Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Κυκλοφορεί η Ηλιάδη αυτές τις μέρες,στα περίπτερα.Στα δισκοπωλεία υπάρχει πρόβλημα με τη διανομή
1 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
2 ΤΟΣΑ ΓΙΑΤΙ
3 ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
4 ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ
5 ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ
6 ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ
7 ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ
8 ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
9 ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ
10 ΖΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
11 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΙΡΟ
12 ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ
13 ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ‘ΧΩ ΒΑΛΕΙ
14 ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
Κυκλοφόρησε η Ηλιάδη σήμερα,σε περίπτερα και δισκοπωλεία.Τo booklet πολύ προσεγμένο,με πολλές σελίδες,φωτογραφίες και στίχους,και 14 τραγούδια συνολικά.
Έχει ωραία κομμάτια,ειδικά τα 3 πρώτα που είναι pop,αλλά και η μπαλάντα "Όνειρα Γλυκά".Από λαϊκά είναι ωραία τα γνωστά "Καλά τα περνάω","Εσένα μόνο",και γενικά ακούγονται όλα τα κομμάτια.
Αυτό θα είναι το νέο της ψηφιακό single από τη heaven,αν και πριν 6 μήνες έβγαλε δίσκο
kala. afou evgale disko me 2 singles (kalos irthes,teleytaia fora) gt dn vgazei allo ena?? katholou promo sto cd?? meta perimenoun ekei sti heaven epityxia ...einai san na min evgale katholou neo cd...
supernatural22 έγραψε:Κυκλοφορεί η Ηλιάδη αυτές τις μέρες,στα περίπτερα.Στα δισκοπωλεία υπάρχει πρόβλημα με τη διανομή
1 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
2 ΤΟΣΑ ΓΙΑΤΙ
3 ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
4 ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ
5 ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ
6 ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ
7 ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ
8 ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
9 ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ
10 ΖΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
11 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΙΡΟ
12 ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ
13 ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ‘ΧΩ ΒΑΛΕΙ
14 ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
ποιο ηταν το τελευταιο album της Αγγελικης?? και γενικα ποσα cd εχει στην δισκογραφια της?
Tελευταίο της Ηλιάδη ήταν το cd-single "Χαμογελώ (και Προχωράω)",το οποίο βγήκε και από το πρώτο θέμα,σαν cd,με τα 4 τραγούδια του cd-single + 6 επιτυχίες από τα πρόσφατα albums της.
Συνολικά έχει:
2003 - Τη μοναξιά φοβάμαι (Universal)
2004 - Ένα χρόνο μαζί (Universal)
2005 - Τώρα τι θες (Universal)
2006 - Απόφαση καρδιάς (Virus)
2007 - Ποτέ δεν έφυγες (Heaven)
2009 - Εγώ μιλάω με την καρδιά μου (Heaven)
2010 - Χαμογελώ (cd-single) (Heaven) + Xαμογελώ και προχωράω (cd τα 4 νέα τραγούδια + 6 επιτυχίες - Πρώτο Θέμα)
2011 - Mε την αγάπη τα'χω βάλει (Heaven)
Τα albums είναι κανονικά,και δεν έχουν επανακυκλοφορήσει με extra τραγούδια