Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΜΑΓΔΑ έγραψε:Γιατί όμως έχουν αρχίσει οι φήμες για συνεργασία Πλούταρχου με Καρρά, τη στιγμή που έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με Νότη;
Προφορική συμφωνία καταλαβαίνουμε τι είναι? Είναι ότι ναι μεν τα βρήκαμε στα ουσιώδη, αλλά αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν να μιλάει ταυτόχρονα με άλλον επιχειρηματία, εφόσον δεν έχουν "πέσει υπογραφές", δηλαδή δεν δούμε ανακοινώσεις. Γιατί δεν αποκλείεται κάποιος να προτείνει στον Πλούταρχο τα ίδια λεφτά αλλά με παραπάνω χρόνο ή τους ίδιους χρόνους με παραπάνω χρήματα οπότε να θελήσει να πάει εκεί. Γι' αυτό έγραψα πριν μέρες όταν ενημέρωσα περί προφορικής συμφωνίας, ότι και πέρσι υπήρξε ανάλογη συμφωνία με Πάολα όμως στο παρά δύο χάλασε γιατί βρέθηκε κάποιος που της έδωσε πολύ καλύτερα χρήματα. Γι' αυτό συμπλήρωσα στην ίδια ανάρτηση "ας περιμένουμε ανακοινώσεις για να είμαστε 100% σίγουροι." Ελπίζω να είναι κατανοητό. Τώρα αν τελικά γίνει το σχήμα με Νότη ή με Καρρά ή με τον φούφουτο, ας κάνουμε λίγο υπομονή. Και με την Θεοδωρίδου είχανε συμφωνήσει στα περισσότερα όμως σε κάποια λεπτομέρεια τα χάλασαν. Προφορική συμφωνία με τον Νότη και τον Μπερτάκη υπάρχει, είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι. Ωστόσο δεν είναι δεσμευτική. Ξαναλέω, ούτε πέρσι ήταν για την Πάολα. Λίγη υπομονή.
Scorpion86 έγραψε:Απ' οτι φαίνεται τα μαγαζιά του Μπερτάκη θα έχουν τα πιο δυνατά σχήματα φέτος. Νότης-Πλούταρχος στο Fantasia, Ρέμος-Αργυρός (από οτι λένε) στο Teatro.
Γραφουν για Ρεμο στο Αθηνων Αρενα , αν γινει αυτο θα αφησουν τον Αργυρο στο Teatro? Εκτος και αν ο Νοτης θελει να ειναι στο Fantasia και δεν γουσταρει το Teatro.
Η αλήθεια είναι οτι ο Μπερτάκης πάντα το δυνατό σχήμα το βάζει στο teatro(Καρράς-Πάολα-Παντελίδης,Μαζωνάκης-Πάολα-Παντελίδης,Νότης-Καρράς).Τώρα δεν ξέρω αν θεωρεί το Ρέμος-Αργυρός πιο δυνατό από το Νότης-Πλούταρχος.
να ρωτησω κατι ασχετο βρε παιδια?
γιατι ενω ανεβαζετε καποια βιντεακια οπως το προηγουμενο ποστ του προξενιου, εγω δεν βλεπω το βιντεο στον chrome Μου???
ξερει κανεις?
ευχαριστω εκ των προτερων...
antonisinfo έγραψε:να ρωτησω κατι ασχετο βρε παιδια?
γιατι ενω ανεβαζετε καποια βιντεακια οπως το προηγουμενο ποστ του προξενιου, εγω δεν βλεπω το βιντεο στον chrome Μου???
ξερει κανεις?
ευχαριστω εκ των προτερων...
Ρε παιδιά δεν μπορώ να κατανοήσω πως πχ γίνεται να ανεβεί στο νούμερο #1 ας μου εξηγήσει κάποιος...και προς θεού δεν το λέω καχύποπτα απλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί το πράγμα.
Μετα και την απολυση Μπογδανου, να πω κατι απλα που θελω να το βγαλω απο μεσα μου: ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει, αργα ή γρηγορα, ειτε αυτο ειναι μια απολυση (μπογδανος), ειτε μια χρεοκοπια κ διωξη για οικονομικα εγκληματα (κωστοπουλος), ειτε διαζυγιο κ ταμειο ανεργιας απο την τηλεοραση (λιαγκας)...κοινο χαρακτηριστικο ολων αυτων: η πρωτοφανης εμμονη με τον Νοτη, ο οποιος κατα τα αλλα ζει κ βασιλευει, ησυχα με την οικογενεια του, μακρια απο τα αηδιαστικα συστηματα της τηλεορασης...μπορω να αναφερω κ πολλους αλλους, οι οποιοι εχουν εξαφανιστει απο προσωπου γης!!! Καλο απογευμα!