Φιλε δεν το θυμαμαι καθολου...θα το ψαξω.Βλεπω πως ανεβαινουν στο διαδικτυο για πρωτη φορα βιντεακια και φωτογραφιες παλαιότερων χρόνων (από τον μια ζωη Νοτης και αλλους) που δεν εχουμε ξαναδει και ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις το αποσπασμα από τα βραβεία ποπ κορν (αν θυμαμαι καλα) που το τότε συγκρότημα ‘’one” είχε κανει μια χορογραφια φορώντας λευκά μπλουζάκια που στην μπροστινή τους όψη είχαν όλα τα ονοματα των τραγουδιστων και στο τέλος της χορογραφιας γυρίσαν τις πλατες και ο καθενας τους ειχε ένα μεγάλο γράμμα συμπληρώνοντας και οι 5 μαζι το ονομα ΝΟΤΗΣ. το θυμαστε ή το εχει κανεις αυτο;
Νότης Σφακιανάκης
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Re: Νότης Σφακιανάκης
Που το θυμήθηκες αυτό ρε φίλε; Το είχα ξεχάσει εντελώς. Είχα μείνει παγωτό τότε όταν το είχα δει. Ήταν στις μεγάλες δόξες τότε ο Νότης εποχές Ρεξ και 7ψυχων.sotirakos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 26, 2018 2:37 pm Βλεπω πως ανεβαινουν στο διαδικτυο για πρωτη φορα βιντεακια και φωτογραφιες παλαιότερων χρόνων (από τον μια ζωη Νοτης και αλλους) που δεν εχουμε ξαναδει και ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις το αποσπασμα από τα βραβεία ποπ κορν (αν θυμαμαι καλα) που το τότε συγκρότημα ‘’one” είχε κανει μια χορογραφια φορώντας λευκά μπλουζάκια που στην μπροστινή τους όψη είχαν όλα τα ονοματα των τραγουδιστων και στο τέλος της χορογραφιας γυρίσαν τις πλατες και ο καθενας τους ειχε ένα μεγάλο γράμμα συμπληρώνοντας και οι 5 μαζι το ονομα ΝΟΤΗΣ. το θυμαστε ή το εχει κανεις αυτο;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Εποχες καθολικης αποδοχης και σεβασμου. Ετσι ακριβως. κι εμενα μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση κι εχω καημο να το ξαναδω. για ξεσκονιστε οι ειδικοί τα αρχεια σας...81argus έγραψε: ↑Πέμ Απρ 26, 2018 3:27 pmΠου το θυμήθηκες αυτό ρε φίλε; Το είχα ξεχάσει εντελώς. Είχα μείνει παγωτό τότε όταν το είχα δει. Ήταν στις μεγάλες δόξες τότε ο Νότης εποχές Ρεξ και 7ψυχων.sotirakos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 26, 2018 2:37 pm Βλεπω πως ανεβαινουν στο διαδικτυο για πρωτη φορα βιντεακια και φωτογραφιες παλαιότερων χρόνων (από τον μια ζωη Νοτης και αλλους) που δεν εχουμε ξαναδει και ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις το αποσπασμα από τα βραβεία ποπ κορν (αν θυμαμαι καλα) που το τότε συγκρότημα ‘’one” είχε κανει μια χορογραφια φορώντας λευκά μπλουζάκια που στην μπροστινή τους όψη είχαν όλα τα ονοματα των τραγουδιστων και στο τέλος της χορογραφιας γυρίσαν τις πλατες και ο καθενας τους ειχε ένα μεγάλο γράμμα συμπληρώνοντας και οι 5 μαζι το ονομα ΝΟΤΗΣ. το θυμαστε ή το εχει κανεις αυτο;
Επανήλθε φορτσάτος και ανανεωμένος ως Προάγγελος,καμία ελπίδα...Μετά απο μια βδομάδα μπορώ να πω ότι έχω ακούσει το Απο το φως του φεγγαριού γύρω στις 300 φορές.Καιρό έχω να λιώσω τόσο πολύ νέο τραγούδι...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
βγηκε το video clip
- Eptapsyxos87
Στο 2.15 ο τοίχος στο βάθος γράφει ΗΛΙΑΣ.Ευχαριστώ κοντέ που με χώρεσες στο βιντεοκλίπ 

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Ρε παιδιά δεν ξερω αν το καταλάβατε άλλα η Panik αφαίρεσε το πρώτο βίντεο με τα πιο μεγάλα σ'αγαπώ και κράτησε μόνο το βίντεο κλιπ
https://www.youtube.com/watch?v=UiDmGSjAXPA το ειχα αποθηκευμενο στα αγαπημενα κ κει φαινεται αλλα στην αναζητηση οχι
-
Απο ότι βλέπω το ίδιο καναν και με το καράβι της παολα που είχε πάνω απο 2 εκ
- Scorpion86
Υπάρχει κανονικά αλλά το έβγαλαν προσωρινά από την αναζήτησή για να πάρει κλικ το κλιπ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Πάντως ψιλοαδιάφορο το βίντεο κλιπ να λέμε την αλήθεια.Δυο λήψεις όλες κι όλες.Όχι ότι έχει και πολύ σημασία.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Συμφωνω!!! Μαλλον φαινεται οτι ο Νοτης δεν εχει και πολυ ορεξη για τετοια. Μια χορογραφια ολη κι ολη και ο Νοτης με λιγα πλανα στην ιδια σταση (με την πλατη στον τοιχο.τυχαιο;;;) σε ολο το κλιπ. Τουλαχιστον εδω τραγουδαει καπως εν αντιθεση με το "εχει να κανει" που ουτε καν... Στα τελευταια του κλιπ φαινεται να μενει καπως αμετοχος.
Έχω δει τώρα τελευταία σε αρκετά βίντεο κλιπ το όνομα του Νίκου Σούλη που επανήλθε ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας στα βίντεο κλιπ και εξακολουθεί να κάνει υπερπαραγωγές.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- E-Notikos7
Πολύ σκοτάδι ρε παιδί μου στο βίντεο.
Εντάξει κρατάμε το κομμάτι, βίντεο κλιπ έχει κάνει και καλύτερα.
Ηδη πάντως έχει 1.100 likes και 16.000 views.
Αντε να ανέβουν και τα κομμάτια του δίσκου προκειμένου να τα μάθουν και αυτοί που δεν τον προμηθεύτηκαν, το ευρύ κοινό.
Εντάξει κρατάμε το κομμάτι, βίντεο κλιπ έχει κάνει και καλύτερα.
Ηδη πάντως έχει 1.100 likes και 16.000 views.
Αντε να ανέβουν και τα κομμάτια του δίσκου προκειμένου να τα μάθουν και αυτοί που δεν τον προμηθεύτηκαν, το ευρύ κοινό.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- SFAKattack10
Επανακυκλοφορεί ο δίσκος με το περιοδικό όπως είδα σε μια διαφήμιση.
- Scorpion86
Τηλεοπτική διαφήμιση ήταν?SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Απρ 27, 2018 12:00 am Επανακυκλοφορεί ο δίσκος με το περιοδικό όπως είδα σε μια διαφήμιση.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Ναι στον αλφα.Scorpion86 έγραψε: ↑Παρ Απρ 27, 2018 12:12 amΤηλεοπτική διαφήμιση ήταν?SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Απρ 27, 2018 12:00 am Επανακυκλοφορεί ο δίσκος με το περιοδικό όπως είδα σε μια διαφήμιση.
- SFAKattack10
-
Είδα την διαφήμιση την ανέβασε η panik και λέει ότι ο νέος δισκος εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορει με το tv24.Οι πλατίνες βλέπω να πέφτουν βροχη