Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
μια χαρά ξανθιά της βλέπω 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
- fylakas_aggelos
Η Νατάσα όσο μεγαλώνει,τόσο πιο κοριτσάκι δείχνει!Υπέροχη,τη λατρεύω!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Demi είναι...
Μα τι μπλουζάκι κι αυτό...

Μα τι μπλουζάκι κι αυτό...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Η από πίσω όλα τα λεφτά!!stelios έγραψε:

Θα σε καταστρέψω... 

Tι να της βάλω στο cup cake που θα της προσφέρω?afn έγραψε:Θα σε καταστρέψω...
Καθαρτικό ή υδροκυάνιο?

Πάντα είχε περιφέρεια!Stavros έγραψε:Πάχυνε

- fylakas_aggelos
Πολύ γλυκό κορίτσι,πάντα αψεγάδιαστη!!!!!!!!Τα έχω πει τόσες φορές αλλά η Νατάσα είναι λατρεμένη!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ο Μπουλούμπασης ο κομμωτής της έλεγε μια βραδιά στο Άνοδος, την ώρα που η Νατάσα έκανε πρόγραμμα, ότι την αγαπά ιδιαίτερα γιατί όταν είχε μπει στο νοσοκομείο για ένα θέμα υγείας, η Νατάσα ήταν η μόνη από τις διάσημες πελάτισσές του που τον επισκέφτηκε και του συμπαραστάθηκε.

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Φαίνεται καλός άνθρωπος!!!happy_end έγραψε:Ο Μπουλούμπασης ο κομμωτής της έλεγε μια βραδιά στο Άνοδος, την ώρα που η Νατάσα έκανε πρόγραμμα, ότι την αγαπά ιδιαίτερα γιατί όταν είχε μπει στο νοσοκομείο για ένα θέμα υγείας, η Νατάσα ήταν η μόνη από τις διάσημες πελάτισσές του που τον επισκέφτηκε και του συμπαραστάθηκε.![]()
Τί να σου πω έχω ακούσει άσχημα λόγια. Παρόλα αυτά την συμπαθώ και μου βγάζει κάτι θετικό. Σίγουρα όλοι έχουν και τις κακές μέρες τους.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Δεν υπάρχει τραγουδιστής που να μην έχω ακούσει άσχημα λόγια... Πραγματικά!happy_end έγραψε:Τί να σου πω έχω ακούσει άσχημα λόγια. Παρόλα αυτά την συμπαθώ και μου βγάζει κάτι θετικό. Σίγουρα όλοι έχουν και τις κακές μέρες τους.

Το πιστεύω.Βασικά πάντα την θεωρούσα από τις τραγουδίστριες της πρώτης γραμμής την πιο cool από θέμα ανταγωνιστικότητας.afn έγραψε:Φαίνεται καλός άνθρωπος!!!happy_end έγραψε:Ο Μπουλούμπασης ο κομμωτής της έλεγε μια βραδιά στο Άνοδος, την ώρα που η Νατάσα έκανε πρόγραμμα, ότι την αγαπά ιδιαίτερα γιατί όταν είχε μπει στο νοσοκομείο για ένα θέμα υγείας, η Νατάσα ήταν η μόνη από τις διάσημες πελάτισσές του που τον επισκέφτηκε και του συμπαραστάθηκε.![]()

I like people too much or not at all.
Έτσι κι αλλιώς δεν ανταγωνίζεται με καμιά άλλη. Είναι η μόνη που λέει μόνο λαϊκά και τίποτα άλλο.stelios έγραψε:Το πιστεύω.Βασικά πάντα την θεωρούσα από τις τραγουδίστριες της πρώτης γραμμής την πιο cool από θέμα ανταγωνιστικότητας.afn έγραψε:Φαίνεται καλός άνθρωπος!!!happy_end έγραψε:Ο Μπουλούμπασης ο κομμωτής της έλεγε μια βραδιά στο Άνοδος, την ώρα που η Νατάσα έκανε πρόγραμμα, ότι την αγαπά ιδιαίτερα γιατί όταν είχε μπει στο νοσοκομείο για ένα θέμα υγείας, η Νατάσα ήταν η μόνη από τις διάσημες πελάτισσές του που τον επισκέφτηκε και του συμπαραστάθηκε.![]()
Δεν είναι λίγο από όλα όπως όλες. Είναι κατηγορία.
και πάλι θα μπορούσε να είχε περάσει την φάση της σκύλας.Nick_Man έγραψε:Έτσι κι αλλιώς δεν ανταγωνίζεται με καμιά άλλη. Είναι η μόνη που λέει μόνο λαϊκά και τίποτα άλλο.stelios έγραψε:Το πιστεύω.Βασικά πάντα την θεωρούσα από τις τραγουδίστριες της πρώτης γραμμής την πιο cool από θέμα ανταγωνιστικότητας.afn έγραψε:Φαίνεται καλός άνθρωπος!!!happy_end έγραψε:Ο Μπουλούμπασης ο κομμωτής της έλεγε μια βραδιά στο Άνοδος, την ώρα που η Νατάσα έκανε πρόγραμμα, ότι την αγαπά ιδιαίτερα γιατί όταν είχε μπει στο νοσοκομείο για ένα θέμα υγείας, η Νατάσα ήταν η μόνη από τις διάσημες πελάτισσές του που τον επισκέφτηκε και του συμπαραστάθηκε.![]()
Δεν είναι λίγο από όλα όπως όλες. Είναι κατηγορία.

I like people too much or not at all.
Έχει κάνει κι αυτή τα περάσματ'α της!