NINO:ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ CD ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ- ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤRACK - ΣΕΛ.3!
Απλά είχε πληρωθεί η παραγωγή και ο Πουνέντης δεν άφηνε να το κυκλοφορήσουν!Αλλά τώρα σίγουρα θα έβγαλε πολλά χρήματα που το έβαλε στην εφημερίδα του!Και σίγουρα θα πουλήσει στα δισκοπωλεία!Entek έγραψε:einai tis Heaven? an nai tote nomizw pws apla vgike gia na bgei. to xan sto sirtari kai eipan na to bgaloun me ka8isterisi enos xronou!
Νίνο
Καινούρια αρχή

Μια νέα αρχή κάνει στη ζωή του ο Νίνο Ξυπολητάς. Ο 28χρονος ποπ σταρ έχει μόλις κυκλοφορήσει το CD του (που απέσπασε θετικές κριτικές) και συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο club Room κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Την ίδια στιγμή, ο Νίνο μετράει τις εβδομάδες που του απομένουν μέχρι να απολυθεί από το στρατό και ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Φοίβο — έχει ήδη συμφωνήσει να μετακινηθεί στη νέα μουσική εταιρία του γνωστού δημιουργού.
Στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που κάνει στη ζωή του, αυτές τις μέρες μετακομίζει από τη Βούλα στην Εκάλη, καθώς αγόρασε ένα μικρό μοντέρνο διαμέρισμα σε μια ήσυχη και καταπράσινη περιοχή. Έτσι λοιπόν η μόνη σταθερή αξία στη ζωή του παραμένει η Δούκισσα Νομικού, κόντρα στις φήμες που θέλουν τη σχέση τους σε κρίση. Το ζευγάρι παραμένει μαζί και η πρώην Σταρ Ελλάς τον βοηθάει στη διακόσμηση του νέου του σπιτιού!
yupi
Καινούρια αρχή

Μια νέα αρχή κάνει στη ζωή του ο Νίνο Ξυπολητάς. Ο 28χρονος ποπ σταρ έχει μόλις κυκλοφορήσει το CD του (που απέσπασε θετικές κριτικές) και συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο club Room κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Την ίδια στιγμή, ο Νίνο μετράει τις εβδομάδες που του απομένουν μέχρι να απολυθεί από το στρατό και ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Φοίβο — έχει ήδη συμφωνήσει να μετακινηθεί στη νέα μουσική εταιρία του γνωστού δημιουργού.
Στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που κάνει στη ζωή του, αυτές τις μέρες μετακομίζει από τη Βούλα στην Εκάλη, καθώς αγόρασε ένα μικρό μοντέρνο διαμέρισμα σε μια ήσυχη και καταπράσινη περιοχή. Έτσι λοιπόν η μόνη σταθερή αξία στη ζωή του παραμένει η Δούκισσα Νομικού, κόντρα στις φήμες που θέλουν τη σχέση τους σε κρίση. Το ζευγάρι παραμένει μαζί και η πρώην Σταρ Ελλάς τον βοηθάει στη διακόσμηση του νέου του σπιτιού!
yupi
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Και εγώ τους είχα δει από κοντά αλλά μου ήταν εντελώς αδιάφορη αυτή!Αντιθέτως την άλλη την Ολυμπίου όταν την είδα με το Μιχάλη μου,μου ήρθε να τη σκίσω,αλλά σεβάστηκα το γεγονός ότι ήμουν σε δημόσιο χώρο,στα mad το 2005,MEDIA έγραψε:poly tairiasto zeugari nino me doukissa...tous exw dei kai apo konta mazi mesta melia!!! :D
mexri stigmhs sth nea etairia tu foivou exoume
despoina
ellh
thano
kalomoira kai nino dld....mia xara
Τον δρόμο που χάραξε η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου φαίνεται να ακολουθεί και ο ταλαντούχος Νίνο, ο οποίος φαίνεται ότι σύντομα θα περάσει και αυτός στη δισκογραφική οικογένεια του Φοίβου!
Μέσα στα ονόματα των καλλιτεχνών που θα βρεθούν μαζί με τον Νίνο στη νέα εταιρία είναι και ο Θάνος Πετρέλης και λίγο πιο μετά λέγεται ότι θα είναι και η Καλομοίρα!
Ίσως ο συνδυασμός Νίνο και Φοίβου να δημιουργήσουν την συνταγή της απόλυτης επιτυχίας!
mad
Μέσα στα ονόματα των καλλιτεχνών που θα βρεθούν μαζί με τον Νίνο στη νέα εταιρία είναι και ο Θάνος Πετρέλης και λίγο πιο μετά λέγεται ότι θα είναι και η Καλομοίρα!
Ίσως ο συνδυασμός Νίνο και Φοίβου να δημιουργήσουν την συνταγή της απόλυτης επιτυχίας!
mad
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh