Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ωραία λήψη φίλε, μπράβο! Τι κόλλημα αυτό με το Why φέτος..Πάντως αν εξαιρέσουμε ότι παίζει στην έδρα του ο Καρράς, είναι αρκετά βαρύ και το κλείσιμο του Νότη, οπότε ο Καρράς βγαίνει στο καλύτερο γι' αυτόν σημείο, ο κόσμος έχει ζεσταθεί και λογικό να γίνεται χαμός στο πρόγραμμά του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ευχαριστω φίλε!! (ας ειναι καλα το κινητο της γυναικας μου με εξαιρετικο zoom)Ωραία λήψη φίλε, μπράβο! Τι κόλλημα αυτό με το Why φέτος..Πάντως αν εξαιρέσουμε ότι παίζει στην έδρα του ο Καρράς, είναι αρκετά βαρύ και το κλείσιμο του Νότη, οπότε ο Καρράς βγαίνει στο καλύτερο γι' αυτόν σημείο, ο κόσμος έχει ζεσταθεί και λογικό να γίνεται χαμός στο πρόγραμμά του.

Ακριβως οπως τα λες !!!
ηχογραφουσαν το Σαββατο?2o προγραμμα τι ειπε?
Πραγματικά πόσο κόμπλεξ, δεν περίμενα ποτέ ότι το κατά τα λοιπά συμπαθές ogdoo.gr θα επέτρεπε να δημοσιευτεί κάτι τέτοιο.
http://www.ogdoo.gr/apopseis/filoi/i-ba ... u-ksyloyri
http://www.ogdoo.gr/apopseis/filoi/i-ba ... u-ksyloyri
- E-Notikos7
Καμία έκπληξη γιατί η συγκεκριμένη έχει ξαναγράψει με εμπαθεια προς τον Νότη. Μπαίνοντας στο προφιλ της θα δείτε φωτογραφίες με τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Μαραβέγια και στις μουσικές προτιμήσεις την Γιώτα Νέγκα, τον Αγγελάκα, τον Ζουγανέλη, τον Μάλαμα, την Βιτάλη, την Αρλέτα κι άλλους. Είναι στην κατηγορία των θολοκουλτουριάρηδων. Τελικά κοίτα να δεις που γράφονται κείμενα σε βάρος του Νότη κι ακόμα και όταν δεν δίνει ο ίδιος αφορμές.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- Scorpion86
Τόσο πολύ τους πείραξε εκεί στο ogdoo.gr που ο Νότης απέρριψε τραγούδι του Κώστα Μπαλαχούτη? Δεν πειράζει. Ξυδάκι...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Eχουμε βαρεθει, εχουμε σιχαθει να.διαβαζουμε μεσω μιας ανοητης αναπαραγωγης, ολες τις ευφημες μνειες για τον Νοτη. Δεν με αφορουν. Ανεξηγητο πραγμα. Προσωπικες αποψεις της καθεμιας και του καθενος που απηχουν μονο τους ιδιους. Εσεις δεν βαρεθηκατε να ανεβαζετε την καθε κακοηθεια; Απορω..Με την απορια θα μεινω.
(Η Βιταλη ειναι σπουδαια τραγουδιστρια. Απλα, τα τελευταια 10 χρονια παριστανει την "εντεχνη". Επαθε Νταλαρα δηλαδη, που ηταν λαϊκος τραγουδιστης. Για τους αλλους που αναφερθηκαν, συμφωνω. Κουλτουρα με το ζορι.)
(Η Βιταλη ειναι σπουδαια τραγουδιστρια. Απλα, τα τελευταια 10 χρονια παριστανει την "εντεχνη". Επαθε Νταλαρα δηλαδη, που ηταν λαϊκος τραγουδιστης. Για τους αλλους που αναφερθηκαν, συμφωνω. Κουλτουρα με το ζορι.)
Ακουσα οτι ο ερωτικός δισκος παει για 16 Ιουνίου , ισχύει ;
Απο συντελεστές παπασχοινας και σαπουντζακης εχω μάθει οτι θα ναι μεσα ,
Το προμο μαλλον θα κυκλοφορησει μεχρι τις 25 Μαΐου ,
Απο συντελεστές παπασχοινας και σαπουντζακης εχω μάθει οτι θα ναι μεσα ,
Το προμο μαλλον θα κυκλοφορησει μεχρι τις 25 Μαΐου ,
- SFAKattack10
Παολα - Μαζωνακης θα ειναι μαζι τον χειμωνα οπως γραφουν σε site. Αρα το σεναριο της Παολα το ξεχναμε και για φετος.
Ο καλύτερος ζωντανός δισκος ολων των εποχών ,
Πραγματικό κόσμημα που δεν πρεπει να λειπει απο την δισκοθήκη κανενός
Οι ερμηνείες αψεγάδιαστες, η ηχογραφηση τελεια , η Ροή τελεια ,
Ο Νότης ερμηνεύει και αναδυκνειει ολα αυτα που τον έκαναν νουμερο 1.
Η δεκαετια του 90 του ανηκει,
Με αφορμή λοιπον τον επικείμενο ζωντανό δίσκο παραθέτω αυτο το βιντεάκι που το είδα σημερα πρωι πρωι και το μοιράζομαι μαζι σας ,
Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω ξανα τι εχει αλλάξει σημερα γιατι ειναι ανώφελο ( απλα οταν ακουω τον νοτη εκείνης της εποχής με πιανει μια μελαγχολία , τι ερμηνείες , ποσο διαφορετικα τοποθετούσε την φωνη του και παει λέγοντας )
https://m.youtube.com/watch?v=7ZVVmdPsM4Q
Πραγματικό κόσμημα που δεν πρεπει να λειπει απο την δισκοθήκη κανενός
Οι ερμηνείες αψεγάδιαστες, η ηχογραφηση τελεια , η Ροή τελεια ,
Ο Νότης ερμηνεύει και αναδυκνειει ολα αυτα που τον έκαναν νουμερο 1.
Η δεκαετια του 90 του ανηκει,
Με αφορμή λοιπον τον επικείμενο ζωντανό δίσκο παραθέτω αυτο το βιντεάκι που το είδα σημερα πρωι πρωι και το μοιράζομαι μαζι σας ,
Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω ξανα τι εχει αλλάξει σημερα γιατι ειναι ανώφελο ( απλα οταν ακουω τον νοτη εκείνης της εποχής με πιανει μια μελαγχολία , τι ερμηνείες , ποσο διαφορετικα τοποθετούσε την φωνη του και παει λέγοντας )
https://m.youtube.com/watch?v=7ZVVmdPsM4Q
Ενθύμιον δεν θα ξαναυπάρξει δυστυχώς. Καλή κι η φετινή ιδέα για live δίσκο, αλλά δε νομίζω ότι το πρόγραμμα που κάνει πλέον ο Νότης μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Προσωπικά, θα είμαι ικανοποιημένος αν είναι καλύτερος από το κάκιστο Νύκτες Μαγικές.
ΥΓ. Στο μυαλό του Νότη δε νομίζω ότι υπήρχε ποτέ η προοπτική ενός σχήματος με την Πάολα. Είμαι σίγουρος ότι θα επιδιώξει πάλι μεγάλη συνεργασία, ίσως έχει ως προτεραιότητα τον Χατζηγιάννη (για δικούς του ακατανόητους λόγους), αλλά η Πάολα δεν πιστεύω ότι υπήρχε στο κάδρο για του χρόνου.
ΥΓ. Στο μυαλό του Νότη δε νομίζω ότι υπήρχε ποτέ η προοπτική ενός σχήματος με την Πάολα. Είμαι σίγουρος ότι θα επιδιώξει πάλι μεγάλη συνεργασία, ίσως έχει ως προτεραιότητα τον Χατζηγιάννη (για δικούς του ακατανόητους λόγους), αλλά η Πάολα δεν πιστεύω ότι υπήρχε στο κάδρο για του χρόνου.
Το μονο που θελω εγώ ειναι να αναδειχθεί ξανα η ωραια φωνη του νοτη και οι ωραιες ερμηνείες του, να λεμε μολις τον ακούμε τον δίσκο αυτος ειναι ο Νότης που αγαπήσαμε φωνητικά παντα , γιατι προσωπικα εμενα κατι με χαλάει στ αυτιά μου μερικές φορές ( το οποίο εχω προσπαθήσει να εξηγήσω εδω και παρεξηγήθηκα ) , ελπιζω ξανα να ακουσω την φωνη του αλλα ενθύμιον , οσο τον παρακολουθώ ζωντανά υπάρχουν σημεία που λεω η φωνη του ειναι ακριβως η ιδια , δεν ξερω τι λαθος γινεται , μαλλον οι ερμηνείες που κανει ειναι πιο βαριές πιο χοντρές στην φωνη πως να στο δώσω να καταλάβεις ,( αυτο με χαλάει)jdarmody έγραψε:Ενθύμιον δεν θα ξαναυπάρξει δυστυχώς. Καλή κι η φετινή ιδέα για live δίσκο, αλλά δε νομίζω ότι το πρόγραμμα που κάνει πλέον ο Νότης μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Προσωπικά, θα είμαι ικανοποιημένος αν είναι καλύτερος από το κάκιστο Νύκτες Μαγικές.
Μπορει και να ειμαι τρελός πανω στο συγκεκριμένο θεμα η να εχω αποκτήσει κόμπλεξ το οποίο προσπαθώ να αποβάλλω αλλα μάταια , δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι λεω
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να ψάξω στην Αθήνα για να βρω τους δίσκους της δεκαετίας του 90; Θέλω από τον πρώτη φορά μέχρι και το πολύχρωμα και έντονα.
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Dokimase ton Zaxaria sto Monastiraki i dokimase edo :george98 έγραψε:Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να ψάξω στην Αθήνα για να βρω τους δίσκους της δεκαετίας του 90; Θέλω από τον πρώτη φορά μέχρι και το πολύχρωμα και έντονα.
https://www.discogs.com/artist/533439-Notis-Sfakianakis
Krouela agapes mou, Krouela
-
george98 έγραψε:Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να ψάξω στην Αθήνα για να βρω τους δίσκους της δεκαετίας του 90; Θέλω από τον πρώτη φορά μέχρι και το πολύχρωμα και έντονα.
Είναι και το δισκάδικο negro στον Πειραιά (στην Τσαμαδού) αν δεν έχει κλείσει, που τους είχε όλους (εκτός του Around the world).
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ειχα παει στο συγκεκριμενο δισκαδικο λιγο πριν τα χριστουγεννα...αγορασα αρκετα δισκακια του Νοτη,αλλα μου ειπανε οτι μεχρι την πρωτοχρονια θα εχουν κλεισει οριστικα!Συνεχιζουν ομως απο το σπιτι τη δουλεια τους!Τους καλεις και ζητας αυτο που θελεις και σου το στελνουν στο σπιτι.johnytzitzi έγραψε:george98 έγραψε:Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να ψάξω στην Αθήνα για να βρω τους δίσκους της δεκαετίας του 90; Θέλω από τον πρώτη φορά μέχρι και το πολύχρωμα και έντονα.
Είναι και το δισκάδικο negro στον Πειραιά (στην Τσαμαδού) αν δεν έχει κλείσει, που τους είχε όλους (εκτός του Around the world).
Ειχαν οντως πολυ υλικο,αλλα οι τιμες ηταν καπως τσουχτερες.
Ο Ζαχαρίας έχει τα άπαντα και σε πολύ χαμηλές τιμές μέχρι 5€. Είναι στο βάθος μιας στοάς πάνω στην Ηφαίστου. Εκεί είχα βρει πέρσι το Προ-δια-φήμην που το έψαχνα χρόνια.Krouela έγραψε:Dokimase ton Zaxaria sto Monastiraki i dokimase edo :george98 έγραψε:Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να ψάξω στην Αθήνα για να βρω τους δίσκους της δεκαετίας του 90; Θέλω από τον πρώτη φορά μέχρι και το πολύχρωμα και έντονα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Einai kai vevea thema tixis. Polles fores piga sto Zaxaria kai vgika me 20 CD kai alles fores me 1 CD.81argus έγραψε:Ο Ζαχαρίας έχει τα άπαντα και σε πολύ χαμηλές τιμές μέχρι 5€. Είναι στο βάθος μιας στοάς πάνω στην Ηφαίστου. Εκεί είχα βρει πέρσι το Προ-δια-φήμην που το έψαχνα χρόνια.Krouela έγραψε:Dokimase ton Zaxaria sto Monastiraki i dokimase edo :george98 έγραψε:Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να ψάξω στην Αθήνα για να βρω τους δίσκους της δεκαετίας του 90; Θέλω από τον πρώτη φορά μέχρι και το πολύχρωμα και έντονα.
Ala exei toulaxiston fysiologikes times gia second hand CD's.
Tora thimithika kai afto to magazi pou ine stin Katexaki.
http://cdbay.gr/epikoinonia
kai episis ena allo pou ine sto monastiraki meta ton zaxaria se mia gonia ala den thimamai t'onoma tou magaziou
Krouela agapes mou, Krouela
- Dimitris96
Καλησπέρα σας παλιόπαιδα!!
Ήμουν εχτες στην Πύλη Άξιου, θα ξεκινήσω απο τα θετικά.
Ο Νότης με κάποιες εξαιρετικές ερμηνείες και γυρίσματα που μονο αυτος ξέρει να τα κανει...
φωνή καμπάνα τα δίνει ολα ο άνθρωπος..
ήμουν με παρεα που πήγαν πρωτη φορά στον Νότη και ξαφνιάστηκαν με την φωνή του (καλυτερος απο τα CD ηταν τα λόγια τους)
Λοιπόν δυστυχώς ερχόμαστε και στα αρνητικά...
1. 250 € για τρίτο τραπέζι στην άκρη απαράδεκτες τιμές ! Μου λεει ο σερβιτόρος 3 τραπέζια πιο πισω εχει 170€ (ΕΛΕΟΣ!!)
2. Το Service ούτε για τα πανηγυρια του χωριού μου.. να περιμένεις 10-15 λεπτά για παγάκια, κολα, η ξερούς καρπούς απλα αίσχος ! Απαράδεκτοι
3. Ο Καρρας τραγούδησε σύνολο 10-15 λεπτά όλοι την υπόλοιποι την ωρα το μικρόφωνο ηταν στον κόσμο... άκουσα οτι πέρνει 8500€ την βραδιά ! Ούτε 850€ δεν αξίζει ο τύπος... πολυ κουραστικός τον βαρέθηκε όλη η παρεα..
4. Το προγράμμα του Νότη... μας πλάκωσε στα κοινωνικά παιδιά, ειπε 3-4 στο πρώτο και μετα στο τελευταίο μισάωρο του δεύτερου προγράμματος ξανα κοινωνικά... πολύς κοσμος απο της 5:00 έφευγε! Φτάνει πια ρε Νότη με τα κοινωνικά ο κοσμάκης ήρθε να ακούσει ημνους όπως ο Νταβατζής, ενα γράμμα, θέλω να σε ξαναδώ και πολλα αλλα που δεν ειπε !
Με τα λίγα και τα πολλα εγω απο την μεριά μου εχω τύχη πολυ καλύτερες βραδιές τα αλλα παιδιά έμειναν μονο ευχαριστημένοι απο της μοναδικές ερμηνείες του Νότη ολα τα αλλα δεν άξιζαν δυστυχώς αυτα τα πολλα λεφτά...
(Δίπλα μας ακριβως καθότανε ο Απολλωνας ο γιος του Νότη, τρελός Νοτικος και αυτος παιδιά γούσταρε τρέλα ολα τα τραγουδια :-)
Ήμουν εχτες στην Πύλη Άξιου, θα ξεκινήσω απο τα θετικά.
Ο Νότης με κάποιες εξαιρετικές ερμηνείες και γυρίσματα που μονο αυτος ξέρει να τα κανει...
φωνή καμπάνα τα δίνει ολα ο άνθρωπος..
ήμουν με παρεα που πήγαν πρωτη φορά στον Νότη και ξαφνιάστηκαν με την φωνή του (καλυτερος απο τα CD ηταν τα λόγια τους)
Λοιπόν δυστυχώς ερχόμαστε και στα αρνητικά...
1. 250 € για τρίτο τραπέζι στην άκρη απαράδεκτες τιμές ! Μου λεει ο σερβιτόρος 3 τραπέζια πιο πισω εχει 170€ (ΕΛΕΟΣ!!)
2. Το Service ούτε για τα πανηγυρια του χωριού μου.. να περιμένεις 10-15 λεπτά για παγάκια, κολα, η ξερούς καρπούς απλα αίσχος ! Απαράδεκτοι
3. Ο Καρρας τραγούδησε σύνολο 10-15 λεπτά όλοι την υπόλοιποι την ωρα το μικρόφωνο ηταν στον κόσμο... άκουσα οτι πέρνει 8500€ την βραδιά ! Ούτε 850€ δεν αξίζει ο τύπος... πολυ κουραστικός τον βαρέθηκε όλη η παρεα..
4. Το προγράμμα του Νότη... μας πλάκωσε στα κοινωνικά παιδιά, ειπε 3-4 στο πρώτο και μετα στο τελευταίο μισάωρο του δεύτερου προγράμματος ξανα κοινωνικά... πολύς κοσμος απο της 5:00 έφευγε! Φτάνει πια ρε Νότη με τα κοινωνικά ο κοσμάκης ήρθε να ακούσει ημνους όπως ο Νταβατζής, ενα γράμμα, θέλω να σε ξαναδώ και πολλα αλλα που δεν ειπε !
Με τα λίγα και τα πολλα εγω απο την μεριά μου εχω τύχη πολυ καλύτερες βραδιές τα αλλα παιδιά έμειναν μονο ευχαριστημένοι απο της μοναδικές ερμηνείες του Νότη ολα τα αλλα δεν άξιζαν δυστυχώς αυτα τα πολλα λεφτά...
(Δίπλα μας ακριβως καθότανε ο Απολλωνας ο γιος του Νότη, τρελός Νοτικος και αυτος παιδιά γούσταρε τρέλα ολα τα τραγουδια :-)
Notis Sfakianakis
Χαχαχα αυτό έλειπε! Κρίμα πάντως συνήθως στη Θεσσαλονίκη έκανε καλύτερα προγράμματα, με πιο πολλά ερωτικά, αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει επαναπαυτεί στην παρουσία του Καρρά και επιμένει στα κοινωνικά του.Dimitris96 έγραψε:(Δίπλα μας ακριβως καθότανε ο Απολλωνας ο γιος του Νότη, τρελός Νοτικος και αυτος παιδιά γούσταρε τρέλα ολα τα τραγουδια :-)