Ναι δεν το λέω αρνητικά.Ως στοίχημα το λέω για το αν θα τα καταφέρουν.minerboh έγραψε:Γιατί όχι; Ο Κ Παπαδόπουλος (αν και επι το πλήστον δεν μου αρέσει σα συνθέτης) θεωρείται απο πολλούς ως ο τέταρτος πιο εμπορικός συνθέτης της χώρας μετά απο Φοίβο, Καρβέλα και Θεοφάνους.stelios έγραψε:Σε ποια εταιρεία είναι ο Αντύπας;
Παντού γράφει πια το δίδυμο.Μετά την Πάολα θα βάλουν στα ραδιόφωνα και τον Αντύπα ξανά;
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
I like people too much or not at all.
-
de nomizw..fanmade einaizaxos έγραψε:Καπου διαβασα οτι η Πεγκυ Ζηνα κυκλοφορησε πριν λιγες μερες ενα cd single με τιτλο "ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ" και περιεχει ολα τα τελευταια της 6 νεα κομματια απο το 2011 μεχρι σημερα! (που δεν ειχαν κυκλοφορησει σε cd) ειναι επισημη κυκλοφορια?
-
Την Πέμπτη κυκλοφορεί με τον Τηλεθεατή μια συλλεκτική έκδοση των Vegas με τίτλο "The Story So Far" με τις επιτυχίες "Για σένα","Πιο Ψηλά","Πάντα Καλοκαίρι", και 9 παλιότερα κομμάτια τους!Το "Προσπαθώ" το άφησαν απ'έξω!
Πάντως τα κομμάτια αυτά θα είναι και στο νέο album τους!
Πάντως τα κομμάτια αυτά θα είναι και στο νέο album τους!
-
nai to eida prin ligo! to prospa8w den einai single akoma gia ayto.. einai promo sketo..
Εδώ και η tracklist
http://www.lampsifm.com/923/index.php/l ... -cd-vegas-
Το "Προσπαθώ" υπάρχει στα iTunes ως digital single!Ούτε κάποια κομμάτια από τα best of όπως το "Γιατί","Φσστ Vegas","Δε θα φύγεις","You Killed Me" δεν είναι singles!Το "Mad About You" έπρεπε να υπάρχει,όπως και το "Μη σε νοιάζει" (αν και αυτό βγήκε από τη SONY στο cd του Mark Angelo)
http://www.lampsifm.com/923/index.php/l ... -cd-vegas-
Το "Προσπαθώ" υπάρχει στα iTunes ως digital single!Ούτε κάποια κομμάτια από τα best of όπως το "Γιατί","Φσστ Vegas","Δε θα φύγεις","You Killed Me" δεν είναι singles!Το "Mad About You" έπρεπε να υπάρχει,όπως και το "Μη σε νοιάζει" (αν και αυτό βγήκε από τη SONY στο cd του Mark Angelo)
-
Den nou aresei to clip,
To tragoudi ok, exoun kanei kallitera tragoudia h Playmen (Fallin)
Den mou arese kai poly h Elena sto videoclip, den ta pige kala stin xorografia, alla den pauei na einai mia sexy mama :)
Den mou arese kai poly h Elena sto videoclip, den ta pige kala stin xorografia, alla den pauei na einai mia sexy mama :)
Αχ Μιχάλη μου,γιατί μας τα κάνεις αυτά,έχει και ζέστη!!!!!!!!!!!
-
Επρεπε να καναν περισοτερα κοντινα στην παπαριζου.......δεν μου αρεσε κατι λειπη αλλα δεν ξερω τι..........thrilos έγραψε:Den nou aresei to clip,
Μιουζικορνερίστριες και Μιουζικορνερίστες τα μάθατε;
Ψηφίζουμε για το chart Ιουλίου του Music Corner !!! (έλα!;;! και το 'χα έννοια, για πες...)
Έως και Τρίτη 31 Ιουλίου... (κάτσε, σήμερα τι μέρα είναι...; )
Εντάξει δεν έχεις και "δυο μέρες μόνοοο", αλλά μην το πολυαφήνεις και το ξεχάσεις κιόλας !!!!
Κλικάρεις εδώ με χάρη: viewtopic.php?f=36&t=35461
Ψηφίζουμε για το chart Ιουλίου του Music Corner !!! (έλα!;;! και το 'χα έννοια, για πες...)
Έως και Τρίτη 31 Ιουλίου... (κάτσε, σήμερα τι μέρα είναι...; )
Εντάξει δεν έχεις και "δυο μέρες μόνοοο", αλλά μην το πολυαφήνεις και το ξεχάσεις κιόλας !!!!
Κλικάρεις εδώ με χάρη: viewtopic.php?f=36&t=35461
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
-
oti einai paromoia akoma k ta rouxa me ta mad asxoliasto?Anemos2006 έγραψε:Επρεπε να καναν περισοτερα κοντινα στην παπαριζου.......δεν μου αρεσε κατι λειπη αλλα δεν ξερω τι..........thrilos έγραψε:Den nou aresei to clip,
Καλό το κλιπ... Θυμίζει αντίστοιχα του εξωτερικού.tgoj18 έγραψε:

Καλογυρισμένο, αλλά δεν καταλαβαίνω και πολύ το concept... Σε μία κοπέλα δεν το αφιερώνει;supernatural22 έγραψε:
Αχ Μιχάλη μου,γιατί μας τα κάνεις αυτά,έχει και ζέστη!!!!!!!!!!!

-
okonomiki krisi nte........den yparxoun xrhmata..........Chronisgreek έγραψε:oti einai paromoia akoma k ta rouxa me ta mad asxoliasto?Anemos2006 έγραψε:Επρεπε να καναν περισοτερα κοντινα στην παπαριζου.......δεν μου αρεσε κατι λειπη αλλα δεν ξερω τι..........thrilos έγραψε:Den nou aresei to clip,
-
οταν θελουν κανουν και ποιοτικο τραγουδι........επρεπε να ερθη η κριση.........για να γραψουν αριστουργηματα..............
-
Ωραίο του Μιχαλιού !!! Ωραία εικόνα , ωραίο τραγούδι αλλα το κλιπ ακαταλαβίστικο
Μπράβο μπράβο Μιχάλη μας

Μπράβο μπράβο Μιχάλη μας

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
ti den katalabes aplws h ka8e kopela legetai zwh.. einai oi 3 zwes

-
ΘεικόChronisgreek έγραψε:ti den katalabes aplws h ka8e kopela legetai zwh.. einai oi 3 zwes![]()

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...