Κωνσταντίνος Αργυρός
-
Re: Κωνσταντίνος Αργυρός
Σημερα στον γρηγορη
Ο οικονομο ειναι μιλια μπροστα απ αυτον! Ειναι στο ιδιο επιπεδο με βρεττο κ μαρτακη απευθυνεται σε μικρες ηλικιες ενω ο οικονομο σε ολες και ο νικος κανει χρονια καριερα με πολλες επιτυχιες κ εκανε το μπαμ αμεσως ενω αυτος ειναι γνωστος για το κατα ποσο αντιγραφει το ρεμο το βερτη κ το γιαννιαnikospaok έγραψε:Ιδιο το αποκλείεται του βερτη...
Τον προτιμώ σε μπαλάντες...
Θα γινει επιτυχία και αυτό πιστεύω...
Καλα το παει ο Αργυρός, μαζι με τον Οικονομόπουλο ειναι οι 2 που κατάφεραν να "επιβιώσουν" απ τα ριαλιτι...
-
Δε νομιζω.. Τελευταια που αναλαμβανει μαγαζια εχει ανεβει πολυ στη συνειδηση του κοσμου.. Θες να μου πεις οτι το συμπερασμα πχ που ηταν νο1 για ποσες εβδομαδες ηταν για τα παιδακια; Η τα τραγουδια του αλμπουμ δευτερη φορα η παιδι γενναιο (που ηταν ωριμα αλμπουμ) ηταν για παιδακια; Δεν τον λες κ boys n noise..
Το οτι κατι παιζει το ραδιοφωνο δε μου λεει εμενα τιποτα! Ειναι τεχνητες επιτυχιες! Και ο personas γεμιζει μαγαζακια. Ουτε αυτο μου λεει κατι! Το 90% αυτων των καινουριων "τραγουδιστων" που προσεχουν περισσοτερο το μαλλι τους και τα μουσια τους απ τα τραγουδια τους απευθυνονται σε κοριτσακια και πιστευω οτι δε θα υπαρχει σε λιγα χρονια επειδη αντιγραφειChronisgreek έγραψε:Δε νομιζω.. Τελευταια που αναλαμβανει μαγαζια εχει ανεβει πολυ στη συνειδηση του κοσμου.. Θες να μου πεις οτι το συμπερασμα πχ που ηταν νο1 για ποσες εβδομαδες ηταν για τα παιδακια; Η τα τραγουδια του αλμπουμ δευτερη φορα η παιδι γενναιο (που ηταν ωριμα αλμπουμ) ηταν για παιδακια; Δεν τον λες κ boys n noise..
Ενταξει περαν του Παιδι γενναιο τιποτα αλλο που να μην ειναι για παιδακια.Το συμπερασμα ειναι για να ακουγεται στα κλαμπακια μονο και να χορευουν τα κοριτσακια.Οσο για το No1 στα ραδιοφωνα πλεον ειναι τοσο ψευτικα ολα αυτα που ουτε καν πρεπει να τα λαμβανουμε υποψιν.Chronisgreek έγραψε:Δε νομιζω.. Τελευταια που αναλαμβανει μαγαζια εχει ανεβει πολυ στη συνειδηση του κοσμου.. Θες να μου πεις οτι το συμπερασμα πχ που ηταν νο1 για ποσες εβδομαδες ηταν για τα παιδακια; Η τα τραγουδια του αλμπουμ δευτερη φορα η παιδι γενναιο (που ηταν ωριμα αλμπουμ) ηταν για παιδακια; Δεν τον λες κ boys n noise..
Συμφωνω!Και δεν μαρεσει καθολου η φωνη του τραγουδαει μονο με τη μυτη!spyros10 έγραψε:Ενταξει περαν του Παιδι γενναιο τιποτα αλλο που να μην ειναι για παιδακια.Το συμπερασμα ειναι για να ακουγεται στα κλαμπακια μονο και να χορευουν τα κοριτσακια.Οσο για το No1 στα ραδιοφωνα πλεον ειναι τοσο ψευτικα ολα αυτα που ουτε καν πρεπει να τα λαμβανουμε υποψιν.Chronisgreek έγραψε:Δε νομιζω.. Τελευταια που αναλαμβανει μαγαζια εχει ανεβει πολυ στη συνειδηση του κοσμου.. Θες να μου πεις οτι το συμπερασμα πχ που ηταν νο1 για ποσες εβδομαδες ηταν για τα παιδακια; Η τα τραγουδια του αλμπουμ δευτερη φορα η παιδι γενναιο (που ηταν ωριμα αλμπουμ) ηταν για παιδακια; Δεν τον λες κ boys n noise..
Διαφωνώ.spyros10 έγραψε:Ενταξει περαν του Παιδι γενναιο τιποτα αλλο που να μην ειναι για παιδακια.Το συμπερασμα ειναι για να ακουγεται στα κλαμπακια μονο και να χορευουν τα κοριτσακια.Οσο για το No1 στα ραδιοφωνα πλεον ειναι τοσο ψευτικα ολα αυτα που ουτε καν πρεπει να τα λαμβανουμε υποψιν.Chronisgreek έγραψε:Δε νομιζω.. Τελευταια που αναλαμβανει μαγαζια εχει ανεβει πολυ στη συνειδηση του κοσμου.. Θες να μου πεις οτι το συμπερασμα πχ που ηταν νο1 για ποσες εβδομαδες ηταν για τα παιδακια; Η τα τραγουδια του αλμπουμ δευτερη φορα η παιδι γενναιο (που ηταν ωριμα αλμπουμ) ηταν για παιδακια; Δεν τον λες κ boys n noise..
Το Δεν Χωρίζουν Οι Καρδιές αλλά και το Θα Σ' Εκδικηθώ μια "σοβαρά" είναι.
Τώρα αν δεν σας είναι συμπαθής σαν παρουσία άλλο αυτό

Απόψε στις 23:15 ... The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλουστον ΑΝΤ1!

Σιγα τα τραγουδια ξεχαστηκαν κιολαςgtm13 έγραψε:Διαφωνώ.spyros10 έγραψε:Ενταξει περαν του Παιδι γενναιο τιποτα αλλο που να μην ειναι για παιδακια.Το συμπερασμα ειναι για να ακουγεται στα κλαμπακια μονο και να χορευουν τα κοριτσακια.Οσο για το No1 στα ραδιοφωνα πλεον ειναι τοσο ψευτικα ολα αυτα που ουτε καν πρεπει να τα λαμβανουμε υποψιν.Chronisgreek έγραψε:Δε νομιζω.. Τελευταια που αναλαμβανει μαγαζια εχει ανεβει πολυ στη συνειδηση του κοσμου.. Θες να μου πεις οτι το συμπερασμα πχ που ηταν νο1 για ποσες εβδομαδες ηταν για τα παιδακια; Η τα τραγουδια του αλμπουμ δευτερη φορα η παιδι γενναιο (που ηταν ωριμα αλμπουμ) ηταν για παιδακια; Δεν τον λες κ boys n noise..
Το Δεν Χωρίζουν Οι Καρδιές αλλά και το Θα Σ' Εκδικηθώ μια "σοβαρά" είναι.
Τώρα αν δεν σας είναι συμπαθής σαν παρουσία άλλο αυτό
Ok αν δεν σου αρέσει τόσο μπορείς και να μην ασχολείσαι τόσο 

Μια γνωμη ειπα κουλαρε απλα τον εχω στην κατηγορια του σταν (οτι αρεσει σε κοριτσακια) κ δε συμφωνω με κατι που ειπωθηκε παραπανω thats all δεν ασχολουμαι 

-
“Στο παρελθόν ήταν να συνεργαστώ με τον Νίκο Καρβέλα, κάτι που στην συνέχεια δεν προχώρησε”
O τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρώτη του μεγάλη συνεργασία με την Άννα Βίσση σε ηλικία 18 χρόνων το 2004-2005 λέγοντας χαρακτηριστικά:”Eκείνη την περίοδο γινόντουσαν κάποιες σκέψεις να κάνουμε μια δισκογραφική δουλειά με τον Νίκο Καρβέλα αλλά δεν ευδοκίμησε λόγω της εταιρίας που βρίσκομουν τότε, κάτι που σίγουρα έγινε για καλό γιατί αυτής της φιλοσοφίας είμαι ότι όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιον λόγο”.
- See more at: http://www.tralala.gr/konstantinos-argi ... 9ABT2.dpuf
O τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρώτη του μεγάλη συνεργασία με την Άννα Βίσση σε ηλικία 18 χρόνων το 2004-2005 λέγοντας χαρακτηριστικά:”Eκείνη την περίοδο γινόντουσαν κάποιες σκέψεις να κάνουμε μια δισκογραφική δουλειά με τον Νίκο Καρβέλα αλλά δεν ευδοκίμησε λόγω της εταιρίας που βρίσκομουν τότε, κάτι που σίγουρα έγινε για καλό γιατί αυτής της φιλοσοφίας είμαι ότι όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιον λόγο”.
- See more at: http://www.tralala.gr/konstantinos-argi ... 9ABT2.dpuf
Kyriakos Papadopoulos
Aπό την χθεσινή πρεμιέρα στο Fantasia....Έρχονται νέα τραγούδια με τον Κωνσταντίνο Αργυρό....Τα Κατάφεραμε από τη πρώτη μέρα HIT.Και που είσαι ακόμα....

Aπό την χθεσινή πρεμιέρα στο Fantasia....Έρχονται νέα τραγούδια με τον Κωνσταντίνο Αργυρό....Τα Κατάφεραμε από τη πρώτη μέρα HIT.Και που είσαι ακόμα....

- fylakas_aggelos
Ελπίζω να του έχουν γράψει και καλύτερα κομμάτια.Όχι τσιφτετέλια μόνο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Τελικά το τραγούδι άρχισε να μου αρέσει 

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Ναι...δεν...MusicLover έγραψε:+10000 Νext. Μετριότατοnikospaok έγραψε:Ιδιο το αποκλείεται του βερτη...
Καμία μπαλάντα να βγάλει!!!
ο Αργυρος είναι τοσο ομορφος που θα μπορουσε ανετα να διαφημισει καμπανιες ρουχων, αρωματων, αθλητικων η και σε πασαρελα... ;)