Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
panosif έγραψε:H Στικούδη υπέγραψε με τη Sony Music.
Σφαζονται βλεπω ποια εταιρια θα παρει το κελεπουρι. Βρε Κατερινα θελω να σε ακουω να μιλας (με μετρο βεβαια), να σε βλεπω (και ποιος δεν θελει ) αλλα το τραγουδι τι το θες? Οχι τιποτα αλλο αλλα πανε και χαμενα τραγουδια που θα μπορουσαν να ειχαν πει αλλοι.
Ούτε θέλω να την ακούω γιατί λέει μυθικές κοτσάνες, ούτε να τη βλέπω γιατί μου θυμίζει την Όλιβ Όιλ που έκανε αποτυχημένη ανόρθωση στήθους και εννοείται οτι δεν θέλω να τραγουδάει γιατί η φωνή της μου θυμίζει τον Άλβιν απο τα Τσιπμανκς που σνιφάρισε ληγμένη κόκα!
Τελικά, μπορεί να είναι άφωνη, αλλά είναι μια χαρά. Και συμπαθητικά τραγουδάκια, και καλά βίντεο κλιπ, και πρόμο, και πάντα τραγούδια στην ώρα τους.
Και είναι κάτι διαφορετικό στο τόσο τσιφτετέλι που ακούγεται όλη την ώρα από παντού.
Nτρέπομαι που το λέω αλλά μου αρέσει και το clip και το τραγούδι.
Το ανέβασε ο Δόξας της Sony στο facebook και από κάτω άρχισε να κράζει η Sunny Μπαλτζή
γιατί όπως λέει ο τίτλος είναι κλεμμένος από το τραγούδι Ψηλά τακούνια που είχε γράψει εκείνη
για τη Μελίνα Ασλανίδου.Ότι να 'ναι κι αυτή.
panosif έγραψε:Nτρέπομαι που το λέω αλλά μου αρέσει και το clip και το τραγούδι.
Το ανέβασε ο Δόξας της Sony στο facebook και από κάτω άρχισε να κράζει η Sunny Μπαλτζή
γιατί όπως λέει ο τίτλος είναι κλεμμένος από το τραγούδι Ψηλά τακούνια που είχε γράψει εκείνη
panosif έγραψε:Nτρέπομαι που το λέω αλλά μου αρέσει και το clip και το τραγούδι.