει στην ιστορία.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ NIKOSP...ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΝΟΤΗΣ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...
-
προσωπικα θα συμφωνησω απολυτως μαζι σας... ομως ειναι κριμα γιατι ο Νοτης... το εχει ακομη. και το εχει πολυ καλα.παρα πολυ καλα. θα μπορουσε να ειναι πολυ μπροστα...
εμενα εκει περισσοτερο επικεντρωνεται το καθε μου σχολιο. εχθρος του καλου το καλυτερο βλεπεις.
συμφωνω μαζι σου παντως. για σκεψου να ακους.... κου πε πε και μετα Νοτη.... :)
εμενα εκει περισσοτερο επικεντρωνεται το καθε μου σχολιο. εχθρος του καλου το καλυτερο βλεπεις.
Σωστοι και οι 2 σε αυτα που λετε.Ο Νοτης δεν εχει αναγκη κανενα σταθμο για να δειξει την αξια του.Αλλα ειναι το γαμωτο,γιατι ειναι κριμα να χανονται καλα τραγουδια απο οποιοδηποτε καλλιτεχνη,ειτε αυτος λεγεται Νοτης,ειτε Αλεξιου,ειτε Νικος Γιωργος Γιαννης κτλ,επειδη τα κριτηρια για να ακουστει καποιος ειναι συστημικα και οχι μουσικα...Τελοσπαντων το θεμα χριζει μεγαλης αναλυσης,αλλα ας μην το πιασουμε τωρα.Ας ειναι καλα ο λαικος οπως ειπε ο φιλος,και φυσικα τα cd που τα χουμε λιωσει
Αυτο με το κουπεπε ηθελα να το γραψω και εγω ως παραδειγμα.Στο μυαλο μου ησουν...Μα τι καταντια δλδ...antonisinfo έγραψε:προσωπικα θα συμφωνησω απολυτως μαζι σας... ομως ειναι κριμα γιατι ο Νοτης... το εχει ακομη. και το εχει πολυ καλα.παρα πολυ καλα. θα μπορουσε να ειναι πολυ μπροστα...
ΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ Η Ο ΤΕΡΖΗΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΔΗΛ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΣΦΕΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΝΟΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙ..ΔΗΛ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΚΑΛΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΑΙΚΑ...