NEO TRAGOUDI PETRELH!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
musicfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από musicfan »

Το τραγούδι δεν είναι άσχημο κατά τη γνώμη μου...
Άβαταρ μέλους
freddaras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από freddaras »

lenia έγραψε:μπααα δεν μ'αρεσει!!!!!!
Πλεον εχει γινει αντιπαθητικιά η φωνή του!!!!! Με κουρασε, και τα τραγούδια του,ολα ιδια μ'ακουγονται!!! Κατά την γνώμη μου ειναι Υπερεκτιμημένος ως τραγουδιστής...Ο Περικλής τραγουδά καλύτερα...
δωσεεεε λενιαααα....... :lol: :lol:

συμφωνω σε ολα 100%........ :lol: :lol:
This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

MME έγραψε:
freddaras έγραψε:
Πλεον εχει γινει αντιπαθητικιά η φωνή του!!!!! Με κουρασε, και τα τραγούδια του,ολα ιδια μ'ακουγονται!!! Κατά την γνώμη μου ειναι Υπερεκτιμημένος ως τραγουδιστής...Ο Περικλής τραγουδά καλύτερα...

ANTIPATHITIKIA???
H ANTIPATHITIKH ENNOEIS??? :lol:
re mme na sou kanw mia erotisi??
giati de kai kala thes na plasareis kati os fovero...den tou arese telos... :?
ayto to stilaki den to katalavainw...afou sou arese na to akous sth diapason...oi ipoloipoi to vriskoun adiaforo...
telos...to pos tha paei tha deixei sthn sinexia...
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

GUNNER_10 έγραψε:
MME έγραψε:
freddaras έγραψε:

ANTIPATHITIKIA???
ayto to stilaki den to katalavainw...afou sou arese na to akous sth diapason...oi ipoloipoi to vriskoun adiaforo...
Καλέ δε βλέπεις ότι έχει σοβαρό πρόβλημα; Γιατί του απαντάτε ακόμα δεν εχω καταλάβει.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

happy_end έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
MME έγραψε:
freddaras έγραψε:

ANTIPATHITIKIA???
Καλέ δε βλέπεις ότι έχει σοβαρό πρόβλημα; Γιατί του απαντάτε ακόμα δεν εχω καταλάβει.
thelw na voithaw tous sinathrwpous mou :lol:
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ;!!!!!!!!!!!ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΗ! :roll: :lol: :lol: :lol:

ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ....

Ο ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΝΟΣ!

ΚΙ ΑΝ Ο ΠΕΡΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ;ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΩΣΕ;
ΕΝΑΣ ΡΙΑΛΙΤΖΗΣ ΗΤΑΝ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ Τ' ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΧΟ....
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

PENELOPE έγραψε:ΚΙ ΑΝ Ο ΠΕΡΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ;ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΩΣΕ;
ΕΝΑΣ ΡΙΑΛΙΤΖΗΣ ΗΤΑΝ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ Τ' ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!
Με αυτη την λογική δεν τραγουδούσε καλα ουτε η Τσινα ουτε η Παπαιωάννου και επισης ο Νίνο που ακουγεται ακόμα ειναι τραγουδισταράς... :lol:
in this mad mad world
Άβαταρ μέλους
freddaras

PENELOPE έγραψε:ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ;!!!!!!!!!!!ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΗ! :roll: :lol: :lol: :lol:

Ο ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΝΟΣ!

θελω να δω τι θα κανει ο πετρελας οταν τον αφησει ο φοιβος........
που τα τελευταια χρονια τον τρώει το κοινο στην μαπα....μονο και μονο επειδη εχει τον φοιβο απο πισω.....
η μια πατατα πισω απο την αλλη.............
πλερώνει ο φοιβος και τις παιζουν..........
μαμημενα αθηναϊκά ραδιόφωνα.........
κασσετες με πληρωμένα playlist που παιζουν ολη την μερα την ιδια μαμακια πισω απο την αλλη........
μαμακιες τυπου ξυπνα θαναση και δεν συμμαζεύεται........
και ναι ο πετρελας ειναι απιστευτα κουραστικος πλεον.......και δεν νομιζω οτι τραγουδαει τοσο καλα live..... τουλάχιστον σε οτι εκπομπη και αν τον ειδα τα τελευταία χρονια να προσπαθεί να τραγουδισει τα αριστουργηματα του φοιβου ηταν αθλιος..........
This Is Not Happening
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ....

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟ 2ΕΤΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΕΣΕ!

ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΛΑΙΒ...ΤΑ ΦΟΙΒΟΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΥΝΤΙΑΚΑ,ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ...

ΕΝΩ ΠΧ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΛΑΙΒ-ΟΠΩΣ ΤΑ 'ΠΕ Ο ΤΕΡΖΗΣ ΣΤΟ Χ ΦΑΚΤΟΡ ΠΡΟΧΤΕΣ-ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΛΑΙΒ ΑΠΟΔΟΣΗ...ΕΚΕΙ ΤΑ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ...

ΤΕΣΠΑ....Ο ΘΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ,ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΕΙ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ...
boubouka1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από boubouka1 »

PENELOPE έγραψε:ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ;!!!!!!!!!!!ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΗ! :roll: :lol: :lol: :lol:

Δεν συμφωνώ μαζί σου Πηνελοπη μου. Ο Περικλής και καλύτερη φωνή έχει και καλύτερη σκηνική παρουσία. Ο Πετρέλης ευτύχησε να έχει το σύστημα ΦΟΙΒΟΥ να τον στηρίζει και να κάνει πλύση εγκεφάλου στον κόσμο.

Αυτό το καινούριο τραγουδάκι του, μου θυμίζει έντονα ΚΑΦΑΣΗ. Καμμιά έμπνευση πια ο Φοίβος, απλά βάζει τους έρμους τους τραγουδιστές να τσιρίζουν.

Ο Περικλής ατύχησε που βγήκε πρώτος στο ΦΣ και του κάνανε μεγάλο πόλεμο τα τζάκια της σοου μπιζ. Και όσο τον πολεμήσανε, τόσο ο κόσμος τον αγάπησε και τον αγαπάει. Αν είχαν τα κότσια ολοι αυτοί να παίξουν με ίσους όρους, ας παίζανε τα τραγούδια του στο ράδιο, την μισή ώρα απ΄οτι παίζουν τον Πετρέλη και θα σου έλεγα εγώ τι θα έκανε ο Περικλής.

Δεν ξέρω τι έπαθε ο Πετρέλης, και αν όντως φταίνε τα τραγουδια του Φοίβου, πάντως τις φωνητικές του χορδές τις έχει κάνει τσαρούχια, και κάνουν μόνο για μπάλωμα σε λάστιχα αυτοκινήτου. Δεν φαλτσάρει ο Πετρέλης, ΓΚΑΡΙΖΕΙ. :lol: :lol:
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

O Petrelis xalase apo tin 3h douleia kai meta... (apo to EP "EYTYXWS"). Mexri tote kai fwnitika den htan asximos. Ofeilw na paradektw pws molis ksekinise itan arketa kalos... Alla o foivos gia kapoio logo ton piese na apodosei pragmata pou den apedide...

Gia ton Peri den sxoliazw kan. Ennoeite pws o Petrelhs exei kaliteri fwnh apo ton Perikli Ki egw exw kaliteri fwni apo ton Perikli... :lol:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

ΑΣΧΕΤΟ:Ο ΚΑΦΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΛΕΝΕ...

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ; :lol: ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΦΙΞ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΦΕΗΜ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΟΣ!
ΕΝΩ ΠΧ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΤΑΤΟΙ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΛΙΑΝΟ,ΒΙΩΣΑ ΜΙΑ 'ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ' ΕΜΠΕΙΡΙΑ....ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝ...Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ....ΕΝΙΩΣΑ ΠΑΓΩΜΑΡΑ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Ο ΑΜΟΝ ΓΚΕΤ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ...

ΤΕΣΠΑ...ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΣΙΝΓΚΛ Ο ΠΕΤΡΕΛΗΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΟΕΟ; :roll:
boubouka1

PENELOPE έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ:Ο ΚΑΦΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΛΕΝΕ...

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ; :lol: ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΦΙΞ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΦΕΗΜ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΟΣ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΛΙΑΝΟ,ΒΙΩΣΑ ΜΙΑ 'ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ' ΕΜΠΕΙΡΙΑ....ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝ...Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ....ΕΝΙΩΣΑ ΠΑΓΩΜΑΡΑ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Ο ΑΜΟΝ ΓΚΕΤ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ...

Ο δίσκος του Πετρέλη είναι στην ενορία του. Γιατί εχει και έξοδα το παλληκάρι. :lol: :lol:

Στο Φιξ που λες, μόλις είχε βγει από το ΦΣ και ήταν εντελως άπειρος. Δεν είχε προϋπηρεσία στην πίστα σαν τον Πετρέλη που βολόδερνε 10 χρόνια να γίνει γνωστός. Τώρα να δεις ομως τι καλός που είναι.

Στην Αμερική που εμφανίζεται, στην Αστόρια, στο Ποσιδώνειο, γίνεται χαμός, και τα μονοδόλλαρα πέφτουν βροχή. Μια βόλτα από το periland και θα δεις αρκετά βιντεάκια να πειστείς. Απλά δεν ευτύχησε να κάνει καμμιά καλή παρεούλα στο κύκλωμα. Που θα πάει? Θα το καταφέρει κι αυτό.
www.sofronistirio.com
boubouka1

Entek έγραψε:O Petrelis xalase apo tin 3h douleia kai meta... (apo to EP "EYTYXWS"). Mexri tote kai fwnitika den htan asximos. Ofeilw na paradektw pws molis ksekinise itan arketa kalos... Alla o foivos gia kapoio logo ton piese na apodosei pragmata pou den apedide...

Gia ton Peri den sxoliazw kan. Ennoeite pws o Petrelhs exei kaliteri fwnh apo ton Perikli Ki egw exw kaliteri fwni apo ton Perikli... :lol:

Γούστα είναι αυτά, κανένα πρόβλημα.

Αλήθεια, εσύ που τραγουδάς? :D
www.sofronistirio.com
Άβαταρ μέλους
freddaras

PENELOPE έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ:Ο ΚΑΦΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΛΕΝΕ...

ο περικλης ειναι Φ Ω Ν Α Ρ Α !!!!!!!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Λ Α .......

http://uk.youtube.com/watch?v=bNsqPK7REpQ
This Is Not Happening
CelineManiac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CelineManiac »

immortal έγραψε:
PENELOPE έγραψε:ΚΙ ΑΝ Ο ΠΕΡΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ;ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΩΣΕ;
Με αυτη την λογική δεν τραγουδούσε καλα ουτε η Τσινα ουτε η Παπαιωάννου και επισης ο Νίνο που ακουγεται ακόμα ειναι τραγουδισταράς... :lol:
Σωστόοος! :lol:
Κλειδωμένο