Συμφωνώ....Ούτε και γω...!!!Scorpion86 έγραψε:Kάθε φορά βρίσκεται κάποιος από τους τοπικούς σταθμούς και το ανεβάζει αργά το βράδυ. Ελπίζω να γίνει και τώρα το ίδιο. Δεν μπορώ να περιμένω.notisfan έγραψε:Έχουμε όντως ελπίδες να ακούσουμε το τραγούδι πριν ξημερωσει;
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Μέχρι να έχουμε κάτι νεότερο...θα ήθελα να ρωτήσω,ποιο CD του Νοτη θεωρείται πιο σπανιο;
που βγήκε; δεν είδα κάτιMIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Βγηκε και επισημη ανακοινωση για την πρεμιερα 1/12
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
https://www.facebook.com/Notissfakianakiseu/?ref=br_rsπου βγήκε; δεν είδα κάτι
Παιδιά θα σας παρακαλούσα τουλάχιστον εμείς εδώ μέσα που γράφουμε να ΜΗΝ ανεβάσουμε το τραγούδι στο YouTube. Θα το ανεβάσει η εταιρεία. Μην πούμε ε εντάξει αφού το ανέβασαν και άλλοι να το ανεβάσουμε και εμείς. Η εταιρεία λογικά θα το ανεβάσει την επόμενη εβδομάδα στην ψηφιακή μορφή γιατί αυτή την εβδομάδα θα παίζει σε αποκλειστικότητα με σποτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Κυρ Νοέμ 19, 2017 11:58 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- KeepNoting
Ειμαι λιγο υπερβολικος που εβαλα λαμψη απο τωρα;

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Καλή επιτυχία με την σαβούρα που θα υποστείς μέχρι και αν ακούσεις αυτό που θελειςKeepNoting έγραψε:Ειμαι λιγο υπερβολικος που εβαλα λαμψη απο τωρα;![]()
![]()
![]()
![]()
- KeepNoting
Μονο λαμψη θυμωμουν...πιοι αλλοι το χουν το τραγουδι; (Για αθηνα)
- E-Notikos7
Υπερβολικοί είστε ορισμένοι. Σιγά μην περιμένουμε μια εβδομάδα να το ανεβάσει η Panik ή πότε θα το βάλουν οι σταθμοί.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
χαχαχα και εγω το εβαλα για μιση ωρα μεχρι που εβαλε αυτο του αντυπα το αλφα,βητα,γαμα,δελτα,καπα,λαμδα μι και νι και δεν αντεξαKeepNoting έγραψε:Ειμαι λιγο υπερβολικος που εβαλα λαμψη απο τωρα;![]()
![]()
![]()
![]()
- KeepNoting
Εγω το προλαβα στα τελειωματα του, το παμε ανα βαρδιες; χαχαχαχα

Προβλέπεται δύσκολη νύχτα...
- E-Notikos7
Ενας θα ακούει Μελωδία, ένας θα ακούει Λάμψη, ένας Ράδιο Αλέξανδρος, ένας Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ένας Ρυθμό 89.3 Λευκάδας κι ένας Κοσμοράδιο. Δεν θυμάμαι άλλους τοπικούς σταθμούς.

Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- KeepNoting
Μελωδια στο κινητο,λαμψη στο ταμπλετ,Αλεξανδρο στο 2ο κινητο και κοσμοραδιο στον υπολογιστη.... Τι,οχι;

δεν το κοβω να το βαζουν αλλιως θα το χανε βαλει ηδη μολις περασε 12 οπως αλλες φορες
Το προξενιό το είχαν βάλει στις 10 το βράδυ.
- Scorpion86
Εχω ανοικτά τρία link. Μόλις τώρα στον "Μελωδία 102.4" έπαιξε ένα κομμάτι σε πρώτη μετάδοση, αλλά μην ρωτάτε ποιανού ήταν δεν ξέρω και στο καπάκι έπαιξε το "συντονιστείτε πρώτοι για να ακούσετε αποκλειστικά τα νέα κομμάτια" και έπαιξε το teaser από το "Με την Πλάτη στον Τοίχο".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
εγω παντως πετυχα το καλοσυνη σου σε ακυρο σταθμο και ειπα να μεινω εκει
Συνήθως τα ανεβάζει το Dailymotion. Μπορούμε να το ακούμε από εκεί μέχρι να το ανεβάσει η εταιρεία. Αυτό λέω. Δεν χρειάζεται να το ανεβάσουμε 15 φορές και μάλιστα σε ραδιοφωνική μορφή.E-Notikos7 έγραψε:Υπερβολικοί είστε ορισμένοι. Σιγά μην περιμένουμε μια εβδομάδα να το ανεβάσει η Panik ή πότε θα το βάλουν οι σταθμοί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- KeepNoting
Μας δουλευουν; Εβαλαν το "Δωσε ενα τελος" στον μελωδια...