Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Scorpion86 έγραψε:
ΜΑΓΔΑ έγραψε:Γιατί όμως έχουν αρχίσει οι φήμες για συνεργασία Πλούταρχου με Καρρά, τη στιγμή που έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με Νότη;
Προφορική συμφωνία καταλαβαίνουμε τι είναι? Είναι ότι ναι μεν τα βρήκαμε στα ουσιώδη, αλλά αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν να μιλάει ταυτόχρονα με άλλον επιχειρηματία, εφόσον δεν έχουν "πέσει υπογραφές", δηλαδή δεν δούμε ανακοινώσεις. Γιατί δεν αποκλείεται κάποιος να προτείνει στον Πλούταρχο τα ίδια λεφτά αλλά με παραπάνω χρόνο ή τους ίδιους χρόνους με παραπάνω χρήματα οπότε να θελήσει να πάει εκεί. Γι' αυτό έγραψα πριν μέρες όταν ενημέρωσα περί προφορικής συμφωνίας, ότι και πέρσι υπήρξε ανάλογη συμφωνία με Πάολα όμως στο παρά δύο χάλασε γιατί βρέθηκε κάποιος που της έδωσε πολύ καλύτερα χρήματα. Γι' αυτό συμπλήρωσα στην ίδια ανάρτηση "ας περιμένουμε ανακοινώσεις για να είμαστε 100% σίγουροι." Ελπίζω να είναι κατανοητό. Τώρα αν τελικά γίνει το σχήμα με Νότη ή με Καρρά ή με τον φούφουτο, ας κάνουμε λίγο υπομονή. Και με την Θεοδωρίδου είχανε συμφωνήσει στα περισσότερα όμως σε κάποια λεπτομέρεια τα χάλασαν. Προφορική συμφωνία με τον Νότη και τον Μπερτάκη υπάρχει, είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι. Ωστόσο δεν είναι δεσμευτική. Ξαναλέω, ούτε πέρσι ήταν για την Πάολα. Λίγη υπομονή.
Μια χαρά.
Ευχαριστώ. :smile:
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Σήμερα είχε πορεία στο κέντρο της Αθήνας ΠΟΕ-ΟΤΑ και το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε με το που έγινε η συγκέντρωση στα γραφεία τους ήταν τα Πρόβατα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:Απ' οτι φαίνεται τα μαγαζιά του Μπερτάκη θα έχουν τα πιο δυνατά σχήματα φέτος. Νότης-Πλούταρχος στο Fantasia, Ρέμος-Αργυρός (από οτι λένε) στο Teatro.
Γραφουν για Ρεμο στο Αθηνων Αρενα , αν γινει αυτο θα αφησουν τον Αργυρο στο Teatro? Εκτος και αν ο Νοτης θελει να ειναι στο Fantasia και δεν γουσταρει το Teatro.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Η αλήθεια είναι οτι ο Μπερτάκης πάντα το δυνατό σχήμα το βάζει στο teatro(Καρράς-Πάολα-Παντελίδης,Μαζωνάκης-Πάολα-Παντελίδης,Νότης-Καρράς).Τώρα δεν ξέρω αν θεωρεί το Ρέμος-Αργυρός πιο δυνατό από το Νότης-Πλούταρχος.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Παιδια βαζετε links απο τα ρεπορταζ που βρισκετε για τα σχηματα να διαβάζουμε κι εμεις τι λενε.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Βασικά εγώ δεν βάζω τα links γιατί δεν έχουν σχέση με τον Νότη άμεσα και γιατί δεν γράφουν κάτι επίσημο.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

SFAKattack10 έγραψε:Βασικά εγώ δεν βάζω τα links γιατί δεν έχουν σχέση με τον Νότη άμεσα και γιατί δεν γράφουν κάτι επίσημο.
Διαφωνώ. Αμα ο Νότης συζητάει με Πλούταρχο και βγει καποιο ρεπορταζ για Πλούταρχο τότε ενδιαφέρει άμεσα το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Προξενιο..
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

να ρωτησω κατι ασχετο βρε παιδια?
γιατι ενω ανεβαζετε καποια βιντεακια οπως το προηγουμενο ποστ του προξενιου, εγω δεν βλεπω το βιντεο στον chrome Μου???
ξερει κανεις?
ευχαριστω εκ των προτερων...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

antonisinfo έγραψε:να ρωτησω κατι ασχετο βρε παιδια?
γιατι ενω ανεβαζετε καποια βιντεακια οπως το προηγουμενο ποστ του προξενιου, εγω δεν βλεπω το βιντεο στον chrome Μου???
ξερει κανεις?
ευχαριστω εκ των προτερων...
Κατέβασε το Opera φίλε,το chrome δεν στο συνιστώ!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

εχεις δικιο... ειχα ξεχασει το θεμα με την java........!!!!!!
ειχα δοκιμασει opera και τωρα θα του δωσω λιγο χρονο...

συγγνωμη παιδια για το ασχετο των μηνυματων μου..
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

AYTH THN ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 3 ΘΕΣΗ ΣΤΟ CHART THS IFPI.....
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Στο #1 ο Νοτης αυτην την εβδομαδα!!! Νεκρη περιοδος η καλοκαιρινη για πωλησεις δισκων.....
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

takis13 έγραψε:Στο #1 ο Νοτης αυτην την εβδομαδα!!! Νεκρη περιοδος η καλοκαιρινη για πωλησεις δισκων.....
Ακριβώς επειδή είναι νεκρή περιοδος και δεν υπάρχουν νέες εισαγωγές δίσκων είναι στο Νο1.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Ρε παιδιά δεν μπορώ να κατανοήσω πως πχ γίνεται να ανεβεί στο νούμερο #1 ας μου εξηγήσει κάποιος...και προς θεού δεν το λέω καχύποπτα απλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί το πράγμα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

μετα απο μηνες εκαναν νεες τοποθετησεις απλα.
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Μετα και την απολυση Μπογδανου, να πω κατι απλα που θελω να το βγαλω απο μεσα μου: ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει, αργα ή γρηγορα, ειτε αυτο ειναι μια απολυση (μπογδανος), ειτε μια χρεοκοπια κ διωξη για οικονομικα εγκληματα (κωστοπουλος), ειτε διαζυγιο κ ταμειο ανεργιας απο την τηλεοραση (λιαγκας)...κοινο χαρακτηριστικο ολων αυτων: η πρωτοφανης εμμονη με τον Νοτη, ο οποιος κατα τα αλλα ζει κ βασιλευει, ησυχα με την οικογενεια του, μακρια απο τα αηδιαστικα συστηματα της τηλεορασης...μπορω να αναφερω κ πολλους αλλους, οι οποιοι εχουν εξαφανιστει απο προσωπου γης!!! Καλο απογευμα!
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Κατι ακουγεται για Νότης Οικονομόπουλος στο κεντρο αθηνων.
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

χλωμοτατο.βγηκε ανακοινωση απο κεντρο αθηνων για οικομοπουλο που δειχνει οτι ειναι το 1ο ονομα οποτε κατι 2ο θα ναι μαζι του.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Θα φύγει ο Οικονομόπουλος από Παπαγεωργίου για Τσακουμάκο?
Απάντηση