Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εξαιρετική επιλογή, αρχιδάτο κομμάτι. Ο Νότης στα κομμάτια του Στράτου και γενικά στα παλιά λαϊκά είναι κορυφή. Ελπίζω όταν και αν βγάλει ζωντανό δίσκο ο Νότης να είναι σε στυλ Εμπειριών Συλλέκτης και να έχει επιλεγμένες ερμηνείες (κάπως έτσι είναι και της Πάολα που κυκλοφόρησε από την Panik).
Εξαιρετική επιλογή, αρχιδάτο κομμάτι. Ο Νότης στα κομμάτια του Στράτου και γενικά στα παλιά λαϊκά είναι κορυφή. Ελπίζω όταν και αν βγάλει ζωντανό δίσκο ο Νότης να είναι σε στυλ Εμπειριών Συλλέκτης και να έχει επιλεγμένες ερμηνείες (κάπως έτσι είναι και της Πάολα που κυκλοφόρησε από την Panik).
Πολύ φοβάμαι ότι κάπως έτσι θα είναι! Γιατί όταν ρώτησα τον κοντό(αυτόν που προσέχει τον Νότη στην πίστα και γενικότερα) αν ηχογραφούσε το Σάββατο μου απάντησε ''Μόνο τις 2 πρώτες βδομάδες και ΚΑΠΟΙΑ κομμάτια μόνο. Προσωπικά δεν μ αρέσει αυτό. Θέλω live όπως τα προηγούμενα δύο.
Μπα δύσκολα νομίζω κι ο ίδιος θα έβγαζε ξανά live-πρόγραμμα. Ειδικά το φετινό δεν γινόταν με τίποτα. Τι θα ήθελες να ακούσεις δυο φορές το Προξενιό, Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου κλπ; Για να δούμε τι ετοιμάζει.
Πολυ ευχαριστο οτι στον επερχομενο live δισκο θα υπαρχουν επιλεγμενα κομματια. Ελπιζω να ειναι καποια κλασικα λαϊκα τραγουδια που τραγουδα μοναδικα ο Νοτης. Το "Να μην Χαραξει" επιβαλλεται να υπαρχει σε δισκο του Νοτη. Το χαραξε με την ερμηνεια του. Υποψιαζομαι οτι θα κυκλοφορησει πακετο με το 2ο μερος των ερωτικων. Νομιζω οτι το καλοκαιρι θα ακουμε φρεσκο Νοτη...
Από που απορρέει αυτή η αισιοδοξία για δίσκους μέσα στο κατακαλόκαιρο? Αν γίνουν και οι συναυλίες στο εξωτερικό δεν βλέπω πως θα κυκλοφορήσει δίσκο σε νεκρή περίοδο. Από Σεπτέμβρη πάλι...
Άσχετο, αλλά ξέρει κανείς τι θα γίνει το χειμώνα; Συνεχίζει σίγουρα ο Νότης με Μπερτάκη; Γιατί υπάρχουν δημοσιεύματα όπου μοιράζονται σε Fantasia και Teatro ο Αργυρός και ο Ρέμος αντίστοιχα, ενώ αλλού αναφέρεται ότι μπορεί να είναι και στο ίδιο σχήμα.
Ποιο προμο περιμένατε βρε παιδιά. Επειδή το έγραψε κάποιος που φημίζεται για την παραπληροφόρηση του εδώ μέσα? Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Νότης θα βγάλει δίσκο μέσα στο καλοκαίρι? Αν έχει αυτοκτονικές τάσεις μπορει να το κάνει. Θα τον βγάλει τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη. Όχι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο που δεν κινείται τίποτα και οι περισσότεροι τρέχουν στις παραλίες και όχι να αγοράσουν δίσκους.
Με λιγο σωστο προγραμματισμό το δευτερο μερος της τριλογίας θα μπορούσε να κυκλοφορήσει Απριλιο (με συνδυασμο τις εμφανίσεις του Νότη στην Πύλη) και το τριτο μέρος μεσα Οκτωβριου-Νοεμβριου κατι παρόμοιο οπως εγινε και στα Ματωμένα δάκρυα!!
Richard BrandsonΠριν από 3 χρόνια
ΣΙΜΕΡΑ ΕΔΙΡΑ ΕΝΑ ΝΟΤΙΚΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΑΣΙ. Ο ΤΙΠΟΣ ΜΕΝΙ ΣΤΙ ΓΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΟ,ΚΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΙ ΤΙΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΑΚΟΥΓΕ ΝΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΧΙΑ ΤΕΡΜΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙΤΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΙΣ ΔΙΝΑΤΑΚΕ ΟΧΙ ΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΦΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΣΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ;;; ΟΤΙ Ο ΤΙΠΟΣ ΙΤΑΝ ΝΟΤΙΚΟΣ ΔΙΛΑΔΙ ΑΛΙΤΑΡΑΣ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΧΑ ΠΙ,ΕΤΣΙ ΚΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟ ΚΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΤΑ ΒΡΟΜΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ ΤΟ ΝΟΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΚΕ ΕΓΙΝΕ. ΡΟΤΙΣΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΤΟΝΕΣ ΠΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΙΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΕ ΜΟΥ ΙΠΑΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ. ΜΕΡΙΚΙ ΚΙΟΛΑΣ ΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΝΕ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΑ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑ. ΚΕ ΓΟ ΤΟΥΣ ΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ. ΣΙΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΚΟΛΟΦΟΝΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΧΤΙΠΑΟ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΕ ΛΕΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΙ ΠΙΤΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΙΜΟΥΝ ΤΙΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΣ ΙΧΕ ΠΑΡΑΓΚΙΛΙ ΠΙΤΣΑ ΑΛΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΙΓΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ,ΚΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΙΛΟ ΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΤΟ ΑΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΟ ΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΣΙΝΤΙ ΠΟΥ ΙΧΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΚΕ ΤΟΥ ΙΠΑ,ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΙΝΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΙΣΟΥΝ ΦΙΛΑΚΙ. ΓΙΑΦΤΟ ΑΛΙΤΕΣ ΝΟΤΙΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΑΦΤΟΣ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕΤΟΝ ΧΑΜΙΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟ ΚΕ ΓΟ ΑΜΑ ΠΕΡΝΑΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΟΥ ΑΝΕΒΙ ΤΟ ΕΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Comment του γνωστού μ@@@@κα στο "https://youtu.be/qfgCoqtHXQ4 " εχω δακρυσει απο τα γελια...ποσο ηλιθιος παιζει ναναι...χαχααχχαχα
Richard BrandsonΠριν από 3 χρόνια
ΣΙΜΕΡΑ ΕΔΙΡΑ ΕΝΑ ΝΟΤΙΚΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΑΣΙ. Ο ΤΙΠΟΣ ΜΕΝΙ ΣΤΙ ΓΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΟ,ΚΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΙ ΤΙΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΑΚΟΥΓΕ ΝΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΧΙΑ ΤΕΡΜΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙΤΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΙΣ ΔΙΝΑΤΑΚΕ ΟΧΙ ΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΦΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΣΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ;;; ΟΤΙ Ο ΤΙΠΟΣ ΙΤΑΝ ΝΟΤΙΚΟΣ ΔΙΛΑΔΙ ΑΛΙΤΑΡΑΣ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΧΑ ΠΙ,ΕΤΣΙ ΚΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟ ΚΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΤΑ ΒΡΟΜΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ ΤΟ ΝΟΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΚΕ ΕΓΙΝΕ. ΡΟΤΙΣΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΤΟΝΕΣ ΠΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΙΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΕ ΜΟΥ ΙΠΑΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ. ΜΕΡΙΚΙ ΚΙΟΛΑΣ ΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΝΕ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΑ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑ. ΚΕ ΓΟ ΤΟΥΣ ΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ. ΣΙΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΚΟΛΟΦΟΝΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΧΤΙΠΑΟ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΕ ΛΕΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΙ ΠΙΤΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΙΜΟΥΝ ΤΙΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΣ ΙΧΕ ΠΑΡΑΓΚΙΛΙ ΠΙΤΣΑ ΑΛΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΙΓΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ,ΚΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΙΛΟ ΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΤΟ ΑΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΟ ΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΣΙΝΤΙ ΠΟΥ ΙΧΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΚΕ ΤΟΥ ΙΠΑ,ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΙΝΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΙΣΟΥΝ ΦΙΛΑΚΙ. ΓΙΑΦΤΟ ΑΛΙΤΕΣ ΝΟΤΙΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΑΦΤΟΣ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕΤΟΝ ΧΑΜΙΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟ ΚΕ ΓΟ ΑΜΑ ΠΕΡΝΑΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΟΥ ΑΝΕΒΙ ΤΟ ΕΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Comment του γνωστού μ@@@@κα στο "https://youtu.be/qfgCoqtHXQ4 " εχω δακρυσει απο τα γελια...ποσο ηλιθιος παιζει ναναι...χαχααχχαχα
Kλασική περίπτωση troll. Κλασική περίπτωση βλάβης. Αλλωστε το καταλαβαίνει κανείς από το όνομα που χρησιμοποιεί.