Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

ilias16 έγραψε:
Τι φωνάρα ειναι αυτη;;; Οταν γλυκαίνει την φωνη του ποσο ομορφαίνει τα τραγουδια του !!!
Ηλια του 2017 ειναι το βιντεο η παλαιότερο;;;
Ρωτάω γιατι οπως ακούμε εδω οταν ο Νότης γλυκαίνει την φωνη του ερμηνεύει και μαγεύει , σε μαγνητίζει εχει αυτο το κατι..... Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε ;;; Αν ειναι προσφατο σημαινει πως η φωνη του ειναι σε υψηλά επιπεδα ακομη και επιβεβαιώνει την σκέψη μου την οποία εχω τεκμηριώσει πως ο Νότης πλεον τραγουδα μονότονα και βαρύτονα θέλοντας να πιάσει μεγάλους λαϊκούς ( βεβαια αυτο δεν ειναι κακό αλλα καθε τραγουδι θελει διαφορετική προσέγγιση)!!!
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Αυτό το κόλλημα με τον Χατζηγιάννη δεν το καταλαβαίνω.Πιστεύω ο Νότης δεν πρέπει να παρακολουθεί καθόλου τα δρώμενα της δισκογραφίας και νυχτερινής ζωής δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Χατζηγιάννης είναι εξαφανισμένος;Και όσο για τον δίσκο έχουμε ξαναπεί ότι αυτό που λείπει εδώ και πολλά χρόνια από τους δίσκους του είναι η καψούρα τραγούδια όπως το ενθύμιο πολέμου που είπατε το πάρτο δρόμο το σιγανές ψιχάλες και άλλα. Ένα μη με ρωτάτε έβγαλε που είχε δυνατό καψούρικο στίχο και το έκαναν στην ηχογράφηση άστα να πάνε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Billbill έγραψε:
ilias16 έγραψε:
Τι φωνάρα ειναι αυτη;;; Οταν γλυκαίνει την φωνη του ποσο ομορφαίνει τα τραγουδια του !!!
Ηλια του 2017 ειναι το βιντεο η παλαιότερο;;;
Ρωτάω γιατι οπως ακούμε εδω οταν ο Νότης γλυκαίνει την φωνη του ερμηνεύει και μαγεύει , σε μαγνητίζει εχει αυτο το κατι..... Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε ;;; Αν ειναι προσφατο σημαινει πως η φωνη του ειναι σε υψηλά επιπεδα ακομη και επιβεβαιώνει την σκέψη μου την οποία εχω τεκμηριώσει πως ο Νότης πλεον τραγουδα μονότονα και βαρύτονα θέλοντας να πιάσει μεγάλους λαϊκούς ( βεβαια αυτο δεν ειναι κακό αλλα καθε τραγουδι θελει διαφορετική προσέγγιση)!!!
Το βίντεο είναι απ' τις περσινές πρόβες μια μέρα πριν την συναυλία της Κύπρου.7/7/2016 συγκεκριμένα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

scorpion με μπερτακη τι πεχτηκε και τα χαλασανε? αφιερωθηκε στον αργυρο και παραμερησε τον Νοτη?
Billbill

Πανω στην ερωτηση που έκανες στον σκορπιον, εγώ ακουσα πως ο Νότης ειχε συμβόλαιο με Μπερτάκη διαρκείας δυο ετών το οποίο έληξε αυτο το καλοκαιρι, ο Νότης ειδε οτι ο Μπερτακης δεν καιγοτανε να τον κρατήσει και γι αυτο κάπου τ αφήσανε το θεμα.. Τωρα αν θα ξανα συνεργαστούν ειναι θεμα του νοτη ( ο μπερτακης τον προσέγγισε για το φαντασία ), ο Νότης βεβαια τα χει αφήσει ολα ανοικτά , επισης δεν γνωριζω αν οντως εχει κλείσει με τους επιχειρηματίες του fever.

Σκορπιε τελικα εχει κλείσει οτι τον ερχόμενο χειμώνα ο Νότης θα ειναι fever?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Με κανέναν Μπερτάκη δεν τα χάλασε. Αν τα είχαν χαλάσει δεν θα τον είχε προσεγγίσει εκ νέου για την Fantasia. Εικάζω για να μην τον προσέγγισε εγκαίρως ο Μπερτάκης (αλλά καθυστερημένα, αφού είχε αρχίσει συζητήσεις με Fever) ίσως έπαιξε ρόλο ότι θεώρησε ότι μπορεί να βγάλει την σεζόν με τον πολύ πιο φθηνό (σε κασέ) Αργυρό. Προχθές ενημερώθηκα ότι έδωσαν τα χέρια αυτήν την εβδομάδα για Fever. Παρόλα αυτά αν δεν δω ανακοίνωση θα κρατάω πάντα μία πισινή, γιατί και με το Φωταέριο είχε συμφωνήσει να συνεχισει δεύτερη σεζόν, ξεκινησαν πρόβες και τελικά κατέληξε σε άλλο μαγαζί.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Ενας απο τους προεδρους ανεβασε φωτο του Νοτη και στη γωνια της φωτο γραφει fever....
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Ενας απο τους "προεδρους" χαχαχα ποσο τραγικο ακουγεται...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Αφου αυτη ειναι η "αληθεια" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Γιατι δεν κανει προταση ο Νοτης στον μεγιστο Θεμη Αδαμαντιδη; Αυτος, μαλιστα! Λαϊκο σχημα με 2 υπεροχους ερμηνευτες που αξιζει καποιος να πληρωσει για να ακουσει! Τι Ηλιαδη και αηδιες!
Αν οχι ο Θεμης, η Πεγκυ ειναι καταπληκτικη τραγουδιστρια.
Αλλα επιμενω, Αδαμαντιδης!! Καποιος που ειναι κοντα στον Νοτη, θα μπορουσε να του "θυμισει" αυτην την εξαιρετικη επιλογη. Στους κορυφαιους τραγουδιστες του τοπου ο Θεμης, παιδια!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Φωνάρα ο Αδαμαντίδης αλλά έχει χάσει την αίγλη του.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
takis13

Διαφωνω! Καμια αιγλη δεν εχει χασει. Η φωνη του ειναι αξιοθαυμαστα καλη. Καθαρη οπως παντα. Ας το κοιταξει λιγο ο Νοτης. Βαρεθηκαμε τους μετριους που "κανουν" τους τραγουδιστες. Λιγες ειναι οι καλες φωνες. Ας συμπραξουν να αξιζει το κοστος! Αλλα δυστυχως φοβουνται λιγο τη συγκριση...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Πέρυσι το καλοκαίρι είχα την ατυχία να ακούσω τον Αδαμαντίδη από κοντά και πραγματικά ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει.Ο Καρράς μπροστά του δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.Μπορεί να έφταιγε η μέρα δεν ξέρω μπορεί να είχε πάρει τίποτα "περίεργα" ληγμένα αλλά ήταν χάλια.Ευτυχώς μετά από αυτόν έβγαινε η Πέγκυ και δεν πήγαν χαμένα τα λεφτά.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Με τον Αδαμαντιδη έχει κάποια συγγένεια ο Νότης, δεν ξέρω ποια είναι αυτή.
Το είχε πει στην παρουσίαση του Μαζί και ότι ο Αδαμαντιδης είχε ακούσει πρώτος το Μα εγώ είμαι Έλληνας και είπε στους δημιουργούς του τραγουδιού να το πάνε στον Νότη.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Aδαμαντιδη? Εγώ θέλω Καλλίρη ή Χαριτοδιπλωμένο. Η Αλέξια τραγουδάει ακόμα? Αν ναι και Αλέξια ή έστω Λία Βίσση.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εγώ θα ήθελα Νότης-Πέγκυ-Αντύπας.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
takis13

Ωραιος κι ο Αντυπας. Αξιοπρεπεστατος τραγουδιστης με πολλες επιτυχιες και διασκεδαζει πραγματικα τον κοσμο. Σχετικα με Αδαμαντιδη, νομιζω οτι θα μιλαγαμε για το πιο δυνατο λαϊκο σχημα της χρονιας. Θα ακουγαμε, επιτελους, καλο τραγουδι απο φωνες που σεβονται τους "πελατες" τους. Ωστοσο, σεβαστη η καθε γνωμη. Μου φαινεται λιγακι περιεργο ομως, να ακουει καποιος Νοτη και να μηδενιζει ελαφρα τη καρδια καποιον του μεγεθους Αδαμαντιδη...Οκ.
Billbill

Ειχα ακούσει Αδαμαντίδη απο κοντα πριν 2 χρονια.
Φωνάρα , προγράμματαρα ( μεχρι και το μιλα μας του νοτη ειπε) , πιστευω οντως θα ηταν μια σύμπραξη που θα άξιζε ,
Και Αντυπας δυνατός , και αυτη θα ηταν καλη σύμπραξη
Βεβαια στις ανωτέρω συμπράξεις και η πεγκυ μαζι ( φωνάρα )
Θα μιλούσαμε για οτι ποιοτικότερο και θα αξιζε τα λεφτα που θα έδινε ο κοσμος ,εν αντίθεση με κατι ιακωβιδηδες Αργυρούς κτλ κτλ.
Το ξαναλέω το ιδανικότερο θα ηταν με Οικονομόπουλο , απο κει και περα οι προαναφερθείσες συνεργασίες θα ηταν οι αμεσως καλυτερες.
Πριν μερικά χρονια περίμενα πως και πως μια σύμπραξη του μεγιστου Μητροπάνου με τον άρχοντα μας.Ποσο λυπάμαι που τοτε ο Νότης δεν κοίταζε για τέτοιες συμπράξεις. Εγώ στην θέση του νοτη θα το επεδίωκα και θα άφηνα και εναν Λαιβ δίσκο με δυο τρια ντουέτα μαζι του.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο τόσο ''απαρχαιωμένο'' σχήμα για να θεωρηθεί μια αξιόλογη σύμπραξη. Δεν υπάρχουν οι Αδαμαντίδης, Αντύπας, Βοσκόπουλος στο χάρτη..Επίσης ο Νότης ούτε με Αργυρούς και Ιακωβίδηδες συνεργάζεται, μην το πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Αυτά τα σχήματα είναι για μαγαζιά χιλίων ατόμων το πολύ και αφήνουν τη νέα γενιά που γεμίζει μαγαζιά εντελώς στην απ' έξω, όλες τις μούμιες θα θυμηθούμε τώρα; Πλούταρχος και Οικονομόπουλος είναι πάντα καλές λύσεις. Εμένα θα μ' άρεζε να δω το Νότη με το Δάντη ή το Ρόκκο. Ακόμα και μια επανάληψη του Νότης-Μαζώ θα ήταν καλοδεχούμενη κάποια στιγμή. Η Πέγκυ είναι σαν την coca-cola, πηγαίνει με όλα. Εν ολίγοις, το καλύτερο σχήμα που ακούστηκε μέχρι στιγμής είναι το Νότης, Πέγκυ, Δάντης.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
takis13

Δηλαδη, ο Αδαμαντιδης ειναι "απολιθωμα"; Τι να πει κανεις; Ο καθενας με τα γουστα του, σαφως. Δηλαδη, εσεις ακουτε καλυτερα Πλουταρχο και Δαντη, παρα Αδαμαντιδη, ετσι; Λαίκο τραγουδι, παιδια! Αυτο χρειαζεται ο κοσμος.
Απάντηση