Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

djibril έγραψε:Οντως,παρα πολυ βαρυ το χθεσινο προγραμμα.Αφου θελει(και δικαιολογημενα) να λεει τα καινουρια τραγουδια στο προγραμμα,δε γινεται να τα συνδυαζει με προβατα κ διεφθαρμενη συνουσια κτλ.Ολα με μετρο.Αν ειναι να πας Νοτη και να μην ακουσεις τους υμνους και να πηξεις και στο κοινωνικο,ουτε εγω δε θα το επελεγα.
Έτσι ακριβώς. Καλά εγώ αρχίζω να έχω την αίσθηση ότι πέρα από την προσωπική του προτίμηση στο κοινωνικό, βρίσκεται και σε ''εντεταλμένη υπηρεσία''. Δε ξέρω τι παρτίδες έχει ανοίξει με το κόμμα που ψηφίζει, αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι προπαγανδίζει σκόπιμα και για διάφορους ενδεχομένως λόγους. Σε κάθε περίπτωση βάζει ξεκάθαρα το ''εγώ'' του πάνω από τις επιθυμίες του κοινού κι ενός νορμάλ ευλόγως αναμενόμενου προγράμματος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Απογοητευτικό το πρόγραμμα. Κρίμα. Και βγάζω έξω τα κοινωνικά που τους μάμησε την μάνα και πιάνω όλα τα υπόλοιπα. Τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά. Δεν υπάρχεις, Χάρε, Δάνειο ζωής, Ο αετός. Εδώ και μια 5ετία λέει μόνο αυτά τα 4 ζεϊμπέκικα σαν να είναι τα μοναδικά ζεϊμπέκικα που έχει κυκλοφορήσει σε ολόκληρη την δισκογραφία του. Το ίδιο ισχύει και για τα τσιφτετέλια-ρούμπες 4 και εκεί. Και μην μου πείτε πάλι δεν τα ξέρει η ορχήστρα. Άμα θέλει να τα μάθει η ορχήστρα θα τα μάθει. Θέληση και διάθεση δεν βλέπω να υπάρχει. Έχει δεδομένο τον Καρρά να κάνει την καψούρα του και ο κοντός κάνει την κ@@@α του. Το έχει γυρίσει στο εναλλακτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Σάβ Δεκ 10, 2016 3:54 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Παιδιά,οσοι πηγαν Teatro απο Κυπρο και τους ρωτησα πως περασαν μου ειπανε πως δεν ηταν αυτο που περιμεναν ουτε απο Νοτη ουτε απο Καρρα!!!
Μου ειπαν ολοι ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ (χρησιμοποιησα και επιχειρηματα να σωσω τον Νοτη αλλα τιποτα....)
Καποιοι απο αυτους περιμεναν και απο Νοτη και απο Καρρα να βγουν μαζι επι σκηνης και να κανουν ποτ πουρι με τα τραγουδια τους!!!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Όχι και παίρνει γραμμή και προπαγανδίζει ρε παιδιά.Τώρα το μ@μήσαμε το θέμα.Μόνο αυτό δεν είχαμε ακούσει ως τώρα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ilias16 έγραψε:Όχι και παίρνει γραμμή και προπαγανδίζει ρε παιδιά.Τώρα το μ@μήσαμε το θέμα.Μόνο αυτό δεν είχαμε ακούσει ως τώρα.
Εγώ φίλε Ηλία αρχίζω να το πιστεύω. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ λογική αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια και στις συνεντεύξεις του και στα προγράμματα του. Και δεν τον τιμάει κιόλας αυτό που κάνει με το πρόγραμμα. Κλείνει το Έναστρον το 2014 πηγαίνει Πύλη Αξιού και κάνει πρόγραμμα χωρίς κανένα κοινωνικό, άντε να έλεγε μόνο το Ήταν τρελός. Τυχαίο; Όταν έχει την ασφάλεια δυνατού σχήματος αρχίζει πάλι τα κοινωνικά βλ. Φωταέριο και Τέατρο. Πέρυσι που ήταν μόνος του πάλι τα περιόρισε. Ειδικά στο πρώτο πρόγραμμα δεν έλεγε κανένα σχεδόν. Δεν μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και μετά να φταίει ο κάθε Μαροσούλης ή ο Ματσίκας (αν θυμάμαι καλά) που ζητάνε μειώσεις..
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

όχι ρε παιδιά να πέρνει και γραμμή έτσι και αλλιώς πολλά κομμάτι που λέει είναι πατριωτικα πολλά όμως είναι πιο αριστεριστικα να το πω έτσι..για το πρόγραμμα εντάξει δε το λες απογοήτευση αλλά σίγουρα θέλει πολλές αλλαγές..οι 4 αδα που λέει και ο φίλος με τα ζεμπεκικα που μακάρι να ταν πάντα και το δάνειο ζωής τις περισσότερες φορές δε λέει αυτό τον ύμνο για να πει το εγώ και ή μοναξιά...στα χορευτικά δε έχει τόσες επιλογές συνήθως τα πιο γνωστά λέει άντε να πρόσθετα και κάνα δηλώνω μόνος καλοσύνη σου και 2 3 ακόμα εδώ δικαιολογείται κάπως..Στα ζεμπεκικα και στ ερωτικά έχει κολλήσει πάντως στ ίδια χωρίς δικαιολογίες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bebest την Σάβ Δεκ 10, 2016 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Notis-aek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis-aek »

Το πρωτο προγραμμα μια χαρα ειναι,ολοι περνουν καλα.βαζει και το ηταν τρελος με ενα ή δυο ακομα την καταλληλη στιγμη που δεν εχει κανενας προβλημα,ισα ισα γουσταρουν κ τον αποθεωνουν.οταν φευγει ο νοτης εχουν φτιαχτει ολοι και στην ιδεα οτι στο καπακι θα βγει και αλλο μεγαλο ονομα γινεται ενας πανικος οταν βγαινει ο καρρας, αλλα για ΠΕΝΤΕ λεπτα !!Μετα ο κοσμος αμεσως προσγειωνεται,απλο κεφι.Η αληθεια ειναι οτι χθες το βαρυνε πολυ στο τελος.Του ειπε ενας να πει το παρε με και του λεει:απο την κοινωνια στην κα@@λα ; αλλα μιλαμε για θεμα ενος τεταρτου.Εμενα το παραπονο μου ειναι οτι αν θες να πας μονο για νοτη,αυτο το διαστημα του καρρα(λογω χρονου) δεν αντεχεται !! Και δυστυχως εγω που πηγαινω μπαρ πρεπει να επιλεξω ενα απο τα δυο προγραμματα.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Notis-aek έγραψε:Το πρωτο προγραμμα μια χαρα ειναι,ολοι περνουν καλα.βαζει και το ηταν τρελος με ενα ή δυο ακομα την καταλληλη στιγμη που δεν εχει κανενας προβλημα,ισα ισα γουσταρουν κ τον αποθεωνουν.οταν φευγει ο νοτης εχουν φτιαχτει ολοι και στην ιδεα οτι στο καπακι θα βγει και αλλο μεγαλο ονομα γινεται ενας πανικος οταν βγαινει ο καρρας, αλλα για ΠΕΝΤΕ λεπτα !!Μετα ο κοσμος αμεσως προσγειωνεται,απλο κεφι.Η αληθεια ειναι οτι χθες το βαρυνε πολυ στο τελος.Του ειπε ενας να πει το παρε με και του λεει:απο την κοινωνια στην κα@@λα ; αλλα μιλαμε για θεμα ενος τεταρτου.Εμενα το παραπονο μου ειναι οτι αν θες να πας μονο για νοτη,αυτο το διαστημα του καρρα(λογω χρονου) δεν αντεχεται !! Και δυστυχως εγω που πηγαινω μπαρ πρεπει να επιλεξω ενα απο τα δυο προγραμματα.
Πολύ τυποποίηση το πρώτο πρόγραμμα παράλληλα δίνει τα φιλιά ακου βρε φίλε κλπ οι γνωστές αλλαγές τώρα που έχει μικρύνει κιολαςς λόγω Καρρα ή μόνη διαφορά είναι στα κοινωνικά...στο δεύτερο που συνήθως αποζημιώνει χθες τους τσάκισε στα κοινωνικά..Ήδη γνωστοί μου που πήγα έκαναν παράπονα και για τους δυο και ότι δε το περιμέναμε έτσι αυτό τ σχήμα..για το καθένα για του; Λόγους που όλοι ξέρουμε είχαν παράπονα..σε μία βδομάδα θα πάω να δω και από κοντά..
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Εγώ ελπίζω να την γλυτώσω απόψε απο κοινωνικά...αν και θέλω να ακούσω την Μάνα γη.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Για μένα πρέπει να αφαιρεθούν όλα τα τραγούδια από τους 3 προτελευταίους δίσκους (Μαζί, 16ΑΙ, 21+4ΜΔ) γιατί τα έχουμε φάει στην μάπα για τα καλά τα τελευταία χρόνια. Άντε να αφήσει το δώσε ένα τέλος και το τσιγγανάκι που ήταν και τα μόνα που έγιναν τεράστιες επιτυχίες και που και που να πετάει και κανένα ξεχασμένο (π.χ. κάνει θόρυβο η αγάπη, έτσι είναι ο έρωτας, πόσο σ' αγάπησα, φτερά γυρεύω, ξέχασε με, κερασμένα). Και να επαναφέρει κομμάτια από Μνήμες και πριν. Προτιμώ δηλαδή ένα πρόγραμμα 1991-2007 με ελάχιστα καινούρια παρά αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια δηλαδή ένα φορτωμένο πρόγραμμα 2009-2016 με ελάχιστα παλιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Σάβ Δεκ 10, 2016 6:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Βασικά κομμάτια που είναι αντικειμενικά ύμνοι όπως το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα, το Θέλω να σε ξαναδώ, το Ένα γράμμα, το Και δεν μπορώ, το Σώμα μου, η Μεσόγειος, το Να ξαναρθείς, το Μα εσύ με καις, το Για σένανε φοβάμαι, το Πάρε με και άλλα τόσα δεν μπορούν να λείπουν από το πρόγραμμα του. Το θέμα είναι απλό, δεν γίνεται να λέει τόσα κοινωνικά. Πρέπει να λέει δυο κοινωνικά στο κλείσιμο όπως έκανε επί Ρεξ. Αν ο κόσμος έχει απολαύσει όλο το πρόγραμμα θα επαινέσει και τα κοινωνικά του. Τον αγαπάμε το Νότη, αλλά το έχει παρακάνει τι να κάνουμε τώρα.
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

jdarmody έγραψε:

Πραγματικά ο Νότης σε μερικά σημεία σε ανατριχιάζει.
Φαινεται ξεκάθαρα η διαφορα της δυναμικής πορωτικης καθηλωτικης ερμηνείας του νοτη στα Λαιβ πραγμα το οποίο διαπιστώνεις εστω και μεσα απο ενα κινητο.
Κρίμα που δεν αποτυπώθηκαν ετσι στον δίσκο.
Κριμα για την ηχογραφηση του νησιού της γραβάτας κτλ στον δίσκο που αντι να τα απογειώσουν τα γειωσαν.
Θελω την ένταση της φωνης στο μέγιστο (ετσι σε καθηλώνει ο Νότης.)
Βλάχο ο Νότης δεν ειναι οποιοσδήποτε τραγουδιστακος.
Οσον αφορά το προγραμμα ε ναι καλως να πει τα καινουρια κοινωνικα αλλα ρε νοτη εχω βαρεθεί απ τους μη νοτικους να λενε ελα ρε στον καρρα φαινεται ποιος εχει περισσότερη δυναμική( παρεπιπτόντως στον καρρα την ένταση της φωνης την εχουν στο τερμα και αυτο εινσι θετικο γι αυτον - φανταστείτε τον νοτη να τραγουδά και η ένταση της φωνάρες του να ειναι στο τερμα ολοι θα ανατρίχιασαν σε καθε τραγουδι αλλα ακομα και στο Λαιβ η ένταση της φωνης ειναι ρυθμισμένη στα επίπεδα της μουσικής)
λαθος προγραμμα παρα πολυ βαρύ οπως τοτε στην ιερα θέα.απαραδεκτο πραγμα αυτο.
Δεν θα μιλήσω αλλο για την ΡΟΗ αυτο το χω εξαντλήσει.
Νοτη κρατα για το τελος καθε προγράμματος απο 1-2 κοινωνικα και ο κοσμος θα γουστάρει.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Ηταν λογικο και αναμενομενο να βαρυνει κι αλλο το προγραμμα απο κοινωνικα εφοσον ηταν στα σκαρια ενας κοινωνικος δισκος. δεν γινετε να μην προμοταρει στο μαγαζι τον νεο δισκο και ολοι ξεραμε οτι ο νοτης δεν θα αφαιρουσε τα υπαρχουσα. θα συμφωνησω κι εγω με τους περισσοτερους οτι δυσανασχετώ με τοσα κοινωνικα στο προγραμμα. ναι καλος χρυσος ο νοτης αλλα μην ξεχναμε οτι επροκειτο για ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ. ακομα κι εμεις οι αρρωστοι νοτικοι μας κουραζει το τοσο πολυ κοινωνικο, φανταστειτε τη γνωμη θα εχουν οι απλοι φιλαθλοι που στα ματια τους βλεπουν το ιδιο τον νοτη με τον ρεμο, του πλουταρχο και τους αλλους. με λιγα λογια που απλα επιλεγουν εναν τραγουδιστη για να διασκεδασουν το σαββατοβραδο τους και αντι για διασκεδαση τρωνε στην μαπα πανω απο 10 κοινωνικα. ειδικα φετος που με αφορμη αυτη τη συνεργασια θα πανε και ατομα που ισως υπο αλλες συνθηκες δεν θα πηγαιναν στον νοτη. φετος λοιπον με αφορμη αυτη τη συνεργασια και αυτη την επισκεψη τους ισως να μην ξανα επιλεξουν στο μελλον νοτη που πιθανον οι επομενες συνεργασιες δεν θα εχουν αυτη την ισχυ.....
Billbill

sotirakos έγραψε:Ηταν λογικο και αναμενομενο να βαρυνει κι αλλο το προγραμμα απο κοινωνικα εφοσον ηταν στα σκαρια ενας κοινωνικος δισκος. δεν γινετε να μην προμοταρει στο μαγαζι τον νεο δισκο και ολοι ξεραμε οτι ο νοτης δεν θα αφαιρουσε τα υπαρχουσα. θα συμφωνησω κι εγω με τους περισσοτερους οτι δυσανασχετώ με τοσα κοινωνικα στο προγραμμα. ναι καλος χρυσος ο νοτης αλλα μην ξεχναμε οτι επροκειτο για ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ. ακομα κι εμεις οι αρρωστοι νοτικοι μας κουραζει το τοσο πολυ κοινωνικο, φανταστειτε τη γνωμη θα εχουν οι απλοι φιλαθλοι που στα ματια τους βλεπουν το ιδιο τον νοτη με τον ρεμο, του πλουταρχο και τους αλλους. με λιγα λογια που απλα επιλεγουν εναν τραγουδιστη για να διασκεδασουν το σαββατοβραδο τους και αντι για διασκεδαση τρωνε στην μαπα πανω απο 10 κοινωνικα. ειδικα φετος που με αφορμη αυτη τη συνεργασια θα πανε και ατομα που ισως υπο αλλες συνθηκες δεν θα πηγαιναν στον νοτη. φετος λοιπον με αφορμη αυτη τη συνεργασια και αυτη την επισκεψη τους ισως να μην ξανα επιλεξουν στο μελλον νοτη που πιθανον οι επομενες συνεργασιες δεν θα εχουν αυτη την ισχυ.....
Μπράβο σου φίλε ,ετσι ακριβως.
Εγω τα χω ξαναπεί φετος που θα σε δει πληθώρα κοσμου και οπως βλεπουμε εμεις τον Πλούταρχο κτλ κτλ κτλ κσι καθε απλό τραγουδιστή ετσι θα σε βλέπουν και αυτοι δεν χρειαζεται να τρώνε στην μάπα κοινωνικό προγραμμα.φτιαξε ενα προγραμμα που θα γουστάρουμε ολοι κσι άφησε 4-5 το πολυ κοινωνικα για το τελος ουτως ώστε ο κοσμος να φύγει γεμάτος και να πει α να στον νοτη πέρασα ωραια ειπε και κατι κοινωνικα που μας άρεσαν και μπραβο του κτλ κτλ.
Το μονο που καταφέρνει ετσι ειναι να δημιουργείτε αρνητικό κλίμα και αντι να βουλώνει στόματα τ ανοίγει με την αρνητική εννοια.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Η πρώτη βραδιά χθες που το κοινό ήταν μοιρασμένο και δεν ήταν 70-30 Νοτικοι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Γιατράς σε διπλανό τραπέζι παίδες.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

ilias16 έγραψε:Γιατράς σε διπλανό τραπέζι παίδες.
αυτος ο γιατρας ολο γυρω γυρω φερνει τωρα τελευταια.... για να δουμε, θα γινει καμια αναφορα απο τον νοτη....ηλια το νου σου :smile:
Billbill

sotirakos έγραψε:
ilias16 έγραψε:Γιατράς σε διπλανό τραπέζι παίδες.
αυτος ο γιατρας ολο γυρω γυρω φερνει τωρα τελευταια.... για να δουμε, θα γινει καμια αναφορα απο τον νοτη....ηλια το νου σου :smile:
Εγινε αναφορά και ειπε κλείνοντας την προσφώνηση του ευχομαι να συνεχίσεις να γράφεις και αλλα τέτοια τραγουδια.
Λετε να γίνει η επανασύνδεση στο ερωτικο μερος ;;;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Προτιμώ Δαραμούσκα, Μπρακούλια, Σαπουντζάκη, Βαξαβανέλη, διδυμο Δήμο-Βίκυ (εξαίρεση το σαν αεράκι), παρά τον κάθε Γιατρά που πλέον γράφει αηδίες. Ας ψαχτεί να συνεργαστεί με Σαμπάνη που τον γουστάρει κιόλας και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Οχι άλλο Γιατρά, Μουκίδη, Δήμα αν δεν είναι κάτι εξαιρετικό απλά και μόνο για να μπει σαν συμπλήρωμά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Απάντηση