Κανεις πλακα ετσι?Chris έγραψε:ο Αργυρος είναι τοσο ομορφος που θα μπορουσε ανετα να διαφημισει καμπανιες ρουχων, αρωματων, αθλητικων η και σε πασαρελα... ;)
Κωνσταντίνος Αργυρός
Re: Κωνσταντίνος Αργυρός
Ισχύει. Έχει ωραία χαρακτηριστικά. Αυτός και ο Βέρτης είναι από τους πιο εμφανίσιμους.Chris έγραψε:ο Αργυρος είναι τοσο ομορφος που θα μπορουσε ανετα να διαφημισει καμπανιες ρουχων, αρωματων, αθλητικων η και σε πασαρελα... ;)

Ο βερτης πολυ καλυτερος σε εμφανιση! Σαν αυτον υπαρχουν εκατομμυρια
gtm13 έγραψε:Ισχύει. Έχει ωραία χαρακτηριστικά. Αυτός και ο Βέρτης είναι από τους πιο εμφανίσιμους.

Σίγουρα πάντως από τον Ρέμο είναι πολύ πιο ωραίος.

Για μενα ο ρεμος ειναι πολυ καλυτερος.. η ομορφια ειναι υποκειμενικη για μενα ο αργυρος ειναι μετριος προς το ασχημος και ειμαι γυναικα οποτε δε λεω τπτ απο εμπαθεια αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Απλα δε μπορω τις υπερβολες
Αν μου έλεγες να επιλέξω μεταξύ Ρέμου Και Αργυρού για ρόλο μοντέλου, προφανώς και θα επέλεγα τον δεύτερο.
Nothing lasts forever but the earth and sky
Τωρα δε μιλησα για μοντελα κτλ αλλα για προσωπικο γουστο του καθενος! Τωρα για μοντελο δε κανει δεν ειναι και ρουβας στο σωμα μη τρελαθουμε! Ουτε κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα ειναι αυτο εννοουσα!ADAM2 έγραψε:Αν μου έλεγες να επιλέξω μεταξύ Ρέμου Και Αργυρού για ρόλο μοντέλου, προφανώς και θα επέλεγα τον δεύτερο.
-
Ναι γιατί ο Ρουβάς κάνει για μοντέλο.ότι χειρότερο έχει βγάλει η μουσική βιομηχανία είναι.Εν πάση το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Πάντως απο Αργυρό και Ρέμο προτιμώ τον Ρέμο.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Μιλαω για τους κοιλιακους του ρουβα οχι για τη φωνη του! Λογικο να προτιμας το πρωτοτυπο απ την απομιμησηSlim_Shady έγραψε:Ναι γιατί ο Ρουβάς κάνει για μοντέλο.ότι χειρότερο έχει βγάλει η μουσική βιομηχανία είναι.Εν πάση το θέμα μας δεν είναι αυτό.

προσωπικα δεν τον θεωρω τον Αργυρο ασχημο στην τωρινη του φαση...δεν αναφέρομαι για famestory εποχεςEffie7 έγραψε:Μιλαω για τους κοιλιακους του ρουβα οχι για τη φωνη του! Λογικο να προτιμας το πρωτοτυπο απ την απομιμησηSlim_Shady έγραψε:Ναι γιατί ο Ρουβάς κάνει για μοντέλο.ότι χειρότερο έχει βγάλει η μουσική βιομηχανία είναι.Εν πάση το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Εμενα μ φαινεται ασχημος γουστα ειναι αυτα αλλα ειναι υπερβολη αυτο που ειπες σιγα μη γινει και mister κοσμοςChris έγραψε:προσωπικα δεν τον θεωρω τον Αργυρο ασχημο στην τωρινη του φαση...δεν αναφέρομαι για famestory εποχεςEffie7 έγραψε:Μιλαω για τους κοιλιακους του ρουβα οχι για τη φωνη του! Λογικο να προτιμας το πρωτοτυπο απ την απομιμησηSlim_Shady έγραψε:Ναι γιατί ο Ρουβάς κάνει για μοντέλο.ότι χειρότερο έχει βγάλει η μουσική βιομηχανία είναι.Εν πάση το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Πάντως απο Αργυρό και Ρέμο προτιμώ τον Ρέμο.Εχει ωραια ματια χαρακτηριστικα προσωπου και σωμα οκ. ¨)

- fylakas_aggelos
Επειδή έτυχε να πάω στο προηγούμενο σχήμα στο TEATRO και να τον επισκεφθώ στο καμαρίνι,είναι ψηλός,αλλά συνηθισμένος,δεν είναι και κανένας κούκλος.Όλοι αφήνουν ένα μούσι και τους θεωρούν ωραίους τα κοριτσάκια.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Σε αλλες δεν αρεσει εγω το συχαινομαι το μουσιfylakas_aggelos έγραψε:Επειδή έτυχε να πάω στο προηγούμενο σχήμα στο TEATRO και να τον επισκεφθώ στο καμαρίνι,είναι ψηλός,αλλά συνηθισμένος,δεν είναι και κανένας κούκλος.Όλοι αφήνουν ένα μούσι και τους θεωρούν ωραίους τα κοριτσάκια.

Νέο Album ... Σε λίγες ημέρες ! #Argiros #Backstage #NewAlbum #NewSongs #Cobalt

-
Καιρος ηταν...
Το ταξίδι ξεκινάει..#pepejeansgreece #pepejeanseyewear #Argiros

- fylakas_aggelos
Τα 4 κομμάτια του δίσκου τα ξέρουμε.Άντε να έχει ακόμα 6-8 κομμάτια.Έχω περιέργεια να δω και συνθέτες,ελπίζω να είναι μέσα και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και σε άλλα κομμάτια,καλύτερα από αυτό που βγήκε ως single.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Perimenei k aytos se liges meres..