Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
mad4music

Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad4music »

fylakas_aggelos έγραψε:Πολύ γοητευτικός άντρας ο Αντώνης!!!!!!
ποιος μωρέ. Ο ρεμος?
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Αντώνης Ρέμος
«Πρώτη φορά στη ζωή μου έστειλα αγωγή. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω»

Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει στο Esquire για τη δημοσιότητα, τα κακόβουλα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, τις ανόητες φήμες, την οικονομική του καταστροφή και πολλά άλλα.
Εικόνα

Για τη δημοσιότητα:
Συμφωνώ ότι κάποιοι στον χώρο την επιδιώκουν αυτήν την τριβή, αυτού του είδους τη δημοσιότητα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς. Και επειδή δεν δίνω δικαίωμα, ο Τύπος αναπαράγει κάτι βλακείες. Βλακείες, όμως, παπαριές. Γιατί, δηλαδή, πρέπει να ασχολούμαστε με την παπαριά, να πουλάμε παπαριά; […] Προσωπικά, νομίζω ότι η παπαριά δεν πουλάει ή, τουλάχιστον, δεν πουλάει πια. ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Και το χειρότερο είναι ότι δημιουργείται η λανθασμένη εντύπωση ότι εμείς οι ίδιοι το τροφοδοτούμε όλο αυτό. Δεν είναι αλήθεια όμως!
Υπάρχουν και οι γραφικοί, που θα σου απαντήσουν: “Εγώ που όντως δεν δίνω δικαίωμα διατηρώ μια χαρά την ιδιωτική μου ζωή”. Συγγνώμη, ρε ουπς, ποιος ασχολείται μαζί σου; Κανείς. Και ούτε πρόκειται, δώσεις δεν δώσεις δικαίωμα. […] Προφανώς και η δημοσιότητα είναι μέρος του παιχνιδιού. Και ψώνιο, αν θες. Η παπαριά, όμως, δεν είναι. Την ανέχομαι μέχρι το σημείο που δεν γίνεται χυδαία και έχω αποφασίσει στο εξής να παίρνω τα μέτρα μου.
Ήδη τώρα τελευταία έγινε μια χοντράδα και έστειλα αγωγή. Πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα σε τέτοια διαδικασία, γιατί έχω μπουχτίσει και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν γίνεται να ξεφτιλιζόμαστε έτσι, απλά δεν γίνεται. Ή θα πρέπει να πάρω ένα μαχαίρι και να κάνω τον σαμουράι και να κόβω κεφάλια ή να πάω με τον νόμο»

Για την ενασχόλησή του με τον Ηρακλή, που τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή:
Όταν εγώ μπήκα στον Ηρακλή, δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο άσχημα θα έμπλεκα. Ήμουν ανέκαθεν φίλαθλος αυτής της ομάδας – την αγαπούσα – και το μυαλό μου, όσο πονηρό και νοσηρό και αν ήταν, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν έτσι. Ίσως γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι όλο αυτό το πράγμα που λέγεται ποδόσφαιρο στηρίζεται σε ένα ψέμα και υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί συμφέροντα. Το ποδόσφαιρο υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί συμφέροντα εξουσίας – των οργανωμένων φιλάθλων, των παραγόντων, των κομμάτων, οποιουδήποτε εμπλέκεται.
Ο πατέρας μου ήταν σιδεράς οικοδομών και η μητέρα μου καθαρίστρια σε νοσοκομεία. Ήμασταν μια φτωχή οικογένεια – όταν χώρισαν οι δικοί μου, ένα σπίτι που είχαμε στον Λαγκαδά το ξεπλήρωνα εγώ μέχρι τα 17 – 18 μου. Ανέκαθεν φτωχός ήμουν. Κάποια στιγμή πλούτισα και τώρα πια είμαι πλούσιος σε χρέη…
Έχω τραγουδήσει και έχω δουλέψει περισσότερο από κάθε άλλον τραγουδιστή και δεν φοβάμαι να το πω, το λέω στα ίσια. Ακόμα και αν αφήσουμε απ’ έξω την περίοδο πριν κατέβω στην Αθήνα, αν πάρουμε την καριέρα μου από το 1996, όταν έβγαλα τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει 16 χρόνια, στα οποία δούλευα χειμώνα – καλοκαίρι σε μαγαζιά και συναυλίες. Τραγούδαγα και συνέχισα να τραγουδάω γιατί ήμουν πολύ πωρωμένος με το τραγούδι και γιατί έπαιρνα πάρα πολλά χρήματα. Σήμερα, μετά το λάθος της ζωής μου, τραγουδάω γιατί πρέπει να τραγουδήσω. Δεν μπορώ να μην τραγουδήσω – οι υποχρεώσεις μου γίνανε τέτοιες, που, αν δεν τραγουδήσω, θα χάσω ό,τι έχω και δεν έχω.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του Esquire, που μόλις κυκλοφόρησε

http://www.yupiii.gr/gossip/c51412/Antw ... oy_es.html
I like people too much or not at all.
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

stelios έγραψε:Αντώνης Ρέμος
«Πρώτη φορά στη ζωή μου έστειλα αγωγή. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω»

Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει στο Esquire για τη δημοσιότητα, τα κακόβουλα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, τις ανόητες φήμες, την οικονομική του καταστροφή και πολλά άλλα.
Εικόνα

Για τη δημοσιότητα:
Συμφωνώ ότι κάποιοι στον χώρο την επιδιώκουν αυτήν την τριβή, αυτού του είδους τη δημοσιότητα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς. Και επειδή δεν δίνω δικαίωμα, ο Τύπος αναπαράγει κάτι βλακείες. Βλακείες, όμως, παπαριές. Γιατί, δηλαδή, πρέπει να ασχολούμαστε με την παπαριά, να πουλάμε παπαριά; […] Προσωπικά, νομίζω ότι η παπαριά δεν πουλάει ή, τουλάχιστον, δεν πουλάει πια. ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Και το χειρότερο είναι ότι δημιουργείται η λανθασμένη εντύπωση ότι εμείς οι ίδιοι το τροφοδοτούμε όλο αυτό. Δεν είναι αλήθεια όμως!
Υπάρχουν και οι γραφικοί, που θα σου απαντήσουν: “Εγώ που όντως δεν δίνω δικαίωμα διατηρώ μια χαρά την ιδιωτική μου ζωή”. Συγγνώμη, ρε ουπς, ποιος ασχολείται μαζί σου; Κανείς. Και ούτε πρόκειται, δώσεις δεν δώσεις δικαίωμα. […] Προφανώς και η δημοσιότητα είναι μέρος του παιχνιδιού. Και ψώνιο, αν θες. Η παπαριά, όμως, δεν είναι. Την ανέχομαι μέχρι το σημείο που δεν γίνεται χυδαία και έχω αποφασίσει στο εξής να παίρνω τα μέτρα μου.
Ήδη τώρα τελευταία έγινε μια χοντράδα και έστειλα αγωγή. Πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα σε τέτοια διαδικασία, γιατί έχω μπουχτίσει και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν γίνεται να ξεφτιλιζόμαστε έτσι, απλά δεν γίνεται. Ή θα πρέπει να πάρω ένα μαχαίρι και να κάνω τον σαμουράι και να κόβω κεφάλια ή να πάω με τον νόμο»

Για την ενασχόλησή του με τον Ηρακλή, που τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή:
Όταν εγώ μπήκα στον Ηρακλή, δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο άσχημα θα έμπλεκα. Ήμουν ανέκαθεν φίλαθλος αυτής της ομάδας – την αγαπούσα – και το μυαλό μου, όσο πονηρό και νοσηρό και αν ήταν, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν έτσι. Ίσως γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι όλο αυτό το πράγμα που λέγεται ποδόσφαιρο στηρίζεται σε ένα ψέμα και υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί συμφέροντα. Το ποδόσφαιρο υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί συμφέροντα εξουσίας – των οργανωμένων φιλάθλων, των παραγόντων, των κομμάτων, οποιουδήποτε εμπλέκεται.
Ο πατέρας μου ήταν σιδεράς οικοδομών και η μητέρα μου καθαρίστρια σε νοσοκομεία. Ήμασταν μια φτωχή οικογένεια – όταν χώρισαν οι δικοί μου, ένα σπίτι που είχαμε στον Λαγκαδά το ξεπλήρωνα εγώ μέχρι τα 17 – 18 μου. Ανέκαθεν φτωχός ήμουν. Κάποια στιγμή πλούτισα και τώρα πια είμαι πλούσιος σε χρέη…
Έχω τραγουδήσει και έχω δουλέψει περισσότερο από κάθε άλλον τραγουδιστή και δεν φοβάμαι να το πω, το λέω στα ίσια. Ακόμα και αν αφήσουμε απ’ έξω την περίοδο πριν κατέβω στην Αθήνα, αν πάρουμε την καριέρα μου από το 1996, όταν έβγαλα τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει 16 χρόνια, στα οποία δούλευα χειμώνα – καλοκαίρι σε μαγαζιά και συναυλίες. Τραγούδαγα και συνέχισα να τραγουδάω γιατί ήμουν πολύ πωρωμένος με το τραγούδι και γιατί έπαιρνα πάρα πολλά χρήματα. Σήμερα, μετά το λάθος της ζωής μου, τραγουδάω γιατί πρέπει να τραγουδήσω. Δεν μπορώ να μην τραγουδήσω – οι υποχρεώσεις μου γίνανε τέτοιες, που, αν δεν τραγουδήσω, θα χάσω ό,τι έχω και δεν έχω.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του Esquire, που μόλις κυκλοφόρησε

http://www.yupiii.gr/gossip/c51412/Antw ... oy_es.html
Ενδιαφέροντα αυτα που λέει και αληθινά!Μαγκιά του :thumbup:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Πόσες φορές διάβασα την λέξη παπαριά? :tease:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
mad4music

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad4music »

afn έγραψε:Πόσες φορές διάβασα την λέξη παπαριά? :tease:
φαινεται το επιπεδο του ανθρωπου απο τον τροπο που μιλαει... :lol: και δε μιλαω για τη μορφωση...
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
afn

mad4music έγραψε:
afn έγραψε:Πόσες φορές διάβασα την λέξη παπαριά? :tease:
φαινεται το επιπεδο του ανθρωπου απο τον τροπο που μιλαει... :lol: και δε μιλαω για τη μορφωση...
Το επίπεδο του ανθρώπου φαίνεται κι από τις εμμονές του... :10-pleko:
SpaceDog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpaceDog »

εγω τον κόβω τον mad να εχει σπιτι του φωτο του Ρεμου και να παιζει βελάκια πάντως :fan:
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
afn

SpaceDog έγραψε:εγω τον κόβω τον mad να εχει σπιτι του φωτο του Ρεμου και να παιζει βελάκια πάντως :fan:
Γενικά κάτι θα παίζει σίγουρα! :fan:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

afn έγραψε:
SpaceDog έγραψε:εγω τον κόβω τον mad να εχει σπιτι του φωτο του Ρεμου και να παιζει βελάκια πάντως :fan:
:hysterical: :hysterical: :hysterical:
SpaceDog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpaceDog »

afn έγραψε:
οτι παιζει κανεις καλο ειναι :fan:
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
afn

Μάθε τέχνη κι άστηνε! :biggrin: :read:
Άβαταρ μέλους
panosif

Esquire
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
afn

Ααααυτό είναι promo... Εξώφυλλο σε ότι περιοδικό έχει απομείνει! :fan:
p_john

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από p_john »

sixa8hka na vlepw th moutsouna tou kathe treis k ligo sthn thleorash m t diafhmish tou cd tou..nusafi pia toso promo,ahdia! :tourta:
afn

Κλείσε την τηλεόραση! :tease:
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

πολύ promo! να 'ναι καλά τα κονέ :tease:
Nothing lasts forever but the earth and sky
afn

Μα σιγά την έκπληξη...
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

φαντάζομαι το πρόγραμμα του χειμώνα... καθώς κάνει γερό πρόμο ο Ρέμος, γερό πρόμο και η Βίσση, παίζει να πέσει διαφήμιση τρελή... παντού μπροστά θα τους βλέπουμε.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Αντώνης Ρέμος:" Γιατί δηλαδή πρέπει να ασχολούμασταστε με μια παπαριά;
Εικόνα
Είσαι stand-by για τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ που οι φήμες τον τοποθετούν μέσα στο Καλοκαίρι;
Πριν βιαστείς να ραφτείς, ο τραγουδιστής απαντά αν θα ντυθεί γαμπρός ή όχι και αν σχεδιάζει να γίνει πατέρας, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη... «καρφώνοντάς» τον ξανά!
Γάμος «όχι», παιδί... «ναι»!
«Σε ό,τι αφορά το γάμο, είμαι σε χαλαρή φάση. Δε σκοτίζομαι, δεν αγχώνομαι, ούτε αισθάνομαι την ανάγκη να προβώ σε μια τέτοια κίνηση. Οι γυναίκες πιέζονται και βιολογικά, αλλά το έχουν και πολύ στο μυαλό τους από μια ηλικία και μετά», λέει ο τραγουδιστής, που μάλλον δεν το έχει στα άμεσα σχέδιά του να το πάρει το κορίτσι.

Όσο για εκείνους που τον κατηγορούν ότι «πουλάει» την προσωπική του ζωή στα περιοδικά; «Έχω ένα σπίτι στο Πήλιο και πάω εκεί και κάθομαι, δεν κάνω τίποτα. Και πάντα βρίσκονται εκεί και βγάζουν φωτογραφίες και τις επόμενες ημέρες δημοσιεύονται. Τι να κάνω δηλαδή; Να πάω διακοπές πενήντα μέτρα κάτω από την γη;».
Πάντως, ο Αντώνης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς: «επειδή οι περισσότεροι φίλοι μου που έχουν ήδη κάνει παιδιά μου λένε πόσο γουστάρουν και πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους, πιστεύω ότι αυτό θα είναι και για μένα το επόμενο βήμα. Το μόνο επόμενο βήμα που έχω στο μυαλό μου και θα ήθελα να πραγματοποιήσω»!
«Δεν κάνω τον πολιτικό με το μικρόφωνο»
«Κάποιοι σε αυτό τον χώρο επιδιώκουν αυτού του είδους την δημοσιότητα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς. Κι επειδή δεν δίνω δικαιώματα, ο Τύπος αναπαράγει κάτι βλακείες. Βλακείες, όμως, π@π@ριές». Γιατί δηλαδή πρέπει να ασχολούμαστε με μια π@π@ριά; Την ανέχομαι, όμως, μέχρι το σημείο που δεν γίνεται χυδαία και έχω αποφασίσει στο εξής να παίρνω τα μέτρα μου», συνεχίζει ο τραγουδιστής και αποκαλύπτει ότι πριν από λίγο καιρό έκανε την πρώτη του αγωγή για κάποιο δημοσίευμα.
Εικόνα
Από τα «βέλη» του Αντώνη δεν ξέφυγε ούτε ο... «αγαπημένος» του τώρα τελευταία, ο Νότης Σφακιανάκης. Και μπορεί τον συνάδελφό του να μην τον ονομάτισε, το ότι αναφέρθηκε σε εκείνον, όμως, είναι ξεκάθαρο: «εγώ δεν κάνω τον πολιτικό με το μικρόφωνο. Κάποιοι συνάδελφοί μου σήμερα πολιτεύονται από την πίστα. Εγώ όταν έχω από κάτω που βάλλεται καθημερινά και αγωνίζεται να μείνει όρθιος, να μην ισοπεδωθεί από την πολιτική, το μνημόνιο και τα προβλήματα, δεν πρόκειται να τον ξαναρίξω σ’ αυτό τον προβληματισμό την ώρα που έχει βγει να τραγουδήσει. Εγώ θέλω να ‘ρθει ο άνθρωπος εκεί μέσα, να γουστάρει, να καψουρευτεί, ν’ αδειάσει η ψυχή του από τα προβλήματα».
Το ότι στη συνέχεια ο Αντώνης αναφέρει «είμαι διασκεδαστής αλλά δεν θα πω τα “Kαγκέλια” και το “Αέρα, πατέρα”», να το εκλάβουμε ως... «μπηχτή» για τους συναδέλφους του που λένε αυτά τα τραγούδια στο πρόγραμμά τους;

Πηγή: συνέντευξη στο περιοδικό «Esquire»
I like people too much or not at all.
Απάντηση