Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
billakos24 έγραψε:Killbill ΝAI υπάρχουμε άνθρωποι που μας παίρνει ο ύπνος με την προηγούμενη εκδοχή του ''Εν λευκώ'' και τώρα το απολαύσαμε περισσότερο.
δεν μπορώ να το δεχτώ ότι σε πιάνει ο ύπνος με την ερμηνεία της Νατάσσας να μην σου αρέσει ναι αλλά όχι και να μην παραδέχεσαι τη φωνάρα της και την ερμηνεία της στο εν λόγω τραγούδι που στην ουσία είναι η ταυτότητά της και δεν υπάρχει προηγούμενη εκδοχή..μία είναι η επίσημη εκτέλεση
Ποιος είπε ότι δεν παραδέχομαι τη φωνή και τη διαδρομή της? Το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν εδώ. Έχω κάθε δικαίωμα όμως να μένω ασυγκίνητος απο την παρουσία της και να με παίρνει ο ύπνος απο τις ερμηνείες της. Απλό είναι νομίζω!
Και ξανά γιατί βιάστηκε ο afn να μου τη χώσει( ) στην προηγούμενη σελίδα την απάντηση.
All of our endings can be found in our beginnings...
billakos24 έγραψε:Killbill ΝAI υπάρχουμε άνθρωποι που μας παίρνει ο ύπνος με την προηγούμενη εκδοχή του ''Εν λευκώ'' και τώρα το απολαύσαμε περισσότερο.
δεν μπορώ να το δεχτώ ότι σε πιάνει ο ύπνος με την ερμηνεία της Νατάσσας να μην σου αρέσει ναι αλλά όχι και να μην παραδέχεσαι τη φωνάρα της και την ερμηνεία της στο εν λόγω τραγούδι που στην ουσία είναι η ταυτότητά της και δεν υπάρχει προηγούμενη εκδοχή..μία είναι η επίσημη εκτέλεση
Ποιος είπε ότι δεν παραδέχομαι τη φωνή και τη διαδρομή της? Το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν εδώ. Έχω κάθε δικαίωμα όμως να μένω ασυγκίνητος απο την παρουσία της και να με παίρνει ο ύπνος απο τις ερμηνείες της. Απλό είναι νομίζω!
Και ξανά γιατί βιάστηκε ο afn να μου τη χώσει( ) στην προηγούμενη σελίδα την απάντηση.
Μποφίλιου Hater!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
killbill έγραψε:Killbill ΝAI υπάρχουμε άνθρωποι που μας παίρνει ο ύπνος με την προηγούμενη εκδοχή του ''Εν λευκώ'' και τώρα το απολαύσαμε περισσότερο.
Ακριβώς.
Με το ζόρι να μας επιβάλλει ο killbill ότι η Μποφίλιου είναι καλύτερη.Ούτε καν.
Ελεωνόρα και τα μυαλά στα κάγκελα.
Αυτό ακριβώς ''φοβόμουν'' και δεν είπα απο πέρυσι εδώ αυτό που έβλεπα να λένε ποστάροντας το εν λόγω κομμάτι απο Ελεωνόρα παιδιά στο face.
''Φοβόμουν'' μην καταλήξει σύγκριση ποια την έχει μεγαλύτερη. όπως και βλέπω να γίνεται. Αυτό το σύνδρομο Βίσση vs Βανδή, Ολυμπιακός vs Παναθηναικός μας καταδιώκει ρε παιδί μου.
Ανασκευάζω λοιπόν. Δεν μου άρεσε καθόλου η εκδοχή της Ζουγανέλη. Αηδιαστική. Για τα πανηγύρια. Φέρτε μου τη Νατάσα να κλάψουμε μαζί για την άδικη μοίρα που καταδιώκει τη γενιά μας και να πίνω τα δάκρυα της απο τη γόβα της! Μετανοώ!
billakos24 έγραψε:Φέρτε μου τη Νατάσα να κλάψουμε μαζί για την άδικη μοίρα που καταδιώκει τη γενιά μας και να πίνω τα δάκρυα της απο τη γόβα της! Μετανοώ!
Ωστόσο ξέχασες το επιπλέον ποιοτικό "σ" στο ποιοτικό όνομά της.
billakos24 έγραψε:Φέρτε μου τη Νατάσα να κλάψουμε μαζί για την άδικη μοίρα που καταδιώκει τη γενιά μας και να πίνω τα δάκρυα της απο τη γόβα της! Μετανοώ!
Μετανοώ και γι'αυτο!
Σωστός.Όχι τίποτε άλλο.Μην την μπερδεύουμε με την άλλη Νατάσα και πάθει εγκεφαλικό ο killbill.
Οκ έχει ο καθένας τα γούστα του... Δε χρειάζεται όμως να κοροϊδεύουμε αυτόν που δεν συμφωνεί μαζί σας...
Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Επειδή προτιμώ την Μποφίλιου σαν ερμηνεύτρια, δε σημαίνει πως συνταυτίζομαι μαζί της σε ότι εκφράζει δημοσίως.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι η Ελεωνόρα ή η Νατάσσα είναι στη ζωή τους. Δε θα κάνουμε παρέα τώρα σύντομα.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ούτε σαν φωνές μοιάζουν, ούτε καν στην ερμηνεία..για προσωπικότητες δεν τις ξέρω εγώ προσπαθώ να επιβάλλω την Μποφίλιου επειδή μου αρέσει τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα δεν νομίζω ότι το έχει ανάγκη η Νατάσσα αλλά όταν γράφει ο άλλος ότι το "εν λευκώ" το λέει καλύτερα η Ζουγα μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω είναι τόσο "μεγάλες" τραγουδίστριες και διαφορετικές που αυτές οι συγκρίσεις είναι περιττές