Παντελής Παντελίδης R.I.P (23.11.1983-18.2.2016)
Re: Παντελής Παντελίδης...για δείτε
τι τίλος είναι αυτός πια; χαλάρωσε ρε Παντελίδη 

Nothing lasts forever but the earth and sky
Πάνε να τον ακούσουν και τους λέει πούστ@δ@ς; 

I like people too much or not at all.
όλοι να προκαλέσουν επιδιώκουν...;
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
- SFAKattack10
Ψαγμενοι στιχοι για τον λουτσο οπως και η μουσικη του! 

Παντελής Παντελίδης: “Το ‘Ήρθα εγώ να τα γ….. όλα” δεν είναι το νέο μου κομμάτι”
Ο Παντελής Παντελίδης ξεκαθάρισε πως το τραγούδι “Ήρθα εγώ να τα γαμήσω όλα” δεν πρόκειται για νέα του κυκλοφορία.
Σε ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει πως το τραγούδι προέρχεται από τα πρώτα live του.
Μέσα από την επίσημη σελίδα του ανακοίνωσε πως “Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το τραγούδι ‘Ήρθα εγώ να τα γαμήσω όλα’ δεν είναι το νέο μου κομμάτι (πράγμα που γνωρίζουν όσοι έχουν παρευρεθεί σε κάποια από τα πρώτα live μου), αλλά ένα κομμάτι που έλεγα πριν χρόνια, το οποίο μετά από καιρό και επειδή μου το ζήτησαν πολλοί φίλοι, τόλμησα να τραγουδήσω στο Teatro, αναπολώντας και τιμώντας εκείνα τα πρώτα live μου, όπως επίσης και τον κόσμο που από τότε με στήριζε. Σας ευχαριστώ όλους”.
http://www.tralala.gr/pantelis-pantelid ... u-kommati/
Ο Παντελής Παντελίδης ξεκαθάρισε πως το τραγούδι “Ήρθα εγώ να τα γαμήσω όλα” δεν πρόκειται για νέα του κυκλοφορία.
Σε ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει πως το τραγούδι προέρχεται από τα πρώτα live του.
Μέσα από την επίσημη σελίδα του ανακοίνωσε πως “Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το τραγούδι ‘Ήρθα εγώ να τα γαμήσω όλα’ δεν είναι το νέο μου κομμάτι (πράγμα που γνωρίζουν όσοι έχουν παρευρεθεί σε κάποια από τα πρώτα live μου), αλλά ένα κομμάτι που έλεγα πριν χρόνια, το οποίο μετά από καιρό και επειδή μου το ζήτησαν πολλοί φίλοι, τόλμησα να τραγουδήσω στο Teatro, αναπολώντας και τιμώντας εκείνα τα πρώτα live μου, όπως επίσης και τον κόσμο που από τότε με στήριζε. Σας ευχαριστώ όλους”.
I like people too much or not at all.
είτε καινούργιο είναι - είτε παλιότερο, παραμένει κακόγουστο.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Δώσε ανήξερο promo!!stelios έγραψε:Παντελής Παντελίδης: “Το ‘Ήρθα εγώ να τα γ….. όλα” δεν είναι το νέο μου κομμάτι”

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Καλός,τον συμπαθώ,αλλα δεν είσαι και ο sting ρε Παντέλω να χρειαζόμαστε και τις κιθάρες σουstelios έγραψε:

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Αυτός το ξέρει?Slim_Shady έγραψε:Καλός,τον συμπαθώ,αλλα δεν είσαι και ο sting ρε Παντέλω να χρειαζόμαστε και τις κιθάρες σουstelios έγραψε:

Εγω πάντως δεν θα με χάλαγε να αποκτήσω τον ίδιο φορώντας ενα εσώρουχο με την υπογραφή του στο επίμαχο σημείο!Slim_Shady έγραψε:Καλός,τον συμπαθώ,αλλα δεν είσαι και ο sting ρε Παντέλω να χρειαζόμαστε και τις κιθάρες σουstelios έγραψε:

Ή τον ίδιο χωρίς εσώρουχο ε? 

sexoualaminerboh έγραψε:Εγω πάντως δεν θα με χάλαγε να αποκτήσω τον ίδιο φορώντας ενα εσώρουχο με την υπογραφή του στο επίμαχο σημείο!Slim_Shady έγραψε:Καλός,τον συμπαθώ,αλλα δεν είσαι και ο sting ρε Παντέλω να χρειαζόμαστε και τις κιθάρες σουstelios έγραψε:

Krouela agapes mou, Krouela
-
Γεμίσαμε γάτες εδω μέσα,νυσάφι 

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...