Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nick_Man έγραψε:Τραγικό εξώφυλλο, τραγικό τραγούδι, τραγική η προφορά του!
Ποιο τραγικό δεν γίνεται πρώτον δεν φοράει καλτσες , βλιαξ μυρίζουν τα ποδιά.......γραμματοσειρά έλεος πόζα βλακώδες.......το τραγούδι φανταζόμε τα χαλια αγλικα του.......το έχει καβαληση το καλάμι.
Χάλια τα αγγλικά του, αλλά κι εσένα τα ελληνικά σου πιο χάλια... Τα σκότωσες
Πάντως ούτε κι εμένα μου άρεσε.
Ενώ τα δικά σου με ποιο ορθογράφο γραφής κοπέλα μου.....τα Ελληνικά σου μιλαμε για τα ΜΠΑΖΑ όπως και ο Μιχάλης..... το οποίο τον κάνατε Γκει ενώ δεν είναι...... ειδικά ο Best ο οποίος το παραέχεσε, αν κινηθουν νομικά η Ζετα και ο Μιχαλης θα σας βγει πολυ ξύνω, όλες αυτές η αερολογίες , που τις βγάζετε απο το κεφάλι σας.
Αλήθεια δεν καταλαβαίνω τι γράφεις...
1. Τα ελληνικά μου είναι για τα μπάζα; Εντάξει μας έπεισες!
2. Δεν ασχολούμαι με τον Χατζηγιάννη εγώ, με έχεις μπερδέψει με άλλον/η.
3. "με ποιο ορθογράφο γραφής κοπέλα μου"; Μετάφραση παρακαλώ.
4. "Θα μου βγει πολύ ξύνω"; Μετάφραση παρακαλώ.
5. "όλες αυτές η αερολογίες". Τον πληθυντικό τον ξέρεις; Τι ρωτάω; Εδώ δεν ξέρεις πιο βασικά πράγματα...
Τελειωσες?? πατα και το καζανακι και τρυψε λιγο με την βουρτσα , και μετα πατα το νερο παλι....δεν με απασχολη η γνωμη σου, ουτε θα ασχοληθω με το επιπεδο σου αντε γεια.
Πήρα από τη realnews το cd1 της Αλεξίου-Γαλάνη!Τι να λέμε,υπέροχο,εκπληκτικό,μαγικές ερμηνείες!Στα αρνητικά είναι οι μικρές διάρκειες των κομματιών με αποτέλεσμα 21 κομμάτια,να πηγαίνουν γύρω στα 50 λεπτά.Το cd2 που κυκλοφορεί την Κυριακή 8/8 έχει ακόμα λιγότερα κομμάτια,15.Παρόλα αυτά θα το πάρω γιατί αξίζει να υπάρχει στη δισκοθήκη μου μια τέτοια μουσική συνάντηση!
Οι Goin’ Through είναι εδώ με το καινούργιο άλμπουμ GALLERY και νέο ήχο, νέα αισθητική, νέα ταυτότητα!
Εκτός από τα singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες («Είσαι Αλλού» feat. Zan Batist, «Κάτι Μοναδικό» feat. Ελισσάβετ Σπανού και «Εντάξει» feat. Αντώνης Ρέμος), το άλμπουμ GALLERY περιέχει και άλλες μοναδικές all-star συνεργασίες όπως με τις MEΛΙSSES στο κομμάτι «Όπως Εγώ», την Ελευθερία Ελευθερίου στο «Μυστικό μου» και τους The FaDe στο «Never Give U Up (Τα Όνειρά μου Ξαναζώ)».
Επίσης στο επίκαιρο τραγούδι «Δ.Ν.Τ. (Δεν Νιώθω Τίποτα)» συμμετέχει η παιδική χορωδία των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τo πρωτότυπο packaging του δίσκου στήθηκε πάνω σε ιδέες του ταλαντούχου fashion designer Dimitris Petrou, ο οποίος επιμελήθηκε και την εικόνα των Goin’ Through στις φωτογραφίες του Γιώργου Καπλανίδη (δες τα συνημμένα αρχεία).
Το άλμπουμ διανέμεται πρώτα digitally σε σούπερ προνομιακή τιμή (6,99€) από 3 έως 10 Ιουλίου και στη συνέχεια στα δισκοπωλεία (9,99€).
Σε αυτό το ταξίδι θα ακούσουμε αγαπημένα ντουέτα αλλά και μοναδικές στιγμές από τις live εμφανίσεις του.
Ένα διαχρονικό ΒΕST OF άλμπουμ που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας.
ΚΑΠΟΙΟΣ Σ’ ΑΓΑΠΑΕΙ
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΤΟ
ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ
24.000 BACI
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ (Συμμετέχει ο Νότης Σφακιανάκης)
ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ
ΜΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΙΔΙΑ
ΈΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ
Α ΡΕ ΜΟΝΑΞΙΑ (Βασίλης Καρράς)
ΨΑΞΕ ΜΕ (ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΩ)
ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΜΟΝΙΜΑ
ΠΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
supernatural22 έγραψε:Σε αυτό το ταξίδι θα ακούσουμε αγαπημένα ντουέτα αλλά και μοναδικές στιγμές από τις live εμφανίσεις του.
Ένα διαχρονικό ΒΕST OF άλμπουμ που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας.
ΚΑΠΟΙΟΣ Σ’ ΑΓΑΠΑΕΙ
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΤΟ
ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ
24.000 BACI
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ (Συμμετέχει ο Νότης Σφακιανάκης)
ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ
ΜΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΙΔΙΑ
ΈΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ
Α ΡΕ ΜΟΝΑΞΙΑ (Βασίλης Καρράς)
ΨΑΞΕ ΜΕ (ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΩ)
ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΜΟΝΙΜΑ
ΠΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
(Σχεδόν) όλα τα τραγούδια παμπάλαια. Λογικό, αφού έχει να βγάλει καλό τραγούδι ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια. Να έχει πει τέτοια ωραία τραγούδια και να έχει εδώ και 6-7 χρόνια να λέει φωτιά θαλασσί, beautiful και όλες τις άλλες μαλακίες.
Αυτή θα είναι η απλή έκδοση του Δάντη,θα υπάρχει και deluxe με 2 cds που θα έχει μέσα και live κομμάτια!Αλλά από νέα κομμάτια μόνο το "Μοναξιά μου για πες"
Ένα χρόνο μετά το «Ολοκαίνουργιος», τον πιο επιτυχημένο λαϊκό δίσκο του 2011 που έγινε πολλές φορές πλατινένιος, ο Πάνος Κιάμος παρουσιάζει τα«ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ», το πιο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καριέρας του.
Το άλμπουμ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ» κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και στα περίπτερα όλης της χώρας.
apo fb