Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aν και συνεχιζει ο ''Ανεμος αγαπης'' να ειναι το αγαπημενο μου βιντεο κλιπ και λογω concept κυριως....παρολο αυτα ο Παπαθεοχαρης δεν ξερω αν κανει κλιπς διεθνων προδιαγραφων αλλα σιγουρα κανει ευρωπαικων πλεον!
Το τραγουδι ειναι τοσο τσιχλοσπαστικο..που μπορεις ομως να κολλησεις!
just feel έγραψε:Aν και συνεχιζει ο ''Ανεμος αγαπης'' να ειναι το αγαπημενο μου βιντεο κλιπ και λογω concept κυριως....παρολο αυτα ο Παπαθεοχαρης δεν ξερω αν κανει κλιπς διεθνων προδιαγραφων αλλα σιγουρα κανει ευρωπαικων πλεον!
Το τραγουδι ειναι τοσο τσιχλοσπαστικο..που μπορεις ομως να κολλησεις!
Minos Emi
1 min ·
Την Δευτέρα 23 Ιουνίου στα MAD Awards θα δούμε το δυναμικό ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον πιο hot καλλιτέχνη της Λατινικής Αμερικής J Balvin, στο τραγούδι του TRANQUILLA, το οποίο βρισκεται στο Νο 26 του International Airplay Chart!
Θα απολαύσουμε για πρώτη φορά την Ελένη Φουρέιρα να τραγουδάει Ισπανικά στο μεγαλύτερο hit του καλοκαιριού! Stay Tuned!
Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα μαζί με τον international star @JBALVIN #TRANQUILA #MADVMA2014 ΤΟ ΠΙΟ #HOT ACT των φετινών @madVideoMusicAwards! #rehearsals
πατσαβούρα της ποπ
δεν τo αντέχω άλλο αυτό το ψωνισμένο και αποτυχημένο αντίγραφο της beyonce
δεν ξέρει ούτε αγγλικά και τώρα μου τραγουδάει και ισπανικά
φουρεράι γελάει ο κόσμος