Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ομολογουμενως δεν γινεται παντα να κινητοποιουνται οι φανς για να γινουν τα βασικα.Δηλαδη αν η εταιρεια και ο ιδιος ο Νοτης δεν θελουν να προωθησουν την ιδια τους τη δουλεια και ειδικα οταν προκειται για ενα δυνατο κομματι οπως αυτο,εγω δεν προκειται να φαω τις ωρες μου στο pc να κλικαρω μπας και ανεβει στις τασεις ενα βιντεο.Οταν βγει ο δισκος παω τον αγοραζω και τον ακουω οσες φορες θελω.Ποιο το νοημα της εταιρειας αν δεν μπορει να προωθησει μια δουλεια;;
- SFAKattack10
Γιατι είναι της universal Emi και καταργήθηκε όταν έγινε cobalt.Scorpion86 έγραψε:To NotisSfakianakisVEVO γιατί ενώ υπήρχε το κατάργησαν;
- Scorpion86
Και χάθηκαν και τα εκατομμύρια χτυπήματα που είχε από εκεί ο Νότης σε πάρα πολλά κλιπ. Και θυμόμουν ότι είχα κάνει εγγραφή στο κανάλι και μετά δεν το έβρισκα.SFAKattack10 έγραψε:Γιατι είναι της universal Emi και καταργήθηκε όταν έγινε cobalt.Scorpion86 έγραψε:To NotisSfakianakisVEVO γιατί ενώ υπήρχε το κατάργησαν;
Ρώτησα την εταιρεία ποιοι σταθμοί έχουν σε αποκλειστικότητα να το μεταδίδουν και με έγραψαν κανονικά. Δεν πιστεύω να μην ξέρουν.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Θυμασαι σκορπιον ποσα μελη ειχε αυτο το καναλι; με μια γρηγορη αναζητηση παντως οι 5 και οι 10 χιλιαδες που ειπα ειναι σχετικα λιγες. για παραδειγμα υπαρχουν τραγουδιστες που εχουν 50 ακομη και 100 χιλιαδες μελη στο youtube. οπως επισης και official σελιδες στα σοσιαλ. εδω το μια ζωη νοτης σφακιανακης εχει 26,500 μελη στο youtube. φαντασου λοιπον ο νοτης να ανεβαινε σε ολα τα official social και μονομιας δεκαδες χιλιαδες followers να παιρνανε σημα και μαλιστα για το συγκεκριμενο official βιντεο. εμεις καμποσοι σκοσπιοι φανς κλικαρουμε μονοι μας καποια σκορπια βιντεο. εκει κι αν πεφτει ανοργανωσια. και που μπαινει στις τασεις παλι καλα να λεμε.
- E-Notikos7
Αρκεί να αναλογιστούμε ότι τότε που υπήρχε το κανάλι του Νότη όπως και η ιστοσελίδα το youtube δεν είχε τόσο επιρροή στην καθημερινότητα κάποιου. Εκτοξεύτηκε το youtube με την άνοδο των social media το 2009-2010 που μπήκαν κυριολεκτικά στην ζωή μας. Bέβαια τα τελευταία χρόνια κινείται με ταχύτητες φωτός το youtube και βλέπεις σε 1-2 μέρες τα τραγούδια να εκτοξεύονται. Ο Βέρτης στο κανάλι του το ανέβασε μία εβδομάδα πριν την εταιρεία. Από την πρώτη εβδομάδα μπήκε στο Νο1 του airplay του Λάμψη. Να δούμε ο Νότης την επόμενη εβδομάδα θα είναι στο Τοp 30?
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΠΑΙΞE COSMORADIO...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΛΑΜΨΗ..
Κατα τα αλλα ο Νοτης μια χαρα τα καταφερνει μονος του στα επαγγελματικα αλλα σε αυτα τα θεματα καλο θα ηταν να εχει εναν "μανατζερ" και μαλιστα δικο του ανθρωπο. καλη περιπτωση θα ηταν ο γιος του. σημερα ειναι πολυ απλο για εναν νεο να ασχοληθει με τα σοσιαλ. κι επιτελους να σταματησει αυτο το πανηγυρι με το ανεβασμα απο θαυμαστες. εγω προσωπικα δεν το κατανοω να φτιαχνουν ασχετοι ανθρωποι καναλια και να ανεβαζουν αβερτα ολοκληρες δισκογραφιες. που την βρισκουν αυτη την ορεξη παναγια μου ηθελα να ξερα...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Πες το διαδυκτιακο χομπι φιλε..Αγαπω το ΝΌΤΗ κι αυτο που κάνω ειναι χωρις αμοιβη !! Αφου δεν ασχολειται κάνεις απο τους δικους του με καναλι στο youtube ας ασχοληθουν οι ασχετοι...και οι αλλοι ας ασχοληθουν με Νοτικες Βραδιές οπου και τα κονομανε ..κι επιτελους να σταματησει αυτο το πανηγυρι με το ανεβασμα απο θαυμαστες. εγω προσωπικα δεν το κατανοω να φτιαχνουν ασχετοι ανθρωποι καναλια και να ανεβαζουν αβερτα ολοκληρες δισκογραφιες. που την βρισκουν αυτη την ορεξη παναγια μου ηθελα να ξερα...
Εμένα δεν με πειράζει που θα βγει στον τρισάθλιο Λιάγκα και την τραγικότατη εκπομπή του (που να βγει άλλωστε πια), αυτό που θέλω είναι να φροντίσει με τις απαντήσεις του να αποστομώσει τους πάντες. Να ελιχθεί έξυπνα και να μην τσιμπήσει από τις προκλήσεις του. Αν είναι δυνατόν, θα κάτσει να απαντήσει στις ίδιες ερωτήσεις που του έκανε πριν 3-4 χρόνια; Διαφορετικά, επιζητεί και ο ίδιος την πρόκληση και το σάλο που προκαλείται από τις ''προκλητικές'' για κάποιους δηλώσεις του.
Το τραγούδι υπάρχει κάπου να το ακούσουμε;
Το τραγούδι υπάρχει κάπου να το ακούσουμε;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
σε θεμα social media ειναι πισω ο Νοτης αλλα δεν φταιει αυτος στα 60 παει(πω ρε φιλε ) που να ασχοληθει?
μονο τις σελιδες να παρεις με το ονομα του Νοτης τις 3 μεγαλες εχεις μισο μυριο λαο και πανω...μια χορηγουμενη να εκανε θα εσκαγε το τραγουδι του...περιεργο που δεν ασχολειτε κανεις,..μακαρι να κανει κατι ο γιος του
μονο τις σελιδες να παρεις με το ονομα του Νοτης τις 3 μεγαλες εχεις μισο μυριο λαο και πανω...μια χορηγουμενη να εκανε θα εσκαγε το τραγουδι του...περιεργο που δεν ασχολειτε κανεις,..μακαρι να κανει κατι ο γιος του
Ο Λιάγκας κάνει σε όλους τις ίδιες "πικάντικες" ερωτήσεις για να πιάσει τα επιθυμητά (για το κανάλι) νούμερα.
Ο Νότης αποτελεί βούτυρο στο ψωμί του Λιάγκα γιατί ξέρει ότι θα συζητιέται για τη συνέντευξη αυτή πολλές μέρες μετά...
Ο Νότης αποτελεί βούτυρο στο ψωμί του Λιάγκα γιατί ξέρει ότι θα συζητιέται για τη συνέντευξη αυτή πολλές μέρες μετά...
Life is a RollerCoaster...
Τα ειπες ολα!!! ειδικα οποιος ειδε την φετινη του εκπομπη καταλαβαινει πολυ καλα το τι εχει να γινει. αν ο νοτης πεσει στην παγιδα, που θα πεσει αν κρινουμε απ το παρελθον, θα στηθει το μεγαλυτερο πανηγυρι ever. απαγορευτικο 10 μποφορ αυτη η εκπομπη και ο συγκεκριμενος παρουσιαστης. οτι πιο σιχαμενο υπαρχει. αν λοιπον ο νοτης παει και αρχισει παλι τα γνωστα του τοτε για μενα το συγχωροχάρτι τελειωσε. ειναι δεδομενο τελικα πως ο νοτης επιθυμει εσκεμενα να προκαλει ολο αυτον τον ντορο.κριμα...ΜΑΓΔΑ έγραψε:Ο Λιάγκας κάνει σε όλους τις ίδιες "πικάντικες" ερωτήσεις για να πιάσει τα επιθυμητά (για το κανάλι) νούμερα.
Μόλις έπαιξε στον Λάμψη με το εισαγωγικό από Νότη. Πολύ ωραίο το κομμάτι, εξαιρετικά τα κουπλέ, θα μπορούσε να ''γκαζώνει'' περισσότερο στα ρεφρέν.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Για να δειτε που φτασαμε εν ετη 2017.. Παιρνω αρκετα μηνυματα μεσω της σελιδας μου στο facebook απο ατομα που δεν ακουσανε το τραγουδι για να τους στειλω το link 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ την Δευ Νοέμ 20, 2017 10:34 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ισχύει και εμένα αυτό μου έλειπε να δώσει λίγο περισσότερο πόνο στον ρεφρέν.jdarmody έγραψε:Μόλις έπαιξε στον Λάμψη με το εισαγωγικό από Νότη. Πολύ ωραίο το κομμάτι, εξαιρετικά τα κουπλέ, θα μπορούσε να ''γκαζώνει'' περισσότερο στα ρεφρέν.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Κλασικό ζήτημα στα κομμάτια του Νότη. Είναι λιγάκι φλατ η μετάβαση στο ρεφρέν και το ίδιο το ρεφρέν, δεν έχει αυτό το ξέσπασμα που περιμένεις και μάλιστα προσφέρεται το συγκεκριμένο για τρελή ερμηνεία. Πιστεύω στα live θα το απογειώνει. Η φωνή του δε στα κουπλέ μου βγάζει μια μελαγχολία που μ' αρέσει.nikosp έγραψε:Ισχύει και εμένα αυτό μου έλειπε να δώσει λίγο περισσότερο πόνο στον ρεφρέν.jdarmody έγραψε:Μόλις έπαιξε στον Λάμψη με το εισαγωγικό από Νότη. Πολύ ωραίο το κομμάτι, εξαιρετικά τα κουπλέ, θα μπορούσε να ''γκαζώνει'' περισσότερο στα ρεφρέν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε τόσο μεγάλο θέμα με τα της προβολής κλπ. Το τραγούδι μια βδομάδα θα παίζει στα ραδιόφωνα και μετά θα κυκλοφορήσει επίσημα. Οι μη νοτικοί δεν θα κάτσουν πάνω στα ραδιόφωνα να το ακούσουν, οπότε όταν κυκλοφορήσει επίσημα για τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι σα να βγήκε μόλις. Το ίδιο γίνεται και με άλλους καλλιτέχνες που κάνουν μια χαρά views.
Συμφωνώ με τον jdarmody για τα views.Αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί.Το ζητούμενο είναι να βγάζει όμορφα κομμάτια και νομίζω ήταν αρκετά καλό το αποτέλεσμα για όλους εμάς τους θαυμαστές.Η ερμηνεία στα κουπλεδάκια βγάζει τον παλιό καλό πόνο.Γνώμη μου και χωρίς δόση υπερβολής απ' τα πιο όμορφα ερωτικά τραγούδια της τελευταίας 10ετιας του.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Σίγουρα ακούμε μια από τις πιο όμορφες μελωδίες της τελευταίας δεκαετίας, συγχαρητήρια στον Γιώργο Γούργουρα. Σε ταξιδεύει η εισαγωγή σε συνδυασμό με τη γλυκιά ερμηνεία του Νότη.
Τι λέει στην εισαγωγή στο Λάμψη; Άκουγα σήμερα στο αμάξι Λάμψη αλλά δεν το πέτυχα καθόλου... και για να είμαι ειλικρινής δεν πρόκειται να υποστώ το ίδιο μαρτύριο ξανά... απίστευτη η ποσότητα σαβουρας που πρέπει να υποστεί κάποιος μέχρι να βάλει Νότη καλύτερα να το έδινε στον πρώην derti..
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Συμφωνώ απόλυτα με τον jdarmody σε όλα (όπως πάντα). Το τραγούδι αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Καταρχήν ένας μη νοτικός θα το πάρει πρέφα με το που θα ανέβει στην Panik. Από ποιούς να ξεχαστεί; Από τους φανς που το περιμένουμε πως και πως; Και οι φανς του Οικονομόπουλου το ξέρανε μια εβδομάδα πριν το τραγούδι του και εμείς το μάθαμε μια εβδομάδα μετά που ανέβηκε επίσημα. Αυτό ισχύει σε όλους τους τραγουδιστές. Οι αποκλειστηκότητες αφορούν καθαρά τους φανς και τα επίσημα βίντεο τους φανς και όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Υ.Γ. Είδατε πολλούς στην ηλικία του Νότη και λίγο μεγαλύτερους να ασχολούνται με social media; Ασχολείται ο Καρράς; ο Γονίδης; ή μήπως ο Πάριος; Βέβαια καμία σχέση το μέγεθος του Νότη με αυτούς. Γι' αυτό είναι και εξαίρεση ο Νότης, γιατί είναι ο μόνος που φτάνει τα 60 και είναι ακόμα κορυφή.
Υ.Γ. Είδατε πολλούς στην ηλικία του Νότη και λίγο μεγαλύτερους να ασχολούνται με social media; Ασχολείται ο Καρράς; ο Γονίδης; ή μήπως ο Πάριος; Βέβαια καμία σχέση το μέγεθος του Νότη με αυτούς. Γι' αυτό είναι και εξαίρεση ο Νότης, γιατί είναι ο μόνος που φτάνει τα 60 και είναι ακόμα κορυφή.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...