ε,κατέβασέ το κι αυτό!στην τελική κατέβασε όλο το album,αλλά μην το αγοράσεις!δεν αξίζει να τη στηρίξεις!MEDIA έγραψε:kai to panw sthn agaph mu aresei poly!!!!!!supernatural22 έγραψε:an exeis kollima me tin adynamia katevase to i akouse to sto youtube!oxi epeidi evgale ena ypotithemeno hit,na agorasete to disko!!!!!!!!!!!!MEDIA έγραψε:mia xara...tha to parw to cdaki ths.....exw faei kollhma me thn adynamia.....
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2009
-
-
Έχει δώσει 4 τραγούδια για το δίσκο της "Ως εκεί που η καρδιά μπορεί ν'αντέξει"Viewmaster έγραψε:ποιο τραγούδι έχει δώσει στη Θεοδωρίδου?Το μια γλυκιά μελωδία?
Απόψε
Δεν Είμαι Για Σένα (Ως εκεί που η καρδιά μπορεί ν'αντέξει)
Μια Γλυκειά Μελωδία
Ως Εδώ
Το "Ως Εδώ" το είχε ηχογραφήσει αρχικά ο ίδιος,την περίοδο που ηχογραφούσε τα κομμάτια "Δε Φεύγω","Δεν είμαι εδώ για κανένα" & "Μοιάζουμε",και θα έμπαινε στο πρώτο live cd!Αλλά δεν ξέρω γιατί το απέρριψε και το έδωσε στη Θεοδωρίδου!Σίγουρα θα το έλεγε τέλεια ο Μιχάλης!
to den eimai gia sena (os ekei pou i kardia mporei na anteksei) einai apo ta poli agapimena mou apo natassa! distixws s auto to metrio album proo8isan metria tragoudia... me ta liga kala pou eixe 8a mporouse na paei poli kalitera! to mia glikia melwdia ektos apo metrio tragoudi itan kai out of her leage. nomizw pws an to elege i olimpiou 8a pigaine para poli kalitera...supernatural22 έγραψε:Έχει δώσει 4 τραγούδια στο δίσκο Ως εκεί που η καρδιά μπορεί ν'αντέξειViewmaster έγραψε:ποιο τραγούδι έχει δώσει στη Θεοδωρίδου?Το μια γλυκιά μελωδία?
Απόψε
Δεν Είμαι Για Σένα (Ως εκεί που η καρδιά μπορεί ν'αντέξει)
Μια Γλυκειά Μελωδία
Ως Εδώ
Το "Ως Εδώ" το είχε ηχογραφήσει αρχικά ο ίδιος,την περίοδο που ηχογραφούσε τα κομμάτια "Δε Φεύγω","Δεν είμαι εδώ για κανένα" & "Μοιάζουμε",και θα έμπαινε στο πρώτο live cd!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Βασικά θα έπρεπε να βάλουν λιγότερα κομμάτια,γύρω στα 15 και να είναι σε 1 cd,ώστε να ακουστούν περισσότερα!Τα κομμάτια του Μιχάλη ξεχωρίζουν πάντως από αυτό το album!Entek έγραψε:
to den eimai gia sena (os ekei pou i kardia mporei na anteksei) einai apo ta poli agapimena mou apo natassa! distixws s auto to metrio album proo8isan metria tragoudia... me ta liga kala pou eixe 8a mporouse na paei poli kalitera! to mia glikia melwdia ektos apo metrio tragoudi itan kai out of her leage. nomizw pws an to elege i olimpiou 8a pigaine para poli kalitera...
ps: και τα 20 κομμάτια χωρούσαν σε 1 cd,ήταν 75 λεπτά συνολικά,αλλά μέχρι τοτε μετρούσαν διπλές πωλήσεις!
Γιατι ποτε κυκλοφορησε;supernatural22 έγραψε:Βασικά θα έπρεπε να βάλουν λιγότερα κομμάτια,γύρω στα 15 και να είναι σε 1 cd,ώστε να ακουστούν περισσότερα!Τα κομμάτια του Μιχάλη ξεχωρίζουν πάντως από αυτό το album!Entek έγραψε:
to den eimai gia sena (os ekei pou i kardia mporei na anteksei) einai apo ta poli agapimena mou apo natassa! distixws s auto to metrio album proo8isan metria tragoudia... me ta liga kala pou eixe 8a mporouse na paei poli kalitera! to mia glikia melwdia ektos apo metrio tragoudi itan kai out of her leage. nomizw pws an to elege i olimpiou 8a pigaine para poli kalitera...
ps: και τα 20 κομμάτια χωρούσαν σε 1 cd,ήταν 75 λεπτά συνολικά,αλλά μέχρι τοτε μετρούσαν διπλές πωλήσεις!
-
Ο δίσκος με τη Ρεμπούτσικα πλατινένιος δεν έγινε; Και ήταν αποτυχημένο;Chronisgreek έγραψε:2005. mono ta songs tou xatzh aksizan to de se noiazei gia mas k ta ntoueta me pario k sarbel...
htan meta apo thn apotyxhmenh prospa8eia ths me th rempoutsika..
Το Ως εκεί που η καρδιά μπορεί να αντέξει κυκλοφόρησε το 2005 και οι πωλήσεις του ήταν άρα μονές (20,000 ---> χρυσό). αν δεν κάνω λάθος...
-
den metrousan diples oi pwliseis. apla fantazomai 8ewrisan me tin etaireia oti to ais8ima diplou album 8a edine o8isi stis pwliseis!Stavros έγραψε:Γιατι ποτε κυκλοφορησε;supernatural22 έγραψε:Βασικά θα έπρεπε να βάλουν λιγότερα κομμάτια,γύρω στα 15 και να είναι σε 1 cd,ώστε να ακουστούν περισσότερα!Τα κομμάτια του Μιχάλη ξεχωρίζουν πάντως από αυτό το album!Entek έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
-
Oxi vevaia... Oute xrysos den egine o diskos me th Rempoutsika. Gi auto k epestrepse amesa sto gnwrimo ths styl..Stavros έγραψε:Ο δίσκος με τη Ρεμπούτσικα πλατινένιος δεν έγινε; Και ήταν αποτυχημένο;Chronisgreek έγραψε:2005. mono ta songs tou xatzh aksizan to de se noiazei gia mas k ta ntoueta me pario k sarbel...
htan meta apo thn apotyxhmenh prospa8eia ths me th rempoutsika..
Το Ως εκεί που η καρδιά μπορεί να αντέξει κυκλοφόρησε το 2005 και οι πωλήσεις του ήταν άρα μονές (20,000 ---> χρυσό). αν δεν κάνω λάθος...
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.