stelios έγραψε:μαρινελλα-νατασα θεοδωριδου τον χειμωνα μαζι στον βοτανικο
Μου το είπανε σήμερα και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!

stelios έγραψε:μαρινελλα-νατασα θεοδωριδου τον χειμωνα μαζι στον βοτανικο
νομιζω πως θα ειναι το σχημα που θα ξεχωρισει.μεγαλη στιγμη για την νατασα.afn έγραψε:stelios έγραψε:μαρινελλα-νατασα θεοδωριδου τον χειμωνα μαζι στον βοτανικο
Μου το είπανε σήμερα και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερει κανεις για συντελεστες?stelios έγραψε:Στο στούντιο για την προετοιμασία του νέου της άλμπουμ βρίσκεται η Νατάσα Θεοδωρίδου. Παράλληλα η διάσημη τραγουδίστρια αυτό το διάστημα συνδυάζει συναυλίες και διακοπές.
Πηγή: οk
δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο.δεν εχει περιθωριο για αλλα δισκογραφικα λαθη η νατασσα.gianniskard έγραψε:Makari o kainourgios diskos na einai kalyteros apo ton proigoumeno pou pige apatos kai euxomai na eimai polysyllektikos kai oxi me enan mono syntheti.
παντου το εβαλες?afn έγραψε:viewtopic.php?f=36&t=34292
MC Chart!! Μην ξεχνιόμαστε!! Πολύ εύκολα τώρα που είναι λίγοι οι ψήφοι εσύ αποφασίζεις τους καλύτερους!!!
χαλια ηταν ο δισκος.ελπιζω να ξυπνησει και να αρχισει να ψαχνει καλα τραγουδια.happy_end έγραψε:Πάντως τα δύο τραγούδια που άκουσα από το προηγούμενο cd της ήταν πολύ καλά και πολύ "Νατάσα". Μιλάω για το Τώρα θα πονάς και το Ψέμα. Επίσης μου άρεσε πολύ που έκανε δύο clip. Ο υπόλοιπος δίσκος δεν έλεγε;
ο καινουργιος δισκος της?απο που το ξερεις?XSLOVE έγραψε:Sun8etis o 8eofanous k stixourgos o Thanos Papanicolau - oi idioi dimiourgoi tou cd '' Kokkini grammi''.
Akomi 8a exei k ena dueto me tin Marinella
Καλυτερα δεν μου αρεσε καθολου.supernatural22 έγραψε:Το "Πάψε" πάντως δεν θα κυκλοφορήσει.Έμεινε έξω από τον προηγούμενο δίσκο,και έπαιξε μόνο μια φορά στο σταθμό OASIS.