Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Από το Νότη μας έβαλαν...τα σφηνάκια. Τι σκουπίδια θα ακούσουμε και απόψε.
Ανέβηκαν και τα τραγούδια από κάποιους.
Καμία
Εσυ
Καληνύχτα
Στην Αγκαλιά σου
Με την Πλάτη στον τοίχο
Από το Φως του Φεγγαριού
Ανέβηκαν και τα τραγούδια από κάποιους.
Καμία
Εσυ
Καληνύχτα
Στην Αγκαλιά σου
Με την Πλάτη στον τοίχο
Από το Φως του Φεγγαριού
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Ίδιος ο Μανώλης Καμπούρης που είχε μαζί του για χρόνια είναι ο παρουσιαστής. Προς στιγμήν μπερδεύτηκα. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Απρ 19, 2018 7:46 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Το γράφει κάνεις ρε παιδιά;;;;
Πρώτη φορά μετά από 15,5 χρόνια Απών....
Πρώτη φορά μετά από 15,5 χρόνια Απών....

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
πολύ οχλαγωγία...
- Scorpion86
Πω πω τώρα το χώσιμο στους θαμώνες, μου θυμίζει το χέσιμο που είχε ρίξει αντίστοιχα στον "Μαζί", σε αυτούς που κάθονταν πίσω στα stand. Και αυτοί που εκαναν αυτα τα πηγαδάκια ήταν το μπαλέτο του και γενικά οι συνεργάτες του. Το έκανε 3-4 φορές αυτό το χώσιμο.

αν συνεχίσουν έτσι, θα την κάνει...Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 7:46 pmΠω πω τώρα το χώσιμο στους θαμώνες, μου θυμίζει το χέσιμο που είχε ρίξει αντίστοιχα στον "Μαζί", σε αυτούς που κάθονταν πίσω στα stand. Και αυτοί που εκαναν αυτα τα πηγαδάκια ήταν το μπαλέτο του και οι συνεργάτες του.![]()
- Scorpion86
Μπα, αλλά δεν το έχει σε πολύ να αρχίσει τα καντήλια σε λίγο. "Να ο Γκόγκος (ιδιοκτήτης Πύλης Αξιού), έχει πιάσει τα ορεινά. Σώπα βρε, σε ακούσαμε"Johny-rex έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 7:47 pmαν συνεχίσουν έτσι, θα την κάνει...Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 7:46 pmΠω πω τώρα το χώσιμο στους θαμώνες, μου θυμίζει το χέσιμο που είχε ρίξει αντίστοιχα στον "Μαζί", σε αυτούς που κάθονταν πίσω στα stand. Και αυτοί που εκαναν αυτα τα πηγαδάκια ήταν το μπαλέτο του και οι συνεργάτες του.![]()

Θα κάνει το θαύμα του κάνας Sfakattack10 ή κάνας MakisCelica.johnytzitzi έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 7:43 pm Το γράφει κάνεις ρε παιδιά;;;;
Πρώτη φορά μετά από 15,5 χρόνια Απών....![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Απρ 19, 2018 7:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το Εσύ....κομματάρα!!
Καποιος να στειλει μηνυμα και να του πει οτι ψαχναμε τον δισκο σε ολοκληλη την Αθηνα.....
- Scorpion86
Η αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα αυτο.....αλλα αν ειναι να βγει κατι καλο.......γιατι οχι;
Έκανα και το κλασικό λάθος στους δημιουργούς....το Εσύ το έγραψε ο Μακρίδης
Να δούμε αν το καταλάβει τώρα, που παίζει Στην αγκαλιά σου, το οποίο έγραψε ο Γιαννόπουλος!
Να δούμε αν το καταλάβει τώρα, που παίζει Στην αγκαλιά σου, το οποίο έγραψε ο Γιαννόπουλος!
ΔΙΣΚΑΡΑ...
1)Γιατι να μην κραταει το βιβλιαρακι ωστε να μην κανει λαθη;;;;
2)Ισως δικαιολογησει την αλλαγη της μουσικης στο τραγουδι.
2)Ισως δικαιολογησει την αλλαγη της μουσικης στο τραγουδι.
Πρέπει να τον "κατευθύνει" και ο παρουσιαστής....
Πάει και αυτός απροετοίμαστος, κάνει επιφανειακή συνέντευξη....εγώ αν ήταν να μιλήσω με το Νότη για τον δίσκο (όχι cd, έτσι?) θα τον είχα ακούσει 10 φορές το πρωί και θα είχα μάθει απ' έξω τα πάντα...
Αυτός πάει να βγάλει την υποχρέωση...
Πάει και αυτός απροετοίμαστος, κάνει επιφανειακή συνέντευξη....εγώ αν ήταν να μιλήσω με το Νότη για τον δίσκο (όχι cd, έτσι?) θα τον είχα ακούσει 10 φορές το πρωί και θα είχα μάθει απ' έξω τα πάντα...
Αυτός πάει να βγάλει την υποχρέωση...
- SFAKattack10
Την γραφω εγω. Βεβαια το εχω βαλει στο αυτοματο τοση ωρα, τωρα την ακουω την συνεντευξη,Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 19, 2018 7:51 pm Θα κάνει το θαύμα του κάνας Sfakattack10 ή κάνας MakisCelica.
- Scorpion86
Μόνο στους δημιουργούς? Και στους στίχους. "Κερδίζει ο χρόνος την...παγίδα και φοβάμαι".

Κανονικά έχει το βιβλιαράκι μπροστά του απ' ότι βλέπω.
ρε φίλε τι ξεφτιλα
τι πηγαν ολοι εκει...
6 φορες παρατηρηση και αυτοι το χαβα τους
τι πηγαν ολοι εκει...
6 φορες παρατηρηση και αυτοι το χαβα τους
- Scorpion86
Κλαίω. "Εχω δει τους Pink Floyd και τους Rolling Stones τι να δω εδώ ρε Γκόγκο?"
Κι ένα "Ελα ρε..." του Γκόγκου από το βάθος.
Y.Γ.: Κι ο Βασίλης Δήμας παρών βλέπω.
Κι ένα "Ελα ρε..." του Γκόγκου από το βάθος.

Y.Γ.: Κι ο Βασίλης Δήμας παρών βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Απρ 19, 2018 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το las vegas πηγαινε σιγουρα στον Αργυρο....ειδα προχθες το σκηνικο του σε ενα βιντεακι και θυμιζει πολυ....