ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
me prolabes gmt.. molis twra phga na to postarw.. nice!
Οι REC έχουν πολύ καλή πορεία στη Spicy!Και αν βγάζουν 1 super κομμάτι κάθε 2-3 μήνες και το κυκλοφορούν και σε 2-3 διαφορετικές versions/remixes αυτό είναι πολύ καλό!
-
to edafos eixe strw8ei apo prin me thn terastia epityxia twn chocolat k to leei h kardia mas.. tous promotaroun kala pantws... 8a 8ela k kati me foibo bebaia alla k me spicy artists..
-
h foureira eipe sthn tatiana oti 8a bgei to neo album tis epomenes meres prota sto site ths amita motion k meta apo 10 meres sta diskopwleia.. 7 nea tragoudia ektos apo ta hdh gnwsta eipe..
Μέτριο,προβλέψιμοι στίχοι,συνηθισμένη μουσική,αν και θα ακουστεί σίγουρα το καλοκαίρι.Το "Νιώσε την καρδιά" ήταν κομματάρα,και δυστυχώς δεν παίχτηκε πολύ στα ραδιόφωνα!
supernatural22 έγραψε:
Μέτριο,προβλέψιμοι στίχοι,συνηθισμένη μουσική,αν και θα ακουστεί σίγουρα το καλοκαίρι.Το "Νιώσε την καρδιά" ήταν κομματάρα,και δυστυχώς δεν παίχτηκε πολύ στα ραδιόφωνα!
Νομίζω ότι πήγαν να ακολουθήσουν την συνταγή του "Πιό Ψηλά" των Vegas αλλά δεν τους έχει βγει.
Ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζει πολυσυλλεκτικό δίσκο με όλα τα κομμάτια που έχει βγάλει με τους master tempo,και νέα κομμάτια σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και άλλων συνθετών.
Καλοκαιρινό χιτάκι.supernatural22 έγραψε:Έχω κολλήσει με το "Μη" της Στικούδη.Σίγουρα θα ακουστεί πολύ!!!!!!!

I like people too much or not at all.
kai omws einai kaloulistelios έγραψε:Καλοκαιρινό χιτάκι.supernatural22 έγραψε:Έχω κολλήσει με το "Μη" της Στικούδη.Σίγουρα θα ακουστεί πολύ!!!!!!!
Είναι ολοκαίνουριο ή είναι από το album "Η Μουσική Μου";
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Νέο κομμάτι,που δεν υπάρχει στο album "Η μουσική μου",και θα κυκλοφορήσει στην καλοκαιρινή συλλογή STARS ON THE BEACH.Entek έγραψε:Είναι ολοκαίνουριο ή είναι από το album "Η Μουσική Μου";
Το προώθησε πολύ το δίσκο της..supernatural22 έγραψε:Νέο κομμάτι,που δεν υπάρχει στο album "Η μουσική μου",και θα κυκλοφορήσει στην καλοκαιρινή συλλογή STARS ON THE BEACH.Entek έγραψε:Είναι ολοκαίνουριο ή είναι από το album "Η Μουσική Μου";

Καινούργιο.Entek έγραψε:Είναι ολοκαίνουριο ή είναι από το album "Η Μουσική Μου";

I like people too much or not at all.
-
Στίχοι: MASTER TEMPO
Μουσική: Κωνσταντίνος Παντζής
Σκηνοθεσία: Μανώλης Τζιράκης
© Voice under exclusive licence to Spicy
Κυκλοφορεί από τη νεοσύστατη εταιρία Voice, label των παραγωγών MASTER TEMPO που διανέμει η Spicy.
Θέλει οπωσδήποτε ξύρισμα ο Γιώργος Χρήστου!!!!!!!!!!!
μ' αυτό το μούσι είναι πολύ αστείος 

Nothing lasts forever but the earth and sky
-
anti8eta sta sxolia tou video lene poso tou paei to mousi klp 

-
Μονο εγω ακούω τραγούδι που μιλάει ένα πρόγραμμα και όχι ενας τραγουδιστής ?
φωνάρα , φωνάρα

φωνάρα , φωνάρα

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Μου θυμίζει το "Μέσα στα μάτια σου" που είχε βγάλει παλιά με λίγο beat...