Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
notisfan

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Οσοι το ακουσατε.....εχει καλο ηχο;
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

ρε τι πηγαν και εκαναν?? Το στην αγκαλια σου θυμιζει το ρεμιξ που ανεβασανε.Καμια σχεση με ζειμπεκια.ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πουθενά στον Πειραιά. Όλοι λένε αύριο. Τους ήταν τόσο δύσκολο να πουν ότι 19/04 βγαίνει επαρχία και 20/04 σε Αθήνα και Πειραιά; Ξεσήκωσαν τον κόσμο και μείναμε με το...10 ευρώ στο χέρι. Θεσσαλονίκη βγήκε;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Όντως το στην αγκαλιά σου είναι σαν το ρεμιξ.Δεν πειράζει όμως ρε παιδιά ο νοτης κρατάει πιστευω τις ζεμπεκιες για του χρόνου.Αλλά λίγο και γω απογοητεύτηκα να πω την αληθεια.Το καληνυχτα μου άρεσε πολύ εμένα. Πολύ όμορφο κατά την γνώμη μου
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

δε το δεχομαι αυτο που εκανε σ αυτο το κομματι.Ολα τα υπολοιπα συνηθιζονται αλλα αυτο με τιποτα.ηταν ζειμπεκικο Νοτικο καθαρα και πολυ δυνατο.
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 10:38 am Πουθενά στον Πειραιά. Όλοι λένε αύριο. Τους ήταν τόσο δύσκολο να πουν ότι 19/04 βγαίνει επαρχία και 20/04 σε Αθήνα και Πειραιά; Ξεσήκωσαν τον κόσμο και μείναμε με το...10 ευρώ στο χέρι. Θεσσαλονίκη βγήκε;
Για Θεσσαλονίκη ακόμα δεν έψαξα αν το βρω εγω θα ενημερώσω αλλιώς αν κάποιος φίλος το βρει ας πει...
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
notisfan

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 10:38 am Πουθενά στον Πειραιά. Όλοι λένε αύριο. Τους ήταν τόσο δύσκολο να πουν ότι 19/04 βγαίνει επαρχία και 20/04 σε Αθήνα και Πειραιά; Ξεσήκωσαν τον κόσμο και μείναμε με το...10 ευρώ στο χέρι. Θεσσαλονίκη βγήκε;
Ακυρο και απο κορυδαλο
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όσοι είστε Αθήνα και Πειραιά μην μπείτε καν στον κόπο παιδιά. Δεν μπορεί όλοι να λένε αύριο και να έχουν όλοι λάθος πληροφόρηση. Απλά μπλέξαμε πάλι με κωλοεταιρεία που δεν μπορεί να γράψει το απλό. Από 19/04 στην επαρχία και από 20/04 στην Αθήνα. Πολύ δύσκολο έτσι? Που να το σκεφτούν οι φωστήρες. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που πάλι θα ακούσουμε από αποσπάσματα τα κομμάτια το βράδυ και δεν θα υπάρχει πάλι η αγωνία του...αποτελέσματος στον δίσκο όταν το βάζει να παίξει. Μπράβο τους, μας ξενέρωσαν.
notisfan

Ξενερωμα τρελο!!!!κοντεβω να σκασω!!!!
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Μια ζωη εμενα επαρχια και ξενερωνα που οι δισκοι εβγαιναν πρωτα στην Αθηνα και τωρα που μενω Αθηνα βγαινουν πρωτα στην επαρχια ε τι να πω
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

notakis έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 10:21 am Και εγω παιδια, δεν το ακουσα ακομη ομως...

Κολακευτικη αναφορα στο σημειωμα του δισκου, στον Βασιλικη το Δημα !!!
Για πες μας φιλε τι ακριβως γράφει;
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Dimitris96 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 11:07 am
notakis έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 10:21 am Και εγω παιδια, δεν το ακουσα ακομη ομως...

Κολακευτικη αναφορα στο σημειωμα του δισκου, στον Βασιλικη το Δημα !!!
Για πες μας φιλε τι ακριβως γράφει;

https://www.facebook.com/MiaZoiNotisSfa ... 35468889:0
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Εμένα μ' αρέσει περισσότερο έτσι το "Στην αγκαλιά σου", αυτό που δε μου έκατσε καλά είναι το "Καμία" και τα ρεφρέν του με τις κλασικές δεύτερες...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Καλημέρα σε όλους. Είχα πει δεν θα ξαναγράψω. Δεν γίνεται όμως μετά από αυτό που άκουσα.
Αλλοπρόσαλλη μουσική.
Μουσικά ο Νότης χαμένος. Δεν είναι Νότης αυτό. Τόση αναμονή για το τίποτα. Πραγματικά λυπάμαι.
Το στην αγκαλιά σου το σκότωσαν.
Μόνο τα πιο μεγάλα σ αγαπώ και με την πλάτη στον τοίχο θυμίζουν Νότη.
Όλα τ αλλά σκέτη απογοήτευση.
Ο μεγαλύτερος εν ζωή τραγουδιστής λαϊκός έξω από τα νερά του.
Δεν είναι Νότης αυτό.
Για ηχογράφηση δεν συζητώ. Θα μπορούσαν το καλύτερο αλλά μπροστά σ αυτό το χάλι της μουσικής αυτό είναι πταίσμα.
Αυτοκτονία. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω.
notisfan

Billbill έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 11:14 am Καλημέρα σε όλους. Είχα πει δεν θα ξαναγράψω. Δεν γίνεται όμως μετά από αυτό που άκουσα.
Αλλοπρόσαλλη μουσική.
Μουσικά ο Νότης χαμένος. Δεν είναι Νότης αυτό. Τόση αναμονή για το τίποτα. Πραγματικά λυπάμαι.
Το στην αγκαλιά σου το σκότωσαν.
Μόνο τα πιο μεγάλα σ αγαπώ και με την πλάτη στον τοίχο θυμίζουν Νότη.
Όλα τ αλλά σκέτη απογοήτευση.
Ο μεγαλύτερος εν ζωή τραγουδιστής λαϊκός έξω από τα νερά του.
Δεν είναι Νότης αυτό.
Για ηχογράφηση δεν συζητώ. Θα μπορούσαν το καλύτερο αλλά μπροστά σ αυτό το χάλι της μουσικής αυτό είναι πταίσμα.
Αυτοκτονία. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω.
Τοσο χαλι;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στην Θεσσαλονίκη λένε ότι τον βρήκαν τον δίσκο. Τελικά μόνο εμείς εδώ στην Αθήνα και τον Πειραιά πήραμε τα @@@ μας. Τι να πω... :071:
notisfan

Τουλαχιστον υπαρχει τροπος να τα ακουσουμε σημερα;;;;;;;
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Εγω διαφωνώ με τον billbill.Βεβαια ο καθένας έχει την γνώμη του και το σέβομαι αυτό.Αλλα ο δισκος κατά την άποψή μου ειναι πολύ καλός με πολύ ωραία τραγούδια βέβαια.Εμενα η μουσική δεν με χάλασε καθόλου.Τα μόνα που με χάλασαν λίγο είναι το στην αγκαλιά σου και οι δεύτερες φωνες.Υπομονη παιδιά αύριο ορματε όλοι στα περίπτερα. Εντωμεταξύ η panik ανέβασε πριν λίγο άλλο ένα βίντεο που διαφημίζει τον δίσκο και λέει σήμερα σε όλα τα περιπτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notis7Arxontas την Πέμ Απρ 19, 2018 11:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
anast~3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anast~3 »

Η αλήθεια είναι πως γενικά τα περιοδικά στην επαρχεία βγαίνουν μια μέρα πριν για αυτό είχα πάει να τσεκαρω από χθες. Τα τηλεοπτικό-περιοδικά νομίζω πως όλα Παρασκευή βγαίνουν αλλά, αν θυμάμαι καλα, ότι ερχόταν μια μέρα πιο νωρίς στην επαρχεία δεν ήταν και η επίσημη μέρα κυκλοφορίας ακόμα και στην διαφήμιση κάθε περιοδικού λέγαν την κυκλοφορία της Αθήνας κ Θεσσαλονίκη (άρα λογικά ούτε εκεί θα υπάρχει). Εντύπωση μου κάνει που είπαν για 19και όχι 20. Εγώ ακόμα δεν έχω πάει να το παρω τα παιδια είπαν πως Βόλο υπάρχει :biggrin:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Billbill, είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω, βέβαια και εμένα κάποια πράγματα δε μ' αρέσουν... πάντως ξαναλέω το "Στην αγκαλιά σου" μ' αρέσει πολύ...
Γενικά η 3αδα Καληνύκτα, Στην αγκαλιά σου και Με την πλάτη στυον τοίχο τα θεωρώ αψεγάδιαστα... μουσικά και ερμηνευτικά

Κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο στα διάφορα site...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση