Για μένα είναι πιο πάνω και θα σου εξηγήσω το λόγο ο Νότης στο Rex ήταν στην κορυφή της καριέρας του και πήγε μετά από μια σεζόν τρένο στο Γκάζι με τεράστιες επιτυχίες Σώμα μου, Αετός κτλ. Επίσης το Rex σαν χώρος προϋπήρχε του Νότη. Αντίθετα το έναστρον ήταν 4 ντουβάρια και αυτά καμένα και ο Νότης έβγαινε από ένα τεράστιο πόλεμο με τα ΜΜΕ που τον είχαν ήδη τελειωμένο... Κατάφερε πέρα από το comeback να βάλει στο χαρτί έναν καινούργιο χώρο ο οποίος παραμένει ως τώρα ενεργός και ασχέτως της οποίας ονομασίας του δίνει ο κάθε κούκλεντες, βλέπε σημείο g, cosmosstage, για όλους ο χώρος αυτός είναι το εναστρον... Με λίγα λόγια έχει την σφραγίδα του Νότη... Προφανώς δεν το συγκρίνω από πλευράς χαμού, τότε προφανώς μιλάμε μόνο για το Rex, αν το δεις όμως πιο γενικά αυτό που έχει κάνει ο κοντός δεν το έχει κάνει κανείς άλλος τα τελευταία 20-25 χρόνια... ή τουλάχιστον ελάχιστοι...Billbill έγραψε:Οχι πιο πανω απ το Ρεξ, στο Ρεξ ο Νότης δημιούργησε τον μύθο που θα τον συντροφεύει σ ολη του την ζωη ,οι πιο μεγάλοι απο μας καταλαβαίνουν τι θελω να πω ,
Η αμεσως καλυτερη εποχή μετα το Ρεξ ειναι το εναστρον.
Αν συνοδευόταν απο αντίστοιχο ενθύμιον και οχι απο το νυκτες μαγικες οπου εκει ο βλάχος του εβγαλε τα μάτια το σκότωσε
Τοτε θα μιλούσαμε για το ιδανικο
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
• Τα Πάθη (67.200)
• Το Νησί (63.300)
• Κοινωνία στο μείον (49.200)
• Η Γραβάτα (46.500)
• Το Θεριό (43.800)
• Μάνα Γη (28.000)
• Προξενιό (825.000)
• Προξενιό videoclip (67.000)
• Το Νησί (63.300)
• Η Γραβάτα (46.500)
• Το Θεριό (43.800)
• Μάνα Γη (28.000)
• Προξενιό (825.000)
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Πόσο ανατριχίλα...https://www.instagram.com/p/BPTRoldgt3U ... at=8882481
Τι να σου πουν ρε κοντέ? Αυτά που έχεις τραγουδήσει δεν πρόκειται να ξαναβγουν....
K@υλες...https://www.instagram.com/p/BPi-W4qDKmD ... 4039104129
Τι να σου πουν ρε κοντέ? Αυτά που έχεις τραγουδήσει δεν πρόκειται να ξαναβγουν....
K@υλες...https://www.instagram.com/p/BPi-W4qDKmD ... 4039104129
Δεν θέλω να φανώ καποιος αλλα απο την αρχη ελεγα για αυτήν την τετράδα που ξεχωρίζει και ο κοσμος εχει αυτήν την άποψη ( μην σου πω με την ιδια σειρά )( ισως η γραβάτα ηταν σε αλλη θέση με αλλη ηχογραφηση)Scorpion86 έγραψε:• Τα Πάθη (67.200)
• Το Νησί (63.300)
• Η Γραβάτα (46.500)
• Το Θεριό (43.800)
• Μάνα Γη (28.000)
• Προξενιό (825.000)
Ολα αυτα τα αναφέρω για να δείξω οτι τον σφυγμό τον πιάνω κσι οτι σε οτι εχω αναφερθεί δεν λεω μακακιες ουτε εκφράζω προσωπικη καθαρα άποψη ,
Νοτη παρε με για σύμβουλο τραγουδιων θα σου θυμίσω αυτα που ξεχνάς και θα πιάσουμε κορυφή χαχαχα( δεν κανω πλακα)
Ξερει κανεις αν ειναι αληθεια οτι ο ρεμος ''αλλαζει'' επιχειρηματια και θα παει φαντασια;;;
- Scorpion86
Τι εννοείς αν άλλαξε επιχειρηματία. Τώρα σε μαγαζί του Γκόγκου δεν τραγουδάει? Αρα αν πάει στην Fantasia, πάλι σε μαγαζί που έχει ποσοστό ο Γκόγκος δεν πάει?sotirakos έγραψε:Ξερει κανεις αν ειναι αληθεια οτι ο ρεμος ''αλλαζει'' επιχειρηματια και θα παει φαντασια;;;
Υ.Γ.: Την συνέντευξη που έχει υποσχεθεί από τον Δεκέμβριο, την έχει "παγώσει". Λέτε να βγάλει ολόκληρη χειμερινή σεζόν δίχως συνέντευξη. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανε. Για να δούμε μήπως το πάει για το χρονικό διάστημα που θα έχει κενό ανάμεσα σε φινάλε στο Teatro και προετοιμασία για Θεσσαλονίκη.
-
Αν θα πάει Fantasia δεν είναι ότι αλλάζει επιχειρηματία από όσο ξέρω έχει άριστες σχέσεις με την οικογένεια Παπαθεοχάρη. Όμως είναι και αυτοκόλλητος με τον Μπερτάκη (και κουμπάροι), σκέψου στις πρόβες ήταν κάθε βράδυ με παρέα στο γραφείο του επιχειρηματία και καθόντουσαν μέχρι το πρωί.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Μα και με τον Γκόγκο έχει αδερφική σχέση εδώ και χρόνια.johnytzitzi έγραψε:Αν θα πάει Fantasia δεν είναι ότι αλλάζει επιχειρηματία από όσο ξέρω έχει άριστες σχέσεις με την οικογένεια Παπαθεοχάρη. Όμως είναι και αυτοκόλλητος με τον Μπερτάκη (και κουμπάροι), σκέψου στις πρόβες ήταν κάθε βράδυ με παρέα στο γραφείο του επιχειρηματία και καθόντουσαν μέχρι το πρωί.
-
- SFAKattack10
Πριν από 10 χρόνια νομίζω είχε βγάλει σεζόν χωρίς συνέντευξη στην τηλεόραση αλλά είχε κάνει στο ραδιόφωνο.Scorpion86 έγραψε: Υ.Γ.: Την συνέντευξη που έχει υποσχεθεί από τον Δεκέμβριο, την έχει "παγώσει". Λέτε να βγάλει ολόκληρη χειμερινή σεζόν δίχως συνέντευξη. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανε. Για να δούμε μήπως το πάει για το χρονικό διάστημα που θα έχει κενό ανάμεσα σε φινάλε στο Teatro και προετοιμασία για Θεσσαλονίκη.
- Scorpion86
Από τελη Μαρτίου μέχρι αρχές Ιούνη ο Ρέμος στο Fantasia. Και μετά θα επιστρέψει εκει ο Αργυρός, για κάποιον που ρώτησε.
Εγω το ρωτησα γτ το ακουσα.οπως ακουσα οτι η φαντασια ειναι ο πρωπομπος και αποσκοπει να "χωθει" στο τεατρο. Γι αυτο και το ανεφερα.........
- Scorpion86
Ακόμα κλεισμένο δεν θεωρείται τίποτα πλην των δύο σχημάτων στο Fantasia. Για παράδειγμα και η Θεοδωρίδου κωλοτρίβεται με Μπερτάκη. Ακόμα και οι φήμες για το σχήμα του χρόνου στο Teatro δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αλλάζουν όλα από μήνα σε μήνα, από βδομάδα σε εβδομάδα. Τσακώνεται π.χ. ο Νότης με τον Μπερτάκη κι εκεί που κάτι ήταν προσχεδιασμένο ένα χρόνο πριν, χαλαει και παίρνει τη θέση του κάτι άλλο (π.χ. ο Ρέμος). Εδώ βλέπουμε σχήματα να ξεκινάνε με φιλοδοξίες και να μην τραβάνε, να σταματάνε και να ξεκινούν άλλα στην θέση τους. Οπως και να χει λίγο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει εάν ο Νότης θα είναι Teatro ή όχι. Ας βγάλει δύο καλούς δίσκους (ερωτικά-χορευτικά) και από μαγαζιά δεν χάνεται. Πάλι στην πρώτη γραμμή θα είναι. Είτε Teatro είναι αυτό, είτε αλλού...Στην δισκογραφία θα πρέπει να εστιάσει.sotirakos έγραψε:Εγω το ρωτησα γτ το ακουσα.οπως ακουσα οτι η φαντασια ειναι ο πρωπομπος και αποσκοπει να "χωθει" στο τεατρο. Γι αυτο και το ανεφερα.........
Αυτο ειναι αληθεια. Η δισκογραφια κανει την επιτυχια. Αλλα εδω που τα λεμε το φαντασια κ τεατρο εχουν αλλο αερα και σπρωξιμο στην παρουσα φαση.αλλη δυναμικη. Οπως και να χει πλεον εχει αλλαξει το παιχνιδι στις εποχες που ζουμε.ολα μετρανε. Δισκογραφια,μαγαζια,συνεργασιες και πολλα αλλα. Σε ολα πρεπει να τα πας εξισου καλα...
Γιατί υπάρχει περίπτωση να μη συνεχίσει ο Νότης στο Teatro? Βασικά αν κάνει καλές συνεργασίες όλα καλά θα πάνε. Το πόσο συμφέρει πάντως τον κάθε επιχειρηματία να πληρώνει το Νότη, ποια είναι η αναλογία δηλαδή κέρδους-ζημίας είναι άλλο θέμα. Γιατί αν φέρνουν τα ίδια λεφτά για παράδειγμα Αργυρός και Νότης στον Μπερτάκη προφανώς και συμφέρει ο Αργυρός...Ο Ρέμος πάντως μόνος του θα παίζει μπάλα την Άνοιξη. Φέτος επέλεξε ασφαλείς λύσεις κι αυτός. Που και καλά είναι το πιο hot ανδρικό όνομα...Scorpion86 έγραψε:Ακόμα κλεισμένο δεν θεωρείται τίποτα πλην των δύο σχημάτων στο Fantasia. Για παράδειγμα και η Θεοδωρίδου κωλοτρίβεται με Μπερτάκη. Ακόμα και οι φήμες για το σχήμα του χρόνου στο Teatro δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αλλάζουν όλα από μήνα σε μήνα, από βδομάδα σε εβδομάδα. Τσακώνεται π.χ. ο Νότης με τον Μπερτάκη κι εκεί που κάτι ήταν προσχεδιασμένο ένα χρόνο πριν, χαλαει και παίρνει τη θέση του κάτι άλλο (π.χ. ο Ρέμος). Εδώ βλέπουμε σχήματα να ξεκινάνε με φιλοδοξίες και να μην τραβάνε, να σταματάνε και να ξεκινούν άλλα στην θέση τους. Οπως και να χει λίγο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει εάν ο Νότης θα είναι Teatro ή όχι. Ας βγάλει δύο καλούς δίσκους (ερωτικά-χορευτικά) και από μαγαζιά δεν χάνεται. Πάλι στην πρώτη γραμμή θα είναι. Είτε Teatro είναι αυτό, είτε αλλού...Στην δισκογραφία θα πρέπει να εστιάσει.sotirakos έγραψε:Εγω το ρωτησα γτ το ακουσα.οπως ακουσα οτι η φαντασια ειναι ο πρωπομπος και αποσκοπει να "χωθει" στο τεατρο. Γι αυτο και το ανεφερα.........
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Κλείνει και το Fantasia 5 Φεβρουαρίου για ενάμιση μήνα και μετά αναλαμβάνει ο Ρεμος.
Παιδιά το Mad ψιλοβάζει το Προξενιό. Δεν το περίμενα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ..ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ...ΟΣΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ..ΒΛΕΠΕ ΝΟΤΗ ΓΑΙΤΑΝΟ...ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΑΠΛΑ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ..jdarmody έγραψε:Μάλιστα...
- Scorpion86
Οχι μόνο ο Πλούταρχος (μετά εκανε κωλοτούμπα για να ξαναμπει στο συστημα και να γίνει αρεστός) και ο Βέρτης και ο Οικονομόπουλος κ.α., αλλά ο Νότης τους τσούζει. Οι άλλοι επειδή όλοι οι δημοσιογράφοι, οι επαγγελματιες πανελιστες και οι τηλεοπτικές γλάστρες ειναι φίλοι και θαμώνες τους, περάσαν στα ψιλά τα όσα είπαν.