ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2015
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2015
Μόνο μια ταινία φαντασίας ξέρουμε!

Nothing lasts forever but the earth and sky
- fylakas_aggelos
Μα θα το διασκευάσουν οι Boys And Noise.Ετοιμάζουν album με διασκευές + νέα τραγούδια τους.Μεταξύ των διασκευών θα είναι επίσης το "Μπαμ και κάτω" (που ακούσαμε στα MAD VMA με το Λιβιεράτο),το "Μην αντιστέκεσαι" (feat. Mike) (από MADWALK), "Ο τρόπος" (του Πασχάλη),"Αγάπη παράξενη" (του Κορκολή) και άλλα.Στα νέα κομμάτια το single "Take me back" & το remix του "Όλο πιο πολύ" και άλλα ολοκαίνουργια.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Α δεν το ήξερα, thanks.fylakas_aggelos έγραψε:Μα θα το διασκευάσουν οι Boys And Noise.Ετοιμάζουν album με διασκευές + νέα τραγούδια τους.Μεταξύ των διασκευών θα είναι επίσης το "Μπαμ και κάτω" (που ακούσαμε στα MAD VMA με το Λιβιεράτο),το "Μην αντιστέκεσαι" (feat. Mike) (από MADWALK), "Ο τρόπος" (του Πασχάλη),"Αγάπη παράξενη" (του Κορκολή) και άλλα.Στα νέα κομμάτια το single "Take me back" & το remix του "Όλο πιο πολύ" και άλλα ολοκαίνουργια.
Nothing lasts forever but the earth and sky
ΤέλειοΜΑΓΔΑ έγραψε:

- fylakas_aggelos
-
- fylakas_aggelos
Μαλού - Τους είπες πως (Official Έντεχνο Version)
https://vimeo.com/134277162
https://vimeo.com/134277162
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Poly dinato tragoudi!!!!ΜΑΓΔΑ έγραψε:
-
Fwnara!!!
- fylakas_aggelos
Oge - Η Μουσική Μου

1 Intro (I Mousiki Mou) 1:05
2 To Diko Mas Parti 3:02
3 Gia Mia Akoma Fora (feat. Josephine) [Reggaeton Mix] 3:13
4 Mono Afto Zito (feat. Aggeliki Iliadi) 3:42
5 Pos Na Se Kerdiso (feat. Stelios Legakis) 3:16
6 Tin Kathe Stigmi 2:52
7 Afti Ti Vradia (feat. DJ Kas) 2:56
8 To Poto (feat. Midenistis, DJ Kas & Snik) 2:46
9 Sto Dromo Mou (feat. Christina Salti) 3:28
10 Nea Mera (feat. Nikos Ganos) 3:42
https://itunes.apple.com/cy/album/i-mou ... 1037315620
Kυκλοφορεί 11/9!!!

1 Intro (I Mousiki Mou) 1:05
2 To Diko Mas Parti 3:02
3 Gia Mia Akoma Fora (feat. Josephine) [Reggaeton Mix] 3:13
4 Mono Afto Zito (feat. Aggeliki Iliadi) 3:42
5 Pos Na Se Kerdiso (feat. Stelios Legakis) 3:16
6 Tin Kathe Stigmi 2:52
7 Afti Ti Vradia (feat. DJ Kas) 2:56
8 To Poto (feat. Midenistis, DJ Kas & Snik) 2:46
9 Sto Dromo Mou (feat. Christina Salti) 3:28
10 Nea Mera (feat. Nikos Ganos) 3:42
https://itunes.apple.com/cy/album/i-mou ... 1037315620
Kυκλοφορεί 11/9!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
NINO
– Το τραγούδι σου «Καταπληκτικά» έχει γίνει επιτυχία. Εσύ πόσο καταπληκτικά αισθάνεσαι;
Καταπληκτικό ήταν το καλοκαίρι μου επαγγελματικά, όχι όμως και η καθημερινότητά μου με όλες τις πολιτικές ανατροπές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι όμως το τραγούδι που με εκφράζει αυτή την εποχή, γιατί είμαι θετικός άνθρωπος και θέλω να πιστεύω ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Επίσης, μόλις ολοκλήρωσα το νέο μου album που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music στα μέσα Οκτωβρίου. Μια δουλειά που υπογράφουν ο Θάνος Παπανικολάου, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, εγώ και νέοι καλλιτέχνες που βρήκα μέσα από το YouTube. Θα κινηθώ στο γνώριμο μουσικό μου ύφος με αρκετές ωραίες μπαλάντες.
– Το τραγούδι σου «Καταπληκτικά» έχει γίνει επιτυχία. Εσύ πόσο καταπληκτικά αισθάνεσαι;
Καταπληκτικό ήταν το καλοκαίρι μου επαγγελματικά, όχι όμως και η καθημερινότητά μου με όλες τις πολιτικές ανατροπές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι όμως το τραγούδι που με εκφράζει αυτή την εποχή, γιατί είμαι θετικός άνθρωπος και θέλω να πιστεύω ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Επίσης, μόλις ολοκλήρωσα το νέο μου album που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music στα μέσα Οκτωβρίου. Μια δουλειά που υπογράφουν ο Θάνος Παπανικολάου, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, εγώ και νέοι καλλιτέχνες που βρήκα μέσα από το YouTube. Θα κινηθώ στο γνώριμο μουσικό μου ύφος με αρκετές ωραίες μπαλάντες.
- fylakas_aggelos
Ο Στέλιος Λεγάκης θα κυκλοφορήσει το πρώτο του album με τίτλο 18,στα μέσα Οκτωβρίου.Στα γενέθλιά του 7/10 θα κυκλοφορήσει το single-προπομπός του album,σε μουσική Stan, ενώ στο δίσκο θα περιέχονται και τα κομμάτια "Σαν μαχαίρι","Αυτή η πόλη" (feat. Bizzy Boo),"Καρδιές από αστέρια","Μόνο εσένα ή τίποτα","Σε ξέχασα".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Ο Στέλιος Λεγάκης συνεργάζεται με τον STAN στο νέο “Στο υπόγειο της ψυχής μου”.
O 18χρονος τραγουδιστής ετοιμάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, προπομπός του οποίου θα είναι ένα νέο κομμάτι που υπογράφει ο STAN και την Icon Music. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες από την Panik Records.
Ο STAN έγραψε στο Instagram:
“Σε λίγες ημερες θα κυκλοφορήσει ενα νέο μου τραγούδι με την φωνή του ταλαντούχου φίλου μου Στέλιου Λεγάκη σε στίχους δικούς μου και της @annakritik και μουσική δική μου και των iCON MUSIC . Στο υπόγειο της ψυχής μου …. Ελπίζω να το αγαπήσετε οσο εμεις … #iCONMUSIC”
http://www.getgreekmusic.gr/sto-ipogeio ... u-legakis/
O 18χρονος τραγουδιστής ετοιμάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, προπομπός του οποίου θα είναι ένα νέο κομμάτι που υπογράφει ο STAN και την Icon Music. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες από την Panik Records.
Ο STAN έγραψε στο Instagram:
“Σε λίγες ημερες θα κυκλοφορήσει ενα νέο μου τραγούδι με την φωνή του ταλαντούχου φίλου μου Στέλιου Λεγάκη σε στίχους δικούς μου και της @annakritik και μουσική δική μου και των iCON MUSIC . Στο υπόγειο της ψυχής μου …. Ελπίζω να το αγαπήσετε οσο εμεις … #iCONMUSIC”
http://www.getgreekmusic.gr/sto-ipogeio ... u-legakis/
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Μουσικη: Βασιλης Καρρας
-
-
8essalonikotiko!