Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Αν και τον νοτη δεν τον ξερω προσωπικα οπως ισως καποιοι αλλοι, πιστευω πως ο Νοτης δεν γουσταρει με την καμια να βγαλει δισκο που θα συντραγουδα (δικη μου λεξη) με αλλον καλλιτεχνη. δικη μου αποψη απ οσο ξερω τον νοτη μεσα απο αυτη την γνωριμια μεσω της μουσικης, συνεντευξεων κλπ..
Επίσης μου δημιουργει μεγαλη απορια για ποιο λογο ο καλλιτεχνης με το μεγαλυτερο ρεπερτοριο και τις αμετρητες επιτυχιες να βγαλει δισκο με αλλονων τραγουδια; για ποιο λόγο εφοσον πολυ απλα μπορει να χορεσει μερικα "ξενα" τραγουδια αλλων καλλιτεχνων σε αυτον τον Live δισκο οπως εγινε στο ενθυμιον και στις νυχτες μαγικες;;; και ειδικα τωρα που θα μπορουσε ,μιας και οδευει προς το τελος της καριερας, να κλεισει με ενα ωραιο live γεματο επιτυχιες που θα αποτελεσει ενα ακομη ωραιο ενθυμιο με αυτες τις μαγικες εμηνειες που κανει στα Live...
ο νοτης εχει τα τραγουδια, εχει ακομη τη φωνη με τις τρομερες ερμηνειες, αν εχουμε και καλη ηχογραφηση και σωστη επιλογη τραγουδιων θα εχουμε ενα live διαμαντι.
Επίσης μου δημιουργει μεγαλη απορια για ποιο λογο ο καλλιτεχνης με το μεγαλυτερο ρεπερτοριο και τις αμετρητες επιτυχιες να βγαλει δισκο με αλλονων τραγουδια; για ποιο λόγο εφοσον πολυ απλα μπορει να χορεσει μερικα "ξενα" τραγουδια αλλων καλλιτεχνων σε αυτον τον Live δισκο οπως εγινε στο ενθυμιον και στις νυχτες μαγικες;;; και ειδικα τωρα που θα μπορουσε ,μιας και οδευει προς το τελος της καριερας, να κλεισει με ενα ωραιο live γεματο επιτυχιες που θα αποτελεσει ενα ακομη ωραιο ενθυμιο με αυτες τις μαγικες εμηνειες που κανει στα Live...
ο νοτης εχει τα τραγουδια, εχει ακομη τη φωνη με τις τρομερες ερμηνειες, αν εχουμε και καλη ηχογραφηση και σωστη επιλογη τραγουδιων θα εχουμε ενα live διαμαντι.
- Scorpion86
Καλά αν θέλουν προλαβαίνουν. Εχουμε μπροστά μας και 8 εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη που κανείς δεν ξέρει εάν εκεί θα γίνουν ντουέτα στην πίστα. Οπότε μια χαρά γίνεται κάτι τέτοιο.J&B έγραψε:Το μόνο που μπορώ να φανταστώ να όντως ο Βλάχος ετοιμάζει κάτι για Live να είναι κάτι σαν το cd του Καρρά/Μακρόπουλου στον ίδιο χώρο προ 5ετίας αλλά μάλλον χλωμό λόγω του ότι δεν κάνουν κοινό πρόγραμμα εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για το τέλος... αλλά αν δεν κάνω λάθος μένουν πόσες; 1-2 εμφανίσεις; Ε δεν νομίζω ότι προλαβαίνουν να δουλέψουν κάτι μαζί.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ CHART TΙΣ IFPI....
Αν είναι να κάνει ένα live best of με τα καλύτερα τραγούδια του προσωπικά δεν με χαλάει, αλλά δεν βρίσκω το νόημα να πάει κάποιος μη φαν να το αγοράσει... δεν προσφαιρει κάτι στον ίδιο το Νοτη να ξανά παρουσιάσει τραγούδια δικά του σε ζωντανή εκτελεση... Για σκεφτείτε όμως έναν δίσκο που να τραγουδούσε μεγάλα λαϊκά τραγούδια του παρελθόντος. Βασικά ένα live εμπειριών συλλέκτης μόνο με λαϊκά. Με τραγούδια όπως καρδιά μου αλήτισσα και κάτι αλλά ξεχασμένα που έλεγε παλιότερα, προσωπικά θα τα γούσταρα να τα ακούσω με την φωνή του... ´Η έστω αν γίνεται να είναι όσο τον δυνατό ισορροπημένο, γιατί ο πραγματικός λόγος που δεν μας άρεσαν η Νυκτες μαγικες ήταν ότι είχε πολλά τραγούδια από την αναγέννησις και κάποια που τα είχε και σε παλιότερα live και μόλις 6 αν θυμάμαι καλά μη δικά του...sotirakos έγραψε:Επίσης μου δημιουργει μεγαλη απορια για ποιο λογο ο καλλιτεχνης με το μεγαλυτερο ρεπερτοριο και τις αμετρητες επιτυχιες να βγαλει δισκο με αλλονων τραγουδια; για ποιο λόγο εφοσον πολυ απλα μπορει να χορεσει μερικα "ξενα" τραγουδια αλλων καλλιτεχνων σε αυτον τον Live δισκο οπως εγινε στο ενθυμιον και στις νυχτες μαγικες;;; και ειδικα τωρα που θα μπορουσε ,μιας και οδευει προς το τελος της καριερας, να κλεισει με ενα ωραιο live γεματο επιτυχιες που θα αποτελεσει ενα ακομη ωραιο ενθυμιο με αυτες τις μαγικες εμηνειες που κανει στα Live...
Αυτός που έβαλε τη φιτίλια για το ότι ετοιμάζεται κάτι ζωντανό γιατί εξαφανίστηκε;

Τελικά τι έγινε με το Θέμα κυκλοφόρησε ο δίσκος;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Ο Νότης Σφακιανάκης μιλά αποκλειστικά στο http://www.tralala.gr και την Σοφία Μπεκιάρη. Προσεχώς...!!!

https://m.facebook.com/NotisSfakianakis ... ype=3&fs=5
Υ.Γ.: Προς το παρόν, έχουν κλείσει τρεις συναυλίες στην Αμερική, σε Νιού Τζέρσεϊ (Atlantic City), σε Φλόριντα και το Κονέκτικατ.

https://m.facebook.com/NotisSfakianakis ... ype=3&fs=5
Υ.Γ.: Προς το παρόν, έχουν κλείσει τρεις συναυλίες στην Αμερική, σε Νιού Τζέρσεϊ (Atlantic City), σε Φλόριντα και το Κονέκτικατ.
Άσχετο,ισχύει ότι το τρένο της Βίσση το είχε δώσει η Σόφη Παππά στον Νότη και αυτός το απέρριψε;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Ισχύει, το είχε δώσει ο Βασιλείου ο οποίος είχε γράψει την μουσική αλλα το απέρριψε καθότι το θεώρησε γυναικείο τραγούδι.
Παιδιά πιστευω 11/03 θα κάνει ένα πρόγραμμα, μόνο για φίλους....
Παιδιά πιστευω 11/03 θα κάνει ένα πρόγραμμα, μόνο για φίλους....
- Scorpion86
Εγώ θυμάμαι μία φορά την Σόφη Παππά να λέει μέσω facebook για το κομμάτι ότι αρχικά ήταν να είναι σε άλλο ύφος από αυτό που τελικά βγήκε ως αποτέλεσμα.
- KeepNoting
Καλησπερα και απο μενα...Θελω την γνωμη σας...
Ποσο δυσκολο του ειναι να πει
1)Ενθυμιο πολεμου
2) Μονο για σενα
3) Ματια μου παλατια
4) Ποσο σαγαπησα
5) Ποσο κακο μου κανεις
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ποσο δυσκολο του ειναι να πει
1)Ενθυμιο πολεμου
2) Μονο για σενα
3) Ματια μου παλατια
4) Ποσο σαγαπησα
5) Ποσο κακο μου κανεις
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- SFAKattack10
Καλα αυτο ( ισως και το Μονο για σενα ) εχει να το πει πριν το 2010 αν δεν κανω λαθος, μακαρι να το ξαναθυμηθει.KeepNoting έγραψε: 5) Ποσο κακο μου κανεις
Τα αλλα τα εχει πει σχετικα προσφατα αρα εχουν μεγαλυτερες ελπιδες.
Καλησπερα.....φωτογραφιες πως ανεβαζω παιδια;
- Scorpion86
Tι θες να ανεβάσεις?notisfan έγραψε:Καλησπερα.....φωτογραφιες πως ανεβαζω παιδια;
Φωτογραφιες απο τον υπολογιστη μου.Scorpion86 έγραψε:Tι θες να ανεβάσεις?notisfan έγραψε:Καλησπερα.....φωτογραφιες πως ανεβαζω παιδια;
- KeepNoting
SFAKattack10 έγραψε:Καλα αυτο ( ισως και το Μονο για σενα ) εχει να το πει πριν το 2010 αν δεν κανω λαθος, μακαρι να το ξαναθυμηθει.KeepNoting έγραψε: 5) Ποσο κακο μου κανεις
Τα αλλα τα εχει πει σχετικα προσφατα αρα εχουν μεγαλυτερες ελπιδες.
το ποσο σαγαπησα ποτε το ειπε;
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Άσχετο,ισχύει ότι το τρένο της Βίσση το είχε δώσει η Σόφη Παππά στον Νότη και αυτός το απέρριψε;
Ισχύει, το είχε δώσει ο Βασιλείου ο οποίος είχε γράψει την μουσική αλλα το απέρριψε καθότι το θεώρησε γυναικείο τραγούδι.
Ακουγα τον Στελιο Διονυσιου σε μια συνεντευξη τελευταιως που ειπε πως το 'Τρενο 'το ηχογραφησε κανονικα σε studio και το πηρε η Βισση μεσα απο τα χερια του..Ποσοι τελικα ηταν οι 'μνηστηρες' γι αυτο το τραγούδι?Εγώ θυμάμαι μία φορά την Σόφη Παππά να λέει μέσω facebook για το κομμάτι ότι αρχικά ήταν να είναι σε άλλο ύφος από αυτό που τελικά βγήκε ως αποτέλεσμα.
Απόσπασμα από την συνέντευξη του Βασιλείου στο παλιό notis.gr :nikosp έγραψε:Άσχετο,ισχύει ότι το τρένο της Βίσση το είχε δώσει η Σόφη Παππά στον Νότη και αυτός το απέρριψε;
Kostas_aigaleo
Είναι αλήθεια ότι το τραγούδι «το τρένο» το είχατε δώσει στο Νότη πριν τη Βίσση;
Β. Βασιλείου
Το είχα δώσει όντως στο Νότη, αλλά δεν του άρεσε.. και εγώ νομίζω πως είναι ένα γυναικείο κομμάτι.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- SFAKattack10
Με το σχετικα προσφατα εννοω πριν 5 - 6 χρονια σε σχεση με το Ποσο κακο μου κανεις που εχει να το πει καμια δεκαετια.KeepNoting έγραψε: το ποσο σαγαπησα ποτε το ειπε;
Το "Πόσο κακό μου κάνεις" το έχει πει παιδιά στην Ιερά Θέα αλλά και στην Ιερά Οδό. Δεν θυμάμαι αν ήταν την χρονιά με Ηλιάδη ή Δρακοπούλου. Ήταν ένα παιδί που του το ζητούσε συνέχεια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- KeepNoting
Προσωπικα πιστευω πρεπει να τα βαλει καπως στο προγραμμα του...και τα 5 που αναφερα...δεν ξερω αν ειμαι λαθος η σωστος.. 

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ Τ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ Τ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΑΡΞΗΣ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΡΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ...ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΟ ΚΑΡΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ...ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ Κ ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ..ΕΔΩ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΤ ΠΟΔΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Κ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ Ο.ΝΟΤΗΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤ ΦΙΝΑΛΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ..