ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2015
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2015
Μόνο που δεν γράφει συντελεστές. Από τη μουσική υποψιάζομαι Παντζής ή Μηλιωτάκης
Μουσική: Κωνσταντίνος Παντζήςjohnmar94 έγραψε:Μόνο που δεν γράφει συντελεστές. Από τη μουσική υποψιάζομαι Παντζής ή Μηλιωτάκης
Στίχοι: Δημήτρης Τσάφας, Νίκος Σουλιώτης, Λάμπρος Κωνσταντάρας
Να πω ότι μου αρέσει πολύ το κομμάτι τoυ Μιχάλη με τον Πάριο.
Μοναδικός ο Γιάννης όσα χρόνια και αν περάσουν και όση φθορά και αν φέρει ο χρόνος στην φωνή του.
Οι τεράστιες φωνές τελικά ότι και να γίνει πάντα θα μας αγγίζουν όπως πρώτα.Καλή επιτυχία στο κομμάτι.Ήδη βλέπω σκίζει στα views.
Μοναδικός ο Γιάννης όσα χρόνια και αν περάσουν και όση φθορά και αν φέρει ο χρόνος στην φωνή του.
Οι τεράστιες φωνές τελικά ότι και να γίνει πάντα θα μας αγγίζουν όπως πρώτα.Καλή επιτυχία στο κομμάτι.Ήδη βλέπω σκίζει στα views.

I like people too much or not at all.
-
-
nea albums kiamos k vegas syntoma...
Δεν ξέρω γιατί μου αρέσει τόσο πολύ τραγούδι των βεγκας, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτόpanosif έγραψε:

Ενδιαφέρον πρέπει όμως να το ακούσω κι άλλες φορές για να καταλήξω αν μου αρέσει.panosif έγραψε:
Ραλλία Χρηστίδου - Πίτσα Παπαδοπούλου
«Εγώ θα ‘ρθω σαν να μην έχω πληγωθεί ποτέ μου»
Στίχοι: Σάννυ Μπαλτζή
Φίλοι μας,
Πήραμε την απόφαση να βγάλουμε αυτήν τη δουλειά με τις δικές μας δυνάμεις.
Μετά από πολλή σκέψη, νιώθουμε ανάλαφρα και υπέροχα.
Χαρίζουμε αυτό το τραγούδι σε σας.
Το να το αγαπήσετε εσείς θα είναι η μεγαλύτερη χαρά μας. Εσείς είστε η δύναμή μας!
Γιατί ουσιαστικά εσείς είστε αυτοί που μας στηρίζετε και μας κάνετε να υπάρχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς είστε και οι τελικοί κριτές!
Σε αυτό το ταξίδι πήραμε στην παρέα μας και την μεγάλη Πίτσα Παπαδοπούλου. Μεγάλη η τιμή. Γνήσια, αληθινή μοναδική και λατρεμένη.
Όταν της το προτείναμε μας είπε:
«Δεν με νοιάζει να λένε οι παλιοί για το πόσο μεγάλη φωνή είμαι , εσείς με νοιάζετε οι νέοι δημιουργοί και η καινούρια προσέγγιση στο τραγούδι ... Μόνο έτσι το καλό Ελληνικό τραγούδι θα έχει συνέχεια...»
Μας άνοιξε την αγκαλιά της! Έρχεται από μια άλλη εποχή όταν οι καλλιτέχνες εκτός από φωνή είχαν μπέσα και εκτόπισμα και δεν προσπαθούσαν να είναι σταρ... ήταν! Γιατί τους ένοιαζε μόνο η ψυχούλα τους.
Αυτό λοιπόν είναι το ντουέτο μας! Ερχόμαστε και σας ζητάμε να γίνετε μέρος της μικρής μας επανάστασης και συνένοχοι.
Νιώστε το, μοιραστείτε το ...διαδώστε το!
Πάμε όλοι μαζί!
Σαν να μην έχουμε πληγωθεί ΠΟΤΕ
Αντέχουμε ακόμα
ENJOY
Αναμένουμε τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σας
Facebook: www.facebook.com/ralliachristidou
email : info@rmusiccompany.com
Ραλλία Χρηστίδου & Σάννυ Μπαλτζή
«Εγώ θα ‘ρθω σαν να μην έχω πληγωθεί ποτέ μου»
Στίχοι: Σάννυ Μπαλτζή
Φίλοι μας,
Πήραμε την απόφαση να βγάλουμε αυτήν τη δουλειά με τις δικές μας δυνάμεις.
Μετά από πολλή σκέψη, νιώθουμε ανάλαφρα και υπέροχα.
Χαρίζουμε αυτό το τραγούδι σε σας.
Το να το αγαπήσετε εσείς θα είναι η μεγαλύτερη χαρά μας. Εσείς είστε η δύναμή μας!
Γιατί ουσιαστικά εσείς είστε αυτοί που μας στηρίζετε και μας κάνετε να υπάρχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς είστε και οι τελικοί κριτές!
Σε αυτό το ταξίδι πήραμε στην παρέα μας και την μεγάλη Πίτσα Παπαδοπούλου. Μεγάλη η τιμή. Γνήσια, αληθινή μοναδική και λατρεμένη.
Όταν της το προτείναμε μας είπε:
«Δεν με νοιάζει να λένε οι παλιοί για το πόσο μεγάλη φωνή είμαι , εσείς με νοιάζετε οι νέοι δημιουργοί και η καινούρια προσέγγιση στο τραγούδι ... Μόνο έτσι το καλό Ελληνικό τραγούδι θα έχει συνέχεια...»
Μας άνοιξε την αγκαλιά της! Έρχεται από μια άλλη εποχή όταν οι καλλιτέχνες εκτός από φωνή είχαν μπέσα και εκτόπισμα και δεν προσπαθούσαν να είναι σταρ... ήταν! Γιατί τους ένοιαζε μόνο η ψυχούλα τους.
Αυτό λοιπόν είναι το ντουέτο μας! Ερχόμαστε και σας ζητάμε να γίνετε μέρος της μικρής μας επανάστασης και συνένοχοι.
Νιώστε το, μοιραστείτε το ...διαδώστε το!
Πάμε όλοι μαζί!
Σαν να μην έχουμε πληγωθεί ΠΟΤΕ
Αντέχουμε ακόμα
ENJOY
Αναμένουμε τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σας
Facebook: www.facebook.com/ralliachristidou
email : info@rmusiccompany.com
Ραλλία Χρηστίδου & Σάννυ Μπαλτζή
- fylakas_aggelos
Κυκλοφόρησαν Boys And Noise και Χολίδης!Ζήνα,Κιάμος,Vegas πάνε για Νοέμβριο (αρχές).
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Τι όμορφα που ωριμάζουν και τραγουδούν από ψυχής κάποιοι παλιοί τραγουδιστές. Υπέροχος ο Πάριος στο Παιδί μονάχο. Έγραψε μέσα μου.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
-
Θα προτιμουσα περισσοτερο stavento στο τραγουδι.. Ακουγεται λιγο μονο προς το τελος..
- fylakas_aggelos