ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Είναι τόσο Φοίβος ρε γμτ! Προχθές το άκουσα 2 φορές στο ράδιο κ μου κόλλησε αμέσως! Πολύ καλό!thrilos έγραψε:Foivos akouw sto tragoudi lol
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
-

Η Γιάννα Τερζή, η κόρη του μεγάλου λαϊκού μας τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή, ζει και εργάζεται τα τελευταία 4 χρόνια στην Αμερική. Ακολουθώντας το όνειρο της, κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το νέο της single με τον τίτλο "Love is your name", ενώ την Πέμπτη αναμένεται να κυκλοφορήσει και το video clip της.
Ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια για τον Ιούλιο 2012 στις ψηφοφορίες - περί μουσικής !!!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Βάλε κατευθείαν το link ντε!!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
-
kalo! me wraia eikona! to tragoudi de mou kane kati ap thn arxh..me to video to blepw me allo mati..brv!
+1 μόνο και μόνο επειδή είναι μανάρι ο Νικηφόρος και οδηγεί παπί!!!!!!!Chronisgreek έγραψε:kalo! me wraia eikona! to tragoudi de mou kane kati ap thn arxh..me to video to blepw me allo mati..brv!
-
k h melina polu omorfh deixnei!
Σύντομα νέο τραγούδι από τον Αντύπα με τίτλο Μέτρα σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου
και στίχους Ηλία Φιλίππου. Σήμερα έγινε η ηχογράφηση.
και στίχους Ηλία Φιλίππου. Σήμερα έγινε η ηχογράφηση.
Σε ποια εταιρεία είναι ο Αντύπας;
Παντού γράφει πια το δίδυμο.Μετά την Πάολα θα βάλουν στα ραδιόφωνα και τον Αντύπα ξανά;
Παντού γράφει πια το δίδυμο.Μετά την Πάολα θα βάλουν στα ραδιόφωνα και τον Αντύπα ξανά;
I like people too much or not at all.
Μέχρι πέρσι ήταν στη Μinos. Λογικά παραμένει εκεί.stelios έγραψε:Σε ποια εταιρεία είναι ο Αντύπας;
Γιατί όχι; Ο Κ Παπαδόπουλος (αν και επι το πλήστον δεν μου αρέσει σα συνθέτης) θεωρείται απο πολλούς ως ο τέταρτος πιο εμπορικός συνθέτης της χώρας μετά απο Φοίβο, Καρβέλα και Θεοφάνους.stelios έγραψε:Σε ποια εταιρεία είναι ο Αντύπας;
Καπου διαβασα οτι η Πεγκυ Ζηνα κυκλοφορησε πριν λιγες μερες ενα cd single με τιτλο "ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ" και περιεχει ολα τα τελευταια της 6 νεα κομματια απο το 2011 μεχρι σημερα! (που δεν ειχαν κυκλοφορησει σε cd) ειναι επισημη κυκλοφορια?
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E