Θάνος Πετρέλης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
manosb77

Re: ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ THREAD.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

δυστυχως τον ακουσα λιγο χθες και απογοητευτικα... εχει χαλασει παρα πολυ... δυστυχως ολα τα τραγουδια του ειναι πολυ ψιλα τονικα και αυτο μαλλον κουρασε πολυ την φωνη του... κριμα γτ οταν ειχα παει πριν καποια χρονια να τον ακουσω ηταν αρκετα καλος. μαλιστα απο περιεργια πηραμε την κιθαρα με τον αδερφο μου και ολα τα τραγουδιατου τα χι κατεβασμενα ενα τονο παρ ολα αυτα και παλι ζοριζεται...
Filotimos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Filotimos »

Xaxaxa... Teleiws grafikos!!! Psaxnei k tous tonous o allis! Re tha mas trelanete? Re ti ponos einai autos..
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

απλα σαν γραφικος που εχει μια μικρη σχεση με την μουσικη δεν μου εκανε στο αυτι και ειπα να δω σε τι τονο τα λεει...συγνωμη που σου θυξαμε τον καλλιτεχνη αλλα αυτη ειναι η αληθεια οσο γραφικη και αν σου φενεται..
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

πράγματι κι εγώ που τον άκουσα χτές στο star,μεγάλη αλλαγή στη φωνή του.

θα φωνάζει συνέχεια στα παιδιά του στο σπίτι για να κάτσουν ήσυχα και δεν του
μένει φωνή για το βράδυ.

γι'αυτό σας λέω εγώ μην κάνετε παιδιά...ταλαιπωρία... :girl_cray:

άσχετο... :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

manosb77 έγραψε:απλα σαν γραφικος που εχει μια μικρη σχεση με την μουσικη δεν μου εκανε στο αυτι και ειπα να δω σε τι τονο τα λεει...συγνωμη που σου θυξαμε τον καλλιτεχνη αλλα αυτη ειναι η αληθεια οσο γραφικη και αν σου φενεται..
ναι παιδι μου...ο φιλοτιμος μας πεταει στην μουρη την τεχνικη θανος πετρελης.. :fan:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

billakos24 έγραψε:πράγματι κι εγώ που τον άκουσα χτές στο star,μεγάλη αλλαγή στη φωνή του.

μένει φωνή για το βράδυ.

:tourta: :tourta: :tourta: :fan:
Iasonas
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iasonas »

billakos24 έγραψε:πράγματι κι εγώ που τον άκουσα χτές στο star,μεγάλη αλλαγή στη φωνή του.

μένει φωνή για το βράδυ.

billakos theothta :lol: :lol: :lol: :lol:
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

ma ine thea i bilio mas :fan:
Krouela agapes mou, Krouela
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

MA TO DIKO MOU TO MOUNIX MU TO FAGE I PSIRA :lol:
Παρε ανασα και παμε...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Aftos telika pote tha vgalei album?? :-P
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Filotimos

PETRELIS STO LONDINO. KRITIKH... APO LGR.COM

Parikiaki Column - Xclusive! …with Katerina
April 6th, 2010
Concert Review: Thanos Petrellis Live in London!

HMV Forum ~ Sunday 28th 2010, 8.30pm

If you had asked me a few months back which Greek artist I would love to see live in London, Thanos Petrellis would have been top of my list! A happy coincidence or perhaps a successful case of cosmic ordering, I didn’t have to wait too long to tick him off my “Greek idols to see live” wish list! Last week, Mr Petrellis flew into London for a little promo as well as to undertake his ‘for one night only’ concert on Sunday 28th March, at the charming Kentish town music venue; the HMV Forum!

Singing his biggest hits to date, Thanos Petrellis ignited a music-fuelled frenzy in the Camden auditorium seducing us with his smooth, commanding vocal delivery and charismatic interaction with the audience; some of the night’s performance highlights including ‘Kernaw’, ‘Adiorthoti’, ‘Aman Kai Pos’, ‘H Oraia’, not to mention the emotive, spine tingling ‘To Aima Mou’.

Photography by Evagoras Mandrides
Petrellis also treated his fans to an impressive selection of covers; adding his own twist to songs like Giannis Poulopoulos’ ‘Tha Pio Apose to Fegari’, Notis Sfakianakis’ classics ‘Genethlia’ and ‘Soma Mou’, and even a tribute to the Hatziyannis’ hit ‘Heria Psila’.

Refreshingly the audience was a wonderful cross-section of our community, and the neolaia was out in force to celebrate this successful Athenian artist who has managed to achieve an enviable status in the Greek music scene, (thanks in-part, to his partnership with producer Foivos) since coming third in the televised Greek talent show ‘Fame Story’ back in 2003.

There were also some unexpected surprises; a bra flung on stage, in appreciation of the Laiko singer, during his performance of “Euharisto”, a dance ‘free for all’ which saw Petrellis’ front row fans, joining Thanos on stage for an impromptu Vareto, as well as a sense of spontaneity that you don’t often find at a high profile concert.
If I had to gripe I would say that I was disappointed not to hear one of my all time “Petrellis” faves in full, instead teased with only a verse and a chorus of the chart topping “Eutihos”.

Photography by Evagoras Mandrides
If you were expecting an extravagant show with sets and props aplenty you may have gone home disappointed (no pyrotechnics I’m afraid). However, if it was heartfelt songs sung by a disarming front man, and a taste of the Greek bouzoukia, ala Athens-style you were after, then you would have been pleased not to have missed out on Thanos’ London debut!
Άβαταρ μέλους
zaxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zaxos »

ποτε βγαινει νεο αλμπουμ??
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

apo kalokairi k meta.. ws synh8ws o petrelis bgazei kalokairi.. ektos an bgalei 2o single kalokairi k meta to album..
Greekboy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Greekboy »

Filotimos

Συνεντευξη στον Αδεσμευτο τυπο.

http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=13809

Της ΣΟΝΙΑΣ ΜΑΓΓΙΝΑ

Ο Θάνος Πετρέλης έχει «Φιλότιμο»! Δεν είναι μόνο ο τίτλος του νέου του τραγουδιού, το πρώτο που κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική του Φοίβου, την Spicy, προπομπός μιας, ακόμα, νέας συνεργασίας του συνθέτη με τον ερμηνευτή, είναι και… βασικό χαρακτηριστικό του. Όπως και η αισιοδοξία, η χαλαρότητα, το μέτρο στη ζωή και η πίστη σε ανθρώπους και καταστάσεις… Σήμερα, 4-5μ.μ. ο Θάνος Πετρέλης μιλά για τα σχέδια και τα όνειρά του, καταθέτει σκέψεις και απόψεις σε ό,τι τον ρωτήσουν η Άννα με τον Στράτο, στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής φυσικά μέσα από τη συχνότητα του ΠΑΡΕΑ 104FM…

* Θάνο, τι ετοιμάζεις δισκογραφικά;
"Μπαίνουμε στο στούντιο αυτές τις μέρες και είμαστε σε συζητήσεις. Είμαστε σε δίλημμα. Ένα καινούργιο λαϊκό τραγούδι ή κάτι στο πνεύμα της εποχής, πιο καλοκαιρινό και… happy;".
* Εσύ τι προτιμάς;
"Λόγω καλοκαιριού κάτι πιο ανάλαφρο και ποπ θα έλεγα, αλλά νομίζω ότι αυτό που μου ταιριάζει και περιμένει ο κόσμος από μένα είναι το λαϊκό. Βέβαια μπορεί τελικά να κυκλοφορήσουμε και ένα λαϊκό και ένα «καλοκαιρινό» για να βγούμε μια και καλή από το δίλημμα…".
* Πολύς κόσμος θεωρούσε πολύ σίγουρο ότι θα ακολουθούσες τον Φοίβο στη νέα του εταιρεία. Ήταν όντως τόσο σίγουρο ή χρειάστηκε να το σκεφτείς;
"Δεν το σκέφτηκα καθόλου! Ο Φοίβος είναι εκείνος που από την αρχή της καριέρας μου, μου έδωσε τραγούδια που με έκαναν γνωστό στον κόσμο. Θα ήταν τολμώ να πω και… αχαριστία να μην τον ακολουθήσω. Ίσως κάποιος να έλεγε ότι θα έπρεπε να δοκιμάσω να κάνω και κάτι άλλο, άλλες συνεργασίες. Όμως γενικά είμαι άνθρωπος που όταν κάτι πάει καλά, όταν έχω μια καλή σχέση και χημεία, είτε στη δουλειά, είτε στην προσωπική ζωή και τις φιλίες μου, πολύ δύσκολα θα κάνω αλλαγές".
* Ρισκάρεις καλλιτεχνικά;
"Γενικά σαν άνθρωπος είμαι συγκρατημένος. Όταν πάει κάτι καλά, ακολουθώ αυτή τη λογική… Στο τραγούδι έχω τις βάσεις του λαϊκού τραγουδιστή και καμιά φορά πάω λίγο να ξεφύγω, αλλά το κάνω με μέτρο, δεν θέλω να κάνω ακραία πράγματα…".
* Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό άνθρωπο;
"Ειδικά στα επαγγελματικά ναι! Με όλες αυτές τις επιτυχίες και την αγάπη του κόσμου. Εκτός από την σκληρή δουλειά και το ταλέντο φυσικά που είναι απαραίτητα στον χώρο μας, ο παράγοντας τύχη παίζει τεράστιο ρόλο. Το να βρεθείς στην κατάλληλη στιγμή εκεί που πρέπει είναι μεγάλο ζήτημα. Όταν σου δοθεί η ευκαιρία, την αρπάζεις από τα μαλλιά και μετά βάζεις τις βάσεις. Η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, το να δουλέψεις, να μην καβαλήσεις καλάμι… Είναι πολλά αυτά που πρέπει να προσέξεις, αλλιώς ό,τι σου ήρθε γρήγορα θα σου φύγει άλλο τόσο γρήγορα. Όσο δύσκολο είναι να σταθείς τυχερός, άλλο τόσο δύσκολο είναι να έχεις και διάρκεια. Χρειάζεται δουλειά, ισορροπίες, η συμπεριφορά που πρέπει, να είσαι προσγειωμένος, αλλιώς θα σβήσουν όλα γρήγορα. Η διάρκεια είναι πιο δύσκολη από το να κάνεις το «μπαμ»…".
* Παρότι παιδί της τηλεόρασης, μετά το παιχνίδι δεν «έπαιξες» με τα ΜΜΕ.
"Όταν αποφάσισα να μπω στο παιχνίδι, σκεφτόμουν ότι βασικό είναι να μην με χρησιμοποιήσουν, αλλά να το χρησιμοποιήσω εγώ, με την καλή έννοια, για να δείξω τις δυνατότητές μου. Η τηλεόραση σε βάζει μέσα στο σπίτι του κόσμου κι όχι μόνο στην Ελλάδα. Πηγαίνω στην Αμερική και με χαιρετούν οι Έλληνες ομογενείς σαν να με γνωρίζουν προσωπικά, σαν να είμαι δικό τους παιδί. Έχει δύναμη η τηλεόραση. Εγώ έδειξα ποιος πραγματικά είμαι, δεν έκανα πράγματα για το θεαθήναι. Μπορείς να καταλάβεις ποιος μπαίνει σε ένα παιχνίδι με σχέδιο και ρόλο. Εγώ είμαι χαμηλών τόνων και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερα αν θα αντέξω να μπω στο παιχνίδι. Είχα τον φόβο της υπερέκθεσης. Αλλά για να μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς πρέπει να πληρώσεις και κάποιο τίμημα. Εγώ το έκανα συνειδητά και νομίζω μου βγήκε σε καλό".
* Νομίζω όμως ότι και πριν από οχτώ χρόνια που ήσουν στο παιχνίδι η τηλεόραση ήταν πιο… σοφτ…
"Ναι, όντως έχει αγριέψει τελευταία και έχει γίνει και πιο τρας. Γενικά δεν παρακολουθώ. Αθλητικά παρακολουθώ, γιατί είμαι φαν. Τηλεόραση επί τούτου δεν βλέπω, ειδικά έτσι όπως έχει γίνει. Παρακολουθώ όμως τα λάιβ των εκπομπών ταλέντων γιατί με αφορά και έχει σχέση με αυτό που κάνω, γιατί μπορεί να ακούσω μια καλή φωνή, όπως κάποιος άκουσε και μένα. Ήδη από τα προηγούμενα παιχνίδια έχω κάποια στο μυαλό μου, να κάνω μια συνεργασία. Όπως μου δόθηκε ευκαιρία, θέλω να δώσω…".
* Καλοκαιρινά σχέδια;
"Έχω ήδη ξεκινήσει μια περιοδεία, αφού τελείωσα τις εμφανίσεις μου το Πάσχα, Ελλάδα, Κύπρο, Λονδίνο και συζητάμε για… πολλούς σταθμούς, από τα ελληνικά νησιά και τη Γερμανία, μέχρι… όπου! Είναι ωραία να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις νέα μέρη και να πηγαίνεις εσύ στον κόσμο να σε δει… Ειδικά όταν τραγουδάω για ομογενείς, είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είναι πιο Έλληνες κι από εμάς που μένουμε στην Ελλάδα. Ίσως γιατί εμείς έχουμε κάποια πράγματα τόσο δεδομένα που δεν τα προσέχουμε και απολαμβάνουμε πλέον…".
* Εσύ τι προσέχεις στην Ελλάδα, τι αγαπάς σε αυτή τη χώρα;
"Όλο αυτό το κλίμα, τη χαλαρότητα. Δουλεύουμε, αλλά πίνουμε τον καφέ μας, πάμε για μπάνιο, για ποτάκι. Υπάρχει, ή μάλλον υπήρχε ένα κλίμα «όλα μας πάνε καλά» και ένας «ωχαδερφισμός», μια σιγουριά ότι θα βρεθεί η άκρη. Αυτό μας έκανε σαν λαό να περνάμε μέσα από δύσκολες καταστάσεις πιο χαλαρά. Βέβαια τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις μέρες μας και τα γεγονότα που όλοι ζούμε, τα πράγματα έχουν σφίξει πολύ. Αλλά ευελπιστώ ότι ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, με την τρομερή οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα -ατομικά μπορεί να υπάρχουν πλούσιοι, αλλά σαν χώρα χρωστάμε παντού, οπότε αυτό μας πλήττει όλους-, θα την ξεπεράσουμε με τον τρόπο μας, σαν Έλληνες… Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όχι τόσο «χύμα», αλλά αν διατηρήσουμε και λίγο από αυτό το κλίμα «όλα θα πάνε καλά»…".
* Εσύ είσαι συγκεντρωμένος;
"Εγώ είμαι έτσι κι αλλιώς του μέτρου και όχι της σπατάλης. Όλο μιλάω για μέτρο και μπορεί κάποιος να το βρει βαρετό. Αλλά σε ό,τι αφορά την οικογένεια, τις φιλίες και ό,τι έχει αντίκτυπο σε άλλους είμαι συγκρατημένος".
* Δεν αφήνεσαι ποτέ;
"Εκεί που καμιά φορά μπορεί να ξεπεράσω το μέτρο είναι στο αυτοκίνητο. Είμαι λάτρης της ταχύτητας. Σε ανοιχτούς δρόμους, όχι μέσα στην πόλη. Αλλά είμαι και μπαμπάς πια, οπότε σκέφτομαι… σαν τον μπαμπά μου κι εγώ πια. Με ασφάλεια γιατί έχω πάντα στο μυαλό μου τα παιδιά μου… Τώρα ακόμα και στην Εθνική, στην ευθεία, δεν θα το πατήσω εύκολα το γκάζι…".
* Θα έλεγες ότι η οικογένειά σου είναι το αντίβαρό σου στη δημοσιότητα;
"Οπωσδήποτε. Και νομίζω όλοι όσοι εκτίθενται στη δημοσιότητα πρέπει να έχουν τα πράγματα ξεκαθαρισμένα. Άλλο το να είσαι στην πίστα, άλλο το να είσαι στο σπίτι σου, εκεί δεν διαφέρεις από τον δημόσιο υπάλληλο ή τον υδραυλικό. Νομίζω ότι έχω καταφέρει να έχω ισορροπία και σ’ αυτό φυσικά με βοηθά η Σοφία… Υγεία να υπάρχει και όλα καλά…".
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Εικόνα

Love Stars Sundayz Parties

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ SHISHA

Το Καλοκαίρι ήρθε και οι πιο μαγικές βραδιές είναι στο Shisha πίσω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δίπλα στο κύμα.

Κάθε Κυριακή βράδυ μετά τις 12 ο Τάσος Τρύφωνος σας περιμένει στο Shisha για τα πιο λαμπερά καλοκαιρινά parties.

Ένας αγαπημένος σας καλλιτέχνης θα εμφανίζεται ζωντανά στο Shisha ενώ στη συνέχεια το πάρτι θα συνεχίζεται με τον Τάσο Τρύφωνος στα dexx.

Αυτή την Κυριακή 6 Iουνίου στο πρώτο Love Stars Sundayz party o Θάνος Πετρέλης στο Shisha σ΄ ένα καταπληκτικό live πρόγραμμα.

Shisha
Πίσω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-4633701

Χορηγός επικοινωνίας: LOVE RADIO 97,5

love radio
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Ούτε που ακούγεται το τραγούδι του!
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

supernatural22 έγραψε:Ούτε που ακούγεται το τραγούδι του!
Παιχτηκε λιγο το χειμώνα! Αλλά μετά.... άπατο... Και ήταν και καλούτσικο...
sakis88888

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis88888 »

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_698.html

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010
Ο Πετρέλης βούλιαξε το τελευταίο πακέτο
Τα χαμηλότερα νούμερα της χρονιά έκανε

Ο κόσμος έχει συνηθίσει την χατζηβασιλείου με δακρύβρεχτες ιστορίες. Ο Πετρέλης μάλλον δεν ενδιέφερε και πολύ το κοινό της, και έτσι στο χθεσινό αποχαιρετιστήριο επεισόδιο...

έκανε 16,8%.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

:hysterical: :hysterical:
αποτυχία ο Πετρέλης!!
Nothing lasts forever but the earth and sky
Απάντηση