Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Η Κωνσταντίνα τώρα στον sfera fm.
I like people too much or not at all.
stelios

Η καθιερωμένη εβδομάδα ελληνικής μουσικής του Sfera ξεκίνησε και από σήμερα μέχρι το Σάββατο θα έχεις την δυνατότητα να την δεις live μέσα από το TLIFE! Όλοι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες θα περάσουν από το ειδικά διαμορφωμένο studio του σταθμού στο THE MALL ATHENS και θα αναλάβουν χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού.

Την αυλαία άνοιξε ο Γιάννης Πλούταρχος που επέλεξε τα αγαπημένα του τραγούδια και έφτιαξε τη δική του playlist για τους ακροατές του Sfera.

Δες εδώ live τις εκπομπές του Sfera με τους αγαπημένους στου καλλιτέχνες

Αλλά και η υπόλοιπη ημέρα σήμερα είναι γεμάτη με εκπλήξεις και σπουδαία ονόματα, όπως του Κώστα Μαρτάκη και της Ελένης Φουρέιρα, της Καίτης Γαρμπή, του Κωνσταντίνου Αργυρού, των Vegas, του Πάνου Κιάμου, του Κωνσταντίνου Αργυρού και πολλών ακόμη.

Μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου θα παρελάσουν όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ανάμεσά στους 100 Έλληνες καλλιτέχνες θα είναι και η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Ρόκκος, η Demy, ο Βασίλης Καρράς, η Άννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή, η Αγγελική Ηλιάδη, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, η Τάμτα...

Το TLIFE βρίσκεται στα παρασκήνια για να σου εξασφαλίσει backstage υλικό ενώ θα μπορείς να δεις live μέσα από το TLIFE όσα γίνονται στο στούντιο του σταθμού!

http://www.tlife.gr/Sfera.html
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Sfera 102,2 Official Page
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 τα ονόματα που θα βρίσκονται στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής LIVE στο ειδικά διαμορφωμένο studio του SFERA 102,2 στο THE MALL ATHENS στον 3ο όροφο αριστερά απο τα VILLAGE CINEMAS!!!......εινα:

Going Through στις 10:00
Ελισάβετ Σπανού στις 11:00
Μύρωνας Στρατής στις 12:00
Κώστας Τουρνάς στις 13:00
Μηδενιστής στις 14:00
Αγγελική Ηλιάδη στις 15:00
Βασίλης Καρράς στις 16:00
Πάολα στις 17:00
Παντελής Παντελίδης στις 18:00
Rec στις 19:00
Νίκος Βέρτης στις 20:00
Σάκης Αρσενίου στις 21:00
Λευτέρης Πανταζής στις 22:00
:smile:
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Tελικά θα είναι κ η Στέλλα Καλλή, το Σάββατο που δεν είχε μπει στην αρχή... Για σένα Στέλιο που αναρωτιόσουν! :thumbup:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Κατερινάρα Στανίση τώρα στον Κωστόπουλο. Ιέρεια!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

MusicLover έγραψε:Tελικά θα είναι κ η Στέλλα Καλλή, το Σάββατο που δεν είχε μπει στην αρχή... Για σένα Στέλιο που αναρωτιόσουν! :thumbup:
Πάλι καλά. :10-pleko:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Ωραίο βίνδεο!! :biggrin:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Anemos2006

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

υπεροχο.....
stelios

Aύριο ο Γιώργος Σαμπάνης LIVE @ Athens Metro Mall (έναρξη στις 20:30).
Άβαταρ μέλους
panosif

Η σκληρή απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη: «Έλα να καλύψεις το κενό εσύ ρε φίλε! Ποιος είσαι; Πού τραγουδάς;»

Τη δική του απάντηση δίνει ο Γιάννης Πάριος στη δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαλάντης και προκάλεσε αντιδράσεις.

Να αποσυρθούν είχε ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς ο τραγουδιστής σπουδαίοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος, η Αλεξίου, η Γαλάνη... αφού πλέον δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν στο κοινό. «Άντε, έφυγα εγώ, έφυγε η Χαρούλα... Έλα ρε φίλε να καλύψεις το κενό εσύ. Ποιος είσαι; Που τραγουδάς;», δήλωσε αρχικά ο τροβαδούρος το έρωτα στο koolnews.

Στη συνέχεια έδωσε ακόμη ένα παράδειγμα για τον τρόπο που λειτουργούν ορισμένοι συνάδελφοι του και κυρίως νεαρά παιδιά τα οποία δεν έχουν αφήσει τη δική τους πινελιά. «Το ωραιότερο το έχει πει η Μαρινέλλα, αυτή η μεγάλη «μάνα», όλοι έτσι τη λέμε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια κοπέλα, που είχαμε μαζί μας σε ένα σχήμα, και προσπαθούσα με τον πιο ωραίο τρόπο να της πω «δεν κάνει να τη στεναχωρείς τη Μαρινέλλα» κι εκείνη επέμενε λέγοντας «μα ξέρεις τι καλή που είμαι σε αυτό το είδος» ενώ ήταν κάκιστη και της λέει η Μαρινέλλα «σου μιλάει με τόση ευγένεια ο Γιάννης και δεν καταλαβαίνεις... Για να έχεις την απαίτηση να πάρεις «τόκο» θα πρέπει να καταθέσεις κεφάλαιο καλλιτεχνικό». Να μπορούμε να μιλάμε έτσι για τη Γαλάνη, την Αλεξίου, τη Μαρινέλλα, εμείς που δεν έχουμε «σκύψει» να τους πλύνουμε τα πόδια», εξήγησε.

Τέλος, ο Γιάννης Πάριος μιλώντας συγκεκριμένα για τον Βαλάντη δήλωσε πως και τον γνωρίζει και τον εκτιμάει σαν τραγουδιστή όμως αυτό που είπε ήταν λάθος και το κακό είναι πως ότι γράφεται δεν... ξεγράφεται. «Τον ξέρω σαν χαρακτήρα, αυτόν που το είπε και είμαι σίγουρος πως το έχει μετανιώσει. Αλλά δεν μπορεί να το διορθώσει τώρα. Για αυτό δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτό. Είναι καλό παιδί, είναι καλός τραγουδιστής σε αυτό που κάνει. Ποτέ δεν θα έβγαινα εγώ να πω για τον Μπιθικώτση ή τον Καζαντζίδη, «δεν είναι η ώρα να πάνε σπίτι τους;». Αν θέλεις, κάνε το με τον τρόπο σου, δεν είναι ανάγκη να το λες. Δεν υπάρχει αυτό που λέγανε παλιά «με φάγανε τα κυκλώματα». Ποια κυκλώματα; Εδώ δεν υπάρχουν ευθείες, πια», κατέληξε ο τραγουδιστής του έρωτα.

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... -tragoydas
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

kala ta eipe nomizo!!!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
stelios

Σωστά είναι αυτά που λέει αλλά δεν υπήρχε λόγος να απαντήσει ο Πάριος.
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Και σωστά μίλησε και πόσο όμορφα τον κατανόησε στο τέλος... πόσο ανώτερος...
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

πάντως αυτό που είχε πει ο Βαλάντης ήταν μαν αρκετά σκληρό, αλήθεια δε... άκουσα δυστυχώς τον Πάριο σε live του 2012 και έχει σπάσει πολύ η φωνή του
τώρα, αν πρέπει ν' αποσυρθεί; μάλλον όχι διότι πολλοί θα πάνε να τον ακούσουν στσ live που κάνει
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
panosif

Γιώργος Σαμπάνης: “Θαυμάζω πολύ τον Σταμάτη Γονίδη, όμως μια τέτοιου είδους συνεργασία δεν με αντιπροσωπεύει αυτή την στιγμή”

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στο περιοδικό Hello για το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα με το Νίκο Οικονομόπουλο και την Κατερίνα Στικούδη…

Όπως λέει ο ίδιος, δεν ήταν κάποια προσωπική διαφωνία με κάποιον από τους ερμηνευτές. Η guest εμφάνιση του Σταμάτη Γονίδη, φαίνεται να έκανε τον Γιώργο Σαμπάνη να αλλάξει γραμμή πλεύσης.

“Η αρχική πρόταση ήταν να τραγουδήσουμε στο «Fever» εγώ ο Νίκος και η Κατερίνα. Ξαφνικά έμαθα ότι θα εμφανίζεται ως guest ο Σταμάτης Γονίδης. Αυτό που με ενόχλησε σίγουρα δεν ήταν η παρουσία του Σταμάτη Γονίδη, αλλά το γεγονός ότι δεν μου είχαν πει ότι σκόπευαν να κάνουν ένα τόσο λαϊκό σχήμα. Μόλις έβγαλα ένα δίσκο και θέλω να τον παρουσιάσω αυτούσιο και με τον τρόπο που πιστεύω εγώ. Λατρεύω τον Νίκο Οικονομόπουλο, έχω συμμετοχή στο δίσκο και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε γιατί είναι καταπληκτικό παιδί. Όπως επίσης θαυμάζω πολύ τον Σταμάτη Γονίδη και μπορεί να του γράψω τραγούδια στο μέλλον. Όμως μια τέτοιου είδους συνεργασία δεν με αντιπροσωπεύει αυτή την στιγμή.”

http://www.tralala.gr/giorgos-sampanis- ... in-stigmi/
stelios

Γιώργος Σαμπάνης: Εξηγεί γιατί αποχώρησε από το σχήμα του «Fever»

Ο έρωτας που πέρασε στο παρελθόν. Η νέα σύντροφος, που ήρθε στη ζωή του. Η αγάπη του κόσμου και οι σκέψεις που γίνονται τραγούδια. Όλα μέσα από τα μάτια του ταλαντούχου ερμηνευτή και δημιουργού που βιώνει ξανά την ευτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο Γιώργος Σαμπάνηςλίγο πριν στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο κρατώντας αγκαλιά την αγαπημένη του, κάνει τον προσωπικό του απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει και «ρίχνει» χρυσόσκονη στα πιο λαμπερά κομμάτια της κοινής τους ζωής.

Τι δεν λειτούργησε στη συνεργασία σας με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Κατερίνα Στικούδη και τελικά αποχωρήσατε από το συγκεκριμένο σχήμα;
Η αρχική πρόταση ήταν να τραγουδήσουμε στο «Fever» εγώ ο Νίκος και η Κατερίνα. Ξαφνικά έμαθα ότι θα εμφανίζεται ως guest ο Σταμάτης Γονίδης. Αυτό που με ενόχλησε σίγουρα δεν ήταν η παρουσία του Σταμάτη Γονίδη, αλλά το γεγονός ότι δεν μου είχαν πει ότι σκόπευαν να κάνουν ένα τόσο λαϊκό σχήμα. Μόλις έβγαλα ένα δίσκο και θέλω να τον παρουσιάσω αυτούσιο και με τον τρόπο που πιστεύω εγώ. Λατρεύω τον Νίκο Οικονομόπουλο, έχω συμμετοχή στο δίσκο και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε γιατί είναι καταπληκτικό παιδί. Όπως επίσης θαυμάζω πολύ τον Σταμάτη Γονίδη και μπορεί να του γράψω τραγούδια στο μέλλον. Όμως μια τέτοιου είδους συνεργασία δεν με αντιπροσωπεύει αυτή την στιγμή.

Τη στιγμή που βλέπουμε τους περισσότερους τραγουδιστές να κυκλοφορούν μόνο digital songs η εταιρεία σας αποφάσισε να σας βγάλει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τίτλο «Δεν είμαι ήρωας». Πώς νιώθετε γι’ αυτό;
Είναι τρελοί. Πραγματικά μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους μόνο με ένα single και αποφάσισαν να βγάλουν ένα cd. Είναι μια τελείως καλλιτεχνική κίνηση και έχει να κάνει με το πάθος όλων των παιδιών της εταιρείας και το πείσμα τους να αποδείξουν ότι η δισκογραφία δεν πέθανε ακόμα. Φυσικά, ο δίσκος αυτός είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα και είμαι πολύ περήφανος για το αποτέλεσμα που μας πήρε έναν ολόκληρο χρόνο για να τον ολοκληρώσουμε.

Για ποιον λόγο αποφασίσατε να γίνετε τραγουδιστής;
Δεν νιώθω ότι έχω γίνει, το προσπαθώ ακόμα. Όμως δεν μπορούσα να με φανταστώ να κάνω ένα διαφορετικό επάγγελμα γιατί η μουσική ήταν μέσα μου από μικρή ηλικία. Η μητέρα μου άλλωστε με είχε στείλει στο ωδείο αναγκαστικά. Από τότε που με θυμάμαι, τραγουδάω και παίζω μουσική.

Νιώθετε πιο άνετα ως τραγουδιστής ή ως δημιουργός;
Όταν τραγουδάω νιώθω πιο άνετα. Όταν πάλι γράφω μουσική, μου είναι πολύ δύσκολο ως διαδικασία και συχνά αναρωτιέμαι μέσα μου εάν αυτό που έγραψα είναι καλό ή όχι. Έχω φοβερές ανασφάλειες όταν δημιουργώ ένα νέο τραγούδι.

Παρατηρώντας την προσωπική σας ζωή μέσα σε ένα μόνο χρόνο μία αγάπη έφυγε και μια καινούργια ήρθε. Σας ήρθε ξαφνικά αυτή η αλλαγή;
Ναι! Έτσι ξαφνικά!

Μπήκατε σε δεύτερες σκέψεις πριν προχωρήσετε τόσο γρήγορα από τη μια σχέση στην άλλη;
Το να κυνηγήσω την οποιαδήποτε ολοκλήρωση μέσα από κάποιον άλλο άνθρωπο που επιθυμώ να είμαι μαζί του, αποτελεί ανάγκη της ψυχής μου και γενικότερα της ύπαρξής μου. Είναι ανάγκη ακόμα και για να μπορέσω να γράψω μουσική. Στην τωρινή περίπτωση αυτό ισχύει απόλυτα και μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να μπορέσει να ισχύσει. Με την κοπέλα μου νιώθω πραγματικά υπέροχα και δεν έχω κανένα λόγο να σκέφτομαι ποια διαδρομή ακολούθησα για να φτάσω στο σημείο να νιώθω όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα.

Περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

:fan: :fan: :fan: Βρε τι μας λες.... :10-pleko:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

ας σκέφτομαι περισσότερο πριν αποφασίσου να συνεργαστούν με άλλους :10-pleko:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Απάντηση