Νατάσα Θεοδωρίδου
- billakos24
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ VIDEO!!!panosif έγραψε:

ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ALBUM ΤΗΣ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ OFFICIAL SINGLE ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ. ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕ
Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΝΑΤΑΣΣΑ!

All of our endings can be found in our beginnings...
Ακολουθήστε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Instagram! http://instagram.com/natasa2410
I like people too much or not at all.
ωραίες φωτό έχει 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
10/5 στο Bilnkers club στην Κυπρο!
Δεν ακύρωσε αυτή!stelios έγραψε:10/5 στο Bilnkers club στην Κυπρο!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Νατάσα Θεοδωρίδου: Hot ερωτικές σκηνές με τον Αντώνη Βλοντάκη στο νέο της video clip.

Οι hot ερωτικές σκηνές κυριαρχούν στο νέo video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου, με πρωταγωνιστή, τον Αντώνη Βλοντάκη.
«Θα’ ρθω να σε δω» ερμηνεύει η τραγουδίστρια, φορώντας ένα πολύ sexy πορτοκαλί maxi φόρεμα της Oρσαλίας Παρθένη, το οποίο άφηνε έκθετα τα τατουάζ που έχει στην πλάτη.

Και φυσικά, εκτός από τη Νατάσα, την παράσταση κλέβουν και οι σκηνές με τον πολίστα σε ερωτικά ενσταντανέ με χορεύτρια.

Όσο για τη Νατάσα Θεοδωρίδου; παραδέχεται πως ο ένας χωρισμός και ο πόνος που φέρνει, δεν είναι ποτέ εύκολος:
«Προσωπικά, δεν τα έχω βρει ποτέ εύκολα. Νομίζω ότι η αξιοπρέπεια είναι που σε κρατάει, ειδικά αυτές τις μέρες, για να ξεπερνάς τις δυσκολίες. Είναι ο πιο καλός οδηγός. Δεν υπάρχει λόγος να πονάς, αν κάτι δεν έχει αξία».

Τέλος, απαντά και για το αν αποδίδει καλύτερα αν είναι ερωτευμένη:
«Μπορεί να συμβεί και μ΄έναν μεγάλο έρωτα, αλλά αναμφισβήτητα ο πόνος φέρνει ένα έντονο συναίσθημα, το οποίο είναι πιο παραγωγικό. Ο πόνος, είναι πιο δυνατός».

Πηγή: Hello

Οι hot ερωτικές σκηνές κυριαρχούν στο νέo video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου, με πρωταγωνιστή, τον Αντώνη Βλοντάκη.
«Θα’ ρθω να σε δω» ερμηνεύει η τραγουδίστρια, φορώντας ένα πολύ sexy πορτοκαλί maxi φόρεμα της Oρσαλίας Παρθένη, το οποίο άφηνε έκθετα τα τατουάζ που έχει στην πλάτη.

Και φυσικά, εκτός από τη Νατάσα, την παράσταση κλέβουν και οι σκηνές με τον πολίστα σε ερωτικά ενσταντανέ με χορεύτρια.

Όσο για τη Νατάσα Θεοδωρίδου; παραδέχεται πως ο ένας χωρισμός και ο πόνος που φέρνει, δεν είναι ποτέ εύκολος:
«Προσωπικά, δεν τα έχω βρει ποτέ εύκολα. Νομίζω ότι η αξιοπρέπεια είναι που σε κρατάει, ειδικά αυτές τις μέρες, για να ξεπερνάς τις δυσκολίες. Είναι ο πιο καλός οδηγός. Δεν υπάρχει λόγος να πονάς, αν κάτι δεν έχει αξία».

Τέλος, απαντά και για το αν αποδίδει καλύτερα αν είναι ερωτευμένη:
«Μπορεί να συμβεί και μ΄έναν μεγάλο έρωτα, αλλά αναμφισβήτητα ο πόνος φέρνει ένα έντονο συναίσθημα, το οποίο είναι πιο παραγωγικό. Ο πόνος, είναι πιο δυνατός».

Πηγή: Hello
Ε ποτέ...stelios έγραψε:
Natasa Theodoridou
Καλησπέρα φιλαράκια μου..ένα απλο κρυωματακι έχω τίποτε παραπάνω..ειναι όλα καλα..σας ευχαριστω για την αγαπη..σε λίγο έρχεται καλοκαίρι..!!
Καλησπέρα φιλαράκια μου..ένα απλο κρυωματακι έχω τίποτε παραπάνω..ειναι όλα καλα..σας ευχαριστω για την αγαπη..σε λίγο έρχεται καλοκαίρι..!!
Στο δελτίο του star είπαν πως έκανε επέμβαση στις φωνητικές χορδές της.Krouela έγραψε:kai gi'afto pige sto nosokomio ?
Natasa Theodoridou @Nat_Theodoridou τώρα
Παιδια ειμαι στο σπιτι μου και πολυ καλα στη υγεια μου..ένα απλο κρυωμα..σας ευχαριστω για τις ευχές...αλλα ειμαι πολυ καλα....!!!!!
Παιδια ειμαι στο σπιτι μου και πολυ καλα στη υγεια μου..ένα απλο κρυωμα..σας ευχαριστω για τις ευχές...αλλα ειμαι πολυ καλα....!!!!!
oti na'naistelios έγραψε:Στο δελτίο του star είπαν πως έκανε επέμβαση στις φωνητικές χορδές της.Krouela έγραψε:kai gi'afto pige sto nosokomio ?

Krouela agapes mou, Krouela
Ιατρικό απόρρητο.Krouela έγραψε:oti na'naistelios έγραψε:Στο δελτίο του star είπαν πως έκανε επέμβαση στις φωνητικές χορδές της.Krouela έγραψε:kai gi'afto pige sto nosokomio ?

Περαστικά την ότι και να είναι!