Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
γνωστα τα σενάρια δεν αλλάζει κάτι..ο,τι και να πει ερμηνευεται κατά το δοκούν από τους γκέμπελς της ενημέρωσης(γελάμε εδώ)...απλά προσωπική εκτίμηση έχοντας 1 τόσο καλό δίσκο στην φαρέτρα του και με τραγούδια΄΄ to the point ΄΄για την κατάσταση οι δηλώσεις είναι αχρείαστες...ας αφήσει να (ξανα)μιλήσουν τα τραγούδια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris13 την Πέμ Δεκ 08, 2016 12:57 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
ΡΕ SCORPION ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..Ο ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..Ο ΝΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;ΞΥΔΙ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ...ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
- Scorpion86
Σε λίγο θα παίξουν αποσπάσματα και στην εκπομπή της Λαμπίρη, στο Ε. Το Εpsilon είχε δύο δημοσιογράφους στην εκδήλωση, ο ένας ο βλαμμένος πρέπει να ήταν από την εκπομπή της Λαμπίρη που τον ρώτησε εαν θα παρουσίαζε τα τραγούδια του στο Voice.
Y.Γ.: Ξέχασα να αναφέρω από την παρουσίαση ότι σε ένα σημείο ο Νότης άφησε σπόντες για κάποιους επιχειρηματίες που του έλεγαν "τι τον θες και τον βάζεις τον Σολωμό στην οθόνη". Είπε χαρακτηριστικά: "Αυτοί οι τύποι ενδιαφέρονταν μόνο για το πόσα λουλούδια θα καταναλώσουν για εμένα οι θαμώνες". Δεν ξέρω σε ποιον πήγαιναν οι σπόντες, αν και εικάζω σε ποιους αναφέρεται.
Y.Γ.: Ξέχασα να αναφέρω από την παρουσίαση ότι σε ένα σημείο ο Νότης άφησε σπόντες για κάποιους επιχειρηματίες που του έλεγαν "τι τον θες και τον βάζεις τον Σολωμό στην οθόνη". Είπε χαρακτηριστικά: "Αυτοί οι τύποι ενδιαφέρονταν μόνο για το πόσα λουλούδια θα καταναλώσουν για εμένα οι θαμώνες". Δεν ξέρω σε ποιον πήγαιναν οι σπόντες, αν και εικάζω σε ποιους αναφέρεται.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Οι αμπελοφιλοσοφίες είναι η ουσία αυτού του φόρουμ. Τι να το κάνω να μπαίνει κάποιος να γράψει μία πληροφορία, ένα παρασκήνιο, αν δεν υπάρχει κόσμος να την σχολιάσει, να αναλυσει τα θετικά και τα αρνητικά της. Ολα αλυσίδα ειναι. Αν δεν υπήρχε ανταπόκριση δεν θα υπήρχαν και οι πληροφορίες, γι΄αυτό και συνεχώς μεγαλώνει το φόρουμ. Οταν μάθουμε να μην τσακωνόμαστε θα είναι και όλα καλύτερα. Αν και γενικά υπάρχουν δικαιολογιες γι' αυτό. Ο κόσμος είναι τσιτωμένος, εδώ πας στο περίπτερο κι επειδή αντί για τσιγάρα παίρνεις κι τσίχλες, εκνευρίζεται ο πίσω λόγω της καθυστέρησης των δευτερολέπτων. Απλά θα έπρεπε τουλάχιστον εδώ μέσα να μην γίνονται διαμάχες για κάτι που θα έπρεπε να μας ενώνει και εάν υπάρχει διαφωνία να γίνεται με διάλογο κι όχι χαρακτηρισμούς. Και φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα, που κατα καιρούς έχω γράψει χοντράδες και π@π@ριες. Μόνο ενωμένοι έρχεται η καλύτερη μέρα, το λέει και ο Άρχων μέσα από το εξώφυλλο του δίσκου και αυτού και του προηγούμενου.SFAKattack10 έγραψε:Εδω ειμαι ρε σας διαβαζω. Απλα καταλαβα οτι εκτος απο σενα και 2 - 3 ατομα που γραφετε πραγματικα νεα για τον κοντο, ολοι οι αλλοι γραφουμε αμπελοφιλοσοφιες και ειπα να το κοψω.Scorpion86 έγραψε:Που εισαι εξαφανισμένος ρε sfakattack???
Υ.Γ.: Βλέπω η Panik δεν έχει επιτρέψει τα βιντεο του τραγουδιού του δίσκου. Τα κατεβάζει. Θα τα ανεβάσει η ίδια. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σωστή διαχείριση! Αρκεί να συνεχιστεί.
- Scorpion86
Ερχονται οι συνεντεύξεις του Νότη, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές.
Την Τετάρτη 14/12 στον Sfera 102.2 o Νότης. Η τηλεοπτική αν δεν γίνει εντός του Δεκεμβρίου, θα γίνει μέσα στο Γενάρη.
Την Τετάρτη 14/12 στον Sfera 102.2 o Νότης. Η τηλεοπτική αν δεν γίνει εντός του Δεκεμβρίου, θα γίνει μέσα στο Γενάρη.

- Scorpion86
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 19:00, ο Νότης θα βρίσκεται στο στούντιο του Sfera 102,2 Official Page!!!
https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =3&theater

https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =3&theater

- SFAKattack10
Τώρα στο εψιλον, κλασσικά στέκονται στην ΧΑ.
Και κλασσικό κράξιμο.
Και κλασσικό κράξιμο.
- Scorpion86
Κλασικά κι εγώ έκλεισα την φωνή όταν ξεκίνησε ο σχολιασμός. Να ακούσω σχολιασμό από ποιον το καραφλό αγόρι που σχολιάζει την εκδήλωση ενώ δεν ήταν καν παρών? Τον Σπαλιάρα? Γελάει ο κόσμος με δαύτους.SFAKattack10 έγραψε:Τώρα στο εψιλον, κλασσικά στέκονται στην ΧΑ
Φταίει που τους άφησε να μπουν μέσα αφού ξέρει τι ξεφτιλισμένοι είναι. Ας έβαζε μια καμερα η Πανικ και να έδινε επιλεκτικά τα αποσπάσματα για τον δισκο κι όποιος ενδιαφέρεται.
Για να συνεχισει η βιωσιμοτητα του φορουμ θα πρεπει να κανουμε ολοι προσπαθεια και να βαζουμε ενα στοπ εκει που χανεται ο ελεγχος. στην τελικη ο καθενας εχει την γνωμη του. πραγματι ειναι πολυ ομορφο αυτο που γινετε εδω μεσα. και γινετε πιο ομορφο οταν γινομαστε ολοενα και πιο πολοι. για να υπαρχει αυτο ολο το πραγμα λοιπον ολοι ειναι απαραιτητοι. απο τις πληροφοριες του σκορπιον και των αλλων παιδιων μεχρι και τις γκρινιες του bill για την ηχογραφηση
(bill χωρις παρεξηγηση) αν δεν υπηρχαν ολα αυτα, δεν θα υπηρχε φορουμ.

Εγώ αυτή τη φορά δεν θα κατηγορήσω κανενα κανάλι ή δημοσιογράφο. Δεν θα του χαϊδεύουμε τα αυτιά. Εν γνωσει του επέλεξε να αναφερθεί παλι σε αυτο το ζητημα άνευ λόγου και αιτίας. Έχει κουράσει με αυτό οπότε θα του αφιέρωσω ένα στίχο του: "Φτιαγμένος κόσμος πρόχειρα (στο μυαλό του Νότη), στο ρόλο του αυτόχειρα (ο Νότης)"...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Scorpion86 έγραψε: Κλασικά κι εγώ έκλεισα την φωνή όταν ξεκίνησε ο σχολιασμός.
Η Λαμπιρη το παίζει υπέρ του Νότη και οι άλλοι κατά του. Όπως κάνουν δηλαδή σε τέτοιες εκπομπές. Έχουν τους ρόλους τους.
Για τον Μαρασουλη το είπε, όταν ήταν στο Ιερά θέα.Scorpion86 έγραψε: Y.Γ.: Ξέχασα να αναφέρω από την παρουσίαση ότι σε ένα σημείο ο Νότης άφησε σπόντες για κάποιους επιχειρηματίες που του έλεγαν "τι τον θες και τον βάζεις τον Σολωμό στην οθόνη". Είπε χαρακτηριστικά: "Αυτοί οι τύποι ενδιαφέρονταν μόνο για το πόσα λουλούδια θα καταναλώσουν για εμένα οι θαμώνες". Δεν ξέρω σε ποιον πήγαιναν οι σπόντες, αν και εικάζω σε ποιους αναφέρεται.
- Scorpion86
Κι εγώ γι' αυτόν κατάλαβα συν τον Ματσίκα. Και στην Ιερά Οδό του είχε κάνει νερά (την δεύτερη σεζον με Φανή) ο Μαροσούλης.SFAKattack10 έγραψε:Για τον Μαρασουλη το είπε, όταν ήταν στο Ιερά θέα.Scorpion86 έγραψε: Y.Γ.: Ξέχασα να αναφέρω από την παρουσίαση ότι σε ένα σημείο ο Νότης άφησε σπόντες για κάποιους επιχειρηματίες που του έλεγαν "τι τον θες και τον βάζεις τον Σολωμό στην οθόνη". Είπε χαρακτηριστικά: "Αυτοί οι τύποι ενδιαφέρονταν μόνο για το πόσα λουλούδια θα καταναλώσουν για εμένα οι θαμώνες". Δεν ξέρω σε ποιον πήγαιναν οι σπόντες, αν και εικάζω σε ποιους αναφέρεται.
- Scorpion86
Βλέπεις την ίδια ώρα ο Ρέμος παίζει στα ΜΜΕ επειδή έκανε μία αυστηρή δίαιτα για να ειναι ωραίος στο νέο ταλεντ σόου όπου θα προσπαθήσει να ανεβάσει πάλι τις μετοχές του. Γελάει όλος ο πλανήτης με καλλιτεχνάκια όπως ο Ρέμος. Τα φιλαράκια του συστήματος.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΛΑΩ....ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΣ ΡΕ ΝΟΤΗ...ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ..ΑΠΛΩΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ;ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΠΛΑΤΙΝΑ Ο ΔΙΣΚΟΣ...
- Scorpion86
Σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου το βίντεο κλιπ του Νότη για το Προξενιό. Ο άνθρωπος που οπτικοποίησε και το "Εχει να Κάνει".
φτιαχτηκαν και οι τιτλοι με χοντρα γραμματα για να κανουν ντορο....Νότης Σφακιανάκης:«Ψήφισα Χρυσή Αυγή, προτιμώ τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα»
τα βλεπω και δεν ξερω με ποιον να θυμωσω. με αυτους ή με τον δικο μας;;;;
καποτε περιμενα τις συνεντευξεις οπως περιμενουμε τον νεο δισκο και τωρα μολις ακουω συνεντευξη νιωθω εναν κομπο...
τα βλεπω και δεν ξερω με ποιον να θυμωσω. με αυτους ή με τον δικο μας;;;;
καποτε περιμενα τις συνεντευξεις οπως περιμενουμε τον νεο δισκο και τωρα μολις ακουω συνεντευξη νιωθω εναν κομπο...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Ναι, για το μουσάκι.ilias16 έγραψε:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7200670455
Αναμενόμενα κάποια σχόλια από κάτω χαχαχαχα

Λοιπον....σημερα επισκεφτηκα τα public του αιγαλαιου για να αγορασω αλλα δυο δισκακια για να τα στειλω σε φιλους στο εξωτερικο που μου το ζητησανε.Μπηκα λοιπον στο καταστημα και εριξα μια ματια για να δω αν εχει τοποθετηθει ο δισκος στις "νεες κυκλοφοριες"...αλλα δεν ειχε γινει κατι τετοιο...πηγα λοιπον στον κατω οροφο του καταστηματος για να δω στα ραφια των δισκων.Ουτε εκει υπηρχε κατι!Τοτε λοιπον ρωτησα εναν υπαλληλο αν υπαρχει ο νεος δισκος του Σφακιανακη...Δεν μου απανταει,απλα μου δινει ενα δισκακι απο ενα σαν γραφειακι που ειχε για να σηκωνει τηλεφωνα με ξενερωμενο υφος...!Του λεω οτι θελω 2 και μου δινει αλλο ενα.Τοτε εκανα την ερωτηση:Εχετε αλλα;για να πω και σε αλλους να ερθουν;Η απαντηση ηταν...Οχι,ειναι τα τελευταια!!!Ο τυπος παιδια ηταν σα να ναυριαζε που ζητουσα το συγκεκριμενο δισκακι...ειλικρινα στην αρχη νομιζα πως ηταν η ιδεα μου,αλλα μεχρι το τελος της συναλαγης μου μαζι του σιγουρευτηκα...
- Scorpion86
Ακούω την συλλογή της Cobalt και συνειδητοποιώ πόσο μακάκας είμαι που πήγα κι έδωσα 15 ευρω σε αυτούς που δεν διόρθωσαν τις ηχογραφήσεις ούτε τώρα. Ασε δε που παιζει το ένα τραγούδι δυνατά και το επόμενο δεν ακούγεται. Μιλάμε στο καλό κυρία Cobalt, γλιτώσαμε!