Μπορει να ειναι απο την Πολιτεια το 1992, ηταν στο σχημα και ο Τασος.Scorpion86 έγραψε: Αυτό δεν είναι από την εμφάνιση του στο Mega Star αρχές 90's όπου εμφανίζεται σαν υδραυλικός και συναντιέται τυχαία με την Εφη Σαρρή?
Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: Νότης Σφακιανάκης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Δευ Νοέμ 20, 2017 1:40 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θυμαται κανεις τα τελευταια χρονια να εχει παιχτει πρωτη μεταδοση τετοιες βραδινες ωρες στο ραδιο;;αν ναι να περιμενουμε λιγο ακομα...
- KeepNoting
- SFAKattack10
Ωραιο!
ΚΟΜΜΑΤΑΡΟΣ... Στυλ "Θέλω να σε ξαναδώ". Εποχές ΕΜΙ
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!
- SFAKattack10
Εγω ειπα να κανω την διαφορα και περιμενα στο cosmoradio και δεν προλαβα να το γραψω ολο. 

- Scorpion86
Κι εμείς ακούμε Μελωδία γαμώ την τυχη μου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- E-Notikos7
Υπάρχει σαιτ που να μπορούμε να δούμε το πρόγραμμα ενός σταθμού σε επανάληψη?
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Το μισο πετυχα ρε γμτ...το τελειωμα ειναι παντως καταπληκτικο!!
Mε τη πρωτη ακροαση νομιζω επιβεβαιωθηκαν αυτοι που λεγαν οτι το χουν ακουσει και οτι ειναι οντως ωραιο κομματι αλλα οχι το κομματι που θα μπει πλαι στα κομματια θρυλους..Μπορει σιγουρα ομως να κανει επιτυχια δε βλεπω γιατι να παιζει παντου το νεο του Οικονομοπουλου και οχι αυτο..Καλη η ηχογραφηση αν κι σε καποια σημεια η φωνη του φαινεται απλως να απαγγελει ενω σε καποια αλλα ανατριχιαζεις..Ισως με τις επαναληψεις τη συνηθισουμε καλυτερα..
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗ...ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ..ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...ΝΟΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannis21 την Δευ Νοέμ 20, 2017 2:06 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- Scorpion86
Πολύ ενθουσιασμό βλέπω στο facebook από όσους το άκουσαν. Και κάποιοι είναι και πολλοί αυστηροί κατά καιρούς με τον Νότη. Τι θα γίνει δεν το έγραψε κανείς (;) γιατί οι eu παίζουν με τα νεύρα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Νοέμ 20, 2017 1:56 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ναι ρε γαμωτο κανεις δεν το γραψε να παμε και για υπνο επιτελους;

- Scorpion86
Αν παίξει στον Μελωδία θα το γράψω εγώ. Εχω βάλει και κάποια άτομα να τους στέλνουν μηνυματα να βάλουν το κομμάτι γιατί άλλος σταθμος το έχει παίξει ήδη. Μπας και φιλοτιμηθούν. Αν δεν έχουν πέσει για ύπνο και παίζει ο υπολογιστής που ειναι το πιθανότερο γιατί τώρα παίζει το ίδιο κομμάτι της Ευριδίκης που έπαιξε πριν 45 λεπτά. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Νοέμ 20, 2017 2:00 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Mμελωδία 102,4;Scorpion86 έγραψε:Αν παίξει στον Μελωδία θα το γράψω εγώ. Εχω βάλει και κάποια άτομα να τους στέλνουν μηνυματα να βάλουν το κομμάτι γιατί άλλος σταθμος το έχει παίξει ήδη. Μπας και φιλοτιμηθούν.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Μηπώς περιμένουν να το βάλει η Μελώδια και μέτα να το ανεβάσουν!!
- Scorpion86
Εδώ το έβαλε ο σταθμός που έχει αποκλειστικότητα για την Αθήνα. Της Κοζάνης περιμένουν? Απλά κάνουν το κομμάτι τους. Αντίστροφη μέτρηση και μαλ...ες.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Μηπώς περιμένουν να το βάλει η Μελώδια και μέτα να το ανεβάσουν!!
ΝΑι.notisfan έγραψε:Mμελωδία 102,4;Scorpion86 έγραψε:Αν παίξει στον Μελωδία θα το γράψω εγώ. Εχω βάλει και κάποια άτομα να τους στέλνουν μηνυματα να βάλουν το κομμάτι γιατί άλλος σταθμος το έχει παίξει ήδη. Μπας και φιλοτιμηθούν.
μετα την αλφα βητα μαθαινουμε και τα σημεια στίξης τωρα.. πφφφ