Αγγελική Ηλιάδη

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MusicLover

Re: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ [Songs and more]...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Ωραίο όντως... Αρκετά γδυτή η Αγγελική βέβαια, αλλά είναι ερωτική, όχι πρόστυχη... Και το κομμάτι προσωπικά μ'αρέσει πολύ..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Καίτη Γκρέυ για Ηλιάδη: «Είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι»

Η Καίτη Γκρέυ ξεσπά κατά της Αγγελικής Ηλιάδη και της καταλογίζει αδιαφορία και αχαριστία.
«Είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι» δηλώνει η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια και η κόντρα με την εγγονή της ξαναφουντώνει. Οι σχέσεις τους άλλωστε ποτέ δεν ήταν μόνιμα καλές. Δεν είναι η πρώτη φορά που γιαγιά και εγγονή έχουν διαφορές μεταξύ τους. «Βρισκόμουν έντεκα ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο και η Αγγελική δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να ρωτήσει τι κάνω. Μετά από τόσο που της στάθηκα που ήμουν δίπλα της στις κηδείες, στις καταστάσεις που πέρασε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Εγώ ήμουν η μάνα της, ο πατέρας της, τα πάντα» δήλωσε στο Ciao η Καίτη Γκρέυ και συνέχισε: «Ήρθε πολύς κόσμος όταν το μάθανε, αλλά όχι η εγγονή μου. Αυτός που έρχεται πού τακτικά και με βλέπει από τους καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης. Το κορίτσι δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του. Κριμα… Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε έρθει με το παιδί (τον γιο της, Μπαμπίνο) και μετά δεν ξαναπάτησε καθόλου. Μόνο εγώ της στάθηκα όταν ήταν στον δρόμο. Να λεφτά, να αυτά, πάντα ήμουν δίπλα της. Και τότε εγώ τα «χάλασα» με τον γιο μου. Αυτή τώρα αγάπησε μαζί τους. Αυτή είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι! Τα έβαλε με την μάνα της, με τον πατέρα της. Με όλο τον κόσμο τα έβαλε για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, επειδή έκανε την δουλειά της. Δεν έχει ευαισθησίες , τίποτα δεν έχει αυτή η γυναίκα. Και πόσο της στάθηκα εγώ.» Όσο για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, η Καίτη Γκρέυ ανέφερε: «Κρίμα ήταν. Εγώ τον αγαπούσα πολύ. Θεός σχωρέσ’ τον. Και μένα με αγαπούσε πάρα πολύ. Τον θάψαμε στην Καβάλα και από τότε δεν πήγε η Αγγελική ούτε μια φορά να ανάψει ένα κερί στον τάφο του. Πείτε μου, αυτό τι δείχνει;»

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... o-goyroyni
Εικόνα
:lol: :lol: :lol:
ARTP0P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ARTP0P »

Είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι»

:hysterical: :hysterical:

prin kan ginei gnwsth h hliadh 8umamai pou evgaine sta para8ura ths tatianas kai ksekatiniazotan me th giagia, th mama, to mpampa kai loipous suggeneis.Gia xronia evgainan ta oikogeneiaka ths sth fora, meta vevaia pou arxise na ginetai onoma ola ginontan erhmhn ths kai htan elaxisth h anamiksh ths. Diasurmos sto epakro pantws :fan: :fan:
De 8a mporousa omws pote na fadastw oti kapote 8a empaine se afisa dipla sto rouva :10-pleko:
Yoü make my heart stop
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

panosif έγραψε:Καίτη Γκρέυ για Ηλιάδη: «Είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι»

Η Καίτη Γκρέυ ξεσπά κατά της Αγγελικής Ηλιάδη και της καταλογίζει αδιαφορία και αχαριστία.
«Είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι» δηλώνει η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια και η κόντρα με την εγγονή της ξαναφουντώνει. Οι σχέσεις τους άλλωστε ποτέ δεν ήταν μόνιμα καλές. Δεν είναι η πρώτη φορά που γιαγιά και εγγονή έχουν διαφορές μεταξύ τους. «Βρισκόμουν έντεκα ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο και η Αγγελική δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να ρωτήσει τι κάνω. Μετά από τόσο που της στάθηκα που ήμουν δίπλα της στις κηδείες, στις καταστάσεις που πέρασε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Εγώ ήμουν η μάνα της, ο πατέρας της, τα πάντα» δήλωσε στο Ciao η Καίτη Γκρέυ και συνέχισε: «Ήρθε πολύς κόσμος όταν το μάθανε, αλλά όχι η εγγονή μου. Αυτός που έρχεται πού τακτικά και με βλέπει από τους καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης. Το κορίτσι δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του. Κριμα… Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε έρθει με το παιδί (τον γιο της, Μπαμπίνο) και μετά δεν ξαναπάτησε καθόλου. Μόνο εγώ της στάθηκα όταν ήταν στον δρόμο. Να λεφτά, να αυτά, πάντα ήμουν δίπλα της. Και τότε εγώ τα «χάλασα» με τον γιο μου. Αυτή τώρα αγάπησε μαζί τους. Αυτή είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι! Τα έβαλε με την μάνα της, με τον πατέρα της. Με όλο τον κόσμο τα έβαλε για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, επειδή έκανε την δουλειά της. Δεν έχει ευαισθησίες , τίποτα δεν έχει αυτή η γυναίκα. Και πόσο της στάθηκα εγώ.» Όσο για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, η Καίτη Γκρέυ ανέφερε: «Κρίμα ήταν. Εγώ τον αγαπούσα πολύ. Θεός σχωρέσ’ τον. Και μένα με αγαπούσε πάρα πολύ. Τον θάψαμε στην Καβάλα και από τότε δεν πήγε η Αγγελική ούτε μια φορά να ανάψει ένα κερί στον τάφο του. Πείτε μου, αυτό τι δείχνει;»

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... o-goyroyni
Εικόνα
:lol: :lol: :lol:
Ωραία γιαγιά είστε κυρία Γκρέυ μου...τα συγχαρητήριά μου.
Αίντε τώρα σε κανα ΚΑΠΗ να ησυχάσουμε.
:tourta:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εικόνα
I like people too much or not at all.
stelios

Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

stelios έγραψε:
Τι λέει αυτή καλέ ? :fan:
Λίγο πιο στημένα ρε Αγγελική γιατι δεν με έπεισες γκαμώτη που θα 'λεγε και η τσιτσιγκού :fan:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
stelios

Την Δευτέρα στο Ok με τον Θεμη!!!
Εικόνα
Εικόνα
stelios

Δείτε φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το περιοδικο ΟΚ. ...

Χριστουγεννιάτικες βόλτες στην Γλυφάδα απόλαυσε η Αγγελική Ηλιάδη με τον γιο της. Ο 7,5 ετών Μπαμπίνος της είναι ο άντρας της ζωής της και παρόλο που έχει ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα βρίσκει πάντα χρόνο για εκείνον.

Εικόνα
Η όμορφη τραγουδίστρια, ντυμένη casual με τζιν και δερμάτινο μπουφάν, κρατούσε από το χέρι τον μικρό στην πρόσφατη βόλτα τους στα νότια προάστια.
Εικόνα
Η Αγγελική δεν σταμάτησε να του δείχνει την αγάπη και την τρυφερότητα της και να τον τραβάει αναμνηστικές φωτογραφίες. Ο μικρός κατενθουσιασμένος έπαιζε στα συγκρουόμενα, έκανε τσουλήθρα και ανέβηκε στο καρουζέλ.
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Καλή χρονιά Στελούκοοοοοοο! :give_rose:
stelios

minerboh έγραψε:Καλή χρονιά Στελούκοοοοοοο! :give_rose:
Ευχαριστώ.Τα καλύτερα και για σένα το 2013. :give_rose:
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

**** ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ & ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ *****

NORTH AMERICAN CONCERT TOUR —> FEBRUARY 2013!!
****Stay Tuned for Concert Dates, Cities & More Info****

http://greekconcertstatus.tumblr.com/
stelios

Κλείνει ο Σάκης τέλος του μήνα; :read:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

stelios έγραψε:Κλείνει ο Σάκης τέλος του μήνα; :read:
Πολλοί φαντάζομαι!! :biggrin: :party: :party:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios

Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

εντάξει... η Δέσποινα Βανδή είναι στη δεύτερη φωτογραφία... :surprised:
Nothing lasts forever but the earth and sky
stelios

Αμαν και αυτή με τα τατουαζ.Καθόλου δεν μου αρέσουν.Ειδικά αυτό στο πόδι της. :10-pleko:
Απάντηση