NEO MAD SECRET CONCERT!!!!!!ΜΕ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ!!!!!!(page13)

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Viewmaster έγραψε:Hello!Φεγγάρω πάει άσυλο?

Ακούς Μάρω... Απαντάς τοιουτοτρόπως...

Πόσο χρονών είσαι καλό μου παιδί; :lol:

Gunner μου τη Νατάσα τη θεωρώ πολύ καλύτερη τραγουδίστρια από τη Γαρμπή πλέον. Η Καίτη τα τελευταία χρόνια τραγουδάει από μέσα της (κουνάει ελάχιστα τα χείλη και αυτό έχει επιρρεάσει την άρθρωσή της).
Τεσπα, δεν θα συνεχίσω την "αντιπαράθεση" γιατί δεν έχει νόημα. Μου θυμίζετε τα παιδιά από τις κομματικές νεολαίες, που όταν τολμήσεις να τους πεις την άποψή σου θα πέσουν πάνω σου μέχρι το βράδυ για να σε πείσουν ότι αυτοί έχουν δίκιο.

Ξεκολλήστε :wink:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

happy_end έγραψε:

Gunner μου τη Νατάσα τη θεωρώ πολύ καλύτερη τραγουδίστρια από τη Γαρμπή πλέον. Η Καίτη τα τελευταία χρόνια τραγουδάει από μέσα της (κουνάει ελάχιστα τα χείλη και αυτό έχει επιρρεάσει την άρθρωσή της).
Τεσπα, δεν θα συνεχίσω την "αντιπαράθεση" γιατί δεν έχει νόημα. Μου θυμίζετε τα παιδιά από τις κομματικές νεολαίες, που όταν τολμήσεις να τους πεις την άποψή σου θα πέσουν πάνω σου μέχρι το βράδυ για να σε πείσουν ότι αυτοί έχουν δίκιο.

Είμαι τόσο ώστε να καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφω ενώ εσύ προφανώς όχι οπότε εκεί πήγαινε και η Φεγγάρω! :) Ενώ εσύ ακούς Κάλλας,Παβαρόττι και Μποτσέλλι καλό μου παιδί? :lol: :lol:
Η μήπως νομίζεις ότι ακούγοντας Βανδή π.χ θα σε πάρουνε στη Νάσα? :lol: :lol: 8)
Iasonas
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iasonas »

happy_end έγραψε:

TI ALLO THA AKOYSW THEE MOY

Gia to thema gia th natassa einai dikaiwma soy na thn protimas

alla na moyles oti h garbi den mporei na koynhsei ta xeilh ths les kai ths bazeis xronometro kai oti exei ephreastei h arthrwsh ths meta egw eimai ftaiw poy me les logokrisia.......

nai paidia epishs h kaith twra teleytaia den koynaei kai to kefali ths gia ayto as to koynhsoyn alloi na ksypnhsoyn :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

GUNNER_10 έγραψε:
Sugar έγραψε:
happy_end έγραψε:
Viewmaster έγραψε:Για μένα η χροιά της Γαρμπή στα λαικά είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Ελλάδα τα τελευταία πολλά χρόνια! :wink:
:lol: :lol: :lol:

asro trelo sth treeela tou :lol: :lol: :lol:
entaxei koita den einai san thn despoina pou den amfisvitei kanenas ...

oti einai kopia ths vissi...ante nani tora :lol:

ax me sygginises...me gurises xronia piso :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

happy_end έγραψε:

1)h natassa den einai kaliteri tragoudistria apo thn kaith opws kai na to kanoume..o aplos logos??h kaith ipostrizeis polla diaforetika hdh pou h natassa den ta leei..den ths pane...to an h natassa einai pio texnika kalh apo thn isws nai..kai episis epanalamvanw milame gia XROIA fwnhs...

2)kouventa kanoume den tha se faw na peis kati gia thn garbi kai thn kathe garbi..den pernw miza...
GUNNER_10

manos έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
Sugar έγραψε:
happy_end έγραψε:
Viewmaster έγραψε:Για μένα η χροιά της Γαρμπή στα λαικά είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Ελλάδα τα τελευταία πολλά χρόνια! :wink:

asro trelo sth treeela tou :lol: :lol: :lol:
entaxei koita den einai san thn despoina pou den amfisvitei kanenas ...

oti einai kopia ths vissi...ante nani tora :lol:

ax me sygginises...me gurises xronia piso :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol:
oi apanthseis aytes dinontai sta atoma pou einai kollimena opws h sugar... :wink: petaxtike to xriso mou tyxaia.. :lol:

signomi an se ekana na klapseis.. :cry: :cry: :cry: :cry: :lol:
manos

entaxei to xeperasa tora :P
GUNNER_10

manos έγραψε:entaxei to xeperasa tora :P
:D :D :lol:
just feel

:lol: :lol:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
happy_end

Viewmaster έγραψε: Ενώ εσύ ακούς Κάλλας,Παβαρόττι και Μποτσέλλι καλό μου παιδί? :lol: :lol:
Η μήπως νομίζεις ότι ακούγοντας Βανδή π.χ θα σε πάρουνε στη Νάσα? :lol: :lol: 8)
Απ' ότι φαίνεται μπαίνεις στο φόρουμ μόνο για να γράφεις για τη Μάρω, διαφορετικά θα είχες πάρει πρέφα ενάμιση χρόνο τώρα πως ούτε ακούω ούτε υποστηρίζω τη Βανδή. Μεγαλώνοντας, είθισται να ανακαλύπτει κανείς και νέα ακούσματα και να τα αξιολογεί διαφορετικά από τις σαβούρες των πλειλιστ.
Και όσο για το τί ακούω, σίγουρα πάντως όχι τη Μηχανή του χρόνου. Ανάμεσα στη Λύτρα και την Κάλλας υπάρχει μια πλειάδα τραγουδιστών και συνθετών που προσφέρονται για ακρόαση.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
happy_end

GUNNER_10 έγραψε:
1)h natassa den einai kaliteri tragoudistria apo thn kaith opws kai na to kanoume..o aplos logos??h kaith ipostrizeis polla diaforetika hdh pou h natassa den ta leei..den ths pane...to an h natassa einai pio texnika kalh apo thn isws nai..kai episis epanalamvanw milame gia XROIA fwnhs...
Δε συμφωνώ ότι η Καίτη μπορεί να στηρίξει πολλά είδη. Δε θεωρώ πχ ότι η Καίτη μπορεί να στηρίξει καλά τα ποπ. Ούτε ερμηνευτικά ούτε σκηνικά.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
just feel

NAI AΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΑΙΤΗ Η Η ΝΑΤΑΣΑ??
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
happy_end

Iasonas έγραψε:
alla na moyles oti h garbi den mporei na koynhsei ta xeilh ths les kai ths bazeis xronometro kai oti exei ephreastei h arthrwsh ths meta egw eimai ftaiw poy me les logokrisia.......

nai paidia epishs h kaith twra teleytaia den koynaei kai to kefali ths gia ayto as to koynhsoyn alloi na ksypnhsoyn :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Βασικά πάνω στην πίστα το κεφάλι και τους ώμους κουνάει :lol:
Σοβαρά τώρα, η φωνή της έχει μπει μέσα σε σχέση με μια δεκαετία πριν. Νομίζω ότι ακούγοντας πολλά τραγούδια της το καταλαβαίνει κανείς αρκετά εύκολα.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

happy_end έγραψε:Βασικά πάνω στην πίστα το κεφάλι και τους ώμους κουνάει :lol:
χαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nothing lasts forever but the earth and sky
happy_end

just feel έγραψε:NAI AΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΑΙΤΗ Η Η ΝΑΤΑΣΑ??
Αυτό μάλλον είναι υποκειμενικό, όπως και πολλά που συζητιούνται σε αυτή τη σελίδα.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
just feel

ADAM2 έγραψε:
happy_end έγραψε:Βασικά πάνω στην πίστα το κεφάλι και τους ώμους κουνάει :lol:
χαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

happy_end έγραψε:
Viewmaster έγραψε: Ενώ εσύ ακούς Κάλλας,Παβαρόττι και Μποτσέλλι καλό μου παιδί? :lol: :lol:
Απ' ότι φαίνεται μπαίνεις στο φόρουμ μόνο για να γράφεις για τη Μάρω, διαφορετικά θα είχες πάρει πρέφα ενάμιση χρόνο τώρα πως ούτε ακούω ούτε υποστηρίζω τη Βανδή. Μεγαλώνοντας, είθισται να ανακαλύπτει κανείς και νέα ακούσματα και να τα αξιολογεί διαφορετικά από τις σαβούρες των πλειλιστ.
Και όσο για το τί ακούω, σίγουρα πάντως όχι τη Μηχανή του χρόνου. Ανάμεσα στη Λύτρα και την Κάλλας υπάρχει μια πλειάδα τραγουδιστών και συνθετών που προσφέρονται για ακρόαση.
Τη Βανδή την ανέφερα διότι παλιότερα την υποστήριζες!Ασφαλώς και ούτε την ακούς πλέον ούτε τη στηρίζεις!Το χουμε διαπιστώσει όλοι όσοι συμμετέχουμε!Ολοι μας ανακαλύπτουμε ή έχουμε ανακαλύψει νέα ακούσματα!Στα 11 μου ανακάλυψα πχ τη Γαρμπή!Μετά έκανα στροφή για μια πενταετία κ ήμουν πιστός οπαδός του "έντεχνου" τραγουδιού και "χλεύαζα"όσους συμμαθητές μουακούγαν Καρρά και Σφακιανάκη! :lol:
Μετά ασχολήθηκα με τη Βίσση και κάπου στα 20 μου χρόνια σταμάτησα για μια πενταετία να ασχολούμαι με τα ελληνικά γενικότερα!Ημουν εντελώς αλλού μουσικά!Μετά στα 25 ήρθε η Λύτρα στη ζωή μου( :lol: ) και κόλλησα για χίλιους δυο λόγους που βαριέμαι να αναφέρω(διότι είναι τεράστια συζήτηση)!Ολα αυτά τα λέω διότι δεν πρέπει να κρίνουμε τον άνθρωπο από τα ακούσματά του και ιδίως ανθρώπους που δε γνωρίζουμε προσωπικά!Διότι οι περισσότεροι από εμάς αν όχι όλοι περνάνε από διάφορες φάσεις στις μουσικές τους επιλογές!Μπορεί δηλαδή αυτό που εγώ κάνω στα 29 εσύ να το έκανες στα 19 αλλά μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο ακριβώς :wink:
Οπότε εξυπνάδες του στυλ...ακούς Μάρω χαχαχα τι επίπεδο κτλ κτλ είναι άκυρες εντελώς!
Υ.Γ.Να υποθέσω ότι τέτοιος διάλογος δε θέλεις να συνεχιστεί διότι είμαστε εντελώς οφφ!Οποιαδήποτε αποσαφήνιση p.m me :wink:
manos

Viewmaster έγραψε:
happy_end έγραψε:
Τη Βανδή την ανέφερα διότι παλιότερα την υποστήριζες!Ασφαλώς και ούτε την ακούς πλέον ούτε τη στηρίζεις!Το χουμε διαπιστώσει όλοι όσοι συμμετέχουμε!Ολοι μας ανακαλύπτουμε ή έχουμε ανακαλύψει νέα ακούσματα!Στα 11 μου ανακάλυψα πχ τη Γαρμπή!Μετά έκανα στροφή για μια πενταετία κ ήμουν πιστός οπαδός του "έντεχνου" τραγουδιού και "χλεύαζα"όσους συμμαθητές μουακούγαν Καρρά και Σφακιανάκη! :lol:
Μετά ασχολήθηκα με τη Βίσση και κάπου στα 20 μου χρόνια σταμάτησα για μια πενταετία να ασχολούμαι με τα ελληνικά γενικότερα!Ημουν εντελώς αλλού μουσικά!Μετά στα 25 ήρθε η Λύτρα στη ζωή μου( :lol: ) και κόλλησα για χίλιους δυο λόγους που βαριέμαι να αναφέρω(διότι είναι τεράστια συζήτηση)!Ολα αυτά τα λέω διότι δεν πρέπει να κρίνουμε τον άνθρωπο από τα ακούσματά του και ιδίως ανθρώπους που δε γνωρίζουμε προσωπικά!Διότι οι περισσότεροι από εμάς αν όχι όλοι περνάνε από διάφορες φάσεις στις μουσικές τους επιλογές!Μπορεί δηλαδή αυτό που εγώ κάνω στα 29 εσύ να το έκανες στα 19 αλλά μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο ακριβώς :wink:
Οπότε εξυπνάδες του στυλ...ακούς Μάρω χαχαχα τι επίπεδο κτλ κτλ είναι άκυρες εντελώς!
Υ.Γ.Να υποθέσω ότι τέτοιος διάλογος δε θέλεις να συνεχιστεί διότι είμαστε εντελώς οφφ!Οποιαδήποτε αποσαφήνιση p.m me :wink:

mm endiaferon to keimeno sou....ego mikros yposthriza th garmbi alla sto lykeio egina fan ths despoinas me tis deka entoles!kai sigoura de prokeite na allaxei auto akoma k as xenerono kamia fora...epishs k me thn elliniki mousiki xenerono k vrisko polla xena na maresoun alla panta tha eimai yper ths ellinikis mousikhs...epishs palia marese arketa k o ploutarxos opos k tora alla protimo pleon to xatzigianni kati pou epishs de nomizo na allaxei.....
NARKOTIKO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NARKOTIKO »

mia xara isoun mexri to lukeio esy. :lol: :lol:
Ψυχή για τα σίδερα...
Απάντηση